38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bu arada Moneta ve Dilarem,
İkinize de bayılıyorum. Çok tatlısnız. Beni gülmekten öldüreceksiniz bu gidişle. Moeta, önüne gelene toakatı indiryorsun, bana da elinin tersiyle çakıverme ha.

tabiki cannnn,,,alıştırma bunlar,,,,,,,oohhooooo o tokat neki:roflol:

Monetaaaam,hatın kızım,yüregi de sıfatı da güzel kızım,sivilcelerin için biformül veriym mi:jeyyar:Hatırlarsan ellerim icin vermistin sen güzel bi formül

he cannımmmm,,,,dimek sen rövanş almak isteyonnn he,,,,,,,bak bunlar sana YOL- SU -ELEKTRİK olarak geri döner bacım kötükedihüso
al sanada:mymeka:donk

Vay be kız hiç pas geçmiyorsun valla. Kodun mu oturtuyorsun.:roflol:

dur kız ben daha ona neler yapcam ,,,aleni beni tehdit ediyor,,,,,formül ayağı,,,,,,e dilarem ben seni elbet tenhada kıstırırımÇok üzgünüm çoook
deniz bak şimdi masum ayaklarda çıkıcak ortaya,,,,klava:
ohoooo keyif te hatın gıız

canım sen yalnız değilsinki????bizler varız,,,,,bak sana birşey anlatcam
ben tedavi için istanbula geldim ya!...yanımda kimse yoktu,eşim bile sadece opu da geldi,,sana anlatamam o duyguları????ve kimsenin haberi yoktu,,,,,,,transfer dede yalnızdım,,,allahtan merkezde kendimi çok sevdirdimde hemşire kızların hepsi bana ayrı ayrı BACI oldu,,wc ye onlar götürdü,üstümü onlar giydirdi ,çantamı onlar taşıdı,taksiye onlar bindirdi,,,,ve hayatta yalnız kalmaman gereken bir dönem,,,,,artı allah onda bin kere razı olsun dilaremin dostluğu yakınlığı bana ilaç gibi geldi
bak dilaremin kendisine de sorabilirsin (bilmediğim bir memleketteyim ve yalnızım,,ÇANTAMDA BİBER GAZI İLE GEZİYORDUM )bana ne güldü dilarem
can KİMSESİZLERİN KİMSESİ ALLAHTIR,,,,,,

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. inşallah canm.sende korku içinde olma artık tatını çıkar sende mutluluğu görmek istiyorum bizlerede umut olsun gaza gelelim. seni okuyunca ben hamile kalmayada korkar oldum.öncesi stres.sonrası stres lütfen kendine gel stresi bırak

sagol canim.bu arada senin kalan embriyolar donduruldu mu. yani embriyoblast asamasina geldiler mi

Denizcim özürlerin binlercesi,ben gidiyorum bile diyemiyorum baaazen,zınk diye gidiyorum.Ama beni araman hosuma gitmedi desem yalan olurBen bunalım takılanlara bir bir kızdım sabahın köründe,ama senin hatırın kalmasınnn:Hişşşşt olumsuz düsünce yokkkkkaydirigubbakcemile

Roniyam,moral bozmak yok,DHEA ise yarayacak,ama bugün,ama yarın,lütfen üzülme.Evlilikte sen ben yoktur,eminim esin sen böyle konustukca sana kızıyordur.Daha yasımız genc,hadi bakalım,tökezlesek de bir sonraki seferde ayagımızın takıldıgı tasa bir tekme,kosa kosa gidicez hedefe.kaydirigubbakcemile5

he cannımmmm,,,,dimek sen rövanş almak isteyonnn he,,,,,,,bak bunlar sana YOL- SU -ELEKTRİK olarak geri döner bacım kötükedihüso
al sanada:mymeka:donk

Seni var ya seniiiiklava: Acımadı kiiiiinaniknanik,haaa tarife gelelim:Efendime söyliym önce iki gram sinek dıskısı,üc gram kuzu tüyü,yedibucuk gram balkabagı kulak memesi yumusaklıgına gelene kadar iki yasındaki kedi idrarıyla karıstırılır,sonra yüzünüze(öyle böyle degil,tam bir sıvama,bosluk kalmayacak,gözler dahil)bi güzel mala yardımıyla sıvanır.Çimento gibi olana kadar beklenir,sonra cekic ve keski yardımıyla kırılarak cıkarılır.Alttan cıkan yeni yüz sizindir,tanık koruma programın hosgeldiniz:1shok:

Insallah sagolun verdiginiz moral icin. siz olmasaniz daha kotu olurdum herhalde. opuyorum hepinizi.

kızım ya pes ben sineği bu sezonda nerden bulcam Çok üzgünüm çoook,,,,,,,kuzuda bu mevsimde zor:çok üzgünüm:,,,,,kedi 3 yaşında olmazmı???spatula demek istedin herhalde,,mala hafif tahriş edebilir:1shok:yaaa öfff dilarem ya bir tarif vercen pes imkansızlık listesi,,,,ya ben sana böylemi yaptım elindekileri değerlendirdim hep,,
bu arada yaz istersen biryerlere yol-su-elektrik meselesi:jeyyar:

ah canim arkadasimya inan gozlerim doldu:)ne guzel anlatmissin...insallah hayatada simsiki tutunan bahti guzel saglikli bir kiz olur :)tabi cinsiyet hic onemli degil ama gonlumde kiz var:)bir sonraki ay sende pozitifi goreceksin..bak sana birsey anlatayim 1 yildir formdan tanistigim bir arkadasim var ikimizde kolayca hamile kalmisken bir yildir basimiza gelmeyen kalmadi heray husran yasayip durduk hep hayalini kurardik beraber hamile kalmanin..en sonunda ikimizde tupte karar kildik ama o once asilama denedi birinciden negatif aldi ben o sirada tupe girdim ben negatif aldim ikimizde yerlerdeyiz sonra o ikinci asilamayi yaptirdi hamile kaldi...elbette ayni anda hamile kalacak durumumuz yoktu onun icin coook sevindim cok ugrastik ama bir yandanda icim burkuldu hep beraber hayal ediyorduk kendimi iyice diplerde hissettim...ama suan aramizda 10 gunle ikimizde bir mucize yasiyoruz:)bu anlik bir sey yani hayat birden degisiyor...bak bir sonraki ay sende bugunlere guleceksin:)dhea gunde ikitane alacaksin :)d vit alacaksin:)bol sut iceceksin:)ozel zamanlarini atlamayacaksin:)aklima ne gelirse sana yazacagim canimm

ah canimya bu bahsettigin hastaligi hic duymamistim neler cekmissin canim ..allah bebegini sana bagislasin..dilaremcim soluna neden yattin?kalple ilgili bir durummu?

canim sagol verdigin moral icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…