38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sende benim taktiği uyguluyorsun, bende uyurum işin içinden çıkamadığım zaman. İyi etmişsin. Akşam uyuyamazda konuşmak istersen bende buralarda olurum herhalde :)

Şu anki hislerini, üzüntünü, isyanını, türlü türlü düşüncelerini anlıyorum sanırım. Haklısın da ama bence daha belirsizlikler var erverdi. Acele etme yani karar vermekte.

dökülüyorum waterss dökülüyorum.şimdi daha iyiyim.ama hiç belli olmuyor.en küçük bir düşünce geçiyor.ya da bir şeyi hatırlıyordun bi bakmışın dökülmüşsün.imdi gittiler..keşke gelmese....ne yapıyiiim yaa ağlama zamanı ağlamalı sevinme zamanı sevinmeli.herşey zamanında yaşanmalı.baksana bazı zaman kendini kısarsın dikkat edersin onu yemiyim bunu yemiyim diye.şimdi yiyince de tadı yok.en iyisi mi kızlar.bir gün bir yerlerde canınız bişşey mi çekti.o an mani olmayın kendinize..çünkü onu o an yerseniz o o zaman tatlıdır..bu sadece yemeyle ilgili bir örnek.sanırım hiçbirşeyi ertelememeliyiznot ettim canım.temize de geçicem dr a gittiğimde.

ütüphaneyi aradım..şimdi tatil diye sanırım ramazandan sonraya çağırdılar.ders kitapları öss kitapları okuyordum ben.bitmiş onlar:çok üzgünüm:.offf bir bir buçuk ay nasıl geçer şimdi.
sizler de hep sevin sevilin.inan sevgi bencillik değil.sen ne kadar verirsen fazlasıyla sana geri geliyor.yerimseniben

şerefsiz üçgen!tuttum bu lafını...tatlım yaa güldürdün beni.sarıyorum seni.
biliyor musun?biz evlendiğimizde bizim hiç aklımızda çocuk yoktu.yok bebekti.yok çocuktu...sonra ne oldu??ne oldu bilmiyorum.kim soktu bu fikri aklımıza.yeni gelin gezmesine götürüler(sinir olurdum...yıllarca kendimi ortaya koyamadım.pısırık hüsniye oldum.acırım yıllarıma)sana sorarlar.daha yok mu bişey.daha yokmu bişeybişey ne yaaa?.bişey yersin.ye ekşiyi yap ayşe yi..toplummu istedi bizden acaba?ne zaman farkına vardım anne olmam gerektiğinin.sanki ilk 9 10 sene milletin çenesini kapamak adına oldu savaşım.yazık!! çok yazıkk.
sonra bir gün işe girdim engellenmelere rağmen.dinlemedim.o anda unuttum herşeyi.ilk yapmak istediğim şey okumak oldu.bir gençten duymuştum açıkliseye kayıtlara son günmüş diye...yıllarca içimde bir ukteydi..hemen muhasebeye girip izinde alıp yerini öğrenip başlamıştım.çok zevkliydi.inanılmaz günlerdi.öğle paydos aralarında çay saatlerinde bir elimde çayım bir elimde kitap..müthiş zevk aldığım günlerdi.tabiii işyerinde biraz uzaylı gibi hissederdim kendimi.paydosu fırsat bilen hemen sigarasına sarılırdı.ya da makaraya,gırgıra..
nereden de geldim buralara..yazmak iyi geldi.başka mutluluklarda var.yani vanilya arkadaşımızın dediği gibi mutluluk göreceli..ama o da mutluluk..gerçi evlat yetiştirmek çok daha farklı olmalı.ama henüz bir gece önce tv de Levent Kırca bir film yapmış.izleyeniniz var mı aranızda..filmin sonunda çok,çok ağladım.burada yazmayla anlatamam.izleyen olduysa anlayabilir ancak..
sonra yıllar sonra bakmışım ki bir mücadele içindeyim.hayatın kendisi bir mücadele...konuları farklı..ekmek bile ağır lokma.çiğnemeden yutamıyorsun.hele de gücün yoksa,yemeye iraden yoksa...

amaann nerelere gelmişim...kafa mı şişirdim?.sıkılan olduysa şöyle yazı kısmını kalın gördüyseniz tıklayın öbür sayfaya geçin..
aman naapiyim yaaa.dökülmeye mi ihtiyacım varmış.şimdi daha iyiyim.kafa şişirici döner yine biraz sonra...

merhaba vanilya;
galiba ben istediğim yavruyla büyümek istiyorumm.
benim de bir kuşum vardı.mavişim.sanki bizimle bütünleşmişti.16 yıl benimle kaldı.inan bir insan gibi dediğini anlıyordu.biz de onu..canım yavrum.bıraktı gitti beni.çok özlüyorum onu.biz de kuşumuz için.okula gitseydi ortayı bitirecekti derdik..
sanırım sen evlat edinme konusunda kendinle mücadele ediyorsun.bakalım hangi taraf galip gelecek.istediğin şekilde olur dilerim.

yahuu bizlerde niye yok.yabancı ülkelerdeki insanlar çok daha mı yüce..çocukları olanlar hatta ünlü yıldızlar bile sahip çıkıyorlar.yok ama hakkını yemiyeyim.karşı ki komşum anlatmıştı.köylerinde biri varmış.çocuğu olduğu varken bile almış bir kız büyütmüş.o kız büyümüş evlenmiş bile deli oluyormuş ailesi için.sanırım çok büyük yürek gerek..ben eğer gerçekleştirirsem sanırım o zaman biraz büyüyeceğim.çünkü asıl o zxaman bir değer üreteceğim.tabiii çok dikkatli olarak.
desteğin için teşekkürler.elbette düşünüyorum.araştırma safhasındayım.

canım evet haklısın.henatoloğa da sormuştum.ben yıllardır tehlike içindemi yaşıyordum.son 2 tüp denemsinde ortaya çıktı diye.o da onaylamıştı maalesef.ben tüpü şimdi olsaydı istiyordum.bir 6 ay sonrası benim için çok uzak.artık bir şeyler yapmalıyım.sağlığmı düzeltmeye çalışırken...kendimi ve olası yavrumu düşünerek vazgeçmeliyim diye düşünüyorum.o gün memorialde bana yakınlık göstern bayanda da kan pıhtılaşması vardı.4üncüydü kayıbı..o daha da genç belki iyi olunca yeniden deneyebilir.böyle gerçekler de var.tekrar tekrar aynı acıları yaşamak ne kadar mantıklı.1 değil 2 değil.4üncü yavrusu..daha 30lu yaşlarda.görünce kıyamazsınama ortada da bir gerçek var..belki de şanslı saymalıyım.Hale Hanımın dediği gibi...üzülmemeliyim sevinmeliyim...

sana da varislerinden dolayı geçmiş olsun ...artık doğumdan 1 yıl sonra demişsin.bebeğine sana zarar vermesin de..ihmal etme.giyiver arada çorabını.

Erverdicimtatlım yazdıklarınızı ancak okudum
hematologla görüşmen doktorların konsültasyonu
durum kritikmiş gerçektende faktör v bazı gebeliklerde hiç bir sorun çıkartmazken bazılarında çok problemli olabliyormuş, önemli olan senin sağlığın sen olmadıktan sonra bebek olmuş neyleyim

demoralize olduğuna eminim ama herşeyde bi hayır vardır inşallah 6 ay sonra sorunlar halledilirse bu sorunu yenmiş olacaksın güzel bi gebelik seni bekliyor olabalir...
hematolğun testinin normal çıkmasına çok sevindim sanırım o testin zamanla tekrarlanması beynin açıklığı pıhtı oluşumunu yakından takip etmek için ilaçı kullandıkça değerler iyice yerine oturacak vereliniortak

tüm iyi niyetin için sağol canım benim sağol.bir söz söylemişsin''bu yaşa kadar vücut benim kahrımı çekti gönlüm ne isterse uymaya çalıştı bu yaştan sonra da ben onun nazına döneceğim demişsin.
ben daha farklı düşünüyorum.tabii herkesin hayatı faklı.ben de bu yaşa kadar hiç kendimi koyamamışım.hep başkalarını mutlu etmeye çalışmışım.biraz geç anladım.ama anladım..artık ben gönlümün istediğini yapmaya başladım.öenmli olan eşim ve ben.biz yani...

program yapmak mı.okumuşundur.yazıyorum.belki bu gün tam sağlıklı düşünmeyebilirim.ama geçicek düzelicek.şimdi üzülme zamanım.üzüleceğim ve bitecek.

evet canım.şimdilik öyle gözüküyor.olmaması olmasından hayırlı...hayırlısını istemiştim hep.buymuş belki de.

merhabalar kızlaar nasılsınız
ah erverdi canım ne durumlar ortaya çıkmış şimdi için de ne karışıktır. ama vardır bunda da bir hayır sonra ortaya çıkar şimdi kızarsın sinirlenirsin çok ağlarsın gerçi kolay değil söylenenler biraz zaman geçsin sonra daha iyi değerlendirirsin. ama bende olsam kesin başka dr lara daha sorardım neden belki farklı bakış açıları vardır. ama waters ın söyledikleri bana çok mantıklı geldi benc onlar yyabana atma
ama canım herşeyden öncesi sağlık sağlık olmadan hiçbiirinin tadı olmaz benim ablam hep şöyle derdi baana hemen herşey çoçuk değil hem hesap et çoçukların oldu evlendiler sen ve kocan evde yalnız kalacaksınız çocuk olsada evlenecekler ve siz evde ikiniz kalacaksınız bu da bir bakış açısı

canım gerçekten önce kesinlikle senin sağlığın bence çoçuk olayını ikinci plana at
ve hastalığında ağır ve onun tedavisini hiç aksatma
eyübe dua ya gidecem diyorsun git duanı et bol bol parklara yeşil alanlar git derin derin nefesler al burnundan al ağzından ver
hala yaşadığına şükret demekki hamile olsaydın kimbilir neler açacaktı bu hastalık başına artık en azından onu biliyrsun
bence yine de içindeki umutu kaybetme güneşi doğmaya en yakın olduğu an;en karanlık andır derler allah sana çok güzel kapılar açsın cans arkadaşın dediği gibi bakıçısını geniş tutmak lazım
ve yine heppimiz biliyoruzki kimse yarınından emin olamaz iyi ve kötü anlamda yarının neler getireceği hiç belli değil güzel arkadaşım allah sabır ,şifa ,umut , yaşamsevgisi versin

abcdfe bende genart beğenmemiştim yalnız ben anatoliaya ya gider gitmez burası iççime ve eşimin içine çok sinmişti umutta bahçeci de gen arta hiç hissetmemişti bu duygu yu ama anatoliaya içeri girer girmez daha drları görmeden burası doğru yer demiştim

B]selam kızlar[/B]
denizbulut varis demek hamilelikte iyice artıyor bendede var varis hatta ameliyat dedi doktor ama dışa vuran bi şey olmadığından bekle bakalım dedi 3-4 sene sonra damar dışarı çıkar o zaman dedi bilmiyorumkismile
varis çorabı şu dizüstüyse anacım yaz günü zor olur bende giyiyorum ama kışın giydim di şimdi benim ayakda bombeli bomboli geziyorum ama sen giy bebişin için tatlışko için opuyorumnanaktan

absynth valla bakmadan yazdım tutturdumm sanırım kaydirigubbakcemile5
canım benim yumurtaların ve değerlerin genç kız gibiyse bu işi inşallah başaracaksın inşallahkaydirigubbakcemile5

zarpanditt canımm ben konukevini yarın sorucam merak etme sana haber veririm aklımdasın opuyorumnanaktan

merye canım sen nasılsın?a.s.
senin şimdi ikizmi sürprizmi a.s.

waters sen nasılısn canımm :1hug:

alabamam şirin hamile arkadaşım sende varis sorunu yok sanırım değil mi? :1hug:

hülya cımmm sen nasılsın? :1hug:

Kindersms, iyiyim izne ayrıldım evdeyim bu Salı başladım izne. İyi geldi dinlenmeye ihtiyacım varmış. Tam tabiri ile yarış atı gibi bir tempom varmış, şimdi son 3 gündür işle ilgili kısmını kestim attım hayatımdan sadece ev ve diğer işlerle ilgileniyorum, istediğim zaman uzanıp dinlenebilmek ne güzelmiş..benim hayatımda olmayan şeylerdi bunlar. Sabah kahvaltılarını balkonda yapıyoruz bu da çok güzelmiş. Çalışan biri olarak evi yaşamadığımı anladım. o açıdan iyiyim.

Sen nasılsın ?

Erverdi' seni açık görüyorum.Dökül ama toplan da ama biraz daha iyi olduğunu yazılarında anlıyorum. Hale hanımın dediği gibi sevin çok çok önemli bir şeyi teşhis ettin ve bundan sonra gereğini yapacaksın bu çok önemliydi, eminim seni sevenlerde önce senin iyi olmanı isterler.

Bu tıkanıklık iyi ki büyük problemlere yol açmadı ve tüp vesilesi ile ve iyi bir dr ön görüsü ile fark edildi. Kan pıhtılaşması vardı biliyordun ama başına büyük işler açmadan önlemini alabilmek çok güzel, yaptığın iyilikler, kalbinin güzelliği karşılık geldi diyorum. Lütfen sakın üzülme tam aksi sevin, her şey güzel olacak .

29/07/2010 saat 23.30 itibariyle yani bir kaç saat önce
nöbetçi ezcaneden gebelik testi alarak merakımı giderdim ve pozitif çıktı. Çok büyük sürpriz oldu.30/05/2010 da evlendim 40 yaşındayım bir an önce hamile kalmak istiyordum ve olduuuu.Test sonucu doğrumudur. ????alkisalkisalkis

Son düzenleme:

Absynth, ben sana Femara'yi yazacaktim ama henuz bir seyler netlesmedigi icin yazmamistim. Femaraya, tup bebekte kadinlarin dostu deniyor. olumunekankayizsmile Digerlerine gore kesinlikle daha iyi.

Ayyy Kinderscim, herkes merak etti sekercim. Neyseki tatil kacamagi yapmisin. Ne buyuk sans, cok beceriklisin regli olmadan bile yumurtan var ve de catlatiyorsun, daha ne olsun, bir de cift sarili olsun.opuyorumnanaktan

Sevimli Kurbaga ve Cok Sirin Sumuklu Bocek Erverdi,

Olay henuz cok yeni, o yuzden de kabullenmekte zorlaniyorsun canim. Ahh beni ve absynth'yi bir dinlesen! Deniz olsa simdi seni sopalardi kesin. (Denizcim kulaklarin cinliyordur.) Seni gayet iyi anliyorum, sadece simdi hicbirseye karar verme biraz daha toparlan ondan sonra karar ver diyorum. Psikolojide aci- sorun ile basetmenin 5 asamasi var, sen simdi inkar ve kizginlik asamasindasin ama gececek canim, biraz sabir.
Inkar, Kizginlik,Hesaplasma,Depresyon ve Kabul
Ben bunlari yasamis biri olarak-soylemesi kolay ama uygulamasi zaman gerektiren bir sey- kabul kismina daha cabuk gecmeni dilerim canim.olumunekankayizsmile

Waters, izne ayrildigina sevindim. Su son zamanlari iyi degerledirmek lazim cunku kisa bir sure sonra baska bir tempo eklenecek yasantina...Es-dost-arkadas ziyareti, biraz alisveris, balkon kahvaltilarina arkasindan yemeklere devam, ohhh sefan olsun.kaydirigubbakcemile5

Hulyacim, islerin yogunmus kolay gelsin ama arada bize de yaz merak ederiz.

Ben doktora gittim. Ultrason sonuclarinda bir sorun yok, eklem yerleri ve sinirlerde herhangi bir sorun cikmadi fakat sol kolumdaki ana kasta problem olduguna karar verildi. Dun igne yapildi ve soguk bir sprey sikildi. Bugun fizyoterapiye baslanacakti ama sabah akapunktur dersim var ogleden sonra da ise gidecegim hic vaktim yok o yuzden Pazartesi iibariyle fizyoterapiye baslayacagim. Bu arada idrar testimde kan miktari fazla bulundu ve gelecek hafta bir kez daha test vermem istendi. Bobreklerimde yada idrar yollarimda tas olabilirmis. Doktor regli olup olmadigimi sordu hayir dedim, o yuzden test haftaya yenilenecek. Umarim daha normal cikar, ben varolan sorunlari halletmeye calisirken baska seyler lutfen cikmasin istiyorum. Dun igneden sonra butun gun kolum daha da agridi ama neyseki bugun daha iyi, umarim cabuk iyilesir.

Herkese sevgiler, mucksssssssss.kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…