37+4 te bebeğimi kaybettim/ 7.11.2018

Evlendikten 5 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım. O kadar mutluydum ki! 6 aylıkken kanamam geldi. Hastaneye gittik bebek yaşıyordu ama Doğum başlamıştı. Ölü Doğum yaptım. Üstünden 9,5 ay geçti. Hala acımı yaşıyorum. Allah kimseye vermesin. Çok zor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her gün aklıma geliyor oğlum, unutamıyorum. Rabbim selamet versin sana da bana da.
Amin inşallah. Hayırla kardeşlerini kucağımıza alalım inşallah canım dünyalık tek teselli bu maalesef. Biliyoruz onlar cennetteler ama annelik işte yürek dayanmıyor yine de. En iyi sen anlarsın geçmiyor ama alışılıyor sanırım.

Allahım mesajınızın sonuna o kadar duygulandım ki gülümseyerek gözlerim doldu şu an. Nasıl bir mucizedir bu Rabbimin verdiği. Maşallah binlerce kez. Bu sefer yavrularınızı kucağınıza alın inşallah. Kardeşleriyle avunun kuzularınızla da cennette kavuşun inşallah. Umut asla tükenmez
Kesinlikle canım umutlar asla tükenmez rabbimin mucizeleri çok geniş. Sana acizane tavsiyem kendine uğraşacak bişiler bul. Çalışıyorsan bu süreci daha rahat atlatırsın çalışmıyorsan hobi edin. Ben dikiş nakış kursuna gittim makina kullanmayı öğrendim iğne oyası öğrendim orada çevre edindim günlere katıldım boş bırakmadım kendimi. Yoksa kendi kendime kaldığım her an ağlıyordum apartmandaa bütün dairelerde bebekler var sadece bizim daire boş inan o sesler bile beni delirtiyordu. Eşim öğretmen memeleketimize 40 dk uzaktayız hastaneden çıkınca hemen kendi evime gittim köye gitmedim çünkü gitsem herkes toplanmıştı cenaze eviydi yas eden ağlayan o ortamda bulunmak istemedim. Bu acının tesellisi yok sabırlar diliyorum. Hamile kalabilmişsin inşallah tekrar tadarsın kucağına alırsın

Başınız sağolsun ben hic hamile kalmadım ama yaşadığınızı derinden hissettim okurken gozyaslarim sessizce aktı mevlam sabrını da versin insallah

Kesinlikle canım umutlar asla tükenmez rabbimin mucizeleri çok geniş. Sana acizane tavsiyem kendine uğraşacak bişiler bul. Çalışıyorsan bu süreci daha rahat atlatırsın çalışmıyorsan hobi edin. Ben dikiş nakış kursuna gittim makina kullanmayı öğrendim iğne oyası öğrendim orada çevre edindim günlere katıldım boş bırakmadım kendimi. Yoksa kendi kendime kaldığım her an ağlıyordum apartmandaa bütün dairelerde bebekler var sadece bizim daire boş inan o sesler bile beni delirtiyordu. Eşim öğretmen memeleketimize 40 dk uzaktayız hastaneden çıkınca hemen kendi evime gittim köye gitmedim çünkü gitsem herkes toplanmıştı cenaze eviydi yas eden ağlayan o ortamda bulunmak istemedim. Bu acının tesellisi yok sabırlar diliyorum. Hamile kalabilmişsin inşallah tekrar tadarsın kucağına alırsın
Amin canım dediklerini dikkate alacağım

Başınız sağolsun ben hic hamile kalmadım ama yaşadığınızı derinden hissettim okurken gozyaslarim sessizce aktı mevlam sabrını da versin insallah
Amin allah razı olsun bu destekler bana mutluluk ve cesaret veriyor gerçekten

Başınız sag olsun. Cok etkilendim yazdiklarinizdan. Bebeginizi kaybetme nedeni neydi, nefessiz mi kalmış? 31 haftalık gebeyim ben de @marbling10
Evet oksijensiz kalıyor bebek maalesef bu olay neticesinde. Plasenta ile anne bağlantısı azaldıkça bebeğin yaşama ihtimali düşüyor. Ama korkmayın üzülmeyin allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

21 aylık bir kızım var. Acınızı derinden hissettim ve çok duygulandım. Eşim yanımda uyuyor olmasa ve bebeğim odasında uyanmayacak olsa hüngür hüngür ağlayasım geldi, zor tuttum kendimi... Bebeğinizi kucağınıza verdiklerinde yaşadığınız hisleri birebir hissettim sanki...Kuzum benim, ne kadar güzel bir bebekti kimbilir şimdi şefaatçi oldu annesine...Tevekkülüne de hayran kaldım canım....Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun...Dua edeceğim senin için...Allah’ım sana sabır versin...

Rabbim sabır versin,kucağınıza en kısa zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah.cok üzüldüm. benzer bir durum yaşadım ilk bebeğimin karnimda kalbi durmuştu ve tarifsiz bir acıydi.rabbim kimseye yaşatmasin.

Rabbim sabır versin.Tez vakitte kucağını doldursun,boy boy evlatların olsun inşallah.Benim bir arkadaşım da 2 ay arayla hamile kaldı.Ikisini de kan pıhtılaşması nedeniyle karnında kaybetti.Sonra yine hamile kaldı.Dünya güzeli bir oğlu var şimdi.O da onları yaşarken çok yıprandı.Ben yakın tanık olmuştum olanlara.Ama sonra Allah güldürdü yüzünü.Zaman herşeyin ilacı.Allah yardımcın olsun canım.Hayırlı evlatlar versin inşallah.

21 aylık bir kızım var. Acınızı derinden hissettim ve çok duygulandım. Eşim yanımda uyuyor olmasa ve bebeğim odasında uyanmayacak olsa hüngür hüngür ağlayasım geldi, zor tuttum kendimi... Bebeğinizi kucağınıza verdiklerinde yaşadığınız hisleri birebir hissettim sanki...Kuzum benim, ne kadar güzel bir bebekti kimbilir şimdi şefaatçi oldu annesine...Tevekkülüne de hayran kaldım canım....Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun...Dua edeceğim senin için...Allah’ım sana sabır versin...
Allah razı olsun bunları okumak çok güzel gerçekten. Sizleri üzmek değil maksadım ama acı bile paylaşıldıkça azalıyor. Bebeğinize allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah

Rabbim sabır versin.Tez vakitte kucağını doldursun,boy boy evlatların olsun inşallah.Benim bir arkadaşım da 2 ay arayla hamile kaldı.Ikisini de kan pıhtılaşması nedeniyle karnında kaybetti.Sonra yine hamile kaldı.Dünya güzeli bir oğlu var şimdi.O da onları yaşarken çok yıprandı.Ben yakın tanık olmuştum olanlara.Ama sonra Allah güldürdü yüzünü.Zaman herşeyin ilacı.Allah yardımcın olsun canım.Hayırlı evlatlar versin inşallah.
Amin Allah razı olsun gerçekten çok zor acılı bir süreç umarım biz de tekrar mutlu oluruz. Güzel kızımızın kardeşlerini alırız kucağımıza

Allah razı olsun bunları okumak çok güzel gerçekten. Sizleri üzmek değil maksadım ama acı bile paylaşıldıkça azalıyor. Bebeğinize allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah
Çok teşekkürler canım, amin inşallah zaman herşeyin ilacı, bu zor günlerin geçecek elbet , yine hamile kalırsın inşallah acın bir nebze azaldığında...ve sağlıcakla kavuşursun bebeğine inşallah...Hayatta herkesin bir sınavı var maalesef,Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın,düşmanımıza bile...

Çok teşekkürler canım, amin inşallah zaman herşeyin ilacı, bu zor günlerin geçecek elbet , yine hamile kalırsın inşallah acın bir nebze azaldığında...ve sağlıcakla kavuşursun bebeğine inşallah...Hayatta herkesin bir sınavı var maalesef,Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın,düşmanımıza bile...
İnşallah canım şu an karnıma baktıkça üzülüyorum gerçekten ama ileride olacak bebeğim için kendimi toparlayacağım. Olmayacak bile olsa ona hazırlayacağım kendimi. Allah en iyisini bilir

çok çok çok zor eminim.Rabbim sabırlar versin.
Sanırım bir anne için hayatta en zor şeydir bu sınav.
Rabbim sizin gönlünüze göre versin tez zamanda inşallah....

Basınız sagolsun cok cok uzuldum , Allah size ve esinize dayanma gucu versin... Bu dunya imtihan dunyasi Allah daha buyuk dert vermesin...

çok çok çok zor eminim.Rabbim sabırlar versin.
Sanırım bir anne için hayatta en zor şeydir bu sınav.
Rabbim sizin gönlünüze göre versin tez zamanda inşallah....
Amin canım Alllah razı olsun. SEN de sağ salim kucağına al bebeğini inşallah. Bizlere bu gece dua edersen çok sevinirim. Hem mübarek gün hem hamilesin. KABul olsun inşallah duaların. Kandilin mübarek olsun

Amin canım Alllah razı olsun. SEN de sağ salim kucağına al bebeğini inşallah. Bizlere bu gece dua edersen çok sevinirim. Hem mübarek gün hem hamilesin. KABul olsun inşallah duaların. Kandilin mübarek olsun
Allahım önce sabır versin sonra gönlünüze göre İNŞALLAH.
tABİKİ CANIM BENİM.
Rabbim tüm isteyen hakeden kullarına nasip etsin.
Amin....

X