37+4 te bebeğimi kaybettim/ 7.11.2018

Ayyy canım başın sağolsun... Rabbim acını dindirsin içini ferahlatsın.. Ne büyük acı...
doğurup da kucağına alamamak.. Ama bir arkadaşın dediği gibi, Tevekkülün daim olsun..
kasım annelerinde miydin? takip ediyor muydun orayı?
bu aralar okuyorum orayı yazını görmedim.

Yok canım kasım annelerine hiç yazmamıştım çoktandır girmiyordum en son kızıma isim ararken yazmıştım sonra da başka bir hamilelik forumu takip etmeye başladım. Bu olay olunca oradan ayrıldım çünkü beni anlayabilecek insanlar yok hepsi bebek bekliyor ve ben onlarla dertleşmeye çalıştığımda hepsi üzülüyor. Burada benim gibi olanlar da var bu yüzden buraya yazdım. Duaların için çok teşekkür ederim. Sen hamile misin peki?

Yok degilim ben.. 3 kaybim var.. acini cok iyi anlayabiliyorum..

Allah size de sabır versin inşallah. Sizinki daha zor maalesef. Kaç haftalıklardı bebekleriniz
Yok seninki daha zor benimkiler kucuktu daha dogmadilar... ama simdi bunu demeye de gerek yok.. :/ herkesin acisi kendine ates dustugu yeri yakiyor....
Rabbim kucagini saglikla doldursun insallah en yakin zamanda.

Yok seninki daha zor benimkiler kucuktu daha dogmadilar... ama simdi bunu demeye de gerek yok.. :/ herkesin acisi kendine ates dustugu yeri yakiyor....
Rabbim kucagini saglikla doldursun insallah en yakin zamanda.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Başınız sağolsun cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin Allah size sabır versin. Bebeğiniz cennette sizi bekliyordur eminim. O güne kadar her şey normal miydi tansiyon gebelik zehirlenmesi belirtileri falan mı vardı?yani doktorlar plasentanın neden erken ayrıldıgına dair ne dediler? Kusura bakmayın soruyorum ama amacım acınızı hatırlatmak değil yanlış anlamayın.

Yeni gördüm kusura bakmayın. Hiçbir sorunum yoktu inanın herşey mükemmeldi. Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluydu tansiyonum hep ayarlamış gibi 11/6 idi en büyük değişiklik 10/6 oluyordu. Şeker çıkmadı, detaylıda hiçbir problem görülmedi. Olaydan iki hafta önce 3 boyutlu ile kontrol edildik bebeğin herşeyi suyu duruşu gelişimi normaldi. Doğum olmasaydı iki gün sonra kontrol vardı randevu bulamamıştım keşke önce kontrol edilebilseydi ama bu olayı yaşayıp da “sabah kontroldeydik herşey düzgündü gece bebeğimi kaybettim” diyen çok kişi var. Pıhtılaşma değerime bakılmış onlar da normal. Zaten plasente dekolman yazıp nette araştırırsanız orada da yazıyor bilinen sebepleri çok az ama bilinmeyenler çok fazla diye. Neden kaynaklı olduğunu bulamıyorlar maalesef

başiniz sağolsun gercekten tarifsiz bir aci aglayarak okudum rabbim kimse
ye evlat acisi yasatmasin cok cokk zor rabbim sabrini versin guzel kardesim

başiniz sağolsun gercekten tarifsiz bir aci aglayarak okudum rabbim kimse
ye evlat acisi yasatmasin cok cokk zor rabbim sabrini versin guzel kardesim
Amin canım Allah razı olsun evladıma çok üzülüyorum üstüne bir de eşim beni suçluyor çok yalnız hissediyorum kendimi :/

Rabbim sabır versin
Ben de oğlumu kaybettim
Hayatımda ilk gördüğüm bebek mezarı
Kendi evladımın oldu ..

Evlat acısını yaşamayan bilmez..
çok zor ..

Bu seneyle 3 sene olacak..
Acısı dün gibi taze yüreğimde..

Sütünüzün gelmemesi için bir ilaç vermeleri gerekecek.. Düzenli kullanın faydasını görürsünüz..

Siz nasıl kaybettiniz başınız sağolsun. İlacı doktor 8 kapsüllük vermişti eczacı 2 lik olanı vermiş bir tane eşim de akıl etmemiş birkaç tane alayım diye. İkisini kullandım bitti şimdilil sıkıntım yok umarım devam etmez

Benim erken doğum oldu, ciğeri gelişmediği için yaşamadı.
Size tavsiyem sonraki gebeliklerde bütün tedbirleri alın.
Genetik ve pıhtılaşma testlerinizi yaptırın.
Eğer pıhtılaşma çıkarsa bebeğe giden damarlarda sıkıntı oluyo
oda gebeliği sonlandırıyor.

Bunun için gebelik boyunca karından kan sulandırıcı iğne oluyosunuz..
Rabbim bi'daha evlat acısı yaşatmasın inşallah.. Başınız sağolsun.. Çok üzüldüm..

Ah Allahımmm benım çektiğim acı ne k i .
Bende 5 haftalık kalbını bile duyamadıgım bebeğimi kaybettım .
Seenn ahh sen butun hareketlerını hıssettın .
Allahım yardımcın olsun

rabbim birdaha yasatmasin başımız sağolsun yeri hemen dolsun insalah cennette sefaatciniz OLSUN melek bebek sabrınıza sukrunuze isyan etmeyisinize inancınıza hayran kaldim allah sabır versin

O gece pıhtılaşma testi yapılmış da referans aralıklarda ama bebek düşündüğümde ne gerekiyorsa baktıracağım inşallah teşekkür ederim ilginiz ve bilgilendirme için.

rabbim birdaha yasatmasin başımız sağolsun yeri hemen dolsun insalah cennette sefaatciniz OLSUN melek bebek sabrınıza sukrunuze isyan etmeyisinize inancınıza hayran kaldim allah sabır versin
Amin canım bebeğimizle kavuşacağımız günü bekliyoruz artık. Allah doğru yoldan ayırmasın kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ah Allahımmm benım çektiğim acı ne k i .
Bende 5 haftalık kalbını bile duyamadıgım bebeğimi kaybettım .
Seenn ahh sen butun hareketlerını hıssettın .
Allahım yardımcın olsun
Canım evlat acısı hep zor ben de şükrediyorum kendiöe. Kucağına alıp kaybedenlerin acısı ne kadar büyük. Allah hepimize sabır versin. Tekrar hamile kaldın mı sonrasında

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…