- 1 Kasım 2008
- 156
- 0
ahhh canım tabiki şaşkın olursun :1shok:göz açıp kapayıncaya kadar geçti!......asıl zor olan bundan sonraki meraklı bekleyiş?????????sakinliğini koru sen,,,,,hadi yaaaa ben teyze olmak istiyorum,,,,güzel haberini bekliyorum dört gözle,,,canım iyice dinlen eniştede güzel baksın sana,baş bebek sensin şu andakızlaaarr hepinize iyi akşalaarrr
çarşamba günü transferim yapıldı,,ikiside döllendi ve 2 side transfer edildi şimdi dinlenmedeyim,,ve hiçbişey hissetmiyorum,,yanızca şaşkın ve merakla bekliyorum,,korkuyoruumm,,,p.tesi işe başlıcam kısmetse ayın 6 sı test günüm,,
hepinizi öpüyorum,,yine ara ara girmeye çalışırım,,
bebitocum seni cok merak ettim demekikiside dollendi ve transfer edildi cok sevindim canim:)bak demekki cok cok fazla yumurta olmasada bir sakinca yok inan bizede umut oluyorsun:)sana biraz detay sorsam yormus olurmuyum?cok iyi anlamiyorum ama yumurtalarin kacinci gununde transfer edildi?transferden sonra ne kadar yattin?bizimlepaylasirmisin?kızlaaarr hepinize iyi akşalaarrr
çarşamba günü transferim yapıldı,,ikiside döllendi ve 2 side transfer edildi şimdi dinlenmedeyim,,ve hiçbişey hissetmiyorum,,yanızca şaşkın ve merakla bekliyorum,,korkuyoruumm,,,p.tesi işe başlıcam kısmetse ayın 6 sı test günüm,,
kızlaaarr hepinize iyi akşalaarrr
arkadaşlar bende varım ...42 yaşındayım birkere aşılama yapıldı olmadı morelim bozuldu uzun bir süre yani bu tarihe kadar ara verdim ama ocakta tekrar gitmek istiyorum tüp bebek için sonuç olurt mu bilemem?hangi doktara giderim onuda bilmiyorum ilk dr.um Zekai Tahir de Utku Hoca idi belki yine ona giderim:Ankara dan tavsiyelerinizi beklerim
nşallahhh canım benim ,
çook istiyrum çookkk
gerçi şimdilik hiçbişey yok ama,,,yarında işe başlıcam,,
canım ınsallah hersey guzel gıdecek daha ıyı aklından onu cıkart normal hayatına devam et :)transferden sonra nekadar yattın bebıtocum?evın merkeze uzakmı?benım 1 saate yakın uzak ve konuda endıselerım vargünaydınlaaarrr
kızlar bende de HİÇBİR BELİRTİ YOK,,SAVEST SEN NASILSIN,,
kızlar mecburen işe başladım ,,merkezede sordum hiçbir problem olmaz dedi,,
yaaa ben çok korkuyorum,,,ya olmamışsaaa
arkadasım aramıza hosgeldın:)asılama ıle pozıtıfı goren ben hıc rastlamadım o sebepten hıc moralını bozma sakın:)umarım uygun bır yer bulur tedavıye baslarsın hayırlısı olsun:)arkadaşlar bende varım ...42 yaşındayım birkere aşılama yapıldı olmadı morelim bozuldu uzun bir süre yani bu tarihe kadar ara verdim ama ocakta tekrar gitmek istiyorum tüp bebek için sonuç olurt mu bilemem?hangi doktara giderim onuda bilmiyorum ilk dr.um Zekai Tahir de Utku Hoca idi belki yine ona giderim:Ankara dan tavsiyelerinizi beklerim
yaaavv genç hanımlar nerdesiniz yaaaaaa
ufffff,yoksunuz ortada ,,monetaaaaaaaa nerdesin,,moral kaynağım napıyosun,,
savest canım ,,sen nasılsın,,hiç belirti varmı ?
çok merak ediyorum çoookk