• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evimcin..ALLAH im insallah senin bebeyinide hayirlisiyla gule gule kucagina almayi nasip etsin..canim benim istah yok yiyemiyorum hersey kokuyor burnuma..68 kiloyla hamile kaldim halaende oyleyim cok sukur insallah fazla almadan tamamlarim..yag,tuz fazla kara et yemiyorum hamur isleri pek yemiyorum cunki dikkat etmek lazim bizim yaslarda..haa sekerden uzak duruyorum kestim..sende her ultrasyonda kan veriyormusun..burda boyle cok sik kontrol var cok sukurki oyleler..hayirlisiyla problemsiz, ozursuz ..yavrularimizi anali babali dunyaya getirmeyi nasip estinn insalahh..

DENIZGELDI..canim ...:3:salliycam senin icin bebiklerime elimi..diycem bu deniz teyzeniz icin..guldurdun beni..:1:ALLAHTA seni guldursun emi..:54:

girdim herkeslere uzun uzun yazdım sonra kopyalamadn gönderdim ve aptal site beni attı. hepsi gitti. sinirlerim bozuldu. inşallah sonra yazarım yine :43::14::19::5:

selam

hurre, Deniz Bulut, Zardeniz saolun kızlar.

Enesin sıkıntılarında viral enfeksiyon da varmış ateşlenmeleri sıkıntıları bu yüzdenmiş vücudu kırmızı kırmızı kabardı
Zarpdeniz Enesin sıkıntılarına karın ağrısı ve kabızlık eklenmesin diye demiri bırakmıştım drunada şimdilik bıraktım dedim iyi yapmışsınız dedi çünkü bu durumlarda ateşli ve sıkıtılı süreçte demir ilacını vermiyoruz dedi

hayatkavuniçi en kısa zamanda toparlanır sonraki tedavinde yada sürpriz bir şekilde bebeğine ulaşman için dua ediyorum.

Cans geçmiş olsun, Allah sana ve bebeğine sağlık, kuvvet versin,

hurre hangi yeri tercihin edeceğin sana kalmış canım tavsiyelerimizi yaptık içinden gelen sese kulak ver İnşallah emeklerin boşa çıkmaz.

lenova senin içinde aynı dileğim.

kartopu Maşallah oğluna Allah nazarlardan korusun.

Denizgeldi mucukkkhhh geçen aradım sanırım süslünle uğraşıyordun cvp veremedin mucukhlarım ikinizde.

Toana ikili test ultrasonla ense kalınlığına bakılıyor her zamnaki muayene gibi birde kan testi yapılıyor canım, İnşallah güzel gidicek herşey bebişlerin sağlıkla gelsinler.

ismini yazamadıklarım arkadaşlarada sevgiler,

canım iki sevdiğinde inşallah şifa bulmuştur,doktor konusundada ikisinede gidip hangisi içime sinerse onda devam etmeye karar verdim,lenova cem beyi çok güzel anlatıyor benimde moralimi bozmayacak bir doktora ihtiyacım var ve benim için gerekeni yapsın istiyorum testse test ilaçsa ilaç.hepimiz için RABBİM hayırlısını versin inşallah.

evimcin..ALLAH im insallah senin bebeyinide hayirlisiyla gule gule kucagina almayi nasip etsin..canim benim istah yok yiyemiyorum hersey kokuyor burnuma..68 kiloyla hamile kaldim halaende oyleyim cok sukur insallah fazla almadan tamamlarim..yag,tuz fazla kara et yemiyorum hamur isleri pek yemiyorum cunki dikkat etmek lazim bizim yaslarda..haa sekerden uzak duruyorum kestim..sende her ultrasyonda kan veriyormusun..burda boyle cok sik kontrol var cok sukurki oyleler..hayirlisiyla problemsiz, ozursuz ..yavrularimizi anali babali dunyaya getirmeyi nasip estinn insalahh..

DENIZGELDI..canim ...:3:salliycam senin icin bebiklerime elimi..diycem bu deniz teyzeniz icin..guldurdun beni..:1:ALLAHTA seni guldursun emi..:54:

Amin insallah. Ben sadece bir kez kan ve idrar verdim. Birdaha da ikili testlere herhalde.

Hürrecim ben Cem Bey'i bır kez gordum ama gercekten cok anlayıslı ve karsındakını dınleyen bırı ve sunu soyledım kendısıne sansım varsa soyleyın yoksa soyleyın bıtmnıs bu azap:) ben 20.000 TL harcadım bugune kadar ve sıfırı tukettım. ama azda olsa sansım varsa 10.000'de sızın ıcın atarım:)) (tabı tam oyle demedım:))

ama ıste once rahımdekı yapısıklıgı alıcaz dedı reglıden sonra dedıgı ıcın su an beklemedeyım sanırım 12-13 mart gıbı olucam o zaman arayacagım
yanı gonul rahatlıgı ıle gıt herseyı acık acık anlat ama bıraz tuzlu oldugunu unutma memorıal'ın bılgıne:) cok optum

selam kızlar..

gelişmeleri ara ara girip okuyorum ama yazacak zamanım olmuyor birtürlü,kusuruma bakmayın artık...unutmadım sizi ve bebek bekleyen tüm hatunlar için dua ediyorum..bu arada söylemeden geçemeyeceğim TOANA bir diyetisyene gitmelisin bence,kafana göre onu bunu yememezlik yapma çünkü herşeyden yemelisin ama ölçülü,ekmek gibi şeylerde lazım unutma,karbonhidratlı besinler aslında şu anda vücudunun ve bebeklerinin en çok ihtiyaç duyduğu şeyler,hele hele et yememezlik yapma mutlaka ye..diyetisyene git yavrucum ihmal etme sakın,en doğru yolu onlar gösterecektir sana...

Barış ağlıyor gitmem lazım,öpüldünüzzzz...

Hürrecim ben Cem Bey'i bır kez gordum ama gercekten cok anlayıslı ve karsındakını dınleyen bırı ve sunu soyledım kendısıne sansım varsa soyleyın yoksa soyleyın bıtmnıs bu azap:) ben 20.000 TL harcadım bugune kadar ve sıfırı tukettım. ama azda olsa sansım varsa 10.000'de sızın ıcın atarım:)) (tabı tam oyle demedım:))

ama ıste once rahımdekı yapısıklıgı alıcaz dedı reglıden sonra dedıgı ıcın su an beklemedeyım sanırım 12-13 mart gıbı olucam o zaman arayacagım
yanı gonul rahatlıgı ıle gıt herseyı acık acık anlat ama bıraz tuzlu oldugunu unutma memorıal'ın bılgıne:) cok optum

6 denemem var canım harcağım paranın miktarını artık bende bilmiyorum ve hesaplamıyorum.benim fsh 15 ve altında olduğunda 6-7 folikül olurken,başarısızlıklarını yumurtalarınız kalitesiz rezerviniz yetersiz yaşınız vs gibi sebeplerle açıklamalarından yoruldum.ilaç vererek fshnın düşürülebildiğini deha ve femerayla yumurta kalitesinin arttırıldığını(kürleri söylemiyorum çoğu kabul etmiyor çünkü)sizlerden öğrendim.şimdiye kadar gittiğim doktorlar anne karnında belirleniyor yumurtalıkların durumu biz bişey yapamıyoruz dediler.yine burda kromozom testi pıhtılaşma testi vs yi öğrendim bir taneside çıkıp acaba neden olmuyor demediler hep yaşımı öne sürdüler.çok dolu gideceğim memoriale.görüşmenin sonunda inşallah kapının önüne koyuvermezler beni;)ALLAH'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerimizi önce karnımızda sonrada kucağımızda görebilmemizi nasip etsin sağlıkla inşallah.:54:

6 denemem var canım harcağım paranın miktarını artık bende bilmiyorum ve hesaplamıyorum.benim fsh 15 ve altında olduğunda 6-7 folikül olurken,başarısızlıklarını yumurtalarınız kalitesiz rezerviniz yetersiz yaşınız vs gibi sebeplerle açıklamalarından yoruldum.ilaç vererek fshnın düşürülebildiğini deha ve femerayla yumurta kalitesinin arttırıldığını(kürleri söylemiyorum çoğu kabul etmiyor çünkü)sizlerden öğrendim.şimdiye kadar gittiğim doktorlar anne karnında belirleniyor yumurtalıkların durumu biz bişey yapamıyoruz dediler.yine burda kromozom testi pıhtılaşma testi vs yi öğrendim bir taneside çıkıp acaba neden olmuyor demediler hep yaşımı öne sürdüler.çok dolu gideceğim memoriale.görüşmenin sonunda inşallah kapının önüne koyuvermezler beni;)ALLAH'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerimizi önce karnımızda sonrada kucağımızda görebilmemizi nasip etsin sağlıkla inşallah.:54:

hurre cim o kadar doğru söylüyorsunki ilk iş doktorlar yaşınız yumurtanız az kalitesiz çok ümitlenmeyin bunun dışında bişey demiyolar yapmıyorlar....femera yı bende ilk burda duydum ne zaman hangi aşamada kullanılıyor hiç bilmiyorum madem kaliteyi artırıyor neden vermiyorlar ...allahım işallah isteyen herkese tez zamanda evlat versin ...hamilelrinde allah tamamına erdirsin hepimizin allah yardımcısı olsun ...bende bi çok şeyi burda duyuyorum..yaşasın kadınlar kulubü :)

kızlar bir arkadaşım msnsine ne yazmış''ALLAH nasip ettirmeyeceği şeylerin hayalini vermez'':22:
ben de loto yu hayal etsem mi acaba :1: şaka bir yana hangi memorial a gidersen git bazı şeyleri araştırmadan hemen gelin başlayalım diyeceklerini hiç sanmıyoum. tam takip edemityorum. sende hiç gebelik oluşmuş muydu? yaş ileri de olsa bu kadar embriyoya en azından 1 kimyasal olması gerekirdi.

cans senin 12 haftayı bitirmene ne kadar kaldı? BİR ARKADAŞIM TÜP SONUCU HAMİLE KALIP İLK 4 AYI KANAMALI YATARAK GEÇİRMİŞTİ. SONRASI RAHAT GEÇTİ. senin de inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer. :9:

baharnaz geçmiş olsun. çabuk geçer inşallah. diş çıkarma zamanı bünye zayıflayıp hastalıklar çıkabiliyor

hayatkavuniçi umarım kendini toplamışsın. bundan sonra bir sonraki tedavini planlamaya başlayabilirsin artık

tayf..ilginden dolayi sagol canim..ikizlerin nasil umarim buyuyorlardir..nasil zormu kolaymi tayf..senden ogrenicem cok seyler var tecrubelerine ihtiyacim var valla unutma yaz bana arada firsat buldukca tabii..canim benim suan istahim yok hemde kara et sik yiyemiyorum soyleki benim kolesterolum var yukselmesini istemiyorum o yuzden tuza felan yagada ondan dikkat edyorum..biliyorum hersey yemem lazim ama istahim bir acilsa valla hicbirsey gozume gelmez inan bana bebislerim icin hersey yerim yiyorumda zorda olsa istahim olsun olmasin tepiyorum agzima..zaten normalde herseye dikkat eden biriyimdir ..ama hamilelikte degisiyor tabi..ama su 3 ayim bir gecsin boyle devam ederse gidicem diyetisyene..anam burda da hemen gondermiyorlarki..ev dr u yonlendircekte gidicem..yoksa kendi kafana gitmek mumkun deeyil..tavsiyelerin icin tekrar sagol..yavrularini op yerime canim senide optm...:54::54:

zarpdeniz demir damlasını sen mi sormştun karıştırdım mı? bizim dr da anne sütü yoksa demir damlası gerekmez diyenlerdendi. biz 6. ay başladık. 9. ay bitince kontrolde kan değerleri normal çıkınca bıraktık. mama da yeterince demir var gerçekten.

badenur u alabama da yazmış bugün yazıştık. 26+2 bitiyor. damarları artık almadığından serumu çıkarmışlar. şükür açılma yok ama kasılmalar 15 ile 75 arası değişiyormuş. artınca başka ilaçlar veriyorlarmış. 100 e çıkarsa doğum başladı demekmiş. bu kasılmalar bebeği aşağı itermiş.bebeklerin bugün kalplerine bakılmış. şükür ilaçlardan etkilenmemiş. rıza bey sen bu gidişle 32 yi de tamamlarsın demiş ama sanırım buna kendi de inanmıyor diyor. hiç olmazsa 28 i bitirmesi lazım. bebekler büyüdükçe de kasılmalar açısından kötüymüş. dua edelim şu kasılmaları yavaşlatmaya devam etsinler

Eşim diyor ki bir önceki doktorunu ara ve siz rahimde bır yapısıklık gormedınız mı ben baska bır doktora gıttım ve bana rahmımde yapısıklık var onu gıdermeden tup bebek yapamam dedı de dıyor:) ayrıca mıyom ve polıp amelıyatını neden laproskopı ıle yapmadınızda benı kestınız de dıyor.. yeter artık sureklı aynı laflar ve kobay olarak kullanılmalar... bır hafta once gıttın kendı doktoruna bısey demedı 1 hafta ıcınde mı oldu mu yapısıklık dıyor:(( ne dersınız kızlar ne yapayım arayıp konussam mı yoksa yoluma devam etsem mı zaten olan oldu ne demısler olmuşla ölmüşe çare yok:(

hurre cim o kadar doğru söylüyorsunki ilk iş doktorlar yaşınız yumurtanız az kalitesiz çok ümitlenmeyin bunun dışında bişey demiyolar yapmıyorlar....femera yı bende ilk burda duydum ne zaman hangi aşamada kullanılıyor hiç bilmiyorum madem kaliteyi artırıyor neden vermiyorlar ...allahım işallah isteyen herkese tez zamanda evlat versin ...hamilelrinde allah tamamına erdirsin hepimizin allah yardımcısı olsun ...bende bi çok şeyi burda duyuyorum..yaşasın kadınlar kulubü :)

amin canım RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı bebeklerimizi biran önce nasip etsin.bencede yaşasın kadınlar kulübü ve bu topiği açan arkadaştanda ALLAH razı olsun.

ben de loto yu hayal etsem mi acaba :1: şaka bir yana hangi memorial a gidersen git bazı şeyleri araştırmadan hemen gelin başlayalım diyeceklerini hiç sanmıyoum. tam takip edemityorum. sende hiç gebelik oluşmuş muydu? yaş ileri de olsa bu kadar embriyoya en azından 1 kimyasal olması gerekirdi.

istediğin buysa neden olmasın istemek bizden verecek olan RABBİM.memoriale gitmedim henüz ancak aradığımda ön görüşme gereklimi diye sordum adetinizin 2. veya 3. günü gelin dediler(merkezi aradım)ilgisiz geldi ama belki gittiğimde bu ay başlayamayız gerekli olan şeyler var diyecekler bilmiyorum,lenova cem beyin ilgisinden bahsedince ikisiylede görüşeyim dedim bakalım nasıl olacak.benim 1 doğal yolla hamileliğim var 2.5 aylık kalbi durdu kürtaj.6 tüp denemem vardı ancak ikisi transfer yapılabildi.:(kimyasal dediğin nedir?kusura bakma çok şeyi burda öğrendim hiçbirşey bilmeden yaşamışım bütün deneyimlerimi:((((

Back
X