36 haftalık oğlumu karnımda kaybettim

Çok sevindim. İnşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize.

Merhaba.bende bebeğimi kaybettim Mart ayında 6.aylikti oğlum.su kesem delindi tam nedeni bilinmiyor .bende neden olduğunu araştırmak için hastahanelere gitmeye başladım ama genetiğe bakılacak mi dediğimde iki kayıptan önce bakilmiyor dediler bana.cuma günü Ege üniversitesi hastahanesine gidicem oraya da sorucam .siz hangi doktora gittiniz bana tavsiye verebilir misiniz ? Oğlumu neden kaybettim öğrenmem lazım içim çok yanıyor kafayı yemek üzereyim

Çok geçmiş olsun, senden 20 gün önce de ben 20 ki haftalarda kaybettim oğlumu. Bu acıyı yaşamayan bilemez, Allah düşmanıma vermesin öyle beter...

Normal Doğumla doğurduk cansız bedenini...
Acısı büyük, unuttum mu? İmkansız. Rabbim dayanmak İçin güç veriyor yoksa kabullenmek çok zor. Rabbim tez vakitte yerini hayırlısıyla doldursun inşallah. 7 ay aradan sonra tekrar gamile kaldım Rabbim bu kez yavrumu bana bağışlar inşallah

Rabbim dayanma gücü versin başın sağolsun, Normalde izmirde yaşamıyorum, depresyon dönemlerimde ablamın yanına gitmiştim ablamın arkadaşı tepecikte dahiliye doktoru, orda ki perinatoloji doktoruna göründüm onun yönlerdirmesi ile de genetiğe gittik, Halil gürsoy pala, doktorun adı, genetiği yaptırdık ondan sonra da gitmedim Dr, tokatta yaşıyorum burda gidiyorum kontrollere.

Teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun amin inşallah dayanabiliriz bu acıya evet duydum onu ama artık çalışmıyor galiba tepecikte .bakicam artık olmadı özelde yaptiricam bakalım .çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için...Allah bir daha yaşatmasin inşallah ...

Dilerim sağlıklı bir şekilde evladınızı (oğlunuz diyesim geldi) kucağınıza alırsınız. O mis gibi kokusunu içinize çekersiniz. Anne babasıyla sağlıklı, mutlu ve upuzun bir ömrü olsun yavrunuzun.
Hatırlatmak istemiyorum ama her kayıp yaşayan anne merak ediyor bunu. Sizin kaybınızın sebebi neydi.

Sebep bulunamadı net. Plasentası patolojiye gitti bir şey çıkmadı. Büyük olasılık enfeksiyon dediler net olmamakla beraber.

Amin canım inşallah

Sebep bulunamadı net. Plasentası patolojiye gitti bir şey çıkmadı. Büyük olasılık enfeksiyon dediler net olmamakla beraber.

Amin canım inşallah
En cokta bu acıtıyor içimizi, benim oğluma da kesin bi sebep bulunamadı, bizede enfeksiyon dediler, doğum sırasında su yutmus o suda enfeksiyon varmıs, akciğerlerine zarar vermiş, kalbinede zarar vermiş, dediler 6 ay oldu hala neden diye soruyorum hala bi sebep arıyorum

Rabbim yeni bebekler nasip etsin bağışlasın tüm kayıp yaşayan annelere hayırlısıyla

Ah kader arkadaşlarım..yazdıklarınızı bir çırpıda okudum hepimiz aynı şeyleri hissetmişiz hissediyoruz..bende bundan dört ay önce 32+5 de yavrumu kaybettim bir gecenin içinde kalbi durdu..sonrası acı keder..suni sancıyla doğurtmaya çalıştılar saatlerce bir santim açılmam olmadı en sonunda doktoruma yalvardım sezaryenle alın diye..zaten şoktayım ruhen bedenen bitmiş durumdayım kesilip biçilmek hiç umurumda olmadı açıkçası..benim de ilk bebeğim sorunsuz geçen bir sekiz ay..bebeğimi göremedim görmekten korktum insan yavrusundan korkar mı dayanamamaktan korktum..doktorum diğer gebeliklerim için otopsi ve kromozom analizi yapılmasını istemiş hiçbirşeyden haberim yok..sonuç koca bir sıfır ne bende ne bebekte hiçbir anormallik yok..talihsizlik dedi doktorum..bir sonraki gebeliğimde coraspirin ve kan sulandırıcı iğne kullandırıcağını söyledi..ben kendim trombofoli paneli testi yaptırdım sadece mthrf A 1298C değerimde heterizigot mutasyon çıktı..bunun o haftada bi bebeğin ölümüne sebep olmıcağını söyledi başka bi doktor ama bilemiyorum..sebepsiz olması gerçekten insanı aklını oynatıcak duruma getiriyo bazen..neyi yanlış yaptım nasıl oldu..sanki ecelin ne bir saniye ileri ne de bir saniye geri gidemiceğini bilmiyomuş gibi..neler yarım neler..kurulan hayaller herşey..iyiki imanımız var yoksa nasıl dayanırdık bilemiyorum..hala mezarına gidemedim o gücü bulamıyorum kendimde..o yüzleşmeyi yapıcak gücüm yok..bazen diyorum ne kadar korkaksın ne bebeğinin yüzüne bakabildin ne de hala mezarına gidebiliyosun..ne kimseyle görüşüyorum ne kalabalığa giriyorum kimsenin beni zorlamaması için tavır sergiliyorum herkes sanki yaşadıklarımız kolay bişeymiş gibi hemen normale dönmemizi bekliyolar ama o o kadar kolay değil..ilk gözağrım heyecanımdı o benim ne bir mide bulantısı ne bir zorluk yaşattı bana keşke yaşatsaydı da şuan koynumda kollarımda olsaydı annesini bırakıp gidicekmiş meğer..kardeşlerini yollarlar inşallah bizlere ama biliyorumki on tane de evladım olsa en kıymetlim o olucak..ben bi cesaretle korunmayı bıraktım bu dünyada nasibi olan zaten gelicektir..artık daha çok kaderciyim..sanırım bizi ancak bir bebeğin varlığı iyileştirebilir geri kalan herşey boş..Rabbim hepimizin bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucağını doldursun..ben ağlamakla ibadetle Rabbimle konuşarak dertleşerek deşarj oluyorum en çok gerçekten çok faydası oluyo arkadaşlar.. hiçbirinizi tanımıyorum ama sevgiyle kucaklıyorum..

İnan aynı şeyleri yaşıyoruz, 7 ay oldu bende hala gidemedim mezarına, bizde genetik test yaptırdık bayram sonu göstereceğiz doktora, kadın doğum doktorum bi sıkıntı yok temiz cıktı dedi ama ben yinede genetik le görüşeceğim, bebeğe otopsi yapılmadı eşim istememiş bana sormadan karar vermiş, el elde baş baştayız ne bi sebep ne bi neden hiç bişe yok elimizde, kafayı yedim niye dedim neden dedim ama elime hiç bişe geçmedi, bu aralar yine başa sarıyorum cok özlüyorum oğlumu, tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum da. Korunmasız başladık bakalım inş tez zamanda hayırlısı ile hamile kalıp kucağımıza alırız

Allah size dayanma gucu versin cok uzuldum.Bu durumda inanciniza sarilin hersey allahtan siz hicbir sekilde ihmalkar davranmaadiysaniz hersey iciin elinizden geleeni yaptiysaniz iciiniz rahat olsun Allah bu uzuntunuzu yakin zamanda geçirecek bir haayir mutluluuk versin size.Bolbollduaedin icinZdeki bu aci ferahlar.

O korkular..bazen diyorum delilik tekrar hamilelik istemek böyle bişey yaşayıp da nasıl olur nasıl geçer o dokuz ay..eşime bunu söylediğimde bu başıma bişey gelir diye evden çıkmamaya benzer çocuk sahibi olmak istiyosak denemeliyiz dedi..illa hamile kalayım diye değil doğru hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun diye dua ediyorum..ruhen bedenen.. çünkü Rabbim beni benden iyi bilen..gittiğim yaşlıca bir profesöre durumumu anlattığımda başıma gelen şey tekrarlarmı diye sordum bu milli piyango çıkıp da tekrar çıkmaya benzer çivi çiviyi söker hamile kalmaya bak bu acı böyle hafifler demişti ki sezaryen olalı daha iki ay olmuştu bana biraz ümit oldu söyledikleri..inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız burdan..

Bende profa başladım, sezeryan oldum dedim ben iki yıl bekleyemem dedim, doktorda böyle bişeye gerek yok hiç bişe olmaz, baska türlü kendine gelemezsin dedi, her türlü muayenemi yaptı sezeryan dan dolayı istmosel olmus iki ay önce Histereskopi oldum, bu süre içinde ilişki yasaktı zaten yeni başladık korunmasız olarak, doktor beklemene gerek yok deyince o kadar mutlu oldum ki sanki o an hamile kalmıs gibi sevindim, İnş sağlıklıca evlat sahibi oluruz,

Nasıl ihmalkar davranabiliriz ki, elimizden geleni fazlasıyla yaptık doktorlar ne dese orda kaldık aksini yapmadık. Yatakta sağa sola dönmeye korkardım, doğum anına hiç bişe yoktu bi sır gibi oldu ölümü insan bi sebep arıyor, bebek kanala yerleşmemiş diye direk sezeryan oldum kucağım boş kaldı... Bide sezeryan diye herkes iki yıl bekle falan diye laf konusuyorlar bu daha cok insanı üzüyor, zaten Allah nasip eder hamile kalırsam hiç kimseye söylemicem bi süre, nazardan kaybettim bebeğimi buna inanıyorum.

Allahım rahmet eylesin. Cennette minik yavrunux. Allahım kimseye yaşatmasın. Metin olmaya çalışın.

İhmal derken sakin yanlis anlamayin bszrn kucuuk seylerin sorun olmayacagini dusunuruzfilan ona istinaden soyledim.bu acinizi bi nebze hafifletir sizelinizden geleniyapmissiniiz allah boyle yazmis.insallah allah tekrar nasip eder hayirlisi ile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…