merhabaaaa
savest bende de hiçbir belirti yok ,,tık yok,,,korkuyorum,,,(
afedersin canım çok haklısın,,(
canım kırıldınmı? yoksa,ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum!.....olumsuz duygular,düşüncelerle oturduğunuz dalı kesiyosunuz,sende biliyorsun ki STRES olmaması gerekiyor transferden beri seni izliyorum( UFFF HİÇ BELİRTİ YOK----KORKUYORUM-YA YOKSA-TUTMAMIŞSA) yansıttığın duygulara bak bebitocum,embriyolar bile isyan edecek bu kadın bizi istemiyo diye,sen elinden geleni yaptın,transferinde yapıldı DUR pozitif ol ve bekle canım benim ,gerçekten çok gerginsin,bak ben mesela moralimi tavanda tutmaya özen gösteriyorum(mağzalarda bebiş kıyafetlerine bakıyorum ''bundan alırım'' ''bunlar bebişlerime çok yakışacak''diyorum ve moral seviyem TAVANDA vücutta gerginlik yok,uffffff bebitocum sana kitap ta önerdim ''o kafadan atma bişey de değil'' yani ,uydurmada değil allahın sana verdiği üstün nitelikler ama sen olumsuzluğa kullanıyorsun,sen acil tarafından SECRET da oku bence (belki okumuşsundurda,bana çok duacı olacaksın bak gör ne olur,DENE kalben yürekten,,,,,,,göreceksin cevabını alacaksınÇok üzgünüm çoook
arkadaşlar sizlerin olumsuz denemelerinizden sonraki adetinizde gecikme olmuş muydu.negatif sonucu aldıgım gün benim adet günümdü aynı zamanda ve aynı gün adet olmuştum.ondan sonraki ay yani bu ay bir hafta oldu gelmedi.sizdede böyle gecikme olan varsa yazsın lütfen ve aynı zamanda test yapıldı geçen gün prolaktin yüksek çıktı.bilgisi olan varsa cevabını bekliyorum.
valla aray cım ne güzel olur değilmi?.....şamda kayısı:sm_cool:
rutin bir gecikmedir o zaman,,,normal yani böyle dengesiz gitmesi(bir sürü ilaç kullanılıyor),,,,,,gripin veya aspirin iç söker bu ikisi(gripin içersen içini aç az suya karıştır),,,2 deneme için nereye??karar verdin sende benim gibi bayağı araştırdın,,,kibsagol canım allah sesini duysun.bir hafta oldu.gelecek gibi adet agrılarım var ama gelmiyor.geçen hafta doktora gittim ikinci deneme için kontrole.olsaydı ultrasonda görürlerdi.inşallah başka rahatsızlıklar çıkmasın doktorları görmekten bıktım vallahi.
nasıl yani????doktoru aradınmı?:1shok:kzlar ben sabah dayanamadım evde test yaptım,,,negatif çıktı moralim çok bozuk(
kzlar ben sabah dayanamadım evde test yaptım,,,negatif çıktı moralim çok bozuk(