• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38+4 , gerildim :(

Cumartesi günü suni sancıyla 41.haftada doğum yaptım. 10 saat sancı çektim. Çok zor şeyler yaşadım. Doğum hikayemi yazmak bile istemiyorum :/ Şuan bebişim yoğun bakımda. Ilk kan sekeri cokdüsüktü. Simdiyse emme gücü az cabukyoruluyor diye cikarmadilar. Ben evdeyim. :KK43:

Cumartesi günü suni sancıyla 41.haftada doğum yaptım. 10 saat sancı çektim. Çok zor şeyler yaşadım. Doğum hikayemi yazmak bile istemiyorum :/ Şuan bebişim yoğun bakımda. Ilk kan sekeri cokdüsüktü. Simdiyse emme gücü az cabukyoruluyor diye cikarmadilar. Ben evdeyim. :KK43:

Canım hadi gözünüz aydın. Yaa çok geçmiş olsun sıkma canını düzelecektir mutlaka sen gönlünü ferah tut, benim bebeğimde de sarılık çıktı bir gün hastanede yattık geçtiğimiz günlerde. Hayırlısıyla tez vakitte çıksın inşallah.

Canım hadi gözünüz aydın. Yaa çok geçmiş olsun sıkma canını düzelecektir mutlaka sen gönlünü ferah tut, benim bebeğimde de sarılık çıktı bir gün hastanede yattık geçtiğimiz günlerde. Hayırlısıyla tez vakitte çıksın inşallah.
Tesekkur ederim, insallah duzelir hemen gelir yanima,evimize. Size de gecmis olsun insallah bundan sonrasinda saglikli bir sekilde buyurler

Gecmis olsun insallah biran once cikar kavusursunuz..
Kilo durumu ne oldu bebeginin karin cevresiyle alakali endiseliydin sende

Gecmis olsun insallah biran once cikar kavusursunuz..
Kilo durumu ne oldu bebeginin karin cevresiyle alakali endiseliydin sende
Teşekkürler, amin inşallah . 3160 gr doğdu. Ultrasonda en son söylenenden baya düşük. Ama korktuğum olmadı sonuç olarak

Back