• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38+4 , gerildim :(

Dün akşam 11 den beri adet sancım var saat başı uyanıyorum sancım hala devam ediyo şiddetli değil ama hiç geçmedi bu bi işaret olabilir mi? Karnımda semsert sabah doktora gideyim diyorum pffff bilemedim
Uyutmuyosa doğum sancısı olabilir. Nasıl oldun şimdi

Allah bagislasin gözünüz aydın, neden sezeryana aldı acil durumdanmi yoksa isteklimi

Acil durum yüzünden aldı, sabah çok şiddetli kanamam geldi doktorda şaşırdı, bebek plasentadan erken ayrılmış o yüzden acil ameliyata almam gerek dedi. Çok teşekkür ederim. Normal doğum olacaktı ama nasibimiz bu şekildeymiş

Acil durum yüzünden aldı, sabah çok şiddetli kanamam geldi doktorda şaşırdı, bebek plasentadan erken ayrılmış o yüzden acil ameliyata almam gerek dedi. Çok teşekkür ederim. Normal doğum olacaktı ama nasibimiz bu şekildeymiş
Olsun sağlık olsun sende bebeğin de iyi olun sezeryan normal doğum farketmiyor tekrar Allah bagislasin bebeğini geçmiş olsun, sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almak icin darısı hayırlısı ile başımıza inşallah

Kontrole gittim. Ne açılma ne silinme hiç bir şey yok .. Nst de ufak sancılar çıktı sadece yine. Sıkıldım artık :( 2 gün sonra gel dediler doğmazsa of

Bugün de yeseydinz keşke. Sancı gelene kadar yemeye devam edin. Tabi bi sorun olmuyorsa. Çok da bilgili değilim yanlış yönlendirmiş olmayayım
Okadar çok şey deniyorum ki :/ İnsan yorulup aman diyo bazen olacağı varsa yapsamda yapmasamda olur. Bakalım artık ne zamana keyfi gelirse...

Kontrole gittim. Ne açılma ne silinme hiç bir şey yok .. Nst de ufak sancılar çıktı sadece yine. Sıkıldım artık :KK43: 2 gün sonra gel dediler doğmazsa of

Canını sıkma bir kaç gün gecikmeli doğabiliyo bebekler. Hadi inşallah bi anda sancılan olsun bitsin Rabbim yardımcın olsun

Kontrole gittim. Ne açılma ne silinme hiç bir şey yok .. Nst de ufak sancılar çıktı sadece yine. Sıkıldım artık :KK43: 2 gün sonra gel dediler doğmazsa of

Canını sıkma bir kaç gün gecikmeli doğabiliyo bebekler. Hadi inşallah bi anda sancılan olsun bitsin Rabbim yardımcın olsun

Kizlar 40+4. Kontrolum vardi. Nst de baya sancim cikti busefer. 3 gune dogmazsa mecbur suni sanci dedi doktor. Yanicumartesiye denk geliyor. Parmak ucu kadar acilmam varmis

Kizlar 40+4. Kontrolum vardi. Nst de baya sancim cikti busefer. 3 gune dogmazsa mecbur suni sanci dedi doktor. Yanicumartesiye denk geliyor. Parmak ucu kadar acilmam varmis

Senin için ben heyecanlandımmm inşallah kendiğinden geliverir bayram şekeri olarak :) hadi bakalım haber ver yine çok merak ediyorum

Back