• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38+4 , gerildim :(

Bende sali gunu kontrole gidicem bakalm durumlar neymis gorecegiz 38. Haftamiza gircez bi kac gun sonra suan geceleri donemiyorum bile agri sanci giriyo pozisyon degistirmeye calisiyorum gece yuruyorum odalarda geciyo o sekilse asiri adet sancisi gibi bi sanci giriyo bi yerde toplaniyo sertlesiyo oglusum gobegim cok asagi dustu :( artik dogumdan korkmuyorum da hemen gelsin istiyorum

Bende sali gunu kontrole gidicem bakalm durumlar neymis gorecegiz 38. Haftamiza gircez bi kac gun sonra suan geceleri donemiyorum bile agri sanci giriyo pozisyon degistirmeye calisiyorum gece yuruyorum odalarda geciyo o sekilse asiri adet sancisi gibi bi sanci giriyo bi yerde toplaniyo sertlesiyo oglusum gobegim cok asagi dustu :KK43: artik dogumdan korkmuyorum da hemen gelsin istiyorum
Canım ne güzel en azından belirtiler yaşıyosun, yakın demekki doğumun. Belki bu seni daha da sabırsızlaştırıyodur ama ne biliyim benim hiç belirtim yok mesela o daha kötü :/ Sanki hiç gelmeyecekmiş gibi. İnsallah iyi haberler alırsın kontrole gidince :)

Canım ne güzel en azından belirtiler yaşıyosun, yakın demekki doğumun. Belki bu seni daha da sabırsızlaştırıyodur ama ne biliyim benim hiç belirtim yok mesela o daha kötü :/ Sanki hiç gelmeyecekmiş gibi. İnsallah iyi haberler alırsın kontrole gidince :)
Belki seninde birden gelcek cnm :)

Selam kızlar, bana zaman geçmiyor evin içinde yuvarlanıp duruyorum :) hadi gelsin artık diyip duruyorum gerçekten zaman geçmek bilmiyor. Hava çok sıcak hiç bir şeyde yapılmıyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı ben her şeyden bunalıyorum tek düşündüğüm şey doğum bir an çıkmıyor aklımdan :spor: salı günü kontrolüm var gittiğimde doktor dese keşke hadi bakalım doğuma alıyoruz seni :KK49:

Selam kızlar, bana zaman geçmiyor evin içinde yuvarlanıp duruyorum :) hadi gelsin artık diyip duruyorum gerçekten zaman geçmek bilmiyor. Hava çok sıcak hiç bir şeyde yapılmıyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı ben her şeyden bunalıyorum tek düşündüğüm şey doğum bir an çıkmıyor aklımdan :spor: salı günü kontrolüm var gittiğimde doktor dese keşke hadi bakalım doğuma alıyoruz seni :KK49:
Sormaaa, aynılarını yaşıyorum anlattıklarının. Sıcaktan gerçekten dışarı çıkılmıyor gündüz vakti. Akşam olana kadar bekleyip eşimle yürüyüş yapıyorum biraz. Hep aynı şeyler rutin oldu artık. Huzursuz bir hale büründüm valla. Belirti beklemekten, ne zaman dogurcam diye düşünmekten. Of of :/ önerisi olan yazsın gerçekten. Nasıl geçer bu son günler

Valla bende erken sanırım 37+2 olduk bugün ama sezeryan olucam bir haftam var inşallah sagsalim dogururum hareketleri azaldı sanki öyle geçen haftaki gibi elini kolunu dikeltmiyo iki dönüyor tamam sancı desen sıfır gece de masallah fosur fosur uyuyorum sorun bende mi acaba :110:

Valla bende erken sanırım 37+2 olduk bugün ama sezeryan olucam bir haftam var inşallah sagsalim dogururum hareketleri azaldı sanki öyle geçen haftaki gibi elini kolunu dikeltmiyo iki dönüyor tamam sancı desen sıfır gece de masallah fosur fosur uyuyorum sorun bende mi acaba :110:
Ahahah bende de öyle :D hareketleri hala yoğun gibi ama geceleri falan hiç bir şey yok. Kişiden kişiye çoook değisiyo bunu anladım. Görümcem taa 1 ay öncesinden yalancı doğum sancıları çekmeye başlamıştı. Bi de bana bak son hafta hiç bir şey yok :D

Ahahah bende de öyle :KK70: hareketleri hala yoğun gibi ama geceleri falan hiç bir şey yok. Kişiden kişiye çoook değisiyo bunu anladım. Görümcem taa 1 ay öncesinden yalancı doğum sancıları çekmeye başlamıştı. Bi de bana bak son hafta hiç bir şey yok :KK70:
Gece iki karnımı salladım yine tık yok kendini kastı gibi oldu uyuya kalmışım:halay:

Gece iki karnımı salladım yine tık yok kendini kastı gibi oldu uyuya kalmışım:halay:
Tembeller diye avutuyorum kendimi artık, ne içerde bir hareket ne dış dünyaya açılmak için bir hareket. :D Yarın kontrolüm var bakalım nst de sancı çıkacak mı :l

Sormaaa, aynılarını yaşıyorum anlattıklarının. Sıcaktan gerçekten dışarı çıkılmıyor gündüz vakti. Akşam olana kadar bekleyip eşimle yürüyüş yapıyorum biraz. Hep aynı şeyler rutin oldu artık. Huzursuz bir hale büründüm valla. Belirti beklemekten, ne zaman dogurcam diye düşünmekten. Of of :/ önerisi olan yazsın gerçekten. Nasıl geçer bu son günler

Burda akşamda çıkılmıyor klimanın altından kalkamıyorum Antalyada yaşıyorum. Bu gece uyuyamıyorum bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam kemiklerim içten içe sızlıyor resmen 1 saattir dönüp duruyorum yatağın içinde :( hayırlısıyla doğursakta rahatlasak.. doktorunuz hiç bir şey söylemiyor mu doğumunuzla ilgili?

Burda akşamda çıkılmıyor klimanın altından kalkamıyorum Antalyada yaşıyorum. Bu gece uyuyamıyorum bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam kemiklerim içten içe sızlıyor resmen 1 saattir dönüp duruyorum yatağın içinde :KK43: hayırlısıyla doğursakta rahatlasak.. doktorunuz hiç bir şey söylemiyor mu doğumunuzla ilgili?
Ben Eskişehirdeyim, akşamları genellikle hep serin oluyor Allahtan. Acaba çatı kemiğin mi açılıyor genişliyor ki? Ozamanda bu tarz ağrılar olabileceğini duymuştum. Bugün 1 buçukta kontrolüm var, bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim :/ Görümcem hamileydi doğum yaptı erken 1 ay oldu. Yengem hamileydi 37.haftasında dün doğum yaptı. Bir ben kaldım :D

Ben kontrole gittim bugün 38+4 Alicak inşallah surda 1 haftam var hadi hayırlısı bakalım Rabbim herkese sagsalim kurtulmayı nasip etsin banadaaâaa aminnn

Ben Eskişehirdeyim, akşamları genellikle hep serin oluyor Allahtan. Acaba çatı kemiğin mi açılıyor genişliyor ki? Ozamanda bu tarz ağrılar olabileceğini duymuştum. Bugün 1 buçukta kontrolüm var, bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim :/ Görümcem hamileydi doğum yaptı erken 1 ay oldu. Yengem hamileydi 37.haftasında dün doğum yaptı. Bir ben kaldım :KK70:

Yarın sabah benimde randevum sorucam doktora. Ay hiç bilmiyorum ki ama çok kötü bi ağrıydı vallahi kemiklerim sızladı resmen. Size doktor çatı muayenesi yapmış mıydı? Ay bizede haber verin inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız :) bana hrçen hafta çatı muayenesi yaptı gününü beklemez dedi o günden beri bekliyorum doğurmayı :)

Ben kontrole gittim bugün 38+4 Alicak inşallah surda 1 haftam var hadi hayırlısı bakalım Rabbim herkese sagsalim kurtulmayı nasip etsin banadaaâaa aminnn

Aminnn.. gününü bilmekte başka bi rahatlık biz her an ne olcak ne zaman gelcek diye bekliyoruz. Allah hepimize sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin

Yarın sabah benimde randevum sorucam doktora. Ay hiç bilmiyorum ki ama çok kötü bi ağrıydı vallahi kemiklerim sızladı resmen. Size doktor çatı muayenesi yapmış mıydı? Ay bizede haber verin inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız :) bana hrçen hafta çatı muayenesi yaptı gününü beklemez dedi o günden beri bekliyorum doğurmayı :)
Kendi doktorum olmadığı için başka doktora gittim o da çatı muayenesi yapmadı :/ Nst ye bile giremedim, sıra vermediler yoğunluktan dolayı yarın sabaha kaldı. Ultrasonla baktı okadar, rutin kilo filan :/ Yani hic bir şey öğrenemedim. Haftaya doğum olmazsa kontrole gel dediler bir de :( off off. Moralim bozuldu. İnşallah sen iyi haberlerle gelirsin yarın

Ben Eskişehirdeyim, akşamları genellikle hep serin oluyor Allahtan. Acaba çatı kemiğin mi açılıyor genişliyor ki? Ozamanda bu tarz ağrılar olabileceğini duymuştum. Bugün 1 buçukta kontrolüm var, bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim :/ Görümcem hamileydi doğum yaptı erken 1 ay oldu. Yengem hamileydi 37.haftasında dün doğum yaptı. Bir ben kaldım :KK70:

Yarın sabah benimde randevum sorucam doktora. Ay hiç bilmiyorum ki ama çok kötü bi ağrıydı vallahi kemiklerim sızladı resmen. Size doktor çatı muayenesi yapmış mıydı? Ay bizede haber verin inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız

Kendi doktorum olmadığı için başka doktora gittim o da çatı muayenesi yapmadı :/ Nst ye bile giremedim, sıra vermediler yoğunluktan dolayı yarın sabaha kaldı. Ultrasonla baktı okadar, rutin kilo filan :/ Yani hic bir şey öğrenemedim. Haftaya doğum olmazsa kontrole gel dediler bir de :KK43: off off. Moralim bozuldu. İnşallah sen iyi haberlerle gelirsin yarın

Aaaaaa.. devlete mi gidiyorsunuz? Bir kereye mahsus özele gidip bi baktırsanız çatı muayenesi olmanız gerekiyordu nst yede girmeniz gerekiyordu hiç bişi bilmeden olmaz ki belkide sezaryen olacaksınız. Bence özel bi hastaneye gidip baktırmanızı tavsiye ederim. Sıkmayın canınızı

Back