37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

chatla

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
28
0
6
35
İzmir
evet kızlar zor mu ?zor diye bişey yok ki şu dünyada... ben bu yola başladığımda önümde vermem gereken 70 kilo vardı.. okdar zor geliyordu ki düşünsenize 135 kilosunuz 2 basamaklı olabilmek için 35 kilo vermem gerekicekti halbuki 90 kilo olan biri için 35 kilo vermek 55 kilo olmak anlamına geliyordu..önümdeki o uzun yol çin seddini solda sıfır bırakırdı. ama ben başardım 2basamaklı olmayı 37 kilo vermeyi başardım.zorlanmadım mı tabiki zorlandım ama pes etmedim etmeyeceğimde daha önümde 33 kilo var ama korkmuyorum açıkçası çok ta gelmiyor gözüme 70 ten sonra lafımı olur 33ün :) çooook kilolu olanlar anlayacaklardır beni... giydiğiniz yakışmaz hatta yakışmazı bırak giysi bulamazsınız ki kendinize milletin akrabaların kuzenlerin düğünümü var seni bağlamaz istesende gitmeyi gidemezsin ki nereye gidiyon bi kere elbisen yok olanda yakışmıyor çünkü şişkosun nerene giyceksin ki onu üstelik giyipte güzel olsan ne olucak okadar zayıfın ( tabi onlarda süslenmiş durumda)arasından biri dönüp sana mı bakıcak hadi diyelimki baktı baktığı tek şey kilon olucak dalga geçilecek abez bir kilo.. işte bu yüzden gidemedim hiç bir düğüne... kendi düğünüm hariç tabi mecbursun napacan gidicen kaçış yoktu gittik... ha bu arada merek eden arkadşlar için söylüyorum yaşım 22 19da evlendm çocuk ta yok tabi bu kiloya ne çocuğu bir iki kadın doğumcuya söyledimde tersleyiverdi beni önce kilo vermem gerekiyomuş bilmem ne çocukta haram yani bizlere.. işte ondan sonra dank etti kafamda bişey... dedim kendi kendime çocuk olmassa napcan sen yeyeye nereee kadar bi dur be bi dur zayıflamanın zamanı geldi başlayacaksın bi güzel diyete eee sporda yapmak lazım ondan sonrada 70 kilo vercen ohooo ölme eşşeğim ölme.. derken bu düşüncelerle yaklaşık 1 hafta geçti aradan her gece yapcam başarcam diyip yatar ertesi gün acıktınan yine yerdim sporsa çok zor geliyordu hatta wc gitmek bile ölümdü o aralar benim için...
diyetisyene gittim diyetime uyucaktım diyetisyenin verdiği menü hala aklımda çünkü sabah 4 ara1 öğle4 ara1 akşam 4 dilim ekmek vermişti. yaklaşık 1 ay kadar diyetimi harfiyen uyguladım. gerçekten harfiyen hatta 1 diliim çikolata bile yemedim hergün 40 45 dk yürüyüş yapmaya başladım (2senedir boş boş kıyıya atılmış koşu bandım ile) 1ay sonunda bende değişen 2 kiloydu sadece 2 kilo ... diyetisyene gittiğimde diyet ve spor yaptığımı anlattım fakat bana inanmamıştı çokk gıcık bir kadındı .. zayıf ya burnu havada.. neyse bende baktım bu iş öyle böyle olcak gibi değil. ekmeği direk bıraktım nr kahvalytı ne öğlen nede akşam hiç bi koşulda yemedim

sabah kahvaltıda 2 yumurta yedim öğlense evde ne yemek varsa veya ne yemek yaptıysam ogün 5 kaşık 6 kaşık atıştırdım geçtim arada bi acıktığımda 1 galeta attım ağzıma bazen meyve falan ne istersem yedmyemeğin yağı çok tuzu çok falan muabbeti yapmadım herşeyi yedim hatta arada puding falanda yedim tek değiştirdiğim şey az yemek oldu birde hayatımdan ekmeği çıkarmam tabiki. sporu önce 1 sonra 1.5 sonra 2 saate çıkardım bi süre sonra alışıyor insan ve 6 ayda tam 37 kilo verdim . kimilerinizin çok vermişsin zararlı dediğini duyuyorum :) ama kilom çok olduu için okdar gitti yoksa sağlıksız olduğunu bende biliyorum.şimdi yolumun yarısını geçtim ve devamda edicem bu yolda benimle birlikte yürümek isteyen aynı durumları yaşamış arkadaşlarla şu yalnız geçen 6 ayımın acısını çıkarmak istiyorum. birbirimize destek olarak her birimizin istediği kiloya ulaşmasını istiyorum. benden desteklerinizi esirgemeyin kızlar 33 kilom var daha ve artık yalnız olmak istemiyorum...

benim gibi çok kilolu olan arkadşlarla onlarla birlikte zayıflayana vede sonra bizim gibi yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olalım istiyorum... bir liste yapalım mesela katılmak isteyen arkadaşlarla.. bildiklerimizi paylaşalım bilmediklerimizi öğrenelim destek olup başaralım cuma günündeyiz mesela her hafta yazalım kilolarımızı... 1. sonuncu olmasın aramızda bi yarış değilki bu sonuçta bu liste sadece bu hafta nasılız geçen hafta nasıldık değişen ne tarzında farkındalıklar yaşayabileceğimiz bişey olmalı. çünkü herkesin bünyesi farklı herkes farklı kilo verir o yüzden bir yarış olsun istemiyorum aramızda.. sadece destek bile yeter bize aslında..

harikasınız gerçekten.kararlı olmanın sözlük anlamını çözmüşsünüz ne diyim.

tebrikler,devamını diliyorum.:46::46::46:

harikasınız gerçekten.kararlı olmanın sözlük anlamını çözmüşsünüz ne diyim.

tebrikler,devamını diliyorum.:46::46::46:

teşekkür ederim:) bende sizi tebrik ederim az kiloyken kilo vermek çok daha zor gibi geliyor bana daha yavaş gidiyor sonuçta:) Allah hepimizin yardımcısı olsun.. istersen bana katılablrsn destek olablrz birbirimize ve tabi birlikte kilo vermek isteyen arkadaşlarda katılır ve kalabalıklaşırsak çook iyi olucak :)

gerçekten tebrikler :46::46::46:azim demek sen demek sen demek azim demek artık bana göre

malesef bende kilo sorunu yaşıyorum eğer istersen seve seve sana eşlik edeiblirim

90 küsür kiloyum ve hedefim 30 35 kilo vermek
:14:

gerçekten tebrikler :46::46::46:azim demek sen demek sen demek azim demek artık bana göre

malesef bende kilo sorunu yaşıyorum eğer istersen seve seve sana eşlik edeiblirim

90 küsür kiloyum ve hedefim 30 35 kilo vermek
:14:

eğer bana eşlik eder vede yanımda olursan çoookk memnun olurum arkadaşım. artık yaklaşık kilolarda sayılırız ve umarım bu okuldan aynı zamanlarda mezun olacağız hoşgeldin canım :) bütün günün nasıl geçer ne yer ne içersin kaçta yatar kaçta kalkarsın kaç yaşındasın vs biraz kendinden bahsedermisin belki ufakta olsa bi katkım olablr arkadaşım

eğer bana eşlik eder vede yanımda olursan çoookk memnun olurum arkadaşım. artık yaklaşık kilolarda sayılırız ve umarım bu okuldan aynı zamanlarda mezun olacağız hoşgeldin canım :) bütün günün nasıl geçer ne yer ne içersin kaçta yatar kaçta kalkarsın kaç yaşındasın vs biraz kendinden bahsedermisin belki ufakta olsa bi katkım olablr arkadaşım

hoşbuldk canım tabii ki eşlik ederim tabi sen burayı bırakmadığın sürece

23 yaşındayım evliyim çocuğum yok evlenmeden önce de kilo sorunum vardı ama bu kadar değil

çalışmıyorum evdeyim genellikle 11 12 civarı yatarım genelde bu aralar biraz geç yatıyorum geç kalkıyorum

normalde erken kalkarım ama çok hareketsiim abur cubur ve kola bağımlısı gibi birşeyim çok tüketiyorum

hoşbuldk canım tabii ki eşlik ederim tabi sen burayı bırakmadığın sürece

23 yaşındayım evliyim çocuğum yok evlenmeden önce de kilo sorunum vardı ama bu kadar değil

çalışmıyorum evdeyim genellikle 11 12 civarı yatarım genelde bu aralar biraz geç yatıyorum geç kalkıyorum

normalde erken kalkarım ama çok hareketsiim abur cubur ve kola bağımlısı gibi birşeyim çok tüketiyorum

çok memnun oldum arkadşım:) ayyy inş kiloları verirde birer bebiş alırız kollarımıza :) geç yatıp geç kalkma olayı bendede var malesef ama diyet veyaa spora engel deil inan yani :) gerçi diyette yapma zaten ne kadar kasarsan okdar çabuk bırakıyorsun.. sadece az ye ye ye ama az ye olsun bitsin :) söylemesi kolay diceksin bende öyle diyordum ama biz farklı değiliz bende yaşadım o günleri biliyorum bu arada o kadar kiloyu verirken hiç mi kola içmedim bende kola delisiyim özellikle yazları:S ama günde 2 bardağı geçirmemeye çalıştım istersen çok iç sen bilirsin sadece kendini şartlandır ne kdar çok içersem okdar çok spor yapmalıyım diye ozaman zor gelio sporu fazla yapmak amann diyosun şimdi zaten spor yapcam extra fazladan yapcağıma içmeyim daha iyi :) tembelliğe gelio napcan :D abur cubura gelince en zorlarından biridir bırakmak vala ama ilk etapta azaltmaya bak sen ama azaltamam bırakamam diyorsan ekmeği çıkar hayatından ekmekten alcağın kalori yerine bi parça çikolata at ağzına tabi bi paketide bitirme :) ufak bi kare. atıştırmak damarlarımızda var bizim atıştırcağın şeyleri seç gel git at ağzına çoookk seviyorum asla bırakamam dersen şey yap mesela ben öyle yapıyordum örneğin balık krekeri alıyordum mutfağa koyuyordum gelip gidip sadece 1 tane atıyordum ağzıma 2. si yok bi avuç şey yemek için 50 kere git gel git gel insan sıkılıyor aman diyosun sonra salla okadar gidip gelceğime yemeyim yada yersende sonuçta birazda olsa eski hayatımıza göre hareket etmiş oluyoruz o bile bizim kilo vermemize yardımcı oluyor arkadaşım

çok memnun oldum arkadşım:) ayyy inş kiloları verirde birer bebiş alırız kollarımıza :) geç yatıp geç kalkma olayı bendede var malesef ama diyet veyaa spora engel deil inan yani :) gerçi diyette yapma zaten ne kadar kasarsan okdar çabuk bırakıyorsun.. sadece az ye ye ye ama az ye olsun bitsin :) söylemesi kolay diceksin bende öyle diyordum ama biz farklı değiliz bende yaşadım o günleri biliyorum bu arada o kadar kiloyu verirken hiç mi kola içmedim bende kola delisiyim özellikle yazları:S ama günde 2 bardağı geçirmemeye çalıştım istersen çok iç sen bilirsin sadece kendini şartlandır ne kdar çok içersem okdar çok spor yapmalıyım diye ozaman zor gelio sporu fazla yapmak amann diyosun şimdi zaten spor yapcam extra fazladan yapcağıma içmeyim daha iyi :) tembelliğe gelio napcan :D abur cubura gelince en zorlarından biridir bırakmak vala ama ilk etapta azaltmaya bak sen ama azaltamam bırakamam diyorsan ekmeği çıkar hayatından ekmekten alcağın kalori yerine bi parça çikolata at ağzına tabi bi paketide bitirme :) ufak bi kare. atıştırmak damarlarımızda var bizim atıştırcağın şeyleri seç gel git at ağzına çoookk seviyorum asla bırakamam dersen şey yap mesela ben öyle yapıyordum örneğin balık krekeri alıyordum mutfağa koyuyordum gelip gidip sadece 1 tane atıyordum ağzıma 2. si yok bi avuç şey yemek için 50 kere git gel git gel insan sıkılıyor aman diyosun sonra salla okadar gidip gelceğime yemeyim yada yersende sonuçta birazda olsa eski hayatımıza göre hareket etmiş oluyoruz o bile bizim kilo vermemize yardımcı oluyor arkadaşım

ben paketin dibini şişenin dibini görmeden bırakamıyorum ki!!!!
:47::47::47:

en iyisi ben kökten son veriyim bunlara ama yinede öneriler için teşekkürler

ahh ahh bebişi o kadar çok istiyorum ki anlatamam...

diyetisyenlerin bilmediği bişey var onlar yeme derler geçerler. yemiceksin yasakların var.. tabi o yasaklar daha cezbeder insanı yemeyeceğin bile varsa yiyesin geliyor :) biz şişmanlar böyleyiz bünyemiz alışmış yemeye abura cubura şak diye bırakamıyoruz yada bıraksak bile bu 1 hafta 10 günü geçmiyor geçse bile insana işgence oluyor. o yüzdendirki çoğu kilolu insanın diyete sürekli başlayıp başlayıp bırakmaları.. en iyisi biraz azaltacaksın birazda hareketleneceksin. kilo verdik sıra insan alışıyor zaten sporda zor gelmiyor ozaman diyette... kaçınız "bu defa" "bu kez son""artık başarıcam inanıyorum" gibi kendini gaza getirip sonra tüm diyet ve sporuna devam etti ? pek az 1 2 seçmece onlar aralarda. olmuyo öyle şak diye kesmekle yasakla kaç defa diyete başlamışızdır Allah bilir, ha tabi birde kaçınız aman yarın diyete başlıcam artık çikolata yiyemicem o yzden bugun yiyim diye kendine çikolata vs stoklamadı? diyete devam etsek yine iyi hadi stokla bigün ama her hafta ayrı bi stok bize daha fazla kilo aldırdı... o yzden diyorum ben azaltın bırakmayın..

sadece maşallah diyorum sana nazar değmesin canım azmine:nazar:

bende sana eşlik edebilirim.benim önümde vermem gereken 11 kilo var.yaşım 23

diyetisyenlerin bilmediği bişey var onlar yeme derler geçerler. yemiceksin yasakların var.. tabi o yasaklar daha cezbeder insanı yemeyeceğin bile varsa yiyesin geliyor :) biz şişmanlar böyleyiz bünyemiz alışmış yemeye abura cubura şak diye bırakamıyoruz yada bıraksak bile bu 1 hafta 10 günü geçmiyor geçse bile insana işgence oluyor. o yüzdendirki çoğu kilolu insanın diyete sürekli başlayıp başlayıp bırakmaları.. en iyisi biraz azaltacaksın birazda hareketleneceksin. kilo verdik sıra insan alışıyor zaten sporda zor gelmiyor ozaman diyette... kaçınız "bu defa" "bu kez son""artık başarıcam inanıyorum" gibi kendini gaza getirip sonra tüm diyet ve sporuna devam etti ? pek az 1 2 seçmece onlar aralarda. olmuyo öyle şak diye kesmekle yasakla kaç defa diyete başlamışızdır Allah bilir, ha tabi birde kaçınız aman yarın diyete başlıcam artık çikolata yiyemicem o yzden bugun yiyim diye kendine çikolata vs stoklamadı? diyete devam etsek yine iyi hadi stokla bigün ama her hafta ayrı bi stok bize daha fazla kilo aldırdı... o yzden diyorum ben azaltın bırakmayın..
en iyisi biraz azaltacaksın birazda hareketleneceksin.

ne de güzel demişsin canım

tespitlerin çok güzeel inşallah dediğin gibi yapmayı başarabiliriz

ben paketin dibini şişenin dibini görmeden bırakamıyorum ki!!!!
:47::47::47:

en iyisi ben kökten son veriyim bunlara ama yinede öneriler için teşekkürler

ahh ahh bebişi o kadar çok istiyorum ki anlatamam...

anlıyorum anlıyorum çünkü bende çoookk istiyorum bi bebişim olsun...

peki bişi sorablrmiyim kaç defa bıraktında kökten sonrra geri başladın sayısını hatırlıyomusun? paketin şişenin diibini görmek istiyosan kutu kola al en ufak paketteki şeyi al kocaman pkt alma.yani böle ye diyipte kötülüğünü istermişim gibi anlama nolursun bnde yasadım yüzden biliyorum ama bırakabliyosan hiç yemeden durabliyosan ne mutlu sana arkadaşım ve inan çook fazla mutlu eder bu beni

anlıyorum anlıyorum çünkü bende çoookk istiyorum bi bebişim olsun...

peki bişi sorablrmiyim kaç defa bıraktında kökten sonrra geri başladın sayısını hatırlıyomusun? paketin şişenin diibini görmek istiyosan kutu kola al en ufak paketteki şeyi al kocaman pkt alma.yani böle ye diyipte kötülüğünü istermişim gibi anlama nolursun bnde yasadım yüzden biliyorum ama bırakabliyosan hiç yemeden durabliyosan ne mutlu sana arkadaşım ve inan çook fazla mutlu eder bu beni
inşalllah önce kilo vericez sonra bebiş yapcaz:23:

sadece 1 kere canım birkere diyet girişimim oldu çokda güzel gidiyordu

ama bozzuldu gitti:47:

kural istiyorsanız koyalım arkadaşlar ortak kurallar olsun kararlaştıralım hep beraber
ben diyorum ki cumaları kilo bildirimi yapalım saat önemli deil ben geceleri toplar hepsni düzenlerim saat sınırı olunca aksine işi çıkıyo insanların

kaç dk dan çok kaç kalori yaktığımıza bakalım çünkü bigün yürümüşündür bigün koşmuşundur arada çook fark var

ne yediklerimizi yazalım dönüp dönüp bakalımbu hafta neden az verdik veya neden çok verdik veya neden aldın kendimizi ozaman daha rahat frenleriz

yok 2 hafta girmezsen bilo bildirimi yapmazsan atılırsın die bişi yok sonuçta isteyen gelir hep beraber dayanışmayla veririz isteyen gelmez veya işi vardır interneti yoktur misafiri vardır girememiştir bişey olmuştur

hergün girilcek diye bi kural yok sonuçta vaktimiz oldukça buradayız e hergün vakit bulunca hergün gireceğimizede eminim

Back
X