38+4 , gerildim :(

Müzik dinle kafanı dağıt soranlara da okul çağına kadar bekletecem de geç millet anlamıyor sen stres oluyorsun dalganı geç boşver

Aynen artık ne zaman gelirse, napalım.. bir sıkıntısı olmadıktan sonra beklemekten başka yapacak bir şey kalmıyo bana :) Evet biraz acıdı. Kendimi kastım sanırım baya istemeden

Aman sağlığı yerinde olsun yeter ki günü önemli değil. Aynen beklemekten başka çaremiz yok :) ben hala belirti bekliyorum hiç bişi olmazsa 30 ağustos suni sancıya odaklandım zaten :)) yaa benim bu haftaki muayenem o kadar acıdı ki çok ağladım bende mi çok kastım kendimi acaba anlamadım ama canım çok yandı normalde korkmam alt muayeneden ama korkmaya başladım artık.

Buraya yazmıştım günü doldu doğmadı diye 40+4te suni sancyla 5 cm acilmaya ragmen sezaryene alindim herkese kolay dogumlar diliyorum insallah bebeklerinize kavusursunuz

Gözünüz aydın çok şükür bebeğine kavuştun darısı bizlerin başına inşallah

Dünden beri yürürken garip bir acı hissi oluştu bende. Ilkten acaba muayeneden dolayı mı dedim ama şimdiye geçmeliydi. Anneme sordum hemen doğumun yakın dedi bebek iyice baskı yapmaya başlamış dedi inşallah öyledir :) suni sancıdan korkmuyo musun peki? Ben de sancım gelmezse oyle düşündüm ama doğal kendi sancından daha şiddetli oluyomuş

Bende de muayeneden sonra adet sancısı oldu doktor normal dedi dünde akşam bir kaç kez ağrı girdi çıktı ama geçti. Muayene tetiklermiş sanırım. İnşallahhh öyledir anneler bilir :)) ya korkuyorum korkmaz mıyım ne senaryolar geçiyo kafamdan ama doktorum tatile gidicek bende başka doktor istemiyorum o kadar odaklandım ki onun olması için kabul ettim suni sancıyı, biliyorum çok can yakıcıymış ama yapcak bişi yok

İnşallah doğru bilmiştir bakalım :) tahmini doğum tarihi 27si. Inşallah hayırlısı olur hakkında :) Can yakıcı filan ama sonunu düşününcede bebişini alacaksın kollarına ya sanki ne acı varsa hepsi çekilirmiş gibi geliyo :) Umarim kolay olur dogumlarimiz

Gün kalmadı hadi bakalımm çok heyecanlı olmalı :) hepimiz hakkında hayırlısı ve en kolayı olsun hep öyle dua ediyorum. Can yakıcı ama sanırım sinirlerimde boşaldı bir ağladım kii canım yandı diye off sorma gitsin :)) eğer gelirse bebek lütfen haber ver birde hiç sormadım cinsiyeti ne?

kızlar hayırlı saglıklı dogumlar olsun inşallah ,

sancı çekerken doguma girerken lütfen dualarınızdan eksik etmeyin kk ,

kiminin parası kiminin dua demiş atalar

Evet heyecanlı, belirti kovalıyoruz Tabii haber vericem. Burda herkes birbirinin heyecanını mutluluğunu paylaşıyo, hissediyo buna inanıyorum. :) Cinsiyeti erkek. Nazlı gelmek bilmeyen bi erkek seninkinin neydi?

Evet heyecanlı, belirti kovalıyoruz Tabii haber vericem. Burda herkes birbirinin heyecanını mutluluğunu paylaşıyo, hissediyo buna inanıyorum. :) Cinsiyeti erkek. Nazlı gelmek bilmeyen bi erkek seninkinin neydi?

Hahaha dimi :)) burdan doğdu diye yazalım en kısa zamanda inşallah :) maşallahh benimki kız :) bende diyorum pek nazlı çıktın sen umrunda değil dünya gelesin yok diyorum

Hahaha dimi :)) burdan doğdu diye yazalım en kısa zamanda inşallah :) maşallahh benimki kız :) bende diyorum pek nazlı çıktın sen umrunda değil dünya gelesin yok diyorum
Insallaaah amiin Ya evet naz yapıyolar biz böyle sabırsızlandıkça Uyumadan önce hep aklımda aynı sey acaba uykumdan uyandıracak mı beni gelecek mi. Artık eşimi dürterek uyandırmak istiyorum geliyo diye

41+2 de normal doğum yaptım :)
Ananas yiyin pilates topunda oturun sürekli esnetin vücudunuzu aşağı yukarı dairesel sağa sola filan.

İyi sabretmişsin Deniycem hepsini insallah ise yarar
Evet. 1gün sonrası için gel sezeryan yapcm dedi onun korkusu bi gayret doktrdan gelsğm gbi bol bol yürüdüm. Zıplaya zıplaya yürüyodm neredeyse ananas yedim bol bol ve pilates topundn bşka biyere oturmadm akşama sancm başladı

Ya ne güzel inşallah öyle şansına denk gelmemiştir yani bende de işe yarar. Yarın yapıcam bunları. Zor valla beklemek

Ya ne güzel inşallah öyle şansına denk gelmemiştir yani bende de işe yarar. Yarın yapıcam bunları. Zor valla beklemek
Ananasın sancı başlatma özelliğini okumuştm belki de o vesile oldu

Ananasın sancı başlatma özelliğini okumuştm belki de o vesile oldu

Dün akşam 11 den beri adet sancım var saat başı uyanıyorum sancım hala devam ediyo şiddetli değil ama hiç geçmedi bu bi işaret olabilir mi? Karnımda semsert sabah doktora gideyim diyorum pffff bilemedim

Hepimiz ayni duyqulari yasiyoruz galiba
Gelmiyooooo bizim kizda bunaldim artikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…