38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Monetacim,zordur sonucu beklemek ama ayni zamanda da guzel bir heyecan.haftaya insallah senin icin gobek atariz buralarda...

inş canım,,,dilerim sende güzel ve rahat bir hamilelik yaşarsın,,,,,,
sen sakın :mymeka:göbiş atma,,,dilarem boşta hepimizin yerine gönüllü atacaktır eminim,,a.s

Dilarem,
sen sansliymissin guzel gecmis hamileligin.ama bizim gibi hamileligi zor elde edenler bebeklerini hissetmek istiyor.bende hissetmiyorum diye tedirginim ama sonucta kotu bir belirtide olmamasi sevindiriyor....

inş canım,,,dilerim sende güzel ve rahat bir hamilelik yaşarsın,,,,,,
sen sakın :mymeka:göbiş atma,,,dilarem boşta hepimizin yerine gönüllü atacaktır eminim,,a.s

Sizin için göbecik de atarım,samba bile yaparım,pompiş de bu aralar brezilyalı pompişi gibi müsait tombul tombul:dance:

Yurtseven denizzzznaniknanik,cano ben dün topikte deniz diye melerken sen misafir mi agırlıyordun?Allah bilir onlara pasa cayı ikram etmissindir sen:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3
Valla öyle oldu hakikaten misafirler vardı. Yok arkadaşlarım genelde demli içer. Patates salatası, kısır, börek, çörek işte. Ben inanıyorum ki, buradaki arkadaşlar birbirimizle de tanışma fırsatı bulacağız. O zaman herşey daha güzel olacak. Yiyip, içip lafın belini kırarız. Tabi hepimizin yanında da bebişleri olur.

Yüzünüzü bile bilmesem de hepiniz benim için çok önemlisiniz. Hepiniz çok tatlısınız. Burada insan sizlerle duygularını paylaşmasa herşey çok daha zor olurdu.

Tamam gerçek hayattaki arkadaşlarımı da seviyorum ama, onların çoğu bekar. Hala sevgilelerini filan anlatıyorlar. Yani sizlerle olduğu gibi aynı duyguları paylaşamıyorum.:1hug:

Sizin için göbecik de atarım,samba bile yaparım,pompiş de bu aralar brezilyalı pompişi gibi müsait tombul tombul:dance:

hiç o kadar büyüttüğün gibide bir kilon yok hayatım,,,,,,zamanlada verirsin şu an emziriyorsun ,,,gıdana da dikkat etmen gerekli

Dilarem,
sen sansliymissin guzel gecmis hamileligin.ama bizim gibi hamileligi zor elde edenler bebeklerini hissetmek istiyor.bende hissetmiyorum diye tedirginim ama sonucta kotu bir belirtide olmamasi sevindiriyor....

Umarım diledigince olur hersey.kaydirigubbakcemile5

aAy çok özür dilerim kızlar. Valla sizi görmedim. Dilarem, Monetam. Sizleri sevmez olur muyum yahu. Canımsınız benim. ŞenizŞenizŞeniz

Yavrukusum,coook severiz seni biz de,Ay kıslar,kız meliyo,uyku diye,size cvp yazacam diye mümükleri aktı garibimin,gidiyorum.Deniz ayrıntılı yazarım sana da özel msjlarına bakarsın bitanem.öpyrm.kaydirigubbakcemile3

DENİZKARAYURT,,,,,merhaba arkadaşım,,,,sen ben içerdeyken(mapus ):roflol:geldin hoşgeldiiinnnnnn,,,,,,
canım burdaki en pozitif insanlardan biriyim hatta biraz fazlası,,,,,ama ne hikmetse şu 12 gün gerçekten aslında ZURNANIN ZIRT dediği nokta,,,naparsın iş olacağına varır bekleyeceğiz göreceğiz,,,,,,kalpten ŞİMDİ diyorum,,,,,sen daha yeni başladın herhalde tedaviye????

Moneta'cığım, hayırdır bir mapus lafı dolanıyor ortada ama. İşin aslı ne, anlayamadım.:1rolleyes:
Gerçi önemli değil. Sonuçta çıkmışsın ya mapustan. Ben de seni tanıdığıma sevindim. :teselli:
Evet sen de Dilarem de çok pozitifsiniz. Ne güzel. Şanslıyız valla. Çünkü pozitif duygulara ihtiyacımız var. Ben de gerçek hayatımda pozitifmdir. Tanıyanlar çok iyi bilir. :jeyyar:
Negatiklik zaten bulaşıcı. Bazen arkadaşlarım sevgililerini filan saatlerce ama şaka değil resmen saatlerce anlatırlar bana. (Haklılık payları var tabi kendi açılarından.) Hani sağolsunlar sonuçta güvenip sevdikleri için anlatıyorlar. Ama yine de itiraf etmeliim ki, onlardan ayrıldığımda suyu sıkılmış portakal gibi halsiz hissediyorum kendimi dert dinlemekten. Ben ise bunalımlı olduğumla kimseyi sıkmamak için kendimi kaçırırım genelde.

Ama tabi bu site başka. Burada sıkıntımızı da sevincimiz de paylaşıyoruz. hihoyyyt

Bu arada Moneta'cığım, umarım güzel beslenip, güzel dinleniyorsundur. Çünkü bu dönem çok önemli. Dediğim gibi benim tüp işlemleri daha başlamadı. Hayret bir şey reglim düzenli ama bu ay tırstığım için herhalde hala tık yok. onu bekliyorum hastaneye gitmek için. senağlama

Yavrukusum,coook severiz seni biz de,Ay kıslar,kız meliyo,uyku diye,size cvp yazacam diye mümükleri aktı garibimin,gidiyorum.Deniz ayrıntılı yazarım sana da özel msjlarına bakarsın bitanem.öpyrm.kaydirigubbakcemile3

Ayy yerim ben onu. Tabi ki ilgilen fıstık ne demek.

bak beni üzme valla hamile kalırım hemde hemen doğururum:1shok:
:roflol:ne güzel bir tehdit oldu yaaa,,,keşkeeeesırnaşık şey

Amin, :Saruboceq:
Amin,:Saruboceq:
Amin,:Saruboceq:

İnşallah bir an önce fıstık gibi bir bebeğin olur. Eee annesi tasarımcı olunca haliyle bebeği de güzel tasarlar. Hadi inşallah. :sm_cool:

Ayrıca da elini çabuk tut. Sırada biz de varız. kaydirigubbakcemile3

Kizlar selam hepinize. sabah test yaptim maalesef sonuc negatif. Ne yapalim kismette bu ay yokmus. onumuzdeki ay da deneyip sonra tup bebege baslayacagim yine.:KK43:(( keske size guzel haberler verebilseydim

Kizlar selam hepinize. sabah test yaptim maalesef sonuc negatif. Ne yapalim kismette bu ay yokmus. onumuzdeki ay da deneyip sonra tup bebege baslayacagim yine.:KK43:(( keske size guzel haberler verebilseydim

canımmmm üzüldüm ,,ama sen bir umut doğal yoldan deniyorsun bak gör tüp pozitif olcak,,,,,bayağıda araştırmalar yapıyorsun üç aşağı beş yukarı bilgi sahibi de oldun,,,SAKIN moralini düşürme roniyam asıl önemli olan önündeki tedavin,,
tabiki isterdik bu gün güzel haberler patlat bize ,,,,,,canımm nazlı bu veletler

X