- 16 Aralık 2008
- 917
- 0
kizlar kusura bakmayin icimi dokup rahatladim biraz. ama daha fazla dirdirlanmayayim yoksa kafama balyozu yerim monetadan
Bu arada Moneta ve Dilarem,
İkinize de bayılıyorum. Çok tatlısnız. Beni gülmekten öldüreceksiniz bu gidişle. Moeta, önüne gelene toakatı indiryorsun, bana da elinin tersiyle çakıverme ha.
kizlar kusura bakmayin icimi dokup rahatladim biraz. ama daha fazla dirdirlanmayayim yoksa kafama balyozu yerim monetadan
Monetaaaam,hatın kızım,yüregi de sıfatı da güzel kızım,sivilcelerin için biformül veriym mi:jeyyar:Hatırlarsan ellerim icin vermistin sen güzel bi formül
Valla Moneta'nın eli ağır. Valla çaktı mı kötü çakıyor. Yapar mı yapar yanii. :roflol:
he cannımmmm,,,,dimek sen rövanş almak isteyonnn he,,,,,,,bak bunlar sana YOL- SU -ELEKTRİK olarak geri döner bacım kötükedihüso
al sanada:mymeka:donk
Vay be kız hiç pas geçmiyorsun valla. Kodun mu oturtuyorsun.:roflol:
Kizlar kusura bakmayin biraz huzunlendim iste. bir tek sizinle paylasiyorum. ailemden uzak olmak bana cok koyuyor.dedigim gibi esimde konferans icin 3 gunluk sehir disinda. oyle olunca sabah ta test negatif cikinca birden kendimi cok yalniz ve caresiz hissettim.
guya ders calisacagim yerde oturmus agliyorum. en cok da esim icin uzuluyorum evlendigimizden beri adama bir guzel gun yasatamadim. ne kadar sevindiysek sevincimiz 2 ya da 3 hafta surdu. sabahta heyecanla 8 de beni arayip uyandirdi test yap diye. bana belirtmiyor ama baba olmayi cok istiyor. o cok iyi bir insan onu cok seviyorum ve mutlu etmek istiyorum ama olmuyor iste.
ah canim arkadasim sormakaydirigubbakcemile5 tam bir mucize bende hayal gordugumu saniyorum test sonucumu alip ilk basvurdugum tup merk ilaclara cevap vermeyince yumurtalar (pek umutlanmayin durumu kabullenin )gibilerinden laf soyleyen doktorun masasina atmayi dusunuyorumkötükedihüso bizleri hepumutsuzluga dusuren onlar ben hep tek yumurta yeter diye dusunmusumdur:)insallah bu formhepimize ugurlu gelecek 2009 un sonuna kadar hamileolmayan kalmayacak:)):CüvCüv:
canım sen yalnız değilsinki????bizler varız,,,,,bak sana birşey anlatcam
ben tedavi için istanbula geldim ya!...yanımda kimse yoktu,eşim bile sadece opu da geldi,,sana anlatamam o duyguları????ve kimsenin haberi yoktu,,,,,,,transfer dede yalnızdım,,,allahtan merkezde kendimi çok sevdirdimde hemşire kızların hepsi bana ayrı ayrı BACI oldu,,wc ye onlar götürdü,üstümü onlar giydirdi ,çantamı onlar taşıdı,taksiye onlar bindirdi,,,,ve hayatta yalnız kalmaman gereken bir dönem,,,,,artı allah onda bin kere razı olsun dilaremin dostluğu yakınlığı bana ilaç gibi geldi
bak dilaremin kendisine de sorabilirsin (bilmediğim bir memleketteyim ve yalnızım,,ÇANTAMDA BİBER GAZI İLE GEZİYORDUM )bana ne güldü dilarem
can KİMSESİZLERİN KİMSESİ ALLAHTIR,,,,,,
he cannımmmm,,,,dimek sen rövanş almak isteyonnn he,,,,,,,bak bunlar sana YOL- SU -ELEKTRİK olarak geri döner bacım kötükedihüso
al sanada:mymeka:donk
Roniyam,moral bozmak yok,DHEA ise yarayacak,ama bugün,ama yarın,lütfen üzülme.Evlilikte sen ben yoktur,eminim esin sen böyle konustukca sana kızıyordur.Daha yasımız genc,hadi bakalım,tökezlesek de bir sonraki seferde ayagımızın takıldıgı tasa bir tekme,kosa kosa gidicez hedefe.kaydirigubbakcemile5
Seni var ya seniiiiklava: Acımadı kiiiiinaniknanik,haaa tarife gelelim:Efendime söyliym önce iki gram sinek dıskısı,üc gram kuzu tüyü,yedibucuk gram balkabagı kulak memesi yumusaklıgına gelene kadar iki yasındaki kedi idrarıyla karıstırılır,sonra yüzünüze(öyle böyle degil,tam bir sıvama,bosluk kalmayacak,gözler dahil)bi güzel mala yardımıyla sıvanır.Çimento gibi olana kadar beklenir,sonra cekic ve keski yardımıyla kırılarak cıkarılır.Alttan cıkan yeni yüz sizindir,tanık koruma programın hosgeldiniz:1shok:
ah canim arkadasimya inan gozlerim doldu:)ne guzel anlatmissin...insallah hayatada simsiki tutunan bahti guzel saglikli bir kiz olur :)tabi cinsiyet hic onemli degil ama gonlumde kiz var:)bir sonraki ay sende pozitifi goreceksin..bak sana birsey anlatayim 1 yildir formdan tanistigim bir arkadasim var ikimizde kolayca hamile kalmisken bir yildir basimiza gelmeyen kalmadi heray husran yasayip durduk hep hayalini kurardik beraber hamile kalmanin..en sonunda ikimizde tupte karar kildik ama o once asilama denedi birinciden negatif aldi ben o sirada tupe girdim ben negatif aldim ikimizde yerlerdeyiz sonra o ikinci asilamayi yaptirdi hamile kaldi...elbette ayni anda hamile kalacak durumumuz yoktu onun icin coook sevindim cok ugrastik ama bir yandanda icim burkuldu hep beraber hayal ediyorduk kendimi iyice diplerde hissettim...ama suan aramizda 10 gunle ikimizde bir mucize yasiyoruz:)bu anlik bir sey yani hayat birden degisiyor...bak bir sonraki ay sende bugunlere guleceksin:)dhea gunde ikitane alacaksin :)d vit alacaksin:)bol sut iceceksin:)ozel zamanlarini atlamayacaksin:)aklima ne gelirse sana yazacagim canimmDefnecim sana gelince ben inaniyorumki bebisin bu defa sana siki siki tutunacak. o iyice yerlesmek icin kanatti senin uterusunu :)))) bence artik ordan hic cikmaya niyeti yok. ancak 9 ay sonra doktor amcasi ya da teyzesi cekerek cikaracak onu ordan ve senin kucagina verecek. sen de dunyanin en mutlu kadini olacaksin o an.
hic keyfini bozma ve tadini cikar hamileliginin
ah canimya bu bahsettigin hastaligi hic duymamistim neler cekmissin canim ..allah bebegini sana bagislasin..dilaremcim soluna neden yattin?kalple ilgili bir durummu?Defnecim,benim hamileligim marjinal insersiyon belasıyla gecti,her an bebek gelisimi durabilirdi ve erken dogum riski vardı.Nitekim erken oldu da ama elimden geleni yaptım ve dr.um bana marjinal insersiyona göre bayaaa marjinal bir bebek dogurdun dedi.Niye anlatıyorum,her seyin cözümü vardır,yürüdüm,oksijen aldım,soluma yattım cürüdü sol yanım resmen,amaa 36. haftaya kadar didindim ve 2640 gramlık bir minik geldi dünyama :ecrin_bebek:Sen de yatacaksın,işi düşünmeyeceksin,annenin kanatlarının altında ne güzel işte.
ah canim arkadasimya inan gozlerim doldu:)ne guzel anlatmissin...insallah hayatada simsiki tutunan bahti guzel saglikli bir kiz olur :)tabi cinsiyet hic onemli degil ama gonlumde kiz var:)bir sonraki ay sende pozitifi goreceksin..bak sana birsey anlatayim 1 yildir formdan tanistigim bir arkadasim var ikimizde kolayca hamile kalmisken bir yildir basimiza gelmeyen kalmadi heray husran yasayip durduk hep hayalini kurardik beraber hamile kalmanin..en sonunda ikimizde tupte karar kildik ama o once asilama denedi birinciden negatif aldi ben o sirada tupe girdim ben negatif aldim ikimizde yerlerdeyiz sonra o ikinci asilamayi yaptirdi hamile kaldi...elbette ayni anda hamile kalacak durumumuz yoktu onun icin coook sevindim cok ugrastik ama bir yandanda icim burkuldu hep beraber hayal ediyorduk kendimi iyice diplerde hissettim...ama suan aramizda 10 gunle ikimizde bir mucize yasiyoruz:)bu anlik bir sey yani hayat birden degisiyor...bak bir sonraki ay sende bugunlere guleceksin:)dhea gunde ikitane alacaksin :)d vit alacaksin:)bol sut iceceksin:)ozel zamanlarini atlamayacaksin:)aklima ne gelirse sana yazacagim canimm