Merhaba boy ve kilonuz nedir omuz geniş mi? Doktorum bana da 375cc kullandı çok abartılı buldum. Ben 1.68 60 kiloyum. Ne kadar oldu yaptırmalı?23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)
Aralık ayında yaptırmışsınız. Çok merak ediyorum. Ölçüsü hacmi küçüldü mü biraz. Ödem gidince nasıl bir değişiklik oldu. Doğal görünüyor muMerhaba boy ve kilonuz nedir omuz geniş mi? Doktorum bana da 375cc kullandı çok abartılı buldum. Ben 1.68 60 kiloyum. Ne kadar oldu yaptırmalı?
Aralık ayında yaptırmışsınız. Çok merak ediyorum. Ölçüsü hacmi küçüldü mü biraz. Ödem gidince nasıl bir değişiklik oldu. Doğal görünüyor mu
Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. O kadar sevindim ki yüzde 30 a yakın küçülecek olmasına. Sağlıcakla kalınBenim boyum 160 kilom 46 ve 350 cc takti doktor iki hafta önce. Sizin boy 168 olduğu icin 375 hic büyük olmamıştır endişe etmeyin. Benim odemlerim yavaş yavaş iniyor. Yuzde otuz daha küçük gorunuyorlar ilk gunlere gore. İlerleyen aylarda daha da inecek. 375 ten küçüğü gereken orantiyi saglamazdi sizde küçük kalırdı.
ben 2 ağustosta özele 10500 e oldum , aynı şehirde başka bir özel 14000 demişti , doktor ve o doktoron anlaşmalı olduğu hastane fiyatlarda etkili oluyor , ben kendi ameliyatımdan son derece memnunum , öncesinde devlete sormuştum 5800 protez ( motiva ) 1800 gibi hastane istemişti , ancak şunu belirtmişlerdi protez dolara endeksli artabilir ancak ben bu oranda artış olacağını sanmam , biraz araştırmalısınız sankiAçıkçası çok ancak söylediklerine göre bunun bunun 8 bini protez içinmiş.3 bin kadarını da hastaneye ödüyormuşuz.iki devlet hastanesi de aynı fiyatı verdi.acaba bir de özele sorsam mı diye düşünmüyor da değilim.il antalya
Ameliyatı kimde oldunuz acaba?Benimki Mentor marka 9 bin liraya yaptırdım doktorumun kliniği var ve 4 hastane ile anlasması vardı 8 bin lira olan yer de vardı ben evime uzak diye istemedim 9 bin lira dediği hastanede oldum
Merhaba bende sömestr tatilin de amaliyat olmayı düşünüyorum bana da 375 cc takılacak ama büyüklüğü nasıl olur aklımda deli sorular bana da fikir verirseniz cok sevinirim23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)
Bende fotoları göre bilirmiym acaba cok merak ediyorum gercekten benimkiler nasıl olcak fikir olur hiç olmassaÇook teşekkür ediyorum❤ Yarın ilk iş atacağım fotoları Boyut konusuna gelince doktoruma olabilecek olanın en büyüğü olsun demiştim Sağolsun biraz zorlansa da öyle yapmış
Merhaba bende sömestr tatilin de amaliyat olmayı düşünüyorum bana da 375 cc takılacak ama büyüklüğü nasıl olur aklımda deli sorular bana da fikir verirseniz cok sevinirim
Ankara Ömer ekine olmayı düşünüyorum inşallahben de ocak ayında olmayı düşünüyorum siz doktorunuza karar verdiniz mi? hangi şehirdesiniz?
Ankara da Ömer ekin ne olmayı düşünüyorum inşallahben de ocak ayında olmayı düşünüyorum siz doktorunuza karar verdiniz mi? hangi şehirdesiniz?
MerhabalarYok gibiydi yani sürekli full destekli sütyenler takiyodumbanada ilk zamanlar kocaman geliyodu sonra internette burda yaptiranlarin fotograflarina bakip daha büyükte iyi olurmus diye kendi kendimi mutsuz ettim anlasilan
Mrb kas altı mı kas üstümü ameliyatınız ve rica etsem foto atarmisiniz23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)
Bende görebilir iyim yaptirnak istiyorum ama kararsizimSenin fotolari gorebilirmiyim
Banada atabilirmisiniz resim bende yaptirmak istiyorum ama kararsizim 2 yasinda oglum var onunla ilgilenebilecekmiyim diye o beni endiselendiriyorMrb hic korkma endiselenme kendinide bosuna stresse sokmabenim ameliyat sürecim ve sonrasi cok sükûr kusursuz ve güzel gecti ikinci gün ayaklanip alisverise gittim artik okadar diyim ama iste bünye meselesi bazilari haftalarca kendine gelemiyor insallah sende benim gibi rahat gecirirsin
Hic pisman degilim tek pismanligim keske daha önce yaptirsaydim da kendimlen barisik olsaydimbide belki bi tik daha büyük isterdim ama suanda cok
Memnunum cok dogal duruyor
400cc iyi aslinda bide hic dokun yokmus benim azcik ta olsa vardi.ben zaten burdaki herkese diyorum en az 400cc koydurun ki pismanlik olmasin
Özelden fotograf atiyorum kendine iyi bak simdiden gecmis olsun❤
Burasi eskiden güzeldi albümlerimiz vardi nere kayboldular anlamadim
Şu anda epey doğallar bikiniyle Yazın görenler de çok doğal durduğunu söylediAralık ayında yaptırmışsınız. Çok merak ediyorum. Ölçüsü hacmi küçüldü mü biraz. Ödem gidince nasıl bir değişiklik oldu. Doğal görünüyor mu
Çok aman aman bit küçülme olmadı Ama tabiki ödemler inince doğallaştı ilk halindeki gibi yapay bir büyüklüğü yokmerhaba, bana da doktorum 375 cc yüksek profil taktı ve çok mutsuzum. Sizin boy ve kilo nedir, ameliyat sonrası ödem de gidince ne kadar küçüldü. Benim için çokkk büyük bir ölçü oldu. Küçülmesi beni mutlu eder.