38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlaaarr hepinize iyi akşalaarrr
çarşamba günü transferim yapıldı,,ikiside döllendi ve 2 side transfer edildi şimdi dinlenmedeyim,,ve hiçbişey hissetmiyorum,,yanızca şaşkın ve merakla bekliyorum,,korkuyoruumm,,,p.tesi işe başlıcam kısmetse ayın 6 sı test günüm,,
hepinizi öpüyorum,,yine ara ara girmeye çalışırım,,

çarşamba günü transferim yapıldı,,ikiside döllendi ve 2 side transfer edildi şimdi dinlenmedeyim,,ve hiçbişey hissetmiyorum,,yanızca şaşkın ve merakla bekliyorum,,korkuyoruumm,,,p.tesi işe başlıcam kısmetse ayın 6 sı test günüm,,
ahhh canım tabiki şaşkın olursun :1shok:göz açıp kapayıncaya kadar geçti!......asıl zor olan bundan sonraki meraklı bekleyiş?????????sakinliğini koru sen,,,,,hadi yaaaa ben teyze olmak istiyorum,,,,güzel haberini bekliyorum dört gözle,,,canım iyice dinlen eniştede güzel baksın sana,baş bebek sensin şu anda:eek:klava::eek:klava::eek:klava:valla kızarım haaa,,,,,,kız öpüyorum senia.s.

bebitocum seni cok merak ettim demekikiside dollendi ve transfer edildi cok sevindim canim:)bak demekki cok cok fazla yumurta olmasada bir sakinca yok inan bizede umut oluyorsun:)sana biraz detay sorsam yormus olurmuyum?cok iyi anlamiyorum ama yumurtalarin kacinci gununde transfer edildi?transferden sonra ne kadar yattin?bizimlepaylasirmisin?

çok sevindim canım arkadaşım.işte azmin başarısı bak göreceksin güzel haberler seni bekliyor.içime doğdu.bu sefer şeytanın bacağını kıracaksın.sevinç çığlıklarını bekliyoruz .gerçekten kendine çok dikkat et gerekirse raporu uzat hiç birşeyi riske atma öptüm.kal sağlıcakla:

arkadaşlar bende varım ...42 yaşındayım birkere aşılama yapıldı olmadı morelim bozuldu uzun bir süre yani bu tarihe kadar ara verdim ama ocakta tekrar gitmek istiyorum tüp bebek için sonuç olurt mu bilemem?hangi doktara giderim onuda bilmiyorum ilk dr.um Zekai Tahir de Utku Hoca idi belki yine ona giderim:Ankara dan tavsiyelerinizi beklerim

arkadaşlar bende varım ...42 yaşındayım birkere aşılama yapıldı olmadı morelim bozuldu uzun bir süre yani bu tarihe kadar ara verdim ama ocakta tekrar gitmek istiyorum tüp bebek için sonuç olurt mu bilemem?hangi doktara giderim onuda bilmiyorum ilk dr.um Zekai Tahir de Utku Hoca idi belki yine ona giderim:Ankara dan tavsiyelerinizi beklerim

merhaba nesati,aramıza hoşgeldin,,,,hayatım seni bu yaşta neden aşılama ile oyalıyorlar yaaa!,,,direk tüp bebek talep etsene sen ''vakit kaybetmek istemiyorum ''de,sen yönlendir doktorları şimdi ssk her yere açıldı daha düzgün ve iyi bir merkeze git bence,ankarada en iyi doktor timur gürgan ,hacettepe hast prof u,çankaya da cliniği var,canım netten GÜRGAN CLİNİC olarak bak,,,,,,,,hepimiz için hayırlı tedaviler inş:teselli::teselli:

bebitocum hayırlı olsun valla çok sevindim..inşallah sana tutunurlar..hamile haberinide alırız:teytey: içime dogdu inşşş..

nşallahhh canım benim ,
çook istiyrum çookkk
gerçi şimdilik hiçbişey yok ama,,,yarında işe başlıcam,,

bebitocum yanlış okumadım herhalde işe mi??ne işi bebito izin alaydın keşkem belli olana kadar tabiki.. bebito yinede sen bilirsin ama bence işi salla ..evde dinlen bolbol süt, yumurta ,incir yemeye gayret..inşallah müjdeli haberini alırız burdan..:1hug:

bebitocum demekki aynı gün transfer yaptırmışız seninle ve bende 5 gündür evdeyim.
yarın iş başı. hiç bir ağrı sızı yok.
sende belirtiler varmı

günaydınlaaarrr
kızlar bende de HİÇBİR BELİRTİ YOK,,SAVEST SEN NASILSIN,,
kızlar mecburen işe başladım ,,merkezede sordum hiçbir problem olmaz dedi,,

yaaa ben çok korkuyorum,,,ya olmamışsaaa

günaydınlaaarrr
kızlar bende de HİÇBİR BELİRTİ YOK,,SAVEST SEN NASILSIN,,
kızlar mecburen işe başladım ,,merkezede sordum hiçbir problem olmaz dedi,,

yaaa ben çok korkuyorum,,,ya olmamışsaaa
canım ınsallah hersey guzel gıdecek daha ıyı aklından onu cıkart normal hayatına devam et :)transferden sonra nekadar yattın bebıtocum?evın merkeze uzakmı?benım 1 saate yakın uzak ve konuda endıselerım var :KK43::uhm:

arkadasım aramıza hosgeldın:)asılama ıle pozıtıfı goren ben hıc rastlamadım o sebepten hıc moralını bozma sakın:)umarım uygun bır yer bulur tedavıye baslarsın hayırlısı olsun:)

defne canım ,,transferden sonra zaten orada yarım saat dinlendiriyorlar,,sonrada 2-3 saatten uzak olmamamak kaydıyla yola izin veriyorlar,,ben 5 gün evde dinlendim ,,ama hep yattım denemez ,,kendimi yormadım o kadar,,inş.sonuda iyi olur,,

yaaavv genç hanımlar nerdesiniz yaaaaaa

ufffff,yoksunuz ortada ,,monetaaaaaaaa nerdesin,,moral kaynağım napıyosun,,

savest canım ,,sen nasılsın,,hiç belirti varmı ?

çok merak ediyorum çoookk

yaaavv genç hanımlar nerdesiniz yaaaaaa

ufffff,yoksunuz ortada ,,monetaaaaaaaa nerdesin,,moral kaynağım napıyosun,,

savest canım ,,sen nasılsın,,hiç belirti varmı ?

çok merak ediyorum çoookk

bebitocum merhaba.valla hiç bi belirti yok 8 gün oldu. ama şiddetli göğüslerimde sancı var. çok hafif bir karnıma ara ara sancı vuruyor. nedendir acep bilmemkaydirigubbakcemile3
bende 5 gün yattım pazartesi iş başı ve okuldayım gün boyu ayakta bide 50 tane afacan bayağı zor oluyo ama yinede dikkat ediyorum. benim ilk denemem olduğundanmıdır nedir işin ciddiyetini kavrayamadım galiba alışamadım henüz 3 yumurtayasırnaşık şey
Arkadaşlar bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
Umarım benimde herkesinde bebek umutları yeni yılda kabul olur.:Saruboceq:
Hepinize sevgiler saygılar:içelim:hihoyyyt

bakalım yokluğum belli olacakmı?dedim :roflol:,bebitocummmmm napıyosunnnnnn canım benim,nasıl gidiyor hamilelik,kendini sakın yorma,şimdi bir belirti arama daha çok erken hayatım,bekle az kaldı ,,,,,bu arada yeni yılını kutlarım inş bu yılbaşın farklı olur ve hamiş girersin!,,,,,,,,,,ÖPÜYORUM KIZLAR HEPİNİZİa.s.a.s.a.s.

Herkese hayırlı yıllar arkadaşlar ..bekleyenlerı inş guzel sonuçlar alırlar bende sızle beklıyorum inş guzel olacak...............herkes bebişlerıne kavuşur inş............dua ile.dostlar...........

X