38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canim merhaba:)iyiyim cok sukur yani sanki bebisi uhu ile tutmaya calisiyor gibi hissediyorum bazen:))icim sikiliyor aslinda elbette bebekicin herseyi yaparim ama isim canimi sikiyor cok mesuliyetim var terkettim:KK43:annemdeyim oda beni sikiyor:KK43:pro kullandigim icinde icimde darlik var...hani karnim buyuse dusuk tehdidi falan kalksada hani bir aycik bileolsa hamileligin keyfini cikarabilirmiyim diye dusunuyorum:)sen nasilsin canim?

Defne'ciğim,
Keyfine bak. Hamileliğin her aşaması zor da olsa, mutlaka güzeldir. Endişelerin, sıkıntıların tabi ki olacak. Ama bir reklam var ya hani, "Anı Yaşa" diyor. Hakikaten anı yaşamaya çalış ve bu anın tadını çıkar. Herşey çok güzel olacak hiç merak etme.

bütün samimiyetimle söylüyorum tabi ki her gece genel anlamda dünya için, herkes için, sevdiklerim ve kendim için dua ediyorum. Ama bir kaç gündür bütün bu sitedeki arkadaşlarım, ama özellikle senin için çok dua ettim. Çünkü endişenle bizi endişelendirdin. Bütün arkadaşlarımın da sana dua ettiğine, hepimize etiğine eminim. İnşallah kabul olur. :Saruboceq:

defnecim aslında biz şöyle yap böyle yap diyoruz senin yerinde biz olsak belkide kimbilir ne panikler yaşarız.dışarıdan söylemek kolay olabilir.şu an ben mesela içimde korkunç bir sıkıntı var.bakalım ardından ne çıkacak.ben de kendimle boguşuyorum.
araycim hic sorma simdi dusunuyorumda bir kadin kadinligindan nefret eder hale gelirmi?ben 1.5 senedir bir evladimolsun gerekirse menapoza gireyim dedim hep hani bu kisacik zamanda ne varsa yasadimsanki :KK43:simdiyse bu mucizeyi kaybetmekorkusundan doya doya yasayamiyorum ailem bileoyle onlari boyle gormekte beni uzuyor herkes tedirgin ya buseferde devam etmezse diyorlar iclerinden:KK43:canim hayrola sen neden boyleoldun?umarim bir sebebi yoktur sadece hormonlarla ilgilidir..ben birara depresyon ilacina bile baslamayi dusundum biliyormusun?

infonu cabuk degistir bakayim kimsesizmi yaziyor??bak cok alindik ama hic oyleolurmusun?biz yanindayiz canim ya:)

Roniyam canım valla Defne haklı. Kimsesiz değilsin. Uzakta da olsak, sana güzel enerjiler yolamaya çalışacağız elimizden geldiğince. Çünkü enerji denen kavram için, mesafe sınırlaması diye bir şey söz konusu değil. (Çok mistik kouştum ama öyle valla)

Emin ol, bu ay kendimden çok senin hamilelik haberini önce almak istiyorum. Artık yüzün gülsün diye. Çünkü biliyorum ki uzaktasın ve onun yalnızlığını da hissediyorsun. Şeniz

Yav Dilarem şu kızlara bir şey söyle.

Defne, Roniyam ve Aray bu aralar biraz stresli gibi. Gerçi Moneta olsa tokatı :mymeka: çakardı herkes kendine gelsin diye. :roflol:

Defne'ciğim,
Keyfine bak. Hamileliğin her aşaması zor da olsa, mutlaka güzeldir. Endişelerin, sıkıntıların tabi ki olacak. Ama bir reklam var ya hani, "Anı Yaşa" diyor. Hakikaten anı yaşamaya çalış ve bu anın tadını çıkar. Herşey çok güzel olacak hiç merak etme.

bütün samimiyetimle söylüyorum tabi ki her gece genel anlamda dünya için, herkes için, sevdiklerim ve kendim için dua ediyorum. Ama bir kaç gündür bütün bu sitedeki arkadaşlarım, ama özellikle senin için çok dua ettim. Çünkü endişenle bizi endişelendirdin. Bütün arkadaşlarımın da sana dua ettiğine, hepimize etiğine eminim. İnşallah kabul olur. :Saruboceq:
ah arkadasim allah kabul etsin:)allah hepimizin dularini kabul etsin allah tum isteyenleri sevindirsin:)bugun annemde dua etti sizlere..sizlerden bahsettim....gecen hafta bir yerde insanlarin birbiri icin ettigi dualar kabulolur diye okumustum..bir yerdede yagmurda edilen dualar kabulolur diye yaziyordu...son 10 gundur cok yagmur yagdi evdenise gidene kadar arabada surekli dua ettim allahimbizi gorsun hayatlarimizdaki bu eksigi annelikozlemlerimizi duysun diye insallah kabul edilir:)hamilekalmak mucize elbet ama bence asil mucize saglikla devam etmek asil basari asil mucize bu allah hepimize bunu gostersin canim:)

canim merhaba:)iyiyim cok sukur yani sanki bebisi uhu ile tutmaya calisiyor gibi hissediyorum bazen:))icim sikiliyor aslinda elbette bebekicin herseyi yaparim ama isim canimi sikiyor cok mesuliyetim var terkettim:KK43:annemdeyim oda beni sikiyor:KK43:pro kullandigim icinde icimde darlik var...hani karnim buyuse dusuk tehdidi falan kalksada hani bir aycik bileolsa hamileligin keyfini cikarabilirmiyim diye dusunuyorum:)sen nasilsin canim?

Defnecim,benim hamileligim marjinal insersiyon belasıyla gecti,her an bebek gelisimi durabilirdi ve erken dogum riski vardı.Nitekim erken oldu da ama elimden geleni yaptım ve dr.um bana marjinal insersiyona göre bayaaa marjinal bir bebek dogurdun dedi.Niye anlatıyorum,her seyin cözümü vardır,yürüdüm,oksijen aldım,soluma yattım cürüdü sol yanım resmen,amaa 36. haftaya kadar didindim ve 2640 gramlık bir minik geldi dünyama :ecrin_bebek:Sen de yatacaksın,işi düşünmeyeceksin,annenin kanatlarının altında ne güzel işte.

kendini iyi hissetmiyorsan girmeyeceksin tabiki,,,,,,bazen çok ürküten yorumlarda yapılabiliyor,,eğer (ben çabuk etkileniyorum)diyorsan hiç girmeyeceksin,,,,senin sağlığın ve moralin şuan herşeyden önemli defnecim kendine dikkat et ve iyi bak :1hug:
yok canimcim sizin icin yazdim onu:)yani size fenalik vereceksem diye hani surekli dert tasa dolu bir hatun:)delikafadulden

Defnecim,benim hamileligim marjinal insersiyon belasıyla gecti,her an bebek gelisimi durabilirdi ve erken dogum riski vardı.Nitekim erken oldu da ama elimden geleni yaptım ve dr.um bana marjinal insersiyona göre bayaaa marjinal bir bebek dogurdun dedi.Niye anlatıyorum,her seyin cözümü vardır,yürüdüm,oksijen aldım,soluma yattım cürüdü sol yanım resmen,amaa 36. haftaya kadar didindim ve 2640 gramlık bir minik geldi dünyama :ecrin_bebek:Sen de yatacaksın,işi düşünmeyeceksin,annenin kanatlarının altında ne güzel işte.

Emreder gibi olmus kusura bakma canım ama biraz da kulaklarını cekelim ki kafanı işinle meşgul etme güzel anne:CüvCüv:

araycim hic sorma simdi dusunuyorumda bir kadin kadinligindan nefret eder hale gelirmi?ben 1.5 senedir bir evladimolsun gerekirse menapoza gireyim dedim hep hani bu kisacik zamanda ne varsa yasadimsanki :KK43:simdiyse bu mucizeyi kaybetmekorkusundan doya doya yasayamiyorum ailem bileoyle onlari boyle gormekte beni uzuyor herkes tedirgin ya buseferde devam etmezse diyorlar iclerinden:KK43:canim hayrola sen neden boyleoldun?umarim bir sebebi yoktur sadece hormonlarla ilgilidir..ben birara depresyon ilacina bile baslamayi dusundum biliyormusun?

Yani Defne'ciğim hayat böyle bir şey yapacak bir şey yok. Mutluluk ve acı iç içe. O yüzden her anın tadını çıkarmaya çalışmak lazım. Hep tedirgin olursak hiç yol alamayız. Allah büyük dert vermesin. Sonuçta bunlar güzel tedirginlikler. Ayrıca da senin üzülmen aileni de üzüyormuş. Onları üzme bence.
Kaldı ki, zaman zaman hepimiz yaşayabilirz bu depresyonu. Derin nefes almaya ve güzel şeyler düşünmeye çalış. Unutma artık sen bir anne adayısın. :CüvCüv:

inanamıyorum rabbim mucizesini göstermiş hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım hayırlı olsun kucağınada almayı nasip etsin.seni merak ettim biraz ileriye gittim yazını gördüm ollleyyyyyyyy :teytey::teytey::teytey:

ah canim arkadasim sormakaydirigubbakcemile5 tam bir mucize bende hayal gordugumu saniyorum test sonucumu alip ilk basvurdugum tup merk ilaclara cevap vermeyince yumurtalar (pek umutlanmayin durumu kabullenin )gibilerinden laf soyleyen doktorun masasina atmayi dusunuyorumkötükedihüso bizleri hepumutsuzluga dusuren onlar ben hep tek yumurta yeter diye dusunmusumdur:)insallah bu formhepimize ugurlu gelecek 2009 un sonuna kadar hamileolmayan kalmayacak:)):CüvCüv:

Yani Defne'ciğim hayat böyle bir şey yapacak bir şey yok. Mutluluk ve acı iç içe. O yüzden her anın tadını çıkarmaya çalışmak lazım. Hep tedirgin olursak hiç yol alamayız. Allah büyük dert vermesin. Sonuçta bunlar güzel tedirginlikler. Ayrıca da senin üzülmen aileni de üzüyormuş. Onları üzme bence.
Kaldı ki, zaman zaman hepimiz yaşayabilirz bu depresyonu. Derin nefes almaya ve güzel şeyler düşünmeye çalış. Unutma artık sen bir anne adayısın. :CüvCüv:
evet haklisin canim :)bunu yasamak lazim hissetmek:)hani insan hep guzel seyleri hissetmeye korkarya kaybetmemek icin aslinda zaten kaybedersen uzulursun bari bastan mutlu ol:)tamam bundan sonra mutlu olacagim insallah:))

evet haklisin canim :)bunu yasamak lazim hissetmek:)hani insan hep guzel seyleri hissetmeye korkarya kaybetmemek icin aslinda zaten kaybedersen uzulursun bari bastan mutlu ol:)tamam bundan sonra mutlu olacagim insallah:))

Hah şöyle. Bak ne güzel böyle olunca bizde mutlu oluruz. "Anı Yaşa" reklamlardaki gibi.
kaydirigubbakcemile5

Kizlar kusura bakmayin biraz huzunlendim iste. bir tek sizinle paylasiyorum. ailemden uzak olmak bana cok koyuyor.dedigim gibi esimde konferans icin 3 gunluk sehir disinda. oyle olunca sabah ta test negatif cikinca birden kendimi cok yalniz ve caresiz hissettim.
guya ders calisacagim yerde oturmus agliyorum. en cok da esim icin uzuluyorum evlendigimizden beri adama bir guzel gun yasatamadim. ne kadar sevindiysek sevincimiz 2 ya da 3 hafta surdu. sabahta heyecanla 8 de beni arayip uyandirdi test yap diye. bana belirtmiyor ama baba olmayi cok istiyor. o cok iyi bir insan onu cok seviyorum ve mutlu etmek istiyorum ama olmuyor iste.

kizlar kusura bakmayin icimi dokup rahatladim biraz. ama daha fazla dirdirlanmayayim yoksa kafama balyozu yerim monetadan

Defnecim sana gelince ben inaniyorumki bebisin bu defa sana siki siki tutunacak. o iyice yerlesmek icin kanatti senin uterusunu :)))) bence artik ordan hic cikmaya niyeti yok. ancak 9 ay sonra doktor amcasi ya da teyzesi cekerek cikaracak onu ordan ve senin kucagina verecek. sen de dunyanin en mutlu kadini olacaksin o an.
hic keyfini bozma ve tadini cikar hamileliginin

Kizlar kusura bakmayin biraz huzunlendim iste. bir tek sizinle paylasiyorum. ailemden uzak olmak bana cok koyuyor.dedigim gibi esimde konferans icin 3 gunluk sehir disinda. oyle olunca sabah ta test negatif cikinca birden kendimi cok yalniz ve caresiz hissettim.
guya ders calisacagim yerde oturmus agliyorum. en cok da esim icin uzuluyorum evlendigimizden beri adama bir guzel gun yasatamadim. ne kadar sevindiysek sevincimiz 2 ya da 3 hafta surdu. sabahta heyecanla 8 de beni arayip uyandirdi test yap diye. bana belirtmiyor ama baba olmayi cok istiyor. o cok iyi bir insan onu cok seviyorum ve mutlu etmek istiyorum ama olmuyor iste.

Roniyam, Defne canlarım ne demek,
Tabi ki dönem dönem herkes sıkıntılı anlar yaşayabilir, sebepsiz depresyona girebilir. Hintlilerin bir lafı var "Acının sonu her zaman mutluluktur" diye. O yüzden hiç üzülmeyin lütfen. Yaşayacağımız güzel günler var daha. Tabi ki zaman zaman sıkıntılar olabilir. Ama Allah çaresiz dert vermesin.

Roniyam'cığım, lütfen kendine haksızlık etme. "Eşimi mutlu edemedim" de ne demek öyle. Seninle evli olması eminim ki, başlı başına bir mutluluktur. Sürekli kendinde sorun olduğunu düşünme. Bu kendine yapacağın en büyük kötülük olur. Çünkü şu aşamada yapılacak en güzel şey hepimiz için önce kendimizi ve bedenimizi sevmek. Bende sorun yok, eşimde var. Ama bu onu sevmeme engel değil. Eğer bu sebeple anne olamayacaksam da olamam dünyanın sonu değil benim açımdan.

Ya kusura bakmayın kızlar ahkam keser gibi konuştum ukala ukala. Ama inanın sizi üzgün görmek beni de çok üzüyor. Sizi seviyorum. Şeniz

X