Uyutmuyosa doğum sancısı olabilir. Nasıl oldun şimdiDün akşam 11 den beri adet sancım var saat başı uyanıyorum sancım hala devam ediyo şiddetli değil ama hiç geçmedi bu bi işaret olabilir mi? Karnımda semsert sabah doktora gideyim diyorum pffff bilemedim
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar sabah kanamam geldi ve acil sezeryana aldı doktor beni kızım doğdu çok şükür
Allah bagislasin gözünüz aydın, neden sezeryana aldı acil durumdanmi yoksa isteklimiKızlar sabah kanamam geldi ve acil sezeryana aldı doktor beni kızım doğdu çok şükür
Yaaa inanmıyoruuum. Gözün aydın çok sevindim senin adına. Darısı bekleyen bizlerin başınaKızlar sabah kanamam geldi ve acil sezeryana aldı doktor beni kızım doğdu çok şükür
Allah bagislasin gözünüz aydın, neden sezeryana aldı acil durumdanmi yoksa isteklimi
Yaaa inanmıyoruuum. Gözün aydın çok sevindim senin adına. Darısı bekleyen bizlerin başına
Olsun sağlık olsun sende bebeğin de iyi olun sezeryan normal doğum farketmiyor tekrar Allah bagislasin bebeğini geçmiş olsun, sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almak icin darısı hayırlısı ile başımıza inşallahAcil durum yüzünden aldı, sabah çok şiddetli kanamam geldi doktorda şaşırdı, bebek plasentadan erken ayrılmış o yüzden acil ameliyata almam gerek dedi. Çok teşekkür ederim. Normal doğum olacaktı ama nasibimiz bu şekildeymiş
Ananas yedin mi hiç?Kontrole gittim. Ne açılma ne silinme hiç bir şey yok .. Nst de ufak sancılar çıktı sadece yine. Sıkıldım artık2 gün sonra gel dediler doğmazsa of
Evett daha dün yedimAnanas yedin mi hiç?
Bugün de yeseydinz keşke. Sancı gelene kadar yemeye devam edin. Tabi bi sorun olmuyorsa. Çok da bilgili değilim yanlış yönlendirmiş olmayayımEvett daha dün yedim
Okadar çok şey deniyorum ki :/ İnsan yorulup aman diyo bazen olacağı varsa yapsamda yapmasamda olur. Bakalım artık ne zamana keyfi gelirse...Bugün de yeseydinz keşke. Sancı gelene kadar yemeye devam edin. Tabi bi sorun olmuyorsa. Çok da bilgili değilim yanlış yönlendirmiş olmayayım
Kontrole gittim. Ne açılma ne silinme hiç bir şey yok .. Nst de ufak sancılar çıktı sadece yine. Sıkıldım artık2 gün sonra gel dediler doğmazsa of
Kontrole gittim. Ne açılma ne silinme hiç bir şey yok .. Nst de ufak sancılar çıktı sadece yine. Sıkıldım artık2 gün sonra gel dediler doğmazsa of
40+4 olduk bu saat itibariyleCanını sıkma bir kaç gün gecikmeli doğabiliyo bebekler. Hadi inşallah bi anda sancılan olsun bitsin Rabbim yardımcın olsun
Kizlar 40+4. Kontrolum vardi. Nst de baya sancim cikti busefer. 3 gune dogmazsa mecbur suni sanci dedi doktor. Yanicumartesiye denk geliyor. Parmak ucu kadar acilmam varmis
Insallah az zaman kaldi bakalim tembel cikti benimki baya :) veririm canimSenin için ben heyecanlandımmm inşallah kendiğinden geliverir bayram şekeri olarak :) hadi bakalım haber ver yine çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?