Ayy yerim ben onu. Tabi ki ilgilen fıstık ne demek.
Hafta sonunu ne sakıncası var anlamadım. Hormon tahlillerini yaptırmadın mı?
Kizlar selam hepinize. sabah test yaptim maalesef sonuc negatif. Ne yapalim kismette bu ay yokmus. onumuzdeki ay da deneyip sonra tup bebege baslayacagim yine.(( keske size guzel haberler verebilseydim
Ooooooy ooooy sayfa senlenmiş ayollkaydirigubbakcemile2.Cooook güzel bir paylasım var arkadaslar bu sitede,Denizcim,Roniyam,Monetam kızlarrr,hepiniz anne olmaya o kadar yakınsınız kiii,hepiniz o kadar güzel anneler olacaksınız kii,vazgecmek yok. Roniyam,erken testler yanılabilir ayrıca,yoksa bile mikro var,annelik öyle bir duygu ki hormonlarınızda var ve yavrulamadan rahat yok hicbirinize.:CüvCüv:
Ne biliyim valla ben de anlamadım da. Doktor hafta sonuna den gelmese dedi. Galiba reglin 2.günü iğneye başlanacak ya, onun nasıl yapılacağını öğreteceklermiş. benneyaptımki
Kız sen ne esaslı kızsın.Eminim işine ve dostlarına da sadıksındır.Geriye dönüp okuyor,bir de atlamadan hepsini cvp.lıyorsun:asigim:Beni adetimin ikinci günü de pazardı,ama merkezde igneleri gösterecek birileri vardır muhakkak,yoksa da gelsinlerkötükedihüso,adetimizi kendimiz düzenliyo olsaydık dokuz ay on gün olmayıverirdik diii mi ama
Roniyam,
sende biliyorsun ki tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalanlarda oluyor.bu buyuk bir sans olurdu tabii ki.ama olmadi ne yapalim,kismet tup bebege belki de:)
canim uzme sakin kendini bak gecen ay daha 3 hafta once onca zahmetten sonra negatif sonucu aldim ve o gunlerde bir daha pozitif sonuc alamayacagimi dusundum..hatta yumurta donasyonu sitelerine girdim herneyse ben inaniyorumki senin mucizende bir sonraki ay:)sen benden daha gec basladin bu ilaca:)hem ben senden buyugum bak benim zamanim daha dar biliyorsun benden sonra sira sende:))insallah..ama bu aarda benim ilk hamileligimde adet gunume kadar erken test dahil hic ikicizgi goremedim testlerde yani birde o durumvar gec dollenme olabilir belkide daha idrara cikmamistir...canim ben inaniyorumikimizde bu ilaca inandik insallah olacak:)Kizlar selam hepinize. sabah test yaptim maalesef sonuc negatif. Ne yapalim kismette bu ay yokmus. onumuzdeki ay da deneyip sonra tup bebege baslayacagim yine.(( keske size guzel haberler verebilseydim
Defne'ciğim hoşgeldin. Nasılsın görüşmeyeli.