iyi geceler abcdef;bugün ne yaptın?işbaşı ne zaman?
abcdef;biliyorum canım mevzuatla ilgili koca bir sayfa var elimde.başvuran birinden aldım.şimdilik yazmıyorum.
Ankara dan Konya 6 saat değildir yaa...öylemi yoksa...tamam o tabiri bilirim de...öok fazla seyahat etmediğim için....
işlerinde kolaylıklar..Konyanı etli ekmeğini salık veririm.ama çok dikkat et.bir de tandırı var.tandır da acaip kazıklıyorlar ...ona göre dikkat et...etli akmaği nefis..vaktin olursa Mevlana Müzesini de gezebilirisn.
pergel,defter,kalem....kalem kurşun mu?o zaman silgi de al.yerimseniben
sana tekrar işlerinde kolaylıklar..hayırlı olsun yeni işin.çok uzun sürmesin.bebek çabuk gelsin.iyi geceler.hayırlı yolculuklar...benim yerime de gez doğuyu,batıyı...yolda gördüğün kuzulara meelere benden selam söyle el salla...kavun karpuz tarlalarını da es geçme
zarpandit;merhabaa.s.
kolun nasıl iyimi?
ben de cıs olmaya gidiyorum.ordan kursa..şu tek sorudan veremediğim dersin kursuna...hemmen çıkmalıyım.sağlık diliyorum.Allahım bugün ağrısı olan varsa.bugün için dinsin, azalsın...:Saruboceq:
hoşçakal zarpandit.
herkese selamlar....mutlu ,serin hafta sonları.
Tebrikler! Hemen bir de kan testi yaptirin daha da kesinlessin.
Erverdi merhaba,
Kolum biraz daha iyi canim, Pazartesi gunu fizyoterapi baslayacak ama Ignenin yapildigi gun kolumu hic oynatamadim, herhalde doktor yanlis bir sey yapti diye dusundum. Neyseki simdi daha iyi, sagolasin. Kursunda basarilar dilerim.opuyorumnanaktan
Herkese iyi haftasonlari dilerim.a.s.
Absyhtn, hikayeler muthisti....Erverdi seninkiler de oyle....
Bir tane de benden:
Benim esimin ilk Turkceyi ogrenmeye basladigi zamanlarda, Turk ogrencilerine hosluk olsun diye : "Bugun hava cok sicak " demeyi ogrenmis. Bunu tekrarlaya tekrarlaya ust kata cikmis ve derse girmis, buyuk bir gururla : "Bugun hava cok sucuk" demis!sırnaşık şey sırnaşık şey Tabii herkes yerlere yatmis gulmekten....
Herkese iyi haftasonlari dilerim.a.s.
Absyhtn, hikayeler muthisti....Erverdi seninkiler de oyle....
Bir tane de benden:
Benim esimin ilk Turkceyi ogrenmeye basladigi zamanlarda, Turk ogrencilerine hosluk olsun diye : "Bugun hava cok sicak " demeyi ogrenmis. Bunu tekrarlaya tekrarlaya ust kata cikmis ve derse girmis, buyuk bir gururla : "Bugun hava cok sucuk" demis!sırnaşık şey sırnaşık şey Tabii herkes yerlere yatmis gulmekten....
Komikmis gercekten...benim esim de cok az Turkce biliyor. Bazen konusuyoruz bu cocuk dogsa ne dil konusacagini bilmiyor onun icin gelmekte bu kadar tereddutlu diye...Anladigim kadariyla senin de durum benzermis Zarpandit'cim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?