yok güzelim kilo almakla değil. kilo almayla olsa 37 olsun. 3,5 kilo aldım ama şişman başladığımdan 76 kiloyum.ben de inanamadım ama öyle 37 numasraya parmaklar giriyor. şimdi 38 rahat ama yakında 39 olabilir eyvahedigeldismile yaaa iyiki 36 benim ayaklar 39-40 olanlar ne yapıyor ki özel mi yaptırıyorlar ?bilmiyorumkismile
ben yağmura yazmaya korkuyorum. bana kızgındı ya ohaoldumsmilehiç mailleşen yok mu? yazsam mı? :uhm:
dr a gittim.filmlei götürdüm, raporu da.baktı.baktı.baktı....herhangi bir kitle yok.yalnız beyindeki bir damarda tıkanma olmuş.(geçen haftalarda olan görme kaybı).fakat beyin bunu kanalize etmiş.kendi onarmış dedi.tüm kan tahlillerimi aldı.pazartesi yeniden gitmemi söyledi.görüntü kan pıhtılaşması olan durumda daha doğrusu benim durumumda (FAKTÖR V LEYDEN MUTASYONU)görülebilecek görüntüymüş.koraspirin 300mg verdi.sürekli kullanıcakmışım.6 ayda bir kontrol yapabiliriz dedi.pek rastlanmayan bir durum olduğu için,internette ve de literatürde araştırma yapacağını rislklerini,olasılıklarını araştıracağını beni şimdiden boşu boşuna üzmek istemediğini söyledi.pazartesi ayrıca memorialle de görüşeceğini söyledi.
bir de daha önce MR çekilip çekilmediğimi sordu.bende geçen sene çekildiğimi temiz çıktığını fakat bu sene elden çıkardığımı şu anda elimde olmadığını söyledim.dr da yaptırdığın yere git mutlaka raporu vardır.onu da al getir dedi.bugün onu da hallettim.dananın kuyruğu yine pazartesi ye kaldı.yalnız çok ümitsiz değil.diyor ki.MS (EMES) hastaları bile tedavi olabiliyor anne olabiliyor.sen neden olamıyasın ki gibi tarzında konuşma yaptı.ardından hamilelikte bu gibi durumlarda MR çekilip çekilmiyeceğini son yıllarda tıptaki gelişmelere bakacağını söyledi.tedavi olabilirmişim gibi şeyler işte...ama tam net değilll.eğer olur da hamile kalırsam bebeği emziremezmişim.mamayla büyütürmüşüm.offf!! git gide uzaklaşıyor bu zilli benden.
şimdilik böyle...ne iyi ne kötü...yumurtasında sayısında büyüyüp büyümediğinde bölündümü bölünmedimi diye beklemesinde pozitifinde negatifinde değilim artık .henüz öyle bir lüksüm bile yok.bakın yaaa daha başlayamıyorum bile.bir tedaviye başlayabilmek bile birşeymiş..bunu anladım.hergün yeni birşeyler öğrenmek güzel şey...kimbilebilir?belki de çocuğumun olmaması hayatımı kurtarıyordur?çok ilginç.bu sıralar çok karışığım..
haaaaaaaaaa kızlar yaaa.hamileler.aklımdaydı hep.şimdi hamileler için yeni bir versiyon çıkmış(ya da vardı da ben mi bilmiyordum).penyenin üzerinde.kadının tam göbeğine gelen yerde bir resim var.küçük bir kese gibi kangru gibi bebecik az göstermiş başını..hani dikkat diyor.burda bebek var diyor.hamileyim ben diyor tişört...gördünüz mü hiç...çok hoşuma gitti.alın giyiverin.çok tatlı duruyoooooooooooooooooooooooo.
Kızlar merhaba, hepinizi çok özledim. 1 haftaya yakındır giremiyorum. Biliyorsunuz şu an tatildeyim. Henüz bitmedi yani :) Ordu'nun bir köyündeyim . Bildiğiniz köy, tezekli filan :) Hava öyle güzel ve sağlıklı ki burada. İnsanın sürekli içine çekesi geliyor. Şu an hırkayla oturuyorum. Akşamı da siz düşünün artık. Tatilimin bitmesine 10 gün daha var. Buradan sonra kısmetse bir Karadeniz turu yapacağız. Ayder yaylası, sümela manastırı vb. Burası bambaşka bir dünya... Valla teknoloji öyle gelişti ki, köyümüzden internete bile giriliyor :) 5 gündür burada olmama rağmen ancak bugün internet bağlantısı ile ilgilenebildim.
Erverdi, Waterss, Hülya beni sormuşsunuz, soran sormayan herkese teşekkür ediyorum. (Belki beni sorup da atladığım isimler vardır, fark etmediysem affola.).
Merye sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah.,
Absynty (galiba adını ynlış yazdım kusuruma bakma), inşallah bir dahaki sefere başarırsın arkadaşım.
Zarpandit tatilin bitti sanırım, yine geleceksin değil mi? Sanırım Eylül diyordun. Hakkında hayırlısı arkadaşım.
Waterss'cim senin de çok az kalmış, heyecanlanıyormuşsun, Heyecanlan arkadaşım, tadını çıkart. Oh ne güzel. Yerim ben senin o minnoş kızını.
Erverdi'cim sen de tahliller yaptırmşsın, inşallah güzel sonuçlar elde edersin. Hakkında hayırlısı arkadaşım.
Hülya'cım senin de tatilin bitmiş. Şimdi sıkı elle sarıl bakalım yapmak istediklerine :)
Alabama canım, siz de kardeşine kız istemişsiniz galiba (yanlış anlamadıysam) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Badenur'cum ameliyatın başarılı bir şekilde geçsin inşallah arkadaşım. Bir an önce kararlı davranmana çok çok sevindim.Allah emeklerinin karşılığını boşa çıkartmasın inşallah.
Deniz'cim sen nasılsın, umarım yakında Erverdi'nin bahsettiği o şirin t-shirt'lerden giyinmeye başlarsın. Onları ben de çok beğeniyorum. Bayağı bir moda.
Diğer adı aklıma gelmeyen arkadaşlarıma da merhabalar,,,,
Hepinizi sımsıcak sarıyorum güzeller....
Erverdi hoşgeldin,
canım ben anlattıklarından olumlu hava aldım be. İyi görünüyor herşey. Bak o tıkanma nelere sebep olabilirdi ama kendini iyi etmiş bir şekilde.
Planlarına başlayamamak kötü elbet, sinir bozucu ama az kaldı gibi sanki. Az daha sabret, 1-2 ay sonra bambaşka şeylerden bahsedip başka endişelere direneceksin daha :)
Canım, bebek doğunca neden emziremiyorsun? İlaç sebebiyle filan mı? Ben de göğüse ışın yediğim için emziremeyeceğim çok büyük ihtimal. Takmıyorum valla...
Şimdi neler yapıyorlar neler... Hamile kanser hastasını mide -göğüs - rahim ameliyatı yapıyorlar canım.Vardır bunun da bir çaresi elbet. Pazartesiye kadar içini karartmamaya çalış, ben inanıyorum iyi haberler geleceğine...
Ayyy lutfen hamile arkadaslar, bu t-shirt'lerden lutfen alin giyin! Ben hamile kalinca kesin giyerim ama hangisinin olacagina henuz karar vermedim.delikafadulden
waterss;günaydın..aşağıda gördüm seni..bende yazılanlara cevap veriyordum..
Erverdi, hosgeldin! Pazartesi durum daha cok netlesecege benziyor. Sana olasiliklari ve riski soyleyip karari yine sana birakabilrler canim, o yuzden boyle bir olasiliga da kendini hazirla lutfen. Hakkinda hayirlisi olsun, biliyorum tedaviye baslamayi cok istiyorsun. Simdi hepimiz Pazartesiyi bekleyecegiz, bu arada coraspin vemeleri iyi olmus hem bu hastaligin icin hem de zaten tup bebek tedavilerinde de oneriyorlar. Bir tasla iki kus olmus yani!
Senin filmde komikti!sırnaşık şey
Zarpandit'cim, benim de bir tane var espirili tişörtüm ama üzerinde bebekli olan figürleri ve yazılılıları tercih etmedim beyaz kısa kollu tişörtümün karnıma gelen bölgesinde gri -füme renklerin sahip olduğu bir ipod ve kulaklıkları var bebek dinliyormuş gibi duran.
Bebekli figürler çok insanların gözüne sokarmış gibi gelir bana rahatsız eder ama çoğu hamile bayan seviyor ve giyiyor. Ben bu topic de kasım ayından beri varım çok şey tecrübe edindim bakış açık değişti, yolda yürüken ,asansörde..vb yerlerde hamile karnımla ön plana çıkar gibi durmayı sevmiyorum. Tabi bu benim düşüncem.
Erverdi ve absynth eger sizin bebekleriniz dogduktan sonra hala daha doktorlariniz size emziremezsiniz derlerse, o sirada sizinle kim dogum yapiyorsa birer tane sutannesi buluruz, bak bu kadar kalabaligiz degil mi? Bildigim kadariyla da mamalar da artik cok basarili, bazen sutu olanlarin bile sutu yetmedigi yada az geldigi icin mama takviyesine basliyorlar, biraz da o kisimlari dusunmek lazim, hic uzulmeyin lutfen. Daha o zamana kadar once bir gebeligi halledelim, onlari ondan sonra dusunuruz degil mi?boshayallersmile
Ayyy Erverdicim, bugun cok erkencisin, saat 7 filan olmali orada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?