Erverdi, şu an çok karışıksın, sana ilk etapa kendi uygulamaya çalıştığım birşey önerebilirim. Şu önümüzdeki bir hafta veya kendini daha sakin hissedeceğin bir sürede bütün düşüncelerini topla rafa kaldır. Hepsini bir güzel paketle. Koy tötüne tazyiki yani...
Bu arada doktorun dediği ilaçları kullan, testleri yaptır. Günlerinin güzel geçmesi için birşeyler yap, çık dışarı vitrin bak mesela. İzin verdim kendime de... Kaç günlerdir, test yaptır, sonuç bekle zaten yeterince yıprandın... Hatta falcıya git
Bu arada farketmeden beyin arka planda mantıklı mantıklı çalışıyor, duygulardan arınmış olarak güzel kararlar alabiliyorsun, sonra bir bakıyorsun ki kafanda düşünceler netleşmeye başlamış. Sana böyle bir süreç lazım şimdi.
Ortada iki doktorun ayrı görüşleri var, her ne kadar bu son doktorun daha irdeleyici daha sağlamcı da görünse senin kafanda bu ayrı görüşler soru işareti bırakmış. Eşine katılıyorum, en azından görüş teyidi almak için bir doktorla daha görüşülebilir. Hem şu anda aklına takılanları da netleştirebilirsin. Sen sıkıntıları paketlemiş vaziyetteyken bizlerde sağa-sola bir sorarız doktor bakınırız istersen.
En önemli şey sağlığın, canım ben hep şöyle düşünürüm kendim için "Bu yaşa kadar bu vücut kahrımı çekti, gönlüm ne isterse uymaya çalıştı, bu yaştan sonra da ben onun nazına döneceğim" . Her zaman uyulmuyor buna tabi, arada hala zorlamaya çalışıyor insan.
Aslında hergün mucizeler yaşıyoruz, bir sürü güzellik te buluyor bizi. Kimi farkediyoruz kimi farketmiyoruz. Bak senin de o pıhtının kendi kendini tedavi etmesi bile ne büyük mucize aslında. Vesile oldu, belki daha büyük tehlikeleri savuşturdu.
Şu anda yeni planlar yada alternatif planlar yapmak için biraz erken bence erverdi, önce şu işi içine bir sindirmen lazım, yani kafanda soru işaret kalmayacak şekilde durumunu tam olarak öğrenmen lazım ancak ondan sonra sağlıklı plan program yapabileceksin.
öperim.
Bu arada, dün görmemişim seni. Migrenim tuttu, arada girip bakıp hemen kaçtıydım, ona denk geldi herhalde.