38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

HAYIRLI CUMALAARRR ARKADAŞLAARRR

yine dr.gittim vee az önce geldimm
önce krizalit aramıza hoş geldin canım,,,moneta çok doğru söylüyor ,,hepimiz burada aynı şey için savaşıyoruz,,,biz daha sakiniz doruu,,

ammaa anne olucaz,,şimdiii,,şimdiii

dr.5-6 yum.alırız dedi,,iyi gidiyo dedi,,1 günlük daha iğne verdi yarın sabah yin kont.var ,,yarın büyük ihtimal bitiririz dedi,,p.tesi filan yum.toplama işlemi olurmuşş,

dr.5-6 yum.alırız dedi,,iyi gidiyo dedi,,1 günlük daha iğne verdi yarın sabah yin kont.var ,,yarın büyük ihtimal bitiririz dedi,,p.tesi filan yum.toplama işlemi olurmuşş,
yumurtalar iyi durumda o zaman?her hangi bir teknik uyguluyorlarmı bebitocum?enver bey mi ktrl etti bugün

SAĞOL CANIM evet,,enver bey kont.etti
çok iyi insan ve çok iyi dr.
ben çok güveniyorum,,yani bu sefer daha iyiyim,,,en azından huzurluyum

vee ben anne olucam az kaldı,,
tabii hepimiz inş.
sende gel istanbula

SAĞOL CANIM evet,,enver bey kont.etti
çok iyi insan ve çok iyi dr.
ben çok güveniyorum,,yani bu sefer daha iyiyim,,,en azından huzurluyum

vee ben anne olucam az kaldı,,
tabii hepimiz inş.
sende gel istanbula

banada yol oraya doğru görünüyor zaten bebitocum biraz önce yeğenimle konuştum(istanbulda)hadi ne zaman geliyosun teyzuş diyor,beklediğim gün var o zamana kadar belli olur inş,,,,,memorial-umut-bahçeci 3 ünden biri,ya bebitocum umutta yardımcı teknikler neler var?illahaki biliyorsundur canım

arkadaslar merhaba:)ben dun yeni bir merkeze basladim a..b cem beye:)ve bana cok guzelpozitif enerji verdi resmen...bizim yasimizdakiler icin yeni uyguladiklari bir metod varmis adetin 2. gunu degil daha oncesinde ilac uyguluyoruz dedi ama bu uzun protokolden farkli sanirim..dun cok pozitif ayrildim doktorun yanindan aslinda siz normal yoldan hamile kalirsiniz ama bekleyin demem dedi hatta cikarken randevu verdi tabi hamileolmazsaniz diyede ekledi:))yani hayal bile olsa galiba aradigim sicakligi duygusal yaklasimi bulacagim..ocak ayinda gidiyorum ikinci kontrolume...bebeitocum senin icin cok sevindim...inan doktorunu cok takdir ettim ayni durumda benim tedaviyi iptal eden eski doktorumada gittikce kiziyorum tabiki:KK43:monetacim seninde pozitifligin bana cokiyi geliyor ya kizlar aslinda bende oyleyimdir bir bilseniz ah ah belki geri gelir:)))krizalit sende hosgeldin aramiza:)

bak sana ne dedik!......gerilme kalbini dinle ohhh rahatladın şimdi ne güzel,kızlar ben size ne diyorum ''BU SEFER BU İŞ TAMAMDIIRRRRR''hepimiz hamileyiz,kırılmak yok,yıkılmak yok,biz annelerin en güzeli olucaz,,,,,,:CüvCüv::CüvCüv:,,,,defne cim o teknik co-kültür değilmi?bahsettiğin kadarıyla ona benziyor,,,,,canım tabiki bekleme normal kalıcam diye bakarsın bi micro bide normal yaparsın ,,,,,,,,,ben hep espiri yaparım ''ben köpek gibi doğurmak istiyorum(yavru çok oluyo ya)tutmayın beni hızımı alamam ben,doğurucaaaaammm bırakıınnn :roflol::roflol::roflol:

Valla ben normal doğumdan korkuyorum kızlar,,
nationalgeography kanalında bazen ikiz-üçüz-dördüz doğumlarını gösteriyolar,normal doğumu çok iğrenç buluyorum:bbo: sezeryan daha temiz,,,,,,canımmmm benim ya korkuyorum desende çok hevesleniyorsun demi:teselli:,,,seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü hepimiz ikiz duygulara sahibiz,,,,,bişey diyeyimmi?....bazı topiklerde görüyorum hamile kalanlar hemen bi duygu erozyonuna uğruyolar,bencilleşebiliyorlar,,,,ben kendi adıma söz veriyorum öyle olmayacağım,,,,,ne kadar kötü bir olay

bak sana ne dedik!......gerilme kalbini dinle ohhh rahatladın şimdi ne güzel,kızlar ben size ne diyorum ''BU SEFER BU İŞ TAMAMDIIRRRRR''hepimiz hamileyiz,kırılmak yok,yıkılmak yok,biz annelerin en güzeli olucaz,,,,,,:CüvCüv::CüvCüv:,,,,defne cim o teknik co-kültür değilmi?bahsettiğin kadarıyla ona benziyor,,,,,canım tabiki bekleme normal kalıcam diye bakarsın bi micro bide normal yaparsın ,,,,,,,,,ben hep espiri yaparım ''ben köpek gibi doğurmak istiyorum(yavru çok oluyo ya)tutmayın beni hızımı alamam ben,doğurucaaaaammm bırakıınnn :roflol::roflol::roflol:
CANIM bılmemkı co-kultur duydum ama ne oldugunu bılmıyorum..farklı ılactan bahsettı doktor ama acıkcası dun zaten sarhos gıbıydım soracagım cogu sey sormadım okadar cok anlattımkı doktora eskılerı zaten doktor ıcınde bugunluk yeterdı :))))bebitocum bence normalı hıc deneme bıle sezeryan artık cok daha kolay :)bakın hamıle kaldıkta doguracagız yakında oh oh ne guzel:))

krizalit,hoşgeldin demek istiyorum ilk önce,,,,,,burdaki arkadaşlarım ve ben mevlana haz nin felsefesini uyguluyoruz İSTER 20 İSTER 50 NE OLURSAN OL YİNEDE GEL diyoruz,,canım yaşın çok küçük herhalde sözlerinden anladığım kadarıyla,.........bizler kötü durumda olan hastalar değiliz ( sitenin bu bölümündeki hiç kimse değil)a.ssadece olgun anne adaylarıyız kendinde söylemişsin tatlı tatlı yazışıyoruz,birbirimize destek oluyoruz,tedavi sürecindeyiz lugatımızda ÇÖKÜNTÜ-BUNALIM-YENİLMİŞLİK yok,canım :teselli:aramıza hoşgeldin,sana :eek:klava:ablalıkta yaparız :eek:klava:.....sevgiler

valla keşke çok küçük olsaydım ama 31 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. 14 aydır deniyoruz olmuyor ki şu anda eşim de askerde zaten, çok kötü hissediyordum ama sizi okumak bana iyi geldi...

valla keşke çok küçük olsaydım ama 31 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. 14 aydır deniyoruz olmuyor ki şu anda eşim de askerde zaten, çok kötü hissediyordum ama sizi okumak bana iyi geldi...
yaş farkı fazla yokmuş hayatım ablalığa gerek yok yani.........dr a gittinizmi?..hemen umutsuzluğa kapıldın böyle,,,,,,gazetelerden ve tv den uzakmısın(70 yaşında insanlar doğuruyor)dur bakalım bismillah,,,,serüven daha yeni başlıyor:mymeka:

doktora gittim, yumurtanın erken çatlaması dışında bir problemim yok, eşimde de bir şey yok, geçen ay rahim filmi, gonaphene ve çatlatma iğnesi ile denedik, çok güzel yumurtam oluştu fakat olmadı, eşimi askere gönderdim şimdi, artık geldikten sonra ne yaparız bilmiyorum, hemen tüp bebek diye düşünüyorum ben..

herkese merhaba nasılsınız inş.......yenı yıla daha bı umıtle gurerız dostlar rabbım tum isteyenlere hayırlı bebişler nasıp etsn............................

herkese merhaba nasılsınız inş.......yenı yıla daha bı umıtle gurerız dostlar rabbım tum isteyenlere hayırlı bebişler nasıp etsn............................

ooooooooo kimleri görüyoruz efendim,nasılsınız???????a.s.şaka yapıyorum canım,,,,dediğin gibi yeni yıl diliyorum bizlere beklediğimiz bebişlerimizi getirsin,sende evladınla sağlıkla mutlu yaşa inş,,,,sevgiler canım

doktora gittim, yumurtanın erken çatlaması dışında bir problemim yok, eşimde de bir şey yok, geçen ay rahim filmi, gonaphene ve çatlatma iğnesi ile denedik, çok güzel yumurtam oluştu fakat olmadı, eşimi askere gönderdim şimdi, artık geldikten sonra ne yaparız bilmiyorum, hemen tüp bebek diye düşünüyorum ben..
oohoo seninki problem bile değil!......ilaçlarla kontrol altında tutulabilir herhalde,bence senin şuan tek problemin eşinin bir an evvel askerliğini bitirip gelmesi,,,,,,gerisi pamuk ipliği gibi gelir ŞAFAK kaç??????????sevgiler

ooooooooo kimleri görüyoruz efendim,nasılsınız???????a.s.şaka yapıyorum canım,,,,dediğin gibi yeni yıl diliyorum bizlere beklediğimiz bebişlerimizi getirsin,sende evladınla sağlıkla mutlu yaşa inş,,,,sevgiler canım

canım teş ederım amın duana bınlerce...........ben sık gıremıyorum ama bazen bı şey yazmasamda okuyorum sızın yazılarınızı gelışmel varmı dıye merak edıyorum...........sılerle aklım ve gonlum .........inş herşey guzel olur ......

oohoo seninki problem bile değil!......ilaçlarla kontrol altında tutulabilir herhalde,bence senin şuan tek problemin eşinin bir an evvel askerliğini bitirip gelmesi,,,,,,gerisi pamuk ipliği gibi gelir ŞAFAK kaç??????????sevgiler

çok tatlısın monetacım, eşim yeni gitti daha bir hafta bile olmadı, yani şafak 5 ay,( 150 gün)..:çok üzgünüm: Allaha şükür ANkara' da, ben yemin töreninden sonra şanslı günlerimde hafta sonu çarşı iznine gitmeyi düşünüyorum, denk getirmek zor ama hayırlısı, olmadı döndüğünde tüpe koyulacaz napalım...

çok tatlısın monetacım, eşim yeni gitti daha bir hafta bile olmadı, yani şafak 5 ay,( 150 gün)..:çok üzgünüm: Allaha şükür ANkara' da, ben yemin töreninden sonra şanslı günlerimde hafta sonu çarşı iznine gitmeyi düşünüyorum, denk getirmek zor ama hayırlısı, olmadı döndüğünde tüpe koyulacaz napalım...
ah canım yaa bu kadınların çektiği nedir böyle !......bakıyorum hep kadın verici davranmak zorunda kalıyor(bende çoookk micadele verdim)ve ne hikmetse bu hiç bitmiyor RENGİ DEĞİŞİYOR ama konu aynı,,,daha dur bakalım neler neler yaşıycaz,,,,:emir_bebek::emir_bebek: dünyaya getirecez birde onlar yapıcak yuvamızı''büyümesi-okulu-gençliği-flörtleri....vs''ohhoooo daha çok var mücadele edecek konu!......buna kısaca HAYAT diyorlar,,,,olsun be arkadaşım herşeye rağmen güzel hep birşeyler tecrübe ediyoruz,,,,,,,,ama şimdi liste başında :CüvCüv:eek:lmak var,kalben diliyorum hepimiz tadalım anneliği:Saruboceq:,,,,,,sen şükret ki askerlik 18 ay değil ne yapacaktın o zaman,,,,,hayırlısı olsun svglr

X