ah canım yaa bu kadınların çektiği nedir böyle !......bakıyorum hep kadın verici davranmak zorunda kalıyor(bende çoookk micadele verdim)ve ne hikmetse bu hiç bitmiyor RENGİ DEĞİŞİYOR ama konu aynı,,,daha dur bakalım neler neler yaşıycaz,,,,dünyaya getirecez birde onlar yapıcak yuvamızı''büyümesi-okulu-gençliği-flörtleri....vs''ohhoooo daha çok var mücadele edecek konu!......buna kısaca HAYAT diyorlar,,,,olsun be arkadaşım herşeye rağmen güzel hep birşeyler tecrübe ediyoruz,,,,,,,,ama şimdi liste başında :CüvCüv lmak var,kalben diliyorum hepimiz tadalım anneliği:Saruboceq:,,,,,,sen şükret ki askerlik 18 ay değil ne yapacaktın o zaman,,,,,hayırlısı olsun svglr
ben geldiiiiimm
kızlar beni merak ettiğiniz için teşk.,,
evert dün yum.toplandı ,,,dr.enver bey topladı,,amaaa( 2 yum.çıktı
5-6 vardı ama sanımrım onlar tam olgunluğa erişmemişler,,bugün merkezden arayıp yum.durumunu söylicekler,,
çok merak ediyorum benmi arasam acaba ?
bebitocum hadi gozun aydın :)5-6 varken 2 tane cıkması canını sıkmıstır haklısın ama 10 tane yumurtası olup hespsı bos cıkanda oluyor yanı bu tup bebegın her asaması stresben geldiiiiimm
5-6 vardı ama sanımrım onlar tam olgunluğa erişmemişler,,bugün merkezden arayıp yum.durumunu söylicekler,,
ben geldiiiiimm
bebitocum seni anlıyorum gerginlik çöktü üstüne (trasfer yaklaştı)onun içinde giremiyorsun buraya!.........canım kardeşim sakinliğini koru tamammı:teselli:güzel haberlerini bekliyoruz.....................................................
defne5 canım sen neler yaptın?hiç bilgi yok:mymekanasıl tokat ama)...sevgiler
sağol defne cim,ben beklemedemiyim?kararsızmıyım?hiç bilemiyorum,istanbulda karar vermiştim 2 yer arasında gidip geliyor kafam,,,,ben adet dön mini yine kaçırdığım için kaldı ocak ayına,artı benim histeroskopim falanda var :çok üzgünüm:,,,herşey yoluna giricek,senin adına çok sevindim kafan rahatladı en azından,gerisi allah kerim,,,,,,,sevgiler KİBkaydirigubbakcemile3canımcım ben benımle aynı durumdakı arkadasları nefesımı tutmus ızlıyorum yakında sıra banada gelecek:))benı doktor 18 gun cagırdı yanı sımdılık en rahat gunlerımdeyım..ocagın ılk haftası gıdıyorum bu arada tabı calısmalara devam:)9hanı olurda bır mucıze dogaldan gelır bıze belkı dıye:))amam bu soguklarda bu calısmalar cok zor yaaaa:))))kendımı relax tutumaya calısıyorum ..sen nasılsın?ne durumdasın?
iyigeceler:)kizlar ben yazin arkaarkaya 2 histeroskobi gecirdim eger tup bebek ted gorecekseniz ertelemeden yaptirin hist. korkulacak birsey yok eger bir sorun varsa ve duzeltilirse cok farkli hissediyorsunuz kendinizi hatta adet sekliniz falan bile degisiyor:)ben bebegimi rahimdeki sekilsel bir bozukluktan kaybetmisim ve 2 doktor 6 ay bunu gormemissağol defne cim,ben beklemedemiyim?kararsızmıyım?hiç bilemiyorum,istanbulda karar vermiştim 2 yer arasında gidip geliyor kafam,,,,ben adet dön mini yine kaçırdığım için kaldı ocak ayına,artı benim histeroskopim falanda var :çok üzgünüm:,,,herşey yoluna giricek,senin adına çok sevindim kafan rahatladı en azından,gerisi allah kerim,,,,,,,sevgiler KİBkaydirigubbakcemile3
merhaba saveist,,,,hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar arkadaşım!!.....bu arada nerde yaptırdınız?daha evvel yapmışmıydınız?bugün '' bebitocum'' arkadaşımızında transferi olcaktı tabiki yanılmıyorsam!...ağrın sızın yoktur inş, olsa bile güzel,,,,,kendini ve düşüncelerini pozitif tut bu dönemde rahatlık önemli,,,,,,sevgilermerhaba kızlar. dün benim transferim yapıldı. 17 yumurta oluşmuştu ve 13 ü döllendi.
ben 2 transfer istedim. fakat doktor yaş faktörünü göz önüne alarak 3 tane yapalım dedi. ya korkuyorum şimdiden ya 3 üde tutarsa ne yaparım diye. bu arada ben 38 yaşındayım. sizce bu yaşta 3 üz tutma ihtimali olabilir mi..
merhaba saveist,,,,hayırlı uğurlu olsun inşallah tutar arkadaşım!!.....bu arada nerde yaptırdınız?daha evvel yapmışmıydınız?bugün '' bebitocum'' arkadaşımızında transferi olcaktı tabiki yanılmıyorsam!...ağrın sızın yoktur inş, olsa bile güzel,,,,,kendini ve düşüncelerini pozitif tut bu dönemde rahatlık önemli,,,,,,sevgiler
canım hayırlısı olsun:)bu arada masallah ne cok yumurtan toplanmıs hangı doz ılac kulalndın yada hangı ılacları mahsuru yoksa ogrenebılırmıyım?benim 1. tüp bebek denemem yeditepede yaptırıyorum. dün gün boyu yattım . 3 gün rapor aldım. hiç bir ağrı sızı yok. biraz sancı o da toplama işleminden kalan bir sancı . sanırsam ilk günlerde pek bir belirti olmaz.
kaldı 10 gün evde olunca daha zor geçiyor zaman. çok takıntı yapmamaya çalışıyorum.şakkıdı
merhaba kızlar. dün benim transferim yapıldı. 17 yumurta oluşmuştu ve 13 ü döllendi.
ben 2 transfer istedim. fakat doktor yaş faktörünü göz önüne alarak 3 tane yapalım dedi. ya korkuyorum şimdiden ya 3 üde tutarsa ne yaparım diye. bu arada ben 38 yaşındayım. sizce bu yaşta 3 üz tutma ihtimali olabilir mi..
canım hayırlısı olsun:)bu arada masallah ne cok yumurtan toplanmıs hangı doz ılac kulalndın yada hangı ılacları mahsuru yoksa ogrenebılırmıyım?
arkadaşım sen espirimi yapıyorsun yoksa ciddimisin.bizler burda olsunda beşiz olsun dördüz olsun diye allahımıza dua ederken sen kalkmış üçüz olurmu ya olursa ne yaparım diye sızlanıyorsun.stres ettigin öyle birşey olsun ki bizde sana mantıklı cevap yazabilelim sevgili kardeşimiz.[/QUOTE
slm espri yapmamaıştım.belkide bu benim ilk denemem olduğu için daha alışamadım galiba bu tüp bebek olayına ama çok stresli ve sabırlı olmak gerektiğini biliyorum.
bende sorun olmadığı için 3 üde tutarsa diye tedirgin oldum dedim. yani benim gibi olan varmı diye sormuşstum aslında:ecrin_bebek: 3 çocuğa aynı anda bakmak zor olur diye demiştim kırdınız beni. yoksa kötü bi niyetim yoktu dalga geçmek gibi senağlama
yeni basliyorum daha dogrusu yeni bir merkeze baslaidm gecne ay baska bir emrkezdeydim doktorun tutumunu falan begenmedim zaten bastan ilaca cevap vermedi vucudum bir yumurta ileri gitti digerleri geri kaldi ve doktor hemen kesti tedaviyisağol defnecim evt yumurtalar fazla oldu. ama bende yani hormonlarda hiç bir problem yoktu. eşimden kaynaklanan nedenlerle yaptık. yaşım geçiyor diye anne olmak için acele edip tüp bebek için müracat ettik.
doktor bana 10 gün kadar 450 puregon. 2 günde 375 ve 300 lük puregon verdi. oda fazla geldi zaten 4 günde düşssün diye ilaçsız beklediler. çünkü e2 test sonuçlarım 8000 e yaklaşmıştı. 4. günde 5000 lere indi. yoksa ertesi günde inmezse iptal olacaktı. yoksa o kadar uğraşlar boşa gidecekti. allaha şükür şimdi transferin 3. günündeyim.
bide çatlatma olarak ovitrelle 250 verdi doktor. bunlar yumurta gelişmesi için tabi başka ilaçlarda var.
defne hanım siz başladınızmı tedaviye yenimi başlayacaksınız. hayırlısı olsun sizin içindegamyoncuiremsu
yeni basliyorum daha dogrusu yeni bir merkeze baslaidm gecne ay baska bir emrkezdeydim doktorun tutumunu falan begenmedim zaten bastan ilaca cevap vermedi vucudum bir yumurta ileri gitti digerleri geri kaldi ve doktor hemen kesti tedaviyisiz nerede ted basladiniz?hayirli olsun:):ecrin_bebek: