Monetacim,zordur sonucu beklemek ama ayni zamanda da guzel bir heyecan.haftaya insallah senin icin gobek atariz buralarda...
Serpil'ciğim,
Nasılsın canım.
inş canım,,,dilerim sende güzel ve rahat bir hamilelik yaşarsın,,,,,,
sen sakın :mymeka:göbiş atma,,,dilarem boşta hepimizin yerine gönüllü atacaktır eminim,,a.s
aşkolsun deniz :çok üzgünüm:bizi görmüyormusuunnnn,,yoksa bizi sevmiyormusuunnn
Yurtseven denizzzznaniknanik,cano ben dün topikte deniz diye melerken sen misafir mi agırlıyordun?Allah bilir onlara pasa cayı ikram etmissindir sen:dilcikar:
Sizin için göbecik de atarım,samba bile yaparım,pompiş de bu aralar brezilyalı pompişi gibi müsait tombul tombul:dance:
Yok yooook görür o bizi,cay demlemeye gitmistir o yine,pasa cayıııınaniknanik
aşkolsun deniz :çok üzgünüm:bizi görmüyormusuunnnn,,yoksa bizi sevmiyormusuunnn
Dilarem,
sen sansliymissin guzel gecmis hamileligin.ama bizim gibi hamileligi zor elde edenler bebeklerini hissetmek istiyor.bende hissetmiyorum diye tedirginim ama sonucta kotu bir belirtide olmamasi sevindiriyor....
aAy çok özür dilerim kızlar. Valla sizi görmedim. Dilarem, Monetam. Sizleri sevmez olur muyum yahu. Canımsınız benim. ŞenizŞenizŞeniz
aAy çok özür dilerim kızlar. Valla sizi görmedim. Dilarem, Monetam. Sizleri sevmez olur muyum yahu. Canımsınız benim. ŞenizŞenizŞeniz
Geçmişi okuyordum. Ben açtığım sırada da sadece Serpilha vardı. O yüzden algılayamadım. Özür.
DENİZKARAYURT,,,,,merhaba arkadaşım,,,,sen ben içerdeyken(mapus ):roflol:geldin hoşgeldiiinnnnnn,,,,,,
canım burdaki en pozitif insanlardan biriyim hatta biraz fazlası,,,,,ama ne hikmetse şu 12 gün gerçekten aslında ZURNANIN ZIRT dediği nokta,,,naparsın iş olacağına varır bekleyeceğiz göreceğiz,,,,,,kalpten ŞİMDİ diyorum,,,,,sen daha yeni başladın herhalde tedaviye????
Yavrukusum,coook severiz seni biz de,Ay kıslar,kız meliyo,uyku diye,size cvp yazacam diye mümükleri aktı garibimin,gidiyorum.Deniz ayrıntılı yazarım sana da özel msjlarına bakarsın bitanem.öpyrm.kaydirigubbakcemile3
bak beni üzme valla hamile kalırım hemde hemen doğururum:1shok:
:roflol:ne güzel bir tehdit oldu yaaa,,,keşkeeeesırnaşık şey
Kizlar selam hepinize. sabah test yaptim maalesef sonuc negatif. Ne yapalim kismette bu ay yokmus. onumuzdeki ay da deneyip sonra tup bebege baslayacagim yine.(( keske size guzel haberler verebilseydim