38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar aklım gönlüm sizinle.Fazla ugrayamıyorum ama son gelismeleri bir cırpıda okudum.Altı yumurta var ise üstü de yumurtadır. AYY İGRENC BİR ESPRİYDİ.Saka bir yana bebitocumun bebitoları yolda.Kolay gelsin herkese.Öpüyorum gencler sizi.Ne dediydik durmak yok yola devammmm.

canlarım hepinize çok teşk.ederim,,defnecim inş.sen ve hepimiz anne olucaz ,,
moneta doğru söylüyoo ,,,
sakın ümidini yitirme,,Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip edicek inş.

AH CANIM YA HAKLSIIN TAMAM kendı kendıme bu sefer anne olucam dıyorum dogru:)))

canlarım hepinize çok teşk.ederim,,defnecim inş.sen ve hepimiz anne olucaz ,,
moneta doğru söylüyoo ,,,
sakın ümidini yitirme,,Rabbim hepimize o güzel duyguyu nasip edicek inş.

ınankı bana umut oldun senınle aynı seylerı yasamısız ve doktorun tutumuna aksam resmen sınır oldum belkıde cok ıyı oldu o0nu degıstırdım yarın yenı doktoruma baslıyorum ılk us bakalım o neler dıyecek:)))ama ıcım bır hos evet olumluyum olumlu dusunuyorum:))ınsallah bende senın gıbı yumıslerıme kavusacagım:))

uykucuuuu nerdesin yaaaa,,bende bakıyorum bakıyorum yoksuunnn
biz burda çalışalım haldır haldır,,sen uyuuu ooohhhh

uykucuuuu nerdesin yaaaa,,bende bakıyorum bakıyorum yoksuunnn
biz burda çalışalım haldır haldır,,sen uyuuu ooohhhh
evet oh olsun size çalışın kızım işiniz ne:roflol:
ohooooo!çççbizde çalıştık zamanında
şika falanda aslında gündüz uyumayı pek sevmem ben,hiperaktif şahsiyet olduğum içün,devamlı bişiler yapayım,ama bugün bulamadım herhalde:çok üzgünüm:

kızlarrrrr istanbula gelme ihtimalim çok büyük!.......görüşmeler yapıyorum henüz,ama kesin herhalde,,,burda bitmiş bu olay

evet canım moneta,,,
levent bey muayene etti ,,tekara bugünlükte iğne verdi,,yarın sabah tekrar gidicemm,,
5-6 yum var dedi dr.,,iyi gidiyoo dedii,,
çok şükür,,,inş.sonuda iyi olur

kitabım geldiiiii
hemen okumaya başlıcam
ayy çok sevindim canım yumi lere:1hug:allahım seninde benimde burda isteyen kim varsa hepimizede çifter çifter tatlı bela bebişler versin,biz ne güzel anne oluruz yaaaa,demi ama,,,,,kitabının gelmesinede çok sevindim başladığın anda seni içine çekeceğini biliyorum niçin ısrar ettiğimi sayfalar geçtikçe daha iyi anlayacaksın hayatım,bunlar inkar etsende gerçekler ön yargılı olma sakın genelde insanlar ''hadi bee''derler,ama unutmayalımki (allah kendinden kullarına sıfat vermiştir)bunu asla unutma canım birçok ayetlerindede vardır,bunları sana neden söylüyorum?..ÖN YARGIYLA OKUMA!....herşeye öğrenme açlığı içersinde ol,,,,,,,,seni öpüyorum canım kardeşim

arkadaşlar, çok tatlı yazışıyorsunuz, bu forumda yazmak için illa 38 üstünde olmak gerekmiyor değil mi:)) bebişleri beklerken yaşın hiç önemi olmuyor da...sizi okuyunca bi sakinlik geldi üzerime...diğer forumlarda 21 lik kızlar oooof 5 ay oldu, olmuyooooo deyince ben daha çok panik oluyorum...bu demek değil ki sizi gördüm ooooh benden daha kötüleri varmış dedim....hayır, sakin, umutlu tavrınız ve başa çıkmak için mizaha başvurmanız bence oldukça sağlıklı,iyi geldi, teşekkürler...

krizalit,hoşgeldin demek istiyorum ilk önce,,,,,,burdaki arkadaşlarım ve ben mevlana haz nin felsefesini uyguluyoruz İSTER 20 İSTER 50 NE OLURSAN OL YİNEDE GEL diyoruz,,canım yaşın çok küçük herhalde sözlerinden anladığım kadarıyla,.........bizler kötü durumda olan hastalar değiliz ( sitenin bu bölümündeki hiç kimse değil)a.ssadece olgun anne adaylarıyız kendinde söylemişsin tatlı tatlı yazışıyoruz,birbirimize destek oluyoruz,tedavi sürecindeyiz lugatımızda ÇÖKÜNTÜ-BUNALIM-YENİLMİŞLİK yok,canım :teselli:aramıza hoşgeldin,sana klava:ablalıkta yaparız klava:.....sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…