38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Tebrikler! Hemen bir de kan testi yaptirin daha da kesinlessin.

Biraz gulelim...

MUESSESE

TEMEL'IN ECZANESINE GENC VE GUZEL BIR KADIN GIRMIS. TARTININ UZERINE CIKIP

PARAYI ATMIS, BEGENMEMIS, MANTO VE CEKETINI CIKARMIS VE PARA ATIP TEKRAR

TARTILMIS. YINE SIKILMIS, ETEGINI CIKARINCA TEMEL ATILMIS, PARAYI ATMIS;

'TEVAM EDIN, PUNTAN SONRASI MUESSESETEN'

Zarpandit çok geçmiş olsun, fizyoterapi sırasında da biraz ağrıyabilir aklında olsun. Önce ağrılar artıyor, sonra yavaş yavaş geçiyor. Bir de o tedavi süresince de çok zorlamaman lazım, zaten onlarda belirtirler:)

Kandaki idrar da can sıkıcı tabi. Küçük bir problem olsa da yine de sinir bozar ama ilaçla düzelecektir hemen tahminim. Onun içinde geçmiş olsun.

Hakan beyin dediği, femara ve sonrasında çok minimal stimülasyon ama "o çok minimalden" kasıt ne onu öğrenmek lazım :) Pazartesiye verdiler randevuyu, bakalım. nolcek. Yine eşim gelemeyecek görüşmeye :) Çok komik ya, evlenirken de böyleydik, her işlemi ben yapmıştım artık görevli memur "nikaha gelecek inşallah damat bey" demişti. Şimdide öyle demeseler bari kafamçokkarıştı

Erverdi, çiçekçi hanım... sen nasılsın bugün? Günün ferah geçsin canım, kötü düşünceler uzak olsun senden. :Saruboceq: Ben onlara zombi düşünce derim, bazen istila ederler insanın beynini. Şöyle bir silkin savur hepsini, defolup gitsinler...klava:

Hanımlar, hepinizin günü aydın geçsin a.s.a.s. zemuszemus

Sevgili Merye;
güzel dileklerin için sağol..bugün daha iyi gibiym.sana ve bebelrine sağlık diliyorum.çalışıyorsun değil mi?dikkat et.bir daha ki kontrol ne zaman?

ah canım .ışığım açıktı ama bilg.başında değildim.atmıştım yere 2 koltuk minderi.tv ye bakıyordum uzanık.iyiyim yaa.sadece arada uğruyorlar bana .engel olamadığım yaşlar oluyor.o kadar.onlar da bitecek elbet.biliyormusun?ben halaa kendimi hasta olarak görmüyorum.dr lar ne derse desin.ağrım yok sızım yok çok şükür.tehlike mi?o kadar çok düşünürsek heryer herşey tehlike dolu...
ayağın takılır düşersin başına yine bir iş gelebilir,hormonlu kanser yapan yiyecekler,sosyal patlamalar,cinayetler,organ nakli bekleyen aciz insanlar,zaten insanlar hastaneler bir gitsin görsün.ya kendisindeki hastalığı unutur ya da gerçekten hasta olur..ilacını alamayanlar,muhtaç olanlar,daha çoook .çok şey var..
benimki nedir ki?çok şükür dr uma gidebiliyorum ilacımı alabiliyorum,testimi yapabiliyorum.en azından yapmam gerekenleri yerine getiriyorum.
tatlı sözlerin için teşekkür ederim.ama ben ne yaptım ki?öyle 3 5 kere kitap okudum diye mi?yapma...hiçbirşey o.hem o bile kuru kalıyor..onlar beni görmüyorlar kim olduğumu bilmiyorlar.temas yok.soğuk geliyor bana.dokunmadan sevgi geçer mi?tamam.hiç yoktan iyidir.evde boş boş durmaktan iyidir.ama bana bu yetmiyor.benim içimde koca bir yanardağ kaynıyor.bak yine döküldüm.işlerimi hızlandırmalıyım.ama koca yanardönerlik yapıyor.bu beni deli ediyor.

gözünaydın olsun.tebrikleri.Allah tamamına erdirsin.bir kan testiyel BETA HCGile kesinleştirsin.kanda net sonuç

merhaba Zarpandit;sabah uyanınca aklımdaydın.kolun için dr a gidecektin.sonrasında okudum..şimdi iyiymiş.ama bir kere daha erteleme.madem bugün iş var.

hiçbirşeye karar verme diyorsun.boş boş durulur mu?psikolojideki aşamaları bilmiyorum.ama eminim herkesin istatistiği farklıdır.bu 5 aşama genellemedir.ben öyle düşünüyorum.bir kere bende inkar yok.daha çok kabullenme var.tamam ben genetik bir rahatsızlık taşıyorum.herkes taşıyordur.belirtisi ortaya çıkmadıkça kim bilebilir ki?hangimiz gidip acaba benim genetiğimde bir sapma var mı diye gidiyor baktırıyor ?herkes te mutlaka bişeyler vardır.
kızgınlık mı?yooo..haaa arada oluyor ma o normal bir kızgınlık.herkesin kızgınlığından.koci kızdırıyor beni arada.mesela bu sabah.mekan değiştirme konusunda anlaşmışken.bu sabah yanar döner oldu.ona kızdım.bu normal.yoksa şansa talihe kadere,neyse işte ona.yok öyle bir kızgınlık.inan olsa kırar dökerim.sonra biter.

galiba ben depresyon kısmındayım şimdi.bak bunu da gülerek yazıyorum.o da bitecek gibi.ama daha var..depresyon deyince güldüm.çünkü öyle bir şarkı var da.

ben kabul kısmına ayağımı uzattım.havada şu anda..
daha çok sorunum kararla ilgili.isteğim.bir an önce buradan gidip yeni bir hayat kurmak.beni kimsenin tanımadığı,daha sonra tanıyacağı yeni bir ortamda yeni bir hayat.dostluklarıma komşularıma arkadaşlıklarıma kendimin karar vereceği,mahalle baskısının olmadığı bir ortam.alacağım yavruyuda bir hamur olarak görüyorum mecazen.ben onu nasıl yoğurursam öyle olacak.elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak.onunla büyümek.

gelde ağlama.hadi ağlama kardeşm güzel kardeşim ,güzel arkadaşım.şimdi şu satırları yazarken.haberlerde şimdi söylüyor.biri doğurmuş.inşaata atmış.işçi buluyor gerekli yere teslime götürüyor.bebek açlıktan işçinin kolunu emiyor.buyur..ne diyorsun..benim birşeyler yapmam lazım.ağlamakla hiçbiryere varılmıyor.

ya buna ne dersin.henüz geçtiğimiz kıştı..biri kışın soğuğunda dışarı bırakmış.ölsün diye.üstelik bir de bebeğin ağzına koli bantı yapıştırmış.ağlayıpta sesi duyulmasın diye..bebeğin ölümünü garantilesin diye aklınca..ama bebek ölmedi.gören oldu.bulan oldu.

off off.aklıma geldi işte..

abcdef;canım çok erkenciymişsin bu gece.migren mi?yoksa uyku mu tutmadı?
zombi düşünce haaa..yok.yok artık daha çok cin fikirler geliyor aklıma.hemen evden çıkıp bir ev arama gibi:jeyyar:
alabamanın ŞEREFSİZ ÜÇGEN lafını çok tuttum.

femaralı tedaviyi bana da uygulamışlardı..üstelik SAİZEN denen büyüme hormonu ile birlikte..çok pahalı bir tedviydineredeyse 2 tüp fiyatı..sonucum negatifti.ama sen kendine pay biçme.bende yumurta azdı.senin iyimiş. sende çok güzel gelişmeler olabilir.

ben böyle değilim aslında.bilen bilir.güzel komik bişeyler aklıma gelince bende yazıcam zarpandit.fıkra olsun.başka birşey olsun.şimdi artık biraz toparlanmanın zamanı geldi.biraz test çözeyim.bugün olsun çözeyim.dün yattım uyudum.sonra ağlama kriziğm gelir melir.iyiyken.kaçayım ben.sizi seviyorum.gene gelicem heee.hoşçakalın.en iyisi bilgisayarı kapıyiim.hoşçakalın.sevgiyla kalın.opuyorumnanaktan

kızlar.ne güzel kapamıştım.bir test çözmüştüm.dönücem yine.ama size bir şey sormak istiyorum.telefon geldi.annem gelicek bugün.ona açsammı.söylesemmi.henüz hastalığımdan böyle şeylerden haberi yok.yeni bir hayat gibi.ne dersiniz?offf anlatması da zor biliyormusunuz?algı az.yoksa son anda mı haberi olsun.saat 13 e 14 e kadar okuyanlar ...lütfen fikirlerinize bakıcam sonra.

Günaydın güzeller
a.s. a.s. a.s.
zarpandit kolun için geçmiş olsun canım inşallah fizyoterepi ile düzelir :1hug:

waters canım ya benimde içimde uktedir çalış çalış ev hayatını özlüyo insan hatta bi bebek olsada 1 sene işe gitmesem diye çok bekledim ama :çok üzgünüm: inşallah görürüz bizde doğum izninimizi :çok üzgünüm:

erverdiii canım sanada günaydın
annenle ilgili soru sormuşşun bi kere annenin bu konulara tepkisi nasıldır, tansiyon şeker vb. hastalığı varsa bazen sorun olabiliyor ama insan her zaman için en yakınıyla paylaşıyor helede anne olursa kollarında güvende hissettiğin yer şöyle düşün benim yavrum olsa bunu paylaşmasa üzülürüm allaha şükür ki sen tedavi sürecindesin inşallah 6 aya kadar herşey yoluna girecek ..
şarkıda ki gibi bir tek annem olsun bana bi şey olmazzzz :1rolleyes:

günaydın arkadaşlar ... bu güzel ve hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara dert ve sıkıntı ceken ınsanlara ve özlem ceken tum ınsanlara mutluluk ve guzellıkler getırmesını dılıyorum ..
bana merhaba dıyen ve guzel dıleklerını ıleten tum arkadaşlara teşekkur edıyorum ... herkesın hayatı ve şartları farklı .. şu kucucuk toplulukta bıle kac tane hayat hıkayesı var ..benım hıkayem de bunlardan bırı .. yanı klışe bır söz vardır ya ''ben de sızlerden bıryım '' diye..ben de mücadele edıyorum arkadaşlar .. kımı zaman tokezleyıp dusuyorum .. kımı zaman da kullerımden dogup tekrar kalkıyorum ayaga .. Fakat bu yol cogu zaman taşlı ve dıkenlı .. ne yapalım ..
gecmışte yanı şu son 7 yılda mutlulukları( fakat gecıcı ) ve acıları bır arada yasadım .. 4 mınık kelebegımı sonsuzluga ugurladım .. yasalardı sımdı şu yaslarda olacaktı sozlerı hıc dılımden duşmedı ...hamıle kalabılıyorum fakat sonunu getıremedım .. bu arada 3 tup bebek denemesı ve 3 aşılama yaptırdım .. fakat ne tuhaftır kı hepsı de nagatıfle sonuclandı .. spontan hamıle kalabılıyorum .. ama ...
neyse .. .zamanla daha ıyı tanırız bırbırımızı .. bu arada butun testlerım yapıldı ..bebekler ıncelendı ..her sey normal . sadece hıpotiroid ( haşimato) rahatsızlıgım var .. ılac kullanıyorum .. kontrol altında yanı .. kısmet .. harkese tekrar merhaba...

Kindersms, inşalah sen de bir gün doğum iznine ayrılıp evin keyfini çıkaracask ve bize buradan yazacaksın.

Erverdi, Kindersms'e katılıyorum annenin şeker, tansiyon..vb rahatsızlığı var mı ? yaşlar ilerledikçe anneler daha çok kafalarına takıp kurarlar bir de hasta olurlar benim anem öyle mesela bir söyle sana bin tane anlatsın. Ama bu yaşta benim kızıma da aynı şeyi söyleseler ben de kafama sararım yani bir hastalığım olmasına gerek yok anneler kafaya takar ve büyütür ama hiç söylememek de olmaz uygun bir dille ucundan çıtlat, tedavi altında olduğunu ve dağılması için ilaç aldığını ve ilaçtan dolayı tedavinin ertelendiğini ama endişelenecek bir şey olmadığını ama karşısında ağlarsan çok üzülür her ne dersen de o içinde alıp verecektir. Gerçekten de şu anda bir tehliken yok kontrol altında herşey çok şükür yeter ki buna onu da inandır ve moralli ol, eşinde öyle. Hiç söylemezsen de olmaz diye düşünüyorum ama annen yaşça çok büyükse piskolojik olarak üzüldüğünde şekeri tansiyonu fırlıyorsa, kah pıhtılaşmasından dolayı tedavi olduğunu söyleyebilirsin, illa beyin damarlarının birinde pıhtı oluşmuş deme istersen yani eksik bilgi ver yalan da söylememiş olursun, evet bence bu daha mantıklı geldi bana her durumda böyle söyle derim bir fikir olarak tabi.

erverdi waters a katılıyorum. bence çok detay vermeden anlat. tehlikelerini falan kabaca söyle. tüp yaptıracağınızı biliyorsa bu nedenle şu an vazgeçtiğinizi ve 6 aylık bir tedavin olduğunu söyle. ama onlar gerçekten fazla anlamıyorlar artık ve hemen takıyorlar. çok tehlikeli gibi birşey anlamasın

cans seni burada görmek güzel a.s.(biz onun bir tüp tedavisi ve benim ilk tüp tedavimden tanışıyoruz da) ne diyeyim inşallah vakti gelmiştir ve sen de en kısa sürede kavuşursun bebeğine.:Saruboceq:

amanın kızlar ben ne ediyim.markete kadar çıktım.kızkardeşim 38 e girmiş.ben hiçbirşeyimi söylemem.bir geldim.neredeyse bayılacak.duvara yaslamış kendini ,ağlamış.dedim nooldu.beni okumuş.bana üzülmüş..ağlattı beni zilli.şimdi ben anneme nasıl söylerim.tansiyon var,şeker var.anlaması da az biraz..söylediğimin yarısını anlar.anladığını da yanlış anlar.tutacak bayılacak.velveleye verecekkızım kızım diye...offf.ben zaten dik durmaya çalışıyorum.bir de onlarla mı uğraşayım.kızkardeşim de söyle diyor.annemi de biliyorum.biraz daha mı zaman geçse...şimdi çıkayım.fikirleriniz için sağolun güller.
cans;sevgili cans..tekrar hoşgeldin.müsait olduğumda döneceğim.sizleri burayı seviyorum.sana da üzüldüm.şimdi yüzümü gözümü yeniden yıkıyayım.biraz tiyatro...tiyatro eğitimi de alıcaktım.zamanı gelmiş baksanıza...ordan da haber çıkmadı haaa.türk eğitim vakfından haber bekliyordum.hoşçaklaııın.

herkese merhaba
Erverdi, yazdıklarını okudum.üzüntüler paylaştıkça azalır.ama bu bebek konusu öyle bir şey ki, bazen azalıp bazen daha da artıyor.ben de diğer arkadaşlardan çok farklı şeyler yazmayacağım.önemli olan senin sağlığın.bende de kan pıhtılaşması var.hem homozigot hem heterezigot taşıyıcıyım.tedaviden çok önce kan sulandırıcı kullanmaya başladım.ve menapozdan sonra asprin ve kan sulandırıcı kullanacakmışım.şu bebek olayı olmasaydı ben de bu rahatsızlığımı bilemeyecektim.bir çeşit vesile oldu anlayacağın.
evlat edinme fikrin ne kadar güzel.keşke herkes yüreğini o minik canlara açabilse.ben yıllar önce üniversitede öğrenciyken yardım amaçlı olarak bir grup arkadaşla çocuk yuvasına gitmiştim.hepsi de anne diye bacaklarına sarılıyorlar sevgiye açlar.
yıllarca etrafımda evlat edinin diyenlere hayır dedim.eşimde asla diyordu.ama eşimle son tedavi öncesi konuştuk.eğer olmazsa kuruma başvuracaktık kız bebek için.bu yüzden son tedavime o kadar rahat başladım ki.....ben anne olacaktım her şekilde.illa ki karnımda taşımam gerekmiyordu.
hamile kalınca da allah'ın bizi bu kararımızdan dolayı ödüllendirdiğini düşündüm.bir can bir hayat kurtaracaktık.belki de zamanı gelmişti. ama ben yine de ileride bir kız çocuğu almak istiyorum.
dilerim hakkında hayırlısı olur arkadaşım.doğal mucizeni yaşarsın.
ya da annelerin en güzeli "yüreğinde yavrunu büyüten olursun".her kadın anne olmayı hakediyor çünkü.

Erverdi, simdi yazdiklarini okudum, Annen gelmistir sanirim. Bence de kizlara katiliyorum, cok fazla detaya girmeden bahsetmekte fayda var. Bu arada butun tiyatroculugunu da gosterirsin umarim.bayanssulusmile

Kindersms, calismalar baslamistir umarim.:1hug:
Senden konukevi ile ilgili musait olunca haber bekliyorum canim.

Absynth, baska hangi merkezle daha goruseceksin? Olsun sen yanliz git simdi, bosver onu da dert etme, nasil olsa damat sperm vermeye gelecek.
Bu arada hepsini yanliz yapiyorum diye endiselenme canim, ben de evlilik islemlerinin hepsini daha dogrusu TR'deki devlet ile ilgili tum isleri ben yapmistim hala da ben yapiyorum, benim esim yabanci. Biraz Turkce biliyor ama yetmiyor maalesef. O yuzden yanliz degilsin canim. Simdi tedaviye giderken de yanliz gidecegim ama benim damat neyseki spermleri onceden birakmisti. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Waters, bugun ne keyifler yaptin bakiiim?

Deniz bulut, iyi misin? Alabama sen nasilsin?

Merye, bulantilar hafifledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…