375 cc Sonunda oldumm

23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)
Merhaba boy ve kilonuz nedir omuz geniş mi? Doktorum bana da 375cc kullandı çok abartılı buldum. Ben 1.68 60 kiloyum. Ne kadar oldu yaptırmalı?

Merhaba boy ve kilonuz nedir omuz geniş mi? Doktorum bana da 375cc kullandı çok abartılı buldum. Ben 1.68 60 kiloyum. Ne kadar oldu yaptırmalı?
Aralık ayında yaptırmışsınız. Çok merak ediyorum. Ölçüsü hacmi küçüldü mü biraz. Ödem gidince nasıl bir değişiklik oldu. Doğal görünüyor mu

Aralık ayında yaptırmışsınız. Çok merak ediyorum. Ölçüsü hacmi küçüldü mü biraz. Ödem gidince nasıl bir değişiklik oldu. Doğal görünüyor mu

Benim boyum 160 kilom 46 ve 350 cc takti doktor iki hafta önce. Sizin boy 168 olduğu icin 375 hic büyük olmamıştır endişe etmeyin. Benim odemlerim yavaş yavaş iniyor. Yuzde otuz daha küçük gorunuyorlar ilk gunlere gore. İlerleyen aylarda daha da inecek. 375 ten küçüğü gereken orantiyi saglamazdi sizde küçük kalırdı.

Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. O kadar sevindim ki yüzde 30 a yakın küçülecek olmasına. Sağlıcakla kalın

Kızlar o cclerin görünüşü göğüs kafesinize göre de çok farklılık gösterir mesela google görsellerde aratın bir boyutu kiminde aynı silikon çok büyük kiminde çok küçük duruyor

ben 2 ağustosta özele 10500 e oldum , aynı şehirde başka bir özel 14000 demişti , doktor ve o doktoron anlaşmalı olduğu hastane fiyatlarda etkili oluyor , ben kendi ameliyatımdan son derece memnunum , öncesinde devlete sormuştum 5800 protez ( motiva ) 1800 gibi hastane istemişti , ancak şunu belirtmişlerdi protez dolara endeksli artabilir ancak ben bu oranda artış olacağını sanmam , biraz araştırmalısınız sanki

23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)
Merhaba bende sömestr tatilin de amaliyat olmayı düşünüyorum bana da 375 cc takılacak ama büyüklüğü nasıl olur aklımda deli sorular bana da fikir verirseniz cok sevinirim

Çook teşekkür ediyorum❤ Yarın ilk iş atacağım fotoları Boyut konusuna gelince doktoruma olabilecek olanın en büyüğü olsun demiştim Sağolsun biraz zorlansa da öyle yapmış
Bende fotoları göre bilirmiym acaba cok merak ediyorum gercekten benimkiler nasıl olcak fikir olur hiç olmassa

Merhaba bende sömestr tatilin de amaliyat olmayı düşünüyorum bana da 375 cc takılacak ama büyüklüğü nasıl olur aklımda deli sorular bana da fikir verirseniz cok sevinirim

ben de ocak ayında olmayı düşünüyorum siz doktorunuza karar verdiniz mi? hangi şehirdesiniz?

istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? aslında zekeriya kul hakkında çok iyi yorumlar okudum ama fiyatı biraz aşacak beni

Mrb kas altı mı kas üstümü ameliyatınız ve rica etsem foto atarmisiniz

Banada atabilirmisiniz resim bende yaptirmak istiyorum ama kararsizim 2 yasinda oglum var onunla ilgilenebilecekmiyim diye o beni endiselendiriyor

Şu anda epey doğallar bikiniyle Yazın görenler de çok doğal durduğunu söyledi

Çok aman aman bit küçülme olmadı Ama tabiki ödemler inince doğallaştı ilk halindeki gibi yapay bir büyüklüğü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…