38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Absynth, Ozel Nisan Kavaklidere Tup Bebek Merkezi ile de bir gorus istersen, Dr. Gurur Polat. Tup bebekleri okula baslamis, haber oyle... Ama ben bu doktoru City Hospital'dan biliyorum, eskiden orada calisirdi.

Bu konuyu baslatan kisi Bebitocum'ile gorusen var mi merak ettim? Kavustu mu bebegine?:Saruboceq:

Onu bende çok merak ediyorum ya, sen benden önce davrandın sempatiksalakcinni

Absynth, Ozel Nisan Kavaklidere Tup Bebek Merkezi ile de bir gorus istersen, Dr. Gurur Polat. Tup bebekleri okula baslamis, haber oyle... Ama ben bu doktoru City Hospital'dan biliyorum, eskiden orada calisirdi.

Çok teşekkür ederim. Yarınki görşmeden sonra peşine düşerim, merciii opuyorumnanaktan

Bu konuyu baslatan kisi Bebitocum'ile gorusen var mi merak ettim? Kavustu mu bebegine?:Saruboceq:

zarpandit çim.sağol..iyiyim.işte yazdığım gibi..gitgellerim var..kurstan çıktım biraz mutfak alışverişi.şimdi geldim sanal dünyamı açtım...

bu konuyu başlatan Bebitocumu bende hep merak ettim.acaba bebeği oldumu diye..bir gün ışığını açık gördüm sordum.hem de teşekkür ettim böyle bir konuyu seçtiği için.bir oğlu olmuş.ben sorduğumda 9 aylık demişti.şimndi 1 yaşlarında ya da daha fazla olmalı.güle güle büyütsünn.

abcdef; ne haber;nasıl geçti iş koşturması?yarın görüşme varmış!!

myen; az önce aşağıda gördüm nikini...arkadaşım birkaç akşam ne güzel sohbetimiz paylaşımımız olmuştu.kinder yağmur birkaçımız vardı.ne oldu?niye girmiyorsun?işler yolunda gitmedi mi?gel paylaş...onun için burda değil miyiz?

Merhaba arkadaşlar,
Erverdi, fena değildi ama çok koşturmaca oldu. Bu sıcakta güneşin altında, yorulmuşum epey. Bir de kaç aydır karpuz misali yatınca, hamlamışım resmen. Bacaklarım filan bir ağrıdı ki :)
Sen nasılsın? gel-gitlerde zamanla azalacak hep inşallah.

Çok hoş birşey oldu anlatayım dedim.
Benim kociş, akşam girdi mutfağa tıkır tıkır birşeyler yapıyor. Sandım ki kendine kahve hazırlıyor, üstünde durmadım. Bizde de annem var, onunla oturuyoruz. Arada gelip gidip birşeyler yapmaya devam etti. Merak ettim, gittim bir baktım keçiboynuzu kaynatmış. Keçiboynuzlarını ayıklıyor. Hay allahım şaşkınlığımı görmeliydiniz, bana da söylemedi hiç.:roflol:
Sen nereden öğrendin bu kürü dedim, "KK dan"demez mi sırnaşık şey:enbuyukkk:
Gündüz işten dönerken organik pazardan almış keçiboynuzlarını, akşamda kürü yapmaya başlamış. Hiç bana da hissettirmedi.
Nasıl hoşuma gitti, şaşırdım anlatamam. Hani diyordum ya, kendini suçlu hissediyor diye hiç bahsetmiyorum ona böyle şeylerden diye. Canım ya, kendi kendine uğraşmış bulmuş birşeyler. Neyse allahtan göğüs hastalıkları uzmanı hikayesine benzemedi, gidip incir kürü de bulabilirdi :roflol:

Erverdi, sende hiç fena değilsin yani, hikaye sağlammış sırnaşık şey
cans, teşekkürler :)
Waterss, kalıtsal sebepler %5-10 canım. Geri kalanı çevesel faktörler. Çok iyi etmişsin çektirmekle, çünkü belli olmuyor hakikaten. Hem elinde bir referans film olmuş.
Bende aynı senin düşüncelerle ilk defa check-up yaptırmıştım, Bingooo -tatlicadiarzu-
Allah göstermesin ama gerçekten de belli olmuyor işte...
Mümkünse her sene USG çektirip, her ay iki adet arasında kendi kendini muayene etmek lazım. Mamografi zaten USG de garip şeyler görülürse çektirilir, onun dışında iki senede bir yeter. Araştırmalara göre her sene çektirmek de alınan radyasyondan dolayı tehlikeli. Mamografi için mutlaka dijital olanını tercih edin. Hem radyasyon oranı düşük, hem daha net sonuç veriyor, hem de daha acısızmış.

Absynth, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ilki dijital değildi ama geçen sene çektirdiğim dijitaldi. Bu arada elle muayene konusunda ihmalkarım ama düzenli yapmam lazım şu anda bir şey yok, ama emzirirken memede süt düğümleri oluyor dr larda zaten emzirmeyi bıraktıktan en az 8 ay sonra gel diyorlar USG için. Düzenli kontrollerimizi yapmalıyız. Smear'i de ihmal etmeden..

günaydın bayanlar a.s.
her pazartesi olduğu gibi yine sabahın köründe uyandım. 6 ya geliyordu. yine iyi bazen gerginsem 4 de 5 de uyanıyorum. akşam da uykudan bayılıyordum 12 de yattım yine olmadı. iş stresi herhalde. stres yapacak birşey de yok ama bende hp aynı.

Merhaba arkadaşlar,
Erverdi, fena değildi ama çok koşturmaca oldu. Bu sıcakta güneşin altında, yorulmuşum epey. Bir de kaç aydır karpuz misali yatınca, hamlamışım resmen. Bacaklarım filan bir ağrıdı ki :)
Sen nasılsın? gel-gitlerde zamanla azalacak hep inşallah.

Çok hoş birşey oldu anlatayım dedim.
Benim kociş, akşam girdi mutfağa tıkır tıkır birşeyler yapıyor. Sandım ki kendine kahve hazırlıyor, üstünde durmadım. Bizde de annem var, onunla oturuyoruz. Arada gelip gidip birşeyler yapmaya devam etti. Merak ettim, gittim bir baktım keçiboynuzu kaynatmış. Keçiboynuzlarını ayıklıyor. Hay allahım şaşkınlığımı görmeliydiniz, bana da söylemedi hiç.:roflol:
Sen nereden öğrendin bu kürü dedim, "KK dan"demez mi sırnaşık şey:enbuyukkk:
Gündüz işten dönerken organik pazardan almış keçiboynuzlarını, akşamda kürü yapmaya başlamış. Hiç bana da hissettirmedi.
Nasıl hoşuma gitti, şaşırdım anlatamam. Hani diyordum ya, kendini suçlu hissediyor diye hiç bahsetmiyorum ona böyle şeylerden diye. Canım ya, kendi kendine uğraşmış bulmuş birşeyler. Neyse allahtan göğüs hastalıkları uzmanı hikayesine benzemedi, gidip incir kürü de bulabilirdi :roflol:
valla en sonunda incir kürü de bulabilirdiye çok güldüm :roflol:ilahi.

Absynth, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ilki dijital değildi ama geçen sene çektirdiğim dijitaldi. Bu arada elle muayene konusunda ihmalkarım ama düzenli yapmam lazım şu anda bir şey yok, ama emzirirken memede süt düğümleri oluyor dr larda zaten emzirmeyi bıraktıktan en az 8 ay sonra gel diyorlar USG için. Düzenli kontrollerimizi yapmalıyız. Smear'i de ihmal etmeden..

evde olunca bir de ağırlaşınca senin de uyku saatleri şaştı galiba. benim zararsız kistleri olduğu için düzenli çektiren arkadaşlarım var. göğüsleri de iri olduğu halde (iri göğüslülerin daha az acırmış) hep çok acıdığını söylerler. ben bir türlü cesaret edemedim. sen o kadar acımıyor demiştin ama. acaba bu dijital makinalar daha mı az acıtır? rahim filminde öyle de. ama göğüs sıkıştığı için bunda pek acıdan kuruluş yok herhalde. benim smear de tüptü düşüktü falan derken çektirmeyeli 1,5 sene falan oldu. allaha emanetim. bundan sonra daha çok dikkat etmem gerekiyor ama.

Son düzenleme:
Gunaydin Arkadaslar,

Bebitocumun oglu olduguna sevindim, keske arada girse, haber almak guzel olurdu.

Erverdi, bu gel-gitler de gidecek, biraz daha sabir canim. Dun SHCEK evlat edinme bilgilerini arastirdim fakat internetten sadece Rize'de olani acabildim. Bir form dolduruluyormus, bebek-cocuk senden 18-40 yas arasi kucuk olmaliymis. Form doldurulduktan sonra aile gorevli kisi gelip aileye bakiyormus, baska belgelerde istiyormus ama detayini bulmadim, sanirim, ev-kira, gelir, ailenin durumu filan gibi anladim. Fakat diger sehirlerde nasl bilmiyorum ben ancak Rize'ye ait sayfayi acabildigim icin yogunluktan dolayi basvurudan 3 yil sonra-icinde bebek-cocuk sahibi olabiliyormussunuz, oyle hemen tak! diye degilmis. 3 yil da bizim yastakiler icin biraz daha zaman kaybi demek sanki... Biz esimle bu konu ile ilgili herhangi bir konusma yapmadik ama ben biraz bilgi sahibi olmak istedim.

Absynth, is kosturmasi biraz idman olmus, iyi bence. Aferin kocise! Bir de taze havuc suyu oneriliyor, icine bir kac damla zeytinyagi katilarak icilecek, bilgilerinize... Arginmax aliyor demistin degil mi? Sen ne yiyip iciyorsun bakiim?cokacimcoook

Waters, dinlenebildin mi? Yoksa yine isler pesinde misin? Nasil gidiyor son haftalarin?bayanssulusmile

Vanilya, daha cok bekleriz canim. Ayy biraz once kek yaptim, cok ozendim. Icine yaban mersini, uzum, portakal rendesi, cikolota damlalari filan koydum, fakat ne unutmusum biliyor musun? Vanilya ve kabartma tozu! Ben de arada gidip gelip bakiyorum bu kek niye kabarmiyor diye?mafoldumben

Hani nerde kizlar? Deniz, Alabama, Kinders,Merye,Hulya? Herkes mesgul mu?::hulya:
Yagmur kustu, Patikler tatilde.kaydirigubbakcemile4
Ismini yazamadiklarimi da daha cok bekleriz, guzel haberlerle...opuyorumnanaktan

Gunaydin Arkadaslar,

Bebitocumun oglu olduguna sevindim, keske arada girse, haber almak guzel olurdu.

Erverdi, bu gel-gitler de gidecek, biraz daha sabir canim. Dun SHCEK evlat edinme bilgilerini arastirdim fakat internetten sadece Rize'de olani acabildim. Bir form dolduruluyormus, bebek-cocuk senden 18-40 yas arasi kucuk olmaliymis. Form doldurulduktan sonra aile gorevli kisi gelip aileye bakiyormus, baska belgelerde istiyormus ama detayini bulmadim, sanirim, ev-kira, gelir, ailenin durumu filan gibi anladim. Fakat diger sehirlerde nasl bilmiyorum ben ancak Rize'ye ait sayfayi acabildigim icin yogunluktan dolayi basvurudan 3 yil sonra-icinde bebek-cocuk sahibi olabiliyormussunuz, oyle hemen tak! diye degilmis. 3 yil da bizim yastakiler icin biraz daha zaman kaybi demek sanki... Biz esimle bu konu ile ilgili herhangi bir konusma yapmadik ama ben biraz bilgi sahibi olmak istedim.

Absynth, is kosturmasi biraz idman olmus, iyi bence. Aferin kocise! Bir de taze havuc suyu oneriliyor, icine bir kac damla zeytinyagi katilarak icilecek, bilgilerinize... Arginmax aliyor demistin degil mi? Sen ne yiyip iciyorsun bakiim?cokacimcoook

Waters, dinlenebildin mi? Yoksa yine isler pesinde misin? Nasil gidiyor son haftalarin?bayanssulusmile

Vanilya, daha cok bekleriz canim. Ayy biraz once kek yaptim, cok ozendim. Icine yaban mersini, uzum, portakal rendesi, cikolota damlalari filan koydum, fakat ne unutmusum biliyor musun? Vanilya ve kabartma tozu! Ben de arada gidip gelip bakiyorum bu kek niye kabarmiyor diye?mafoldumben

Hani nerde kizlar? Deniz, Alabama, Kinders,Merye,Hulya? Herkes mesgul mu?::hulya:
Ismini yazamadiklarimi da daha cok bekleriz, guzel haberlerle...opuyorumnanaktan

günaydın zarpandit. ben biraz önce girdim ya. evlat edinmek oldukça uzun süren bir işlemmiş. bir tanıdığın akrabası vardı. bekar. 43 yaşında. geçen sene kız çocuk evlat edinmek için başvurdu. annesi ile yaşıyor ama öyle sıradan bir aile değil. oldukça zengin. türkiye nin sosyetik değil de daha aristokrat sayılabilecek kişileriyle görüşüyorlar. ailecek amerika da okumuşlar falan. bebek de minik bir konakta yaşıyorlar. ev kiralık bu arada yine bebekte son kalan arsaya kendi evlerini yaptırıyorlar. gelecek çocuğun tüm hayatı şimdiden garantide yani. haliyle araya 1-2 bürokrat da koymuş durumdalar. ama bildiğim 1 seneyi geçti halen çocuk gelmedi. bu arada yaş 43 olduğu için verilecek çocuk da 3 yaşında olacakmış. 40 dan sonra her sene için 1 sene ekliyorlar ya. kısaca işlemlerin ne kadar uzun sürdüğü de göz önüne alınıp o kadar erken başvurmakta fayda var. verilecek çocuğun yaşının da çok büyümemesi için. mesela ben 43 yaşındayım şimdi başvursam 46 yaşında ancak 6 yaşında bir çocuk alabiliyorum. devlet çocuğa bakabilecek ebeveynlerin çocuk büyüyene kadar mümkün olduğunca genç ve sağlıklı kalmasını istemiş. ama 45 yaşına kadar doğuran çok kişi var bari yaş farkını 45 koysaymış.

günaydın arkadaşlar ..
bugun mutsuzum ..eşimi yolcu ettım . 6 aylıgına . azerbeycana gıttı .. butun tedavıler ve calışmalar askıya alındı .. ne yapalım saglık olsun demekten başka care yok .. bu ay ınanılmaz kosturduk ..ankara ızmır antalya aarsında mekık dokuduk nerdeyse .. su an ızmırdeyım ..memleketımdeyım ..burada yapılacak işler var .. hepsı bana kaldı..
.... bugun cok sıcak ..hamıle arkadaşlara kolaylıklar dılıyorum ..herkese esenlıkler ..

günaydın arkadaşlar ..
bugun mutsuzum ..eşimi yolcu ettım . 6 aylıgına . azerbeycana gıttı .. butun tedavıler ve calışmalar askıya alındı .. ne yapalım saglık olsun demekten başka care yok .. bu ay ınanılmaz kosturduk ..ankara ızmır antalya aarsında mekık dokuduk nerdeyse .. su an ızmırdeyım ..memleketımdeyım ..burada yapılacak işler var .. hepsı bana kaldı..
.... bugun cok sıcak ..hamıle arkadaşlara kolaylıklar dılıyorum ..herkese esenlıkler ..

Cans, öncelikle Allah kavuştursun, belki doğal deneme durumunuz varsa arada sen gidersin ya da eşin gelebilir hiç belli olmaz bu işler.

günaydın zarpandit. ben biraz önce girdim ya. evlat edinmek oldukça uzun süren bir işlemmiş. bir tanıdığın akrabası vardı. bekar. 43 yaşında. geçen sene kız çocuk evlat edinmek için başvurdu. annesi ile yaşıyor ama öyle sıradan bir aile değil. oldukça zengin. türkiye nin sosyetik değil de daha aristokrat sayılabilecek kişileriyle görüşüyorlar. ailecek amerika da okumuşlar falan. bebek de minik bir konakta yaşıyorlar. ev kiralık bu arada yine bebekte son kalan arsaya kendi evlerini yaptırıyorlar. gelecek çocuğun tüm hayatı şimdiden garantide yani. haliyle araya 1-2 bürokrat da koymuş durumdalar. ama bildiğim 1 seneyi geçti halen çocuk gelmedi. bu arada yaş 43 olduğu için verilecek çocuk da 3 yaşında olacakmış. 40 dan sonra her sene için 1 sene ekliyorlar ya. kısaca işlemlerin ne kadar uzun sürdüğü de göz önüne alınıp o kadar erken başvurmakta fayda var. verilecek çocuğun yaşının da çok büyümemesi için. mesela ben 43 yaşındayım şimdi başvursam 46 yaşında ancak 6 yaşında bir çocuk alabiliyorum. devlet çocuğa bakabilecek ebeveynlerin çocuk büyüyene kadar mümkün olduğunca genç ve sağlıklı kalmasını istemiş. ama 45 yaşına kadar doğuran çok kişi var bari yaş farkını 45 koysaymış.

Benim bir tanıdığım 33 yaşında başvurdu 37 yaşında sıra geldi bekar bir bayandı o da annesi ile yaşıyor ama firması vardı durumu iyiydi yani uzun sürdüğünü ilk kez o zaman anladım.

Gunaydin Arkadaslar,

Valla eve çıktığımdan beri bir takım işler yaptım ama üzerine iş stresi ve işle ilgili şeyler eklenince çok yoruluyormuşum , dinleniyorum sağol .sen de iyisindir umarım.

günaydın bayanlar a.s.
her pazartesi olduğu gibi yine sabahın köründe uyandım. 6 ya geliyordu. yine iyi bazen gerginsem 4 de 5 de uyanıyorum. akşam da uykudan bayılıyordum 12 de yattım yine olmadı. iş stresi herhalde. stres yapacak birşey de yok ama bende hp aynı.

valla en sonunda incir kürü de bulabilirdiye çok güldüm :roflol:ilahi.

evde olunca bir de ağırlaşınca senin de uyku saatleri şaştı galiba. benim zararsız kistleri olduğu için düzenli çektiren arkadaşlarım var. göğüsleri de iri olduğu halde (iri göğüslülerin daha az acırmış) hep çok acıdığını söylerler. ben bir türlü cesaret edemedim. sen o kadar acımıyor demiştin ama. acaba bu dijital makinalar daha mı az acıtır? rahim filminde öyle de. ama göğüs sıkıştığı için bunda pek acıdan kuruluş yok herhalde. benim smear de tüptü düşüktü falan derken çektirmeyeli 1,5 sene falan oldu. allaha emanetim. bundan sonra daha çok dikkat etmem gerekiyor ama.

Deniz Bulut, eğer göğüste problem varsa çok acırmış içindeki kist ..vb şeyler sıkışınca problemyoksa tüm yüzeye yayılan sıkışma hissi oluyor o da öyle nokta vuruşu acılar gibi hiç değil zaten 3-4 sn kadar sürüyor ama bir göğsü 2 açıdan çekiyorlar 2 göğüs toplamda 4 kez sıkıştırılıyor. Smear hamilelikte de alınabilen bir örnekmiş eğer dr gerekli görürse alırmış.

günaydın kızlarr hepinize iyi haftalar hayırlı işler. yeni bir hafta başladı havalar çok sıcak bunaltıcı ben zorlanıyorum gerçekten. allah yardım etsin herkese.
absynth kocana helal olsun valla allah onun gönlüne göre versin. ne güzell.
bebitoyu bende merak ederdim çok sevindim muradına ermesine.
kızlar esterya dan haber var mı geçen sorcaktım son dakka unuttum.
hepiniizi öpüyrummm

Sürprizm, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, idrarda çift çizgi yakaladıysan o pozitif sonuçtur hatta ikinci çizgi çok silik bile olsa benim ki öyleydi.

günaydın arkadaşlar ..

Cans, bence bu donemde psikolojik olarak yeni bir tedaviye hazirlanirsin, bol bol da vaktin olur. Hic gec kaliyorum diye dusunme, yasimiz geregi biliyorum hepimiz dusunuyoruz ama hakkimizda hayirlisi olsun. Esin gelebilirse yada sen oraya gidebilrsen bu surecte bir iki deneme yapmaniz da hic fena olmaz, organik yollardan...boshayallersmile

Merhaba Hanımlar opuyorumnanaktan Haftanız aydın geçsin...

Deniz, mamografide acı derken, sıkıştırma acısı yani öyle abartılacak bir acıda değil. Benim göğüs çok küçük olduğu için herbirine 3-4 kez uğraştılar. O yüzden sıkıntı oldu azıcık. Dijitallerin daha az acıttığını söylüyorlar. Rahim filminde de dijital olan varmış, monitörlü olan. Onun da daha az acılı olduğunu söylüyorlar. Forumlarda okumuştum. Diğerindeki gibi rahim düzleştirmesi filan yapılmıyormuş.

zarpandit, biz epey birşeyler yiyoruz aslında. Günlük taze meyvesuyu vazgeçilmezimiz. 6 portakal, 4 elma, 4 havuç karışımı :) Bal+polen+arısütü+propolis yiyor eşim, düzenli. Bende gün içinde çok bal tüketirim. Akşamları kuru incir, kayısı, çekirdekli üzüm, ceviz, fındık karışımından birer kase tüketiyoruz. Bunların çoğu benim hastalık içinde faydalı :) Arginmax almaya devam ediyor. Aklıma gelenler bunlar :)
Evlatlıkla ilgili bende geçen netten okumuştum, akşam eşime söyledim, tepki vermedi sonra bir müddet sonra 1 çocuğumuz bile olsa evlatlık edinmeyi isterim dedi. Kardeş olsunlar diye. Benimde gönlümden hep öyle geçerdi, demek aynı şeyleri düşünmüşüz. Bizde de ilk defa dile geldi bu konu. Ama tabi, çok uzun bir prosedür, o da ayrı bir mücadele.
Cans, allah kavuştursun. Bilirim pek fena bir durumdur. Benimkide 6 ay bosnaya gitmişti vaktiyle. Su gibi sağlıkla aksın geçsin bu zaman. Özel sektörmü bilmiyorum ama eğer devlette ise hiç olmazsa alacağı ücret birikim yapmanıza fayda sağlar. Arada fırsatın olur inşallah da ziyarete gidebilirsin.
Erverdi yoksun bugün? Nasılsın?
waterss, alabama, kinder, merye, hulya, patikler, vanilya sizlere de selamlar ...

zarpandit ,waterss, absnynth .cok teşekkurler ..
eşim subay .. gorevı nedenıyle oraya gıdıyor .. 3 hafta sonra ben de gıtmeyı dusunuyorum .. rapor alıp bayramı orada gecırırım dıye dusunuyorum .. sonra belkı de yılbasında olabılır .. ama benım bıyolojık saatıme uyacak mı bılemem ..
bu arada ben ızmırlıyım .. buradan guzel bır ev aldık .. fakat ıcının işlerı henuz bıtmedı ..o yuzden ustalarla ben muhatap olmak zorunda kalıyorum ..ay ne zormuş ya ..gelıyoruz dıyorlar arada bulasın .. hiç bır işi tam olarak yapmıyorlar ..hep yarım yamalak ..kıraya da verdık .. nasıl yetışecek bılmıyorum .. sıcaklar da cabası ..
absnyht senın eşın denızcı subayı galıba .. bız de ıkı yıldır ankaradayız .. lojmanda oturuyoruz .. tup bebek konusunda bır cok merkez var .. sen zaten bır kacıyla gorusmussun ..inşallah kendılıgınden gelır bebegın ..
alabama senı cok begenıyorum ..maaşallah sorunsuz ve telaşssız yasıyorsun hamılelıgını ...ben bır keresınde aynı gun 3 dr a gıttıgımı hatırlıyorum ..
herkese esenlıkler ..

Back
X