Bundan yaklaşık 3 hafta önce özele gitmiştim en son, ozaman doktor çatı muayenesi yapmıştı. Bebek kilolu olmadıktan sonra normal doğum için engelin yok demişti. Ama sonuçta dediğin gibi yine bakılmalı. Açılma var mı yok mu söylenmeliydi... Bugün baya yürüdüm, eve geldiğimden beri karnımın alt kısmında sızı var. Ayağa kalkarken de sanırım o kemikler acıyor. Inşallah gelir artık..Aaaaaa.. devlete mi gidiyorsunuz? Bir kereye mahsus özele gidip bi baktırsanız çatı muayenesi olmanız gerekiyordu nst yede girmeniz gerekiyordu hiç bişi bilmeden olmaz ki belkide sezaryen olacaksınız. Bence özel bi hastaneye gidip baktırmanızı tavsiye ederim. Sıkmayın canınızı
Bundan yaklaşık 3 hafta önce özele gitmiştim en son, ozaman doktor çatı muayenesi yapmıştı. Bebek kilolu olmadıktan sonra normal doğum için engelin yok demişti. Ama sonuçta dediğin gibi yine bakılmalı. Açılma var mı yok mu söylenmeliydi... Bugün baya yürüdüm, eve geldiğimden beri karnımın alt kısmında sızı var. Ayağa kalkarken de sanırım o kemikler acıyor. Inşallah gelir artık..
Bugün yarın gelsin kavuşayım. :) ve evet eğilirken, kalkarken, uzanacağım zaman degişik bir acı hissi. Her zaman değil ama nadiren çarpıntım oluyo, nefes almaya yerim kalmamış gibi hissediyorumMuayene olduysanız tamam o zaman sıkıntı yok ben hiç olmadınız sandım çatı muayenesi o yüzden öyle dedim, bir kez daha yapmayabilirler o konuda bi fikrim yok. Öyle dediyse doktor tamamdır o zaman içiniz rahat olsun. Ama nst ye girmeniz gerekirdi diye biliyorum. Kasıklarda sızı var dimi bana da oluyor oturup kalkarken sızlıyo böyle yırtılcakmış gibi sanki garip bir his. İnşallah gelicek merak etmeyin bu sızılarıda yaşıyorsanız ya gününde ya da 1-2 gün farkla gelecektir bebişiniz içiniz ferah olsun. Bir şey sormak istiyorum kalp çarpıntısı oluyor mu? Benim bir haftadır çarpıntım var özellikle sabahtan öğlene kadar ama bugün bütün gün sürdü (hala da devam ediyor). Doktora sormuştum normal dedi bebek baskı yaptığı için ama çok rahatsız edici..
Bugün yarın gelsin kavuşayım. :) ve evet eğilirken, kalkarken, uzanacağım zaman degişik bir acı hissi. Her zaman değil ama nadiren çarpıntım oluyo, nefes almaya yerim kalmamış gibi hissediyorumpozisyon değiştirmeye çalışıyorum o anlarda, geçiyor bazen.
En çok geceleri zor oluyo lavabo durumu.Amiiinn gönlünüze göre olsun inşallah :) bende aynı dua içindeyim :)) uzandıktan sonra geri kalkmak işgence gibi saat başı lavaboya gidince bide... yarın randevum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum farklı bir gelişme var mı diye
En çok geceleri zor oluyo lavabo durumu.Yarın mutlaka buraya yaz haber ver :) inşallah istediğin şeyleri duyarsın
Sevindim hadi gözün aydın, hayırlısı olsun insallah1 hafta içinde doğmazsa 30 ağustosta suni sancı ile doğuma alacak doktor. Hayırlısı hangi günse öyle olsun inşallah
Sevindim hadi gözün aydın, hayırlısı olsun insallah
Yazarım mutlaka haber salarım buralara :) Amin inşallah tez zamandaaÇok teşekkür ederim aminn. Eğer seninde doğumun olursa mutlaka haber ver çok merak ediyorum herkes doğuö anını nasıl yaşıyor nasıl atlatıyor. Hadi bakalım beraber bekliyoruz hayırlısıyla alalım kucağımıza sağlıkla, mutlulukla
Düşünmeden yapamıyorum amaAy kızlar okuyunca ben daraldım. Hamileleyken çok mutluydum hiç nasıl geçecek demedim. Ama şimdş hamile görünce nasıl dayanıyor, dayanacak diye düşünüyorum. Belki de bebeğimi kucağıma almamın mutluluğudur :).
Ne kadar düşünürseniz o kadar bunalırsınız. Düşünmeyin naparsanız yapın zamanını bilir bebiş.
Sancı içinde sürekli aramayın kendinizi hissedersiniz zaten. Çatı muayenede ise bende devlet hastanesine gidiyordum, hiç yapmadılar. Zaten doğum olacak kadar açılırsa sancı da oluyor. Sadece sancılarım 5 dk da bire düşünce hastaneye gittim o zaman çatı muayenesi yaptılar
Az kalmış 2 gün dha dayan dışarı çık yürü:) bak bugün de bittiDüşünmeden yapamıyorum amaelimde değil. Cevremdekiler tek tek doğurdu bir ben kaldım gibi 2 gündür gün içinde yaklaşık bi 15 dk kasıklarımda sızlama tarzi adet öncesi gibi ağrım oluyor ama geçiyo hemen bir daha da olmuyo. Artık başlayıp bitmeden şiddetlenerek devam etse diyorum sıkıldım 39+5 bugün
Ay bakalım artık yürüycez :) gelsin de ofAz kalmış 2 gün dha dayan dışarı çık yürü:) bak bugün de bitti
Kızlar, nst ye girdim akşam. Düzensiz sancılarım çıktı. 2 gündür birazcık hissediyordum. Açıklık var mı diye bakıldı, 1 parmak dendi. Açıklık yok dedi ama. Yeterli değil demek ki. 40 haftayı geçirme dedi, doğmazsa gel manasında. Haber vereyim dedim :/
Aynen artık ne zaman gelirse, napalım.. bir sıkıntısı olmadıktan sonra beklemekten başka yapacak bir şey kalmıyo bana :) Evet biraz acıdı. Kendimi kastım sanırım baya istemedenHadi bakalım hayırlısı neyse o olsun. Rahat ol sıkma canını stres yapma kendine güzel şeyler düşünacıdı mı açıklığa bakılırken?
Yaa hayırlı olsuuun çok sevindim kavuşmuş olmana. Bugün 39+6 benimde. Beklemedeyiz hala.Buraya yazmıştım günü doldu doğmadı diye 40+4te suni sancyla 5 cm acilmaya ragmen sezaryene alindim herkese kolay dogumlar diliyorum insallah bebeklerinize kavusursunuz
Bir tek arayanlar olsa neyse, yakınındaki çevrendeki kişiler bile gözünün içine bakıyo sanki ne zaman doğurcan diye. Arayanlar zaten 2 hafta kala başlamıştı. Deli ederler insanı. Artık bugünde doğuramadım psikolojisine girdim. Garip bi milletiz .Kızım 41 hafta normal doğumla doğdu acele etmeyin hanımlar sakinleşin dinlenin elbet doğacak vakti gelince arayanlara da cevap vermeyin herkes çok biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?