Roniyam,sıkılmak her insanın hakkıdır,ama önemli olan sürekli sıkıntılı bir ruh halinde dolasıp olumsuzlukları üzerine cekmemektir paratoner gibi.Kiiiii gördügüm kadarıyla sen bu degilsin.Sen cok tatlı,pozitif,hatta (karakter tahminlrerimde yanılmam genelde) cok temiz kalpli bir insansın:asigim:.Ara sıra herkes seytana uyup olumsuz düsüncelere kapılabilir,ama bu duygular da gecicidir:teselli:
Seni ciceklerime su dökmek icin kullanıcam da önden mi arkadan mı tutiym bilemedim:roflol:
ben otomatiğim abla sen sulayacağın yeri göster:roflol:
Canım nasıl agrılar,belin agrıyo mu haaala:1hug:
canim ben eminim ve hic suphem yok sen hamilelik haberini alicaksin ve biz de burda sevinc cigliklari aticaz.
kasık ağrısı ve bel ağrıları devam canım,,dün iğne yaptırdığım kliniğin hemşiresi bel ağrıları bu süreçte sevindiricidir dedi yaniiii dün senin söylediğn şeyi yineledi,,,inş ,,allahım emeklerimin karşılığını versin ,,,,terside olursa ne yapalım caannnnn pes etmek yok devam,,2-3 aylık dinlenme süreci,,,ve tekrar rota aynı,,,,bunlar tabiki en kötü ihtimaller ,,,
hemen diyet,spor,iyi bir bakım,,,,,zaman kısıtlı
ama kalben diliyorum ŞİMDİ olsun,,,biliyorsun ne aksilikler yaşadık
Bende hamile oldugumu sabahlari icime bir fenalik gelmesinden hissettim.mide bulantisi degilde,yataktan kalktigim an bir an fenalik geliyordu sadece ilk 3-5 dk.sonra geciyordu.birde bacaklarim cok yorgundu hala da yorgunlar:)
Moneta,insallah hamilesindir...benim belirtilerim tamitamina transferden sonraki 6. gunde netlesti.yapilan igneden sonra sanki butun anatomim degisti.ama ben hic hamilelige yormadim,cunku umudum yoktu.
DİLAAAAREEEEMMMM benim hoşşik bacım,gadasını aldığım,,yine gılligıllicik hatın gızınlamı uğraşıyorsun????moni ısırsın onun pompişini,,,,,,,
senin çorbadan yaptım hatın gıız,,ama biraz değiştirdim,,,ama hariikaaaaa oldudelikafadulden,,,,,,,,kızım yaaaa ben hamileysem ahanda nolcek,,benim iştahım çok açık yaa:çok üzgünüm:beni mezoterapi falanda kurtarmaz,,,,,,tren raylarına yatıp bi sağdan bi soldan fazlalıkları kaptırmaya çalışırım artıkınnaniknanik
Dilarem,
sabahlari biraz halsiz oluyorum ama genel anlamda iyiyim..odum kopuyor feci hamilelik gecirecem diye.daha once sonlandirilmis 2 hamileligim 7.hafta da falandi cok fenaydi,tuvaletten cikamiyordum.insallah oyle olmam!