29/07/2010 saat 23.30 itibariyle yani bir kaç saat önce
nöbetçi ezcaneden gebelik testi alarak merakımı giderdim ve pozitif çıktı. Çok büyük sürpriz oldu.30/05/2010 da evlendim 40 yaşındayım bir an önce hamile kalmak istiyordum ve olduuuu.Test sonucu doğrumudur. ????alkisalkisalkis
Hulyacim, islerin yogunmus kolay gelsin ama arada bize de yaz merak ederiz.
Ben doktora gittim. Ultrason sonuclarinda bir sorun yok, eklem yerleri ve sinirlerde herhangi bir sorun cikmadi fakat sol kolumdaki ana kasta problem olduguna karar verildi. Dun igne yapildi ve soguk bir sprey sikildi. Bugun fizyoterapiye baslanacakti ama sabah akapunktur dersim var ogleden sonra da ise gidecegim hic vaktim yok o yuzden Pazartesi iibariyle fizyoterapiye baslayacagim. Bu arada idrar testimde kan miktari fazla bulundu ve gelecek hafta bir kez daha test vermem istendi. Bobreklerimde yada idrar yollarimda tas olabilirmis. Doktor regli olup olmadigimi sordu hayir dedim, o yuzden test haftaya yenilenecek. Umarim daha normal cikar, ben varolan sorunlari halletmeye calisirken baska seyler lutfen cikmasin istiyorum. Dun igneden sonra butun gun kolum daha da agridi ama neyseki bugun daha iyi, umarim cabuk iyilesir.
Herkese sevgiler, mucksssssssss.kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
merhabalar kızlaar nasılsınız
ah erverdi canım ne durumlar ortaya çıkmış şimdi için de ne karışıktır. ama vardır bunda da bir hayır sonra ortaya çıkar şimdi kızarsın sinirlenirsin çok ağlarsın gerçi kolay değil söylenenler biraz zaman geçsin sonra daha iyi değerlendirirsin. ama bende olsam kesin başka dr lara daha sorardım neden belki farklı bakış açıları vardır. ama waters ın söyledikleri bana çok mantıklı geldi benc onlar yyabana atma
ama canım herşeyden öncesi sağlık sağlık olmadan hiçbiirinin tadı olmaz benim ablam hep şöyle derdi baana hemen herşey çoçuk değil hem hesap et çoçukların oldu evlendiler sen ve kocan evde yalnız kalacaksınız çocuk olsada evlenecekler ve siz evde ikiniz kalacaksınız bu da bir bakış açısı
canım gerçekten önce kesinlikle senin sağlığın bence çoçuk olayını ikinci plana at
ve hastalığında ağır ve onun tedavisini hiç aksatma
eyübe dua ya gidecem diyorsun git duanı et bol bol parklara yeşil alanlar git derin derin nefesler al burnundan al ağzından ver
hala yaşadığına şükret demekki hamile olsaydın kimbilir neler açacaktı bu hastalık başına artık en azından onu biliyrsun
bence yine de içindeki umutu kaybetme güneşi doğmaya en yakın olduğu an;en karanlık andır derler allah sana çok güzel kapılar açsın cans arkadaşın dediği gibi bakıçısını geniş tutmak lazım
ve yine heppimiz biliyoruzki kimse yarınından emin olamaz iyi ve kötü anlamda yarının neler getireceği hiç belli değil güzel arkadaşım allah sabır ,şifa ,umut , yaşamsevgisi versin
abcdfe bende genart beğenmemiştim yalnız ben anatoliaya ya gider gitmez burası iççime ve eşimin içine çok sinmişti umutta bahçeci de gen arta hiç hissetmemişti bu duygu yu ama anatoliaya içeri girer girmez daha drları görmeden burası doğru yer demiştim
Erverdi' seni açık görüyorum.Dökül ama toplan da ama biraz daha iyi olduğunu yazılarında anlıyorum. Hale hanımın dediği gibi sevin çok çok önemli bir şeyi teşhis ettin ve bundan sonra gereğini yapacaksın bu çok önemliydi, eminim seni sevenlerde önce senin iyi olmanı isterler.
Bu tıkanıklık iyi ki büyük problemlere yol açmadı ve tüp vesilesi ile ve iyi bir dr ön görüsü ile fark edildi. Kan pıhtılaşması vardı biliyordun ama başına büyük işler açmadan önlemini alabilmek çok güzel, yaptığın iyilikler, kalbinin güzelliği karşılık geldi diyorum. Lütfen sakın üzülme tam aksi sevin, her şey güzel olacak .
nöbetçi ezcaneden gebelik testi alarak merakımı giderdim ve pozitif çıktı. Çok büyük sürpriz oldu.30/05/2010 da evlendim 40 yaşındayım bir an önce hamile kalmak istiyordum ve olduuuu.Test sonucu doğrumudur. ????alkisalkisalkis
Sevimli Kurbaga ve Cok Sirin Sumuklu Bocek Erverdi,
Olay henuz cok yeni, o yuzden de kabullenmekte zorlaniyorsun canim. Ahh beni ve absynth'yi bir dinlesen! Deniz olsa simdi seni sopalardi kesin. (Denizcim kulaklarin cinliyordur.) Seni gayet iyi anliyorum, sadece simdi hicbirseye karar verme biraz daha toparlan ondan sonra karar ver diyorum. Psikolojide aci- sorun ile basetmenin 5 asamasi var, sen simdi inkar ve kizginlik asamasindasin ama gececek canim, biraz sabir.
Inkar, Kizginlik,Hesaplasma,Depresyon ve Kabul
Ben bunlari yasamis biri olarak-soylemesi kolay ama uygulamasi zaman gerektiren bir sey- kabul kismina daha cabuk gecmeni dilerim canim.olumunekankayizsmile
Zarpandit çok geçmiş olsun, fizyoterapi sırasında da biraz ağrıyabilir aklında olsun. Önce ağrılar artıyor, sonra yavaş yavaş geçiyor. Bir de o tedavi süresince de çok zorlamaman lazım, zaten onlarda belirtirler:)
Kandaki idrar da can sıkıcı tabi. Küçük bir problem olsa da yine de sinir bozar ama ilaçla düzelecektir hemen tahminim. Onun içinde geçmiş olsun.
Hakan beyin dediği, femara ve sonrasında çok minimal stimülasyon ama "o çok minimalden" kasıt ne onu öğrenmek lazım :) Pazartesiye verdiler randevuyu, bakalım. nolcek. Yine eşim gelemeyecek görüşmeye :) Çok komik ya, evlenirken de böyleydik, her işlemi ben yapmıştım artık görevli memur "nikaha gelecek inşallah damat bey" demişti. Şimdide öyle demeseler bari kafamçokkarıştı
Erverdi, çiçekçi hanım... sen nasılsın bugün? Günün ferah geçsin canım, kötü düşünceler uzak olsun senden. :Saruboceq: Ben onlara zombi düşünce derim, bazen istila ederler insanın beynini. Şöyle bir silkin savur hepsini, defolup gitsinler...klava:
Hanımlar, hepinizin günü aydın geçsin a.s.a.s. zemuszemus
nöbetçi ezcaneden gebelik testi alarak merakımı giderdim ve pozitif çıktı. Çok büyük sürpriz oldu.30/05/2010 da evlendim 40 yaşındayım bir an önce hamile kalmak istiyordum ve olduuuu.Test sonucu doğrumudur. ????alkisalkisalkis[/QUO
boshayallersmile boshayallersmile AHADA BÖYLE DİNLERİM şakamı ya 5.ayda 40 yaşında evlen bide hamile kal 7.ayda gel bize anlat :uhm: :sm_confused: tebrikler hamilesin görüntü bunu gösteriyor arkadaşım :lepi:
günaydın arkadaşlar ... bu güzel ve hayırlı gunun şifa bekleyen hastalara dert ve sıkıntı ceken ınsanlara ve özlem ceken tum ınsanlara mutluluk ve guzellıkler getırmesını dılıyorum ..
bana merhaba dıyen ve guzel dıleklerını ıleten tum arkadaşlara teşekkur edıyorum ... herkesın hayatı ve şartları farklı .. şu kucucuk toplulukta bıle kac tane hayat hıkayesı var ..benım hıkayem de bunlardan bırı .. yanı klışe bır söz vardır ya ''ben de sızlerden bıryım '' diye..ben de mücadele edıyorum arkadaşlar .. kımı zaman tokezleyıp dusuyorum .. kımı zaman da kullerımden dogup tekrar kalkıyorum ayaga .. Fakat bu yol cogu zaman taşlı ve dıkenlı .. ne yapalım ..
gecmışte yanı şu son 7 yılda mutlulukları( fakat gecıcı ) ve acıları bır arada yasadım .. 4 mınık kelebegımı sonsuzluga ugurladım .. yasalardı sımdı şu yaslarda olacaktı sozlerı hıc dılımden duşmedı ...hamıle kalabılıyorum fakat sonunu getıremedım .. bu arada 3 tup bebek denemesı ve 3 aşılama yaptırdım .. fakat ne tuhaftır kı hepsı de nagatıfle sonuclandı .. spontan hamıle kalabılıyorum .. ama ...
neyse .. .zamanla daha ıyı tanırız bırbırımızı .. bu arada butun testlerım yapıldı ..bebekler ıncelendı ..her sey normal . sadece hıpotiroid ( haşimato) rahatsızlıgım var .. ılac kullanıyorum .. kontrol altında yanı .. kısmet .. harkese tekrar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?