38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi, sende hiç fena değilsin yani, hikaye sağlammış sırnaşık şey
cans, teşekkürler :)
Waterss, kalıtsal sebepler %5-10 canım. Geri kalanı çevesel faktörler. Çok iyi etmişsin çektirmekle, çünkü belli olmuyor hakikaten. Hem elinde bir referans film olmuş.
Bende aynı senin düşüncelerle ilk defa check-up yaptırmıştım, Bingooo -tatlicadiarzu-
Allah göstermesin ama gerçekten de belli olmuyor işte...
Mümkünse her sene USG çektirip, her ay iki adet arasında kendi kendini muayene etmek lazım. Mamografi zaten USG de garip şeyler görülürse çektirilir, onun dışında iki senede bir yeter. Araştırmalara göre her sene çektirmek de alınan radyasyondan dolayı tehlikeli. Mamografi için mutlaka dijital olanını tercih edin. Hem radyasyon oranı düşük, hem daha net sonuç veriyor, hem de daha acısızmış.

iyi geceler abcdef;bugün ne yaptın?işbaşı ne zaman?

Ay sorma erverdi, işbaşı gelecek hafta. Pazartesi, salı kontrol için izinliyim, zaten tüpçüyle de görüşeceğim o ara. Galiba çarşamba günü işbaşı, perşembe günü de dosdoğru elazığ, muş, bingöl seyahat...

Yarın da günübirlik Konyaya gönderiyorlar beni. Git-gel Konya 6 saat olacak tam sempatiksalakcinni

Dün gece ve bugün çalıştım biraz o yüzden. Projelere filan baktım, bazı bilgileri hatırlamaya çalıştım vb.

Şimdi kalkıp çanta hazırlayacağım. Bir pergel, bir defter, bir de kalem koyacağım çantama :roflol:

Tam da yumurtlama zamanı yaklaşıyor, şu doğu seyahatini savuşturmak için aslanlar gibi mücadele ettim, ancak bu kadar erteleyebildim :roflol:

Biraz evlat edindirme mevzuatı da okudum bugün. İstediğin ismi verebiliyormuşsun, çok büyümüş değilse tabi. Bir ara sormuştun onu galiba. Alacağın çocukla aranda maksimum 40 yaş olması gerekiyormuş falan filan.

abcdef;biliyorum canım mevzuatla ilgili koca bir sayfa var elimde.başvuran birinden aldım.şimdilik yazmıyorum.
Ankara dan Konya 6 saat değildir yaa...öylemi yoksa...tamam o tabiri bilirim de...öok fazla seyahat etmediğim için....
işlerinde kolaylıklar..Konyanı etli ekmeğini salık veririm.ama çok dikkat et.bir de tandırı var.tandır da acaip kazıklıyorlar ...ona göre dikkat et...etli akmaği nefis..vaktin olursa Mevlana Müzesini de gezebilirisn.

pergel,defter,kalem....kalem kurşun mu?o zaman silgi de al.yerimseniben
sana tekrar işlerinde kolaylıklar..hayırlı olsun yeni işin.çok uzun sürmesin.bebek çabuk gelsin.iyi geceler.hayırlı yolculuklar...benim yerime de gez doğuyu,batıyı...yolda gördüğün kuzulara meelere benden selam söyle el salla...kavun karpuz tarlalarını da es geçme

abcdef;biliyorum canım mevzuatla ilgili koca bir sayfa var elimde.başvuran birinden aldım.şimdilik yazmıyorum.
Ankara dan Konya 6 saat değildir yaa...öylemi yoksa...tamam o tabiri bilirim de...öok fazla seyahat etmediğim için....
işlerinde kolaylıklar..Konyanı etli ekmeğini salık veririm.ama çok dikkat et.bir de tandırı var.tandır da acaip kazıklıyorlar ...ona göre dikkat et...etli akmaği nefis..vaktin olursa Mevlana Müzesini de gezebilirisn.

pergel,defter,kalem....kalem kurşun mu?o zaman silgi de al.yerimseniben
sana tekrar işlerinde kolaylıklar..hayırlı olsun yeni işin.çok uzun sürmesin.bebek çabuk gelsin.iyi geceler.hayırlı yolculuklar...benim yerime de gez doğuyu,batıyı...yolda gördüğün kuzulara meelere benden selam söyle el salla...kavun karpuz tarlalarını da es geçme

Erverdi çok teşekkür ederim. Buradan 3 saat Konya, git-gel toplam 6 saat. 2-3 saatlik iş için o kadar yol gidilecek :) Turist ömer gibi gideceğim resmen, niye gittiğimi bile bilmiyorum. İlle git dediler işte :) Tebdili mekanda ferahlık vardır, belki iyi bile gelir... Etli ekmeğini bilirim, güzeldir.
Bebek meselesinde de çıkmadık candan umut kesilmez hikayesi işte, ya tutarsa hesabı içime sinmiyor boş geçirmeyi, denemeye devam ediyoruz :)
Sende kendine iyi bak, öperim opuyorumnanaktan

Hanımlar, herkese güzel haftasonları dilerim a.s.

günaydın güller,herkese serin hafta sonlarıa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
biliyorum çok sıcak olacak ama serinliği siz yaratın
yanımda olduğunuz için sizi sarıyorum.opuyorumnanaktan.

günaydın kızlar oku oku vallahi okumaktan yazamadım okurken uykum geliyo bırakıyorum.
erverdi canım iyisin gördüğüm kadarıyla ilaçlarını kullanıyormuşsun. peki sen bu altı ay korunmayacak mısın? hamile kalırsan nolucak ?
kinders gelmişsin canım tatil yapmışsın bizde seni burda merak ediyoz iyi olmana sevindim. yumoşun varmış inşallah değerlendirmişsindir. çok çalış bu ara emi.
hülya sende çok yoğunmuşsun kolay gelsin hayatım. bizim oğlanı hem istedik hem söz hem nişan hepsi bi arada oldu bitti. 2011 haziranda da evlencekler kısmetse.
absynth canım valla sana öneride bulunacak kadar bilgi sahibi değilim sadece mantığımla düşünüp fikrimi söylüyorum ama madem senin ilaç kullanman o igneleri hergün bilmem kaç doz alman sakıncalı o zaman ya tamamen ilaçsız tüp olabilir ya da az doz ilaç kullanıp en azından bir yumurtayı ikiye üçe çıkartıp tüp tedavinin diğer proseslerini yaparlar. işte ben ilk başta neden sana aşılama yaptıklarını bu yüzden anlamamıştım. madem benim az ilaç almam lazım yada çok ilaç çok riskse niye ben o kadar ilaç almışken beni doğal yollu aşılama ile zaman kaybettirip aldığım ilaçlara değecek bir çalışma yapmıyorsunuz diye bana mantıksız geldi. hayatım sen direk tüp dene. beş altı yumurtaya gerek yok iki yumurtan olsun yeter. sadece ilacı az doz alırsın bu arada 3000 doz az değil bence bizim aldığımız kadar nerdeyse onu azaltabilirler madem az doz daha kaliteli yumurta azaltsınlar diyorum ben.
waters evde son günlerinin keyfini çıkartıyomuşsun canım oh gel keyfim gel. bugünlerin kıymtetini bil hayatım. sonrası daha yoğun olacak:)

zarpandit;merhabaa.s.
kolun nasıl iyimi?
ben de cıs olmaya gidiyorum.ordan kursa..şu tek sorudan veremediğim dersin kursuna...hemmen çıkmalıyım.sağlık diliyorum.Allahım bugün ağrısı olan varsa.bugün için dinsin, azalsın...:Saruboceq:
hoşçakal zarpandit.

herkese selamlar....mutlu ,serin hafta sonları:3:.

alabamaaaa sende açıkmışsın.selammm diyorum.kaçıyorum.hoşçakal.bebenle serinde kal..çok sıcak olacak .sen daha bir dikkat.

zarpandit;merhabaa.s.
kolun nasıl iyimi?
ben de cıs olmaya gidiyorum.ordan kursa..şu tek sorudan veremediğim dersin kursuna...hemmen çıkmalıyım.sağlık diliyorum.Allahım bugün ağrısı olan varsa.bugün için dinsin, azalsın...:Saruboceq:
hoşçakal zarpandit.

herkese selamlar....mutlu ,serin hafta sonları:3:.

Erverdi merhaba,

Kolum biraz daha iyi canim, Pazartesi gunu fizyoterapi baslayacak ama Ignenin yapildigi gun kolumu hic oynatamadim, herhalde doktor yanlis bir sey yapti diye dusundum. Neyseki simdi daha iyi, sagolasin. Kursunda basarilar dilerim.opuyorumnanaktan

Herkese iyi haftasonlari dilerim.a.s.

Absyhtn, hikayeler muthisti....Erverdi seninkiler de oyle....

Bir tane de benden:

Benim esimin ilk Turkceyi ogrenmeye basladigi zamanlarda, Turk ogrencilerine hosluk olsun diye : "Bugun hava cok sicak " demeyi ogrenmis. Bunu tekrarlaya tekrarlaya ust kata cikmis ve derse girmis, buyuk bir gururla : "Bugun hava cok sucuk" demis!sırnaşık şey sırnaşık şey Tabii herkes yerlere yatmis gulmekten....

Absynth ve Waters, benim ilk mamografim 20 yasinda cekilmisti. Bir memede muthis bir agri ve bir topaklik vardi, yasim bayagi sorun olmustu ama sonunda cekilmisti. O zamanlar acaip canim yanmisti hem agri vardi hem de meme portakal sikma makinesi gibi bir makine ile her taraftna preslenmisti. O zamanki doktor bana memenin icinin bir uzum salkimi gibi oldugunu, kanallardan birinde bir tikaniklik olmus olabilecegini soylemisti, bir sure sonra da agri sizi gecmisti. Ondan sonra iki kez daha cektirdim, biri gecen yil, biri de sanirim 5 yil once filandi asagi yukari ayni sorundu. Artik 40 olduguma gore sanirim bu isi daha duzenli yapmaliyim. Simdi sen makine dijital olsun deyince inan makine dijitalmiydi degil miydi hic hatirlamiyorum. Bundan sonrakine dikkat ederim kesin, bilgi icin cok tesekkurler. Hepimizin elle kontrolu duzenli yapmasi cok iyi olacak.

Erverdi merhaba,

Kolum biraz daha iyi canim, Pazartesi gunu fizyoterapi baslayacak ama Ignenin yapildigi gun kolumu hic oynatamadim, herhalde doktor yanlis bir sey yapti diye dusundum. Neyseki simdi daha iyi, sagolasin. Kursunda basarilar dilerim.opuyorumnanaktan

merhaba Zarpandit;iyi olduğuna sevindim.teşekkürler.kurs geçti ama geçti.hava çok sıcak.ayaklarım zor gitti.test yapılacak olmasaydı zor giderdim gibi.işk 1 saat iyiydi ama.sonrasında zaten kafam dolu.neredeyse ninni olacaktı.Allah tan şimdiki hocamız mükemmel.çok seviyorum onu.ne kinayeli bir bakışlı var soru sormak istediğinde ne bişey..soruyoruz yapıyor çözüyor.tekrarlıyor..inşallah bu sefer veririm.ama zorrr.kafam hiç almıyor.arada da beynimde bişeyler oluyor sanki.ya da ben kuruyorum.geriliyor gibi..offf..Allah süründürmeden alsın emanetini.kimsye muhtaç etmeden....tabiii vakti geldiğinde..

test sonucumu aldım.aradım dr'u..sonuçlar yine referanslara göre normal değerlerde..söyledim bir bir...ilacı bugün bir buçuğa çıkardı.yarın biir tam..öbür gün yine bir buçuk.birden yükseltmeyelim gibi birşey söyledi..anlamadım.anlasam zaten kendi kendimi iyileştirirdim.salı günü yine test.şimdilik böyle..
aklımdaydı ama sormayı unuttum.alabamacım sormuştu.korunmalımıyım diye.kapattıktan sonra hatırladım.kaldı..zaten adet olacağım.artık salıya sorarım...ne ilginç değil mi?
18 yıl boyunca hamile kalmaya çalış.yıllarca sebepsiz infertilite desinler.sonra gel sen korun..niye?dr lar söyledi..niye?sakın haaa:oklava:hamile kalırsan sakat kalırsın hem sen hem bebeğin..kör olursun.felç olursun!..öylemi oldu şimdi?sebebim bulundu mu?güzel Allahım beni mi korudu?hem daha iyiyim,hem de yine sorguluyorum ...
kendine kolcağızına iyi bak zarpandit.yine uzatmışım..kusura bakma...:a015:

Bir tane de benden:

Benim esimin ilk Turkceyi ogrenmeye basladigi zamanlarda, Turk ogrencilerine hosluk olsun diye : "Bugun hava cok sicak " demeyi ogrenmis. Bunu tekrarlaya tekrarlaya ust kata cikmis ve derse girmis, buyuk bir gururla : "Bugun hava cok sucuk" demis!sırnaşık şey sırnaşık şey Tabii herkes yerlere yatmis gulmekten....

sucuk haaa.okuduğumda çok güldüm.sende gül emi.bende bugün aldım sucuk.artık yarın sabah aklıma gelir.anarımmm.naniknanik

Merhaba Hanımlar,
zarpandit, sucuk süper :1: Büyük ihtimal seninkiler normal mamografidir, dijital biraz yeni bir teknoloji sanırsam. Bana da normal mamografi çekildi. Göğüste küçük, nasıl uğraştılar anlatamam. Bir ara o mengeneye beni komple sokacaklar sanmıştım. Dijitalin kalitesi çok yüksek olduğu için, fazla sıkıştırmıyorlarmış. Annem çektirdi de, ciddi görüntü kalitesi farkı da vardı gerçekten.
Alabama, o ilk aşılama bizim fikrimizdi. Önce bir doğala en yakın methodu deneyelim demiştik, zaten yapan da normal kadın doğum uzmanı. Daha yeni konunun uzmanlarıyla konuşmaya karar verdik. Dediğin gibi vakit kaybıymış gerçekten.
Erverdi, bugün kuzucuklar gördüm yollarda. Bir de nefis ayçiçek tarlaları gördüm, hepsi yüzünü güneşe dönmüş. Harikaydı. Selamını söyledim, kulağını çınlattım. Dilime dolandı şarkı tabii :)

Evvel zaman içinde dostlar
Ağaçlara ev kurardık
Tatlı bir düş içinde
Bir yere bir göğe bakardık

Gönlümüz kus gibiydi dostlar
Dünyaya kanat açardık
Tutsak değildik zamana
Başına buyruk yaşardık

Çocuklardık parlak yıldızlardık o zaman
Ay büyülüydü yakamoz deniz
Ardından koştuğumuz son bahardan

O zaman bu zamandır dostlar
Ne ister neyi özleriz
Denizini arayan akarsulara benzeriz
Pencereler bırak açık kalsın
Geceleri yağmurlar yağsın
Günebakan düşlerimiz yağmur sesiyle çoğalsın

Son düzenleme:
abcdef;demek benim kuzularımı gördün..kuzularım benim.hele bir de o incecik sesleriyle meeeeeeeeeeee demiyorlar mı....bitiyorum onlara.bzen eve alıp besleyesim geliyor..ay çiçeller yanmışlar mıydı?yanıkmıydılar?yoksa çiçek olarak mı dönüktüler..beni fısıldamışsın onlara.sağoll.çok mutlu oldum..ayçiçek demişken.al bir kıssa daha.............

eşimle yine bir taile giderken(tatil dediğime de bakma herkesin tatil anlayışı faklıdır.öyle kum deniz değil bizimkisi.benimkisi yer görmek.her farklı yerden minik tattlı anılarla dönmek)şehirlerarası yolculuktayız.nereye gittiğimizi şimdi net hatırlamıyorum.bir gördük ki...hah tamam tamamm Çanakkaleydi.öyle olması lazım..bizde gördük ayçiçeklerini.baktık hepsi bir tarafa dönük..dönük ama hepsi yanmış.(yanmış bizim tabirimizdi)eşimle konuşuyoruz:ayyy.görüyormusun hepsi yanmışlar.bu sene yağ da olmaz olan da çok zamlı olur!!
biz iki kör cahil(henüz görüyoruz şu an ama)zannetmişiz ki.hepsi kavrulmuş.o sene de pek yağmur yağmamıştı.öyle ye yorduk.sandık ki susuzluktan hepsiciği boyluboyunca dönümlerce yanmışlar..eee köy mü gördük ekimmi dikimmi biliiz kardeşim
gelince anlattığımızda onların yanmadığını kuruduklarını sonra toplanacağını öğrendik!!!!tüh bizealsanaalsanasmilebu şaplaklar eşimle bana.koca kazıklar bişeyden de haberimiz yokmuşş.
hem o sene birşey daha dikkatimi çekmişti.hani yolda giderken hep izleme imkanın olur ya(ben bayılırım)yine tarlalardan ekinliklerden geçerkenbazı ekinlerin fasülyemiydi yoksa mısır mı?belki de başka birşeydi.kimisinin üzerine bir tülbentle bağlamışlardı.hani başlarını sarmışlardı.çok merak etmiştim.dönünce sormuştum ..ama şimdi unuttum!! nedenmiş diye....kafamçokkarıştı
satte bayağı olmuş.uyumuşum da..az önce dirildim.bakalım nasıl uykum geilcek.biraz sörf yapıyiiim.:3:

Bir tane de benden:

Komikmis gercekten...benim esim de cok az Turkce biliyor. Bazen konusuyoruz bu cocuk dogsa ne dil konusacagini bilmiyor onun icin gelmekte bu kadar tereddutlu diye...Anladigim kadariyla senin de durum benzermis Zarpandit'cim.

Back
X