38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

şimdi biraz daha iyiyim.38 in ağlak kızı olmıycam.akşam bir tanıdıktan kpss kitabı almaya gittim. iyi tembellik ettim burada.yerleri bir sileyim.. oturup biraz test çözeyim.sizi seviyorum hoşçakalın güller..opuyorumnanaktan

Eşinde çok duygu yüklü ifade etmiş duygularını..dökül arkadaşım açıl içine atma sakın ama çok uzun sürdürme , kendini hırpalama. Sorularımı bir köşeye not edersen unutmamış olursun. Seni bekleyen görmeyen kuzucukların var, onlar dış dünyayı senin sesinle hayal ediyorlar, yüreklerinde görüyorlar onları da bekletme , burada bizler varız sağlığın için gerekeni yapıyorsun. Sevmeye sevilmeye her zaman devam et, Allah daim etsin ..bir tedavi süreci geçsin hele...çok öpüyorum nanaklarından.

sırnaşık şey sırnaşık şey

Erverdicim, simdi kafan biraz karisik. Su anki durumu kabullenmen icin biraz zamana ihtiyacin var diye dusunuyorum. Oysaki senin planlarinda hemen tupe baslamak vardi biliyorum. Kiz cocugu evlat edinme projesi de cok guzel, nedene olmasin? Evlat edinme sartlarini ogrenip simdilik bir kenarda durmasinda fayda olabilir. Ama simdi ilk etapta pihtina iyice gule gule deyip sagliginin son durumuna bakip, doktorlar tamam deyince tedavi mi yoksa evlat edinme mi ondan sonra karar verirsiniz canim. " Sabah ola hayrola" demis atalarimiz. Zaman, en guzel cozum.

erverdicim canım benim eşin ne kadar merhametli ve nekadar seni seviyor çok şükür. ne kadar şanslısın. hayat sadece buna bile değer. yazdığın tüm yazıları okudum sana yazacaklarımı konu üstündeki soru işaretlerini bir baktım ki waters yazmış tamamen ona katılıyorum. değerlerin normal çıkması beynin kan akışını sağlamış onarmış olmasındandır belki. sonuçta bir teşhis konmuş elbette başka bir doktordan da yorum teşhis ve tedavi için teyit almanda fayda var ama bence ilaclarını ihmal etme ve kullan önce sen gelirsin. ben hayatımızda bazı hareketlerin o şerefsiz üçgen gibi önümüzü tıkadığını düşünüyorum bazen o üçgenleri kkendi elimizle ordan alıp kaderin yolunu yönünü değiştirebilme şansımız oluyor. sen sorularını sorup cevaplarını alıp sonra bir doktora belki bir kaç doktora daha görünüp bir şekilde yolunu çizdikten sonra yani belli bir rutine girip o sürede yapman gerekenleri yaparken bence seni biryerlerde bekleyen o kızçeni almaya git evlatlıksa bu işi başlat bence. ama bu vazgeçmek gerçekten biyolojik olarak anne olamayacağın anlamına gelmiyor ki. sen seni bekleyen kızçene kavuş sağlığına da kavuş sonra belki 38inde değil 40ındı anne olursun iki tane kızçen olur olmaz mı? belki gerçekten somut olarak önünde duran elinle alıp yönü değiştireceğin o üçgen evlat edinme işleminin gerçekleşmesidir. hep öyle olmuyor mu yıllarca anne olmaya çalışan bir kadın tüp bebekle evlat sahibi olur olmaz bir sene içinde doğal yolla hamile kalıyor. yada ben biliyorum çocuğu olmayıp evlat edinen bir kadının sonrasında üç çocuğu oluyor birşeyleri birşeylere karşılık yapmayıp aklımızdakini yapsak belli kaderin oyununa çelme takacağız yani bilmiyorum aklımızı takıldığımız şeylerde uzaklaştırıp B planına yada C planını zart diye geçsek belki o an dan o saniyeden itibaren otomatikman A planı da işlemeye B planını kıskanmaya başlayacak. Ammmmaaaaaan yazıyorum işte seni rahatlatmak için ama inandığım şeyleri söylüyorum allah yardımcın olsun canım allah gönlüne göre gönlünüze göre versin.

Erverdi'cim, bir kiz cocuk almaktan bahsetmissin. Kendi evlat edinme dusuncelerimi depresti, yazasim geldi...
Hamilelik ve dogurmak istegi disi bir hayvan olarak ic gudumuz oldugu icin bu kadar israrciyiz aslinda...yoksa istegimiz bir cocuga sahip mi olmak yoksa onunla birlikte buyumek mi? Kimi gercekten kimsesiz, kimi ise anneli babali ama terkedilmis kimsesiz cocuklara gonullu ogretmenlik yapmis biri olarak biliyorum ki evlat edinmek cok hayirli bir is.

Bazen dusunuyorum hani belki Allah bizi ic gudulerimize karsi savasmakla zorlayip olgunlastiriyor ki, kimbilir ne hikayelerle dunyaya gelmis ve birinin elinden tutmasiyla bambaska bir hayati olacak cocuklara kavusmaya vesile olacak belki de...

Oyle bir aile taniyorum ki iyi ki kendi cocugumuz olmamis da kizimiza kavusmus diye sarilip duruyorlardi kizlarina, hani dogurmak icin cirpindiklari zamani coktan unutmus hatta ya kizimiza kavusamasaydik der gibi konusuyorlardi, dogurmamislardi ama nasil isse ayni onlara benziyordu 5 yasindaki kivircik sacli guzel kiz. O zaman hiiic aklima gelmezdi benim de birgun ayni yollardan gececgim ama bir kedim vardi bazen kendim dogurmusum gibi gelirdi, o yuzden onlari anladigimi dusunmustum.

Diyorum ya dile kolay diye, boyle soyluyorum ama icgudum hala zorluyor beni, bekle diyor gelecek diyor nasil da emin soyluyor bunu bilemezsiniz... Halbuki mantigim ne duruyorsun diye yalvariyor, kimbilir nerede hangi cocuk bizi bekliyor, gormedin mi hangi kosullarda yasiyorlar birini de biz bagrimiza basalim bu ugraslara deger mi diyor.
Iste boyle her ay gelen reglimde ertesi gun kalkip solugu basvuru yapmakla almak istiyorum sonra yumurtlama gunumu hesaplamaya basliyorum.
Yavrumuzla oyle ya da boyle kavusacagimiz gunu iple cekiyorum.

Yani eger evlat edinme yolunda bir dusuncen olursa destekcinim...

denizbulut sana da geçmiş olsun kasık ağrısı ve varislerle uğraşmaca. ama demişsin zaten buna da şükür sonra icabına bakarız diye aynen öyle hayatım neyimiz kolay oldu ki bu kolay olsun. bizzz zorların kadınlarıyız hepsinin altından kalkarız.

cans sende hoşgeldin ama hep gel uzaktan takılma kendini tanıt seni de bilelim tanıyalım. aklıbaşında düzgün birisin anladığım kadarıyla biz de sana destek oluruz belki.

absynth canım sana şey sorcam bu ilaç 3000 doz alacağın ilacı iğneyle alacaksın değil mi? ağız yoluyla değil yani. ben bu tedavilere başlamadan önce yumurta takibi yaptırmıştım iki ay. o takiplerde reglimin beşinci günü gonophen ilac alıyordum beş gün üstüste sonra iki gün gidip yumoşlara baktırıp pregnyl çatlama iğnesi yaptırıp normal ilişki ile hamile kalmaya çalışmıştım. acaba seninki de rahatsızlığından dolayı bu yumurta takibi ile tüp tedavi arasında buna benzer bir tedavi modeli mi olacak. mantıklı geldi bana. tabi yumurta toplama işlemi ve transfer işlemi yapılacak ama kızların dediği gibi az ilaç alarak. gerçi böyle bir tedavide 3000 doz da az değil?

Alabama'cim yazdiklarini sonradan okudum. Bunu hep dusunuyorum, zaten cocugu yalniz birakmak ne kadar dogru al bir cocuk pesinden kendi gelesi varsa bir tane daha gelsin diye. Ama iste benim esim Turk degil, Turkiye'de evlat edinme prosedurleri de cok kolay degil onun ulkesinde daha da zor...Erverdi'nin de zorluklardan bahsettigini yazdiktan sonra farkettim.

canım anladığım kadarıyla tüp işine başlamaktan çok şimdi o pıhtıyı açmak önemli senin için. bence tüp işini ötemelesin. önce sağlık. 6 ay kadar o pıhtıyı açmaya çalışırsın. baktın oldu tüpe izin veriyorlar son 1 tüp denersin. 39 olacaksın ve 40 yaşına kadar yumurtalar falan o kadar bozulmuyor. ha 38 ha 39 yerimseniben bu arada eğer olmazsa diye 2. seçeneğin için hazırlık yaparsın. taşınmak istiyorsun işte ondan sonra devlet evlat edinmek için neler istiyor nasıl başvuruluyor vs vs onları araştırırsın. eğer tüp ve bebek olmazsa bu kısma geçersin. böyle söylemsi kolay yapması zor biliyorum. ama yine de iyi ki tüp işlerine kalkışmışsın ve bunlar ortaya çıkmış. ya ileride basit bir pıhtı nedeniyle hayatını kaybetseydin? böylece inşallah mümnün olduğunca sağlıklı bir ömür süreceksin.

hemen hemen aynı anda yazmışız vanilyacım ben yazdım senin yazını ben de sonradan gördüm. denk gelmişiz yani. aslında senin durumunu aynı şeyleri düşündüğünü bilmiyordum. naçizane kaderi belkide bu tip şeyler değiştiriyordur belli mi olur anlamında yazmıştım. kaderimizde olanları biz değiştiremiyoruz belki ama tetikliyoruz işte bazen bilmeden. eşin yabancıymış sanada kolaylıklar dilerim canım tabi prosedürleri bilmiyorum ama dedim ya denize de bize zaten hep zorluklarla savaşmak düşüyor iş başa gelince çekiliyor başımıza ne gelirse gelsin kolay çözülsün demekten başka çare kalmıyor. bakalım daha neler görcez yaşıcaz.

Erverdi, şu an çok karışıksın, sana ilk etapa kendi uygulamaya çalıştığım birşey önerebilirim. Şu önümüzdeki bir hafta veya kendini daha sakin hissedeceğin bir sürede bütün düşüncelerini topla rafa kaldır. Hepsini bir güzel paketle. Koy tötüne tazyiki yani...
Bu arada doktorun dediği ilaçları kullan, testleri yaptır. Günlerinin güzel geçmesi için birşeyler yap, çık dışarı vitrin bak mesela. İzin verdim kendime de... Kaç günlerdir, test yaptır, sonuç bekle zaten yeterince yıprandın... Hatta falcıya git

Bu arada farketmeden beyin arka planda mantıklı mantıklı çalışıyor, duygulardan arınmış olarak güzel kararlar alabiliyorsun, sonra bir bakıyorsun ki kafanda düşünceler netleşmeye başlamış. Sana böyle bir süreç lazım şimdi.

Ortada iki doktorun ayrı görüşleri var, her ne kadar bu son doktorun daha irdeleyici daha sağlamcı da görünse senin kafanda bu ayrı görüşler soru işareti bırakmış. Eşine katılıyorum, en azından görüş teyidi almak için bir doktorla daha görüşülebilir. Hem şu anda aklına takılanları da netleştirebilirsin. Sen sıkıntıları paketlemiş vaziyetteyken bizlerde sağa-sola bir sorarız doktor bakınırız istersen.

En önemli şey sağlığın, canım ben hep şöyle düşünürüm kendim için "Bu yaşa kadar bu vücut kahrımı çekti, gönlüm ne isterse uymaya çalıştı, bu yaştan sonra da ben onun nazına döneceğim" . Her zaman uyulmuyor buna tabi, arada hala zorlamaya çalışıyor insan.

Aslında hergün mucizeler yaşıyoruz, bir sürü güzellik te buluyor bizi. Kimi farkediyoruz kimi farketmiyoruz. Bak senin de o pıhtının kendi kendini tedavi etmesi bile ne büyük mucize aslında. Vesile oldu, belki daha büyük tehlikeleri savuşturdu.

Şu anda yeni planlar yada alternatif planlar yapmak için biraz erken bence erverdi, önce şu işi içine bir sindirmen lazım, yani kafanda soru işaret kalmayacak şekilde durumunu tam olarak öğrenmen lazım ancak ondan sonra sağlıklı plan program yapabileceksin.

öperim.

Bu arada, dün görmemişim seni. Migrenim tuttu, arada girip bakıp hemen kaçtıydım, ona denk geldi herhalde.

Son düzenleme:

Alabama yok canım ya, bana yapacağı normal kısa protokol. Sadece belki azcık oynayıp dozajla sana az ilaç verdik diyecekler. Halbuki havaları, anlatımları tamamen farklıydı. İçime sinmedi burası, dediği türden birşeye zaten cesaret edemem ben. Bir de, daha hastanın durumunu irdelemeden, ne yapılabilir demeden olacak çocuğun genetiğini sorgulaması zaten tuhaf. Önce sen bana bir alternatif sun bakayım, sağlığımı riske atmadan tüp bebe yapabiliyormusun onu söyle...

Femera protokolü denen birşey var, biliyorsunuzdur belki. Anatolia sanırım onu uygulamayı düşünüyor. Bu femera E2 yi baskılayarak yumurta ürettiriyor, aslında klomen tedavisinin bir türü ama benim için daha az riskli. Dün araştırmalar buldum onunla ilgili, gerçektende kanser riskini arttırmıyor gibi. Bakalım artık. Haber bekliyorum anatoliadan, bir de onlarla görüşeyim.

Allah bir hastalık verdi ama şifasını da verdi. Üstüne böyle kurcaladıkça suçlu hissediyorum vallahi kendimi. Gözüm yemezse, yeterince güvenemezsem koruyucu bir tedavi yapacaklarına zaten tüp-müp vazgeçeceğim. Pamuk ipliğinde yani.

Erverdi arkadaşım bütün yazılarını okudum canım.Seni çok iyi anlıyorum.Geçen sen ben de senin gibi 2.tüp bebek denenmeme o kadar sabırsızlanıyordum ki anlatamam.Dr'um bu ay olmasın ben Yurtdışına gidicem demişti önümüzdeki ay yaparız demişti ben de beklemeye tahammülüm yok gelecek ay da bayram araya giriyor diye apar topar kendime bir merkez bulup hemen o ay yapmıştım 2.denemeyi.Tabi yaptım da ne olduki sonuç negatif yani.Her işin sonunda bir hayır vardır.
Bence olayı şöyle düşün.Sen aslında nisan'da deniycektin ve yumurta sayın düşük olduğu için iptal oldu ve tam da uygun rezervi ararken bu rahatsızlığın çıktı ortaya.Bu bence senin için çok hayırlı oldu ya bu tedaviyi olmadan tüpe girişsedin Allah korusun herşey olabilirdi.Zaten Faktör V Leidin bu pıhtılaşmaların en önemlisi.Hem bu tüpte kullanılan hormonlar bunu tetikliyor hem de hamilelikle beraber başlayan hormon değişimleri pıhtıyı arttırıyor.Senin şu anda tamamen bu rahatsızlığa odaklanman lazım yani bunu aşmadan yani oradaki pıhtı kontrol altına alınmadan tüpe başlaman çok riskli.Bence ilaçlarını da düzenli kullanırsan 6 ay içinde iyileşirsin canım.
Hem bak eşin seni ne kadar çok önemsiyor şu anda.Hem sen diyelimki tüpü yaptın ve hamile kaldın sen bu tedavini olmadan o bebeği besliyemezsin ki kalbi durur Allah korusun bulup kaybetmek çok daha acı onu biliyorsun.Onun için hep neden olmadı diye düşünme olmaması daha hayırlı şu anda yani.

Deniz Bulut sana da geçmiş olsun canım.bak bacağındaki çekmenin de sebebini öğrenmişsin ne güzel.Varis ameliyatı da çıkmış başına ama doğumdan sonra tabi.Olsun hayırlısıyla oğlunu kucağına al da gerisi önemli değil zaten.Hamilelikte sıcaklar hiç çekilmiyor biliyorum da en azından son aylarında değilsin.O açıdan şanslı sayılırsın yani.

Aabama arkadaşım sen de iyisin herhalde çok karşılaşamıyoruz seninle de.Gerçi benim işler pek yoğun arada giriyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor.Nişanı ne zaman yapıyonuz?

Absynth arkadaşım seni de takip ediyorum dediğin gibi o doz gerçekten az değil bence farklı dr'larla da görüş.Kafana hangisi yatarsa onunla başla canım.

Zarpandit senin de dr kontrolün vardı kolunun durumunu öğrenicektin değil mi?İnşallah önemli birşey yoktur arkadaşım.

Cans sen de hoşgeldin aramıza arkadaşım.Öyle arada uğrama ama kendini de tanıt hikayeni bilelim Alabamanın dediği gibi canım.

Aşağıda da Rüzgar Deniz'i gördüm.Oğlan nasıl canım.Sen neler yapıyorsun?Oğluşunu öp benim için.Sevgiler.

selam kızlaropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hepinizi özledim
az önce geldim yazdım ama sanırım internette sorun var yazdıklarım gitmiyooo bilmiyorumkismile
kısa bi tatil yaptım
biraz bronzlaştım yüzdüm eğlendim acık kendime geldimm
pazartesi Hale hanıma gidecektim ya onada bugün öğlen gittim
çatlamış 1 ymurtam varmış kaydirigubbakcemile5 onu değerlendirin dedi bakalım mafoldumben
2 tanede büyeyen yumurtam akannehir akannehir
regli olmadanda yumurtluyomuşum bazı bayanlarda olur dedii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bakalım çatlayan yumurtaya yetişebilirsek ne zaman çatladıysa hala içerdeydi gitmeden yakalarsak :hulya: çalışayım barii
sizleride merak ettim bi okuyum geçmişi olumunekankayizsmile

Kinder hoşgeldin a.s. Bizde seni merak ettik yav. Vallahi kötü birşeymi var diye korkmuştum, meğer hatun tatildeymiş sırnaşık şey
Yakışır, yarasın... Hemde iyi haberlerle dönmüşsün, çok sevindim. :lepi:
Çalışın valla, kolay gelsin yerimseniben

kızım merak ettik insan bi gidiyorum der klava:
2-3 gün önce de çalıştıysanız yakalamış olabilirsiniz. tabii acil olarak çalışın derim hiç belli olmaz yerimseniben

Bahçeci Kliniği altına yeni konu açtım.
Yine ne varsa bu sitede var, belki netten filan görüp girenler olur. Benzer durumda olanlar varsa diye şeyettirdim -tatlicadiarzu-
Ya tutarsa işte...:enbuyukkk:

Erverdi, nasılsın gülüm? çözdünmü testlerini?

evet olsaydı şimdi olsun istiyorum.ama olupta bana ve bebeğime zarar verecekse bir daha denememek daha iyi diye düşünüyorum.düşünüyorumda ..kabullenmek çok zor geliyor.bu ağlamak ne zaman biter.okurken yazarken ağlamadan normal cevap yazmak ne zaman başlar?bir an önce bitse...şiş gözlü kurbağa oldum.yarısı sümüklü böcek yarısı şişgöz kurbağa.
bu pıhtı tamamen gitmezki .genetik hastalıklar tedavi edilemiyor ki.belki biraz küçülse bile o yine yenisini atacaktır.buna göre planlarımı ertelemenin bir anlamı yok gibi geliyor.ben yapacağımı yapayım.zaten bir 6a y la 1 yıl arası sürüyormuş benimle olması.ben de bu arada tedavime devam ederim.şartları hazırlamaya başlarım.tüpe de elveda derim.tüp ve hanileliğim =sakat biir anne ve ne olacağı belli olmayan bir yavruysa....ben sağlıklı (olabildiğim kadarıyla)bir ebeveyn olarak başka kızımı büyütebilirim.her günümü de ay şimdi gözüm görmezse ya yarın olursam ay beynim felç olacak diye düşünerek geçiremem ki.hiçbirşeyin garantisi yok.ayağıma taş takılır düşer beynim de patlar araba da çarpar yine sakat kalırsın.olur.olur herşey olabilir.

akşam olsa da eşim gelse....

abcdef;canım,yazılanları okuyorum.yok be gülüm.işi bile kaynattım.yattım uyudum.gece kalkmıştım ya..amaannn bu gecede dirilicem galiba..düzen bozuluyor işte.sonra kalktım.gittim dondurma ile ketçeplı cips aldım.bugün onların da tadı.yok..

kinder; dönmüşsün.bizde merak etmiştik.b durummu var diye..neyse ki iyiymişsin.tatil yapmışsın.hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…