hülya günaydın canım sen ne alemdesin son durumlar nedir?
Günaydın Alabama'cığım.Benim hormonlar bu ara şaştı biliyormusun.Hani tatile gitmeden ya cuma günü olayım ya da hiç olmayayım demiştim.Benim adet durdu durdu pazar günü oldu.4 temmuzda.Otele giriş tarihimiz de 5 temmuz.Neyse dedik tabi.Adet adet gibi değil ki.Pedi koyuyorum hiç birşey gelmiyor.Hiç ped kirlenmeden 4-5 gün geçti.Koymayınca da insan korkuyor tabi yazın açık renk kıyafet giyiyorsun.Günlük ped kullandım bikiniyle genelde.Günde birkaç damla o kadar.Bu tatil boyunca öyle geçti.10 gün falan.Hamile miyim falan dedim ama benim hamileliklerim çok belirti verir hiç belirti vermedi.Neyse bu ay hiç ovulasyon testi de kullanmadım.Çünkü ne bir kasık ağrısı ne akıntı hiçbir belirti olmadı.Ben de takmadım aslında.O adetten sonra 17.gün yine kanama başladı.Şu anda yine adetliyim yani.Şimdi de diğerine göre biraz geliyor işte.Dr'a gitmem lazım ama bilmiyorum bu ara gidemem işlerim yoğun.
Sahi Deniz'in de dediği gibi o seyirmeler kesinlikle bebek onu söyliyeyim.Birkaç zamana kadar daha kesin anlarsın sen de canım.