36 haftalık oğlumu karnımda kaybettim

Seninle konusmak oyle iyi geldi ki sanki etrafimdaki kimse acimi anlamiyo surekli beniteselli edecek seyler souluyo bense bunlari duymak istemiyorum. Insanlar gecmis olsuna geliyo surekli benm acim dahada katlanmaz hale geliyo kimseyi gormk istemiyorum . Peki canm sen simdi hamile kalmak istiyomusun doktorun kac ay sonra hamile kalabilirsin dedi ?

Aynen öyle bizim üstümüzde bi karar var ne yaparsak yapalım olacak olunca oluyor, sakın kendini suçlama sen bilerek isteyerek yaparmıydın, yaşamak gerekiyorsa yaşanıyor iyi veya kötü, İnş bişe olmaz korkma sahibi Allah, o isterse verir

Bende hiç kimseyi görmek istemedim, görmedim de cıkmadım odadan kimseyi de kabul etmedim yanıma, telefonu da kapattım hiç açmadım, bir aydır kullanıyorum telefonu, doya doya yaşadım acımı ağladım, tesellisi yok bu acının, teselli duymak istemedim. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap, ben iyi ki öyle yaptım diyorum kusura bakan baksın hiç umrumda olmadı

Peki doktorun kac ay sonra hamile kalabilirsin dedi cocuk dusunuyormusun simdi

Doğumumu yaptıran Dr 6 ay sonra düşünebilirsiniz dedi ama ben baska Dr gideceğim cuma günü, bana kalsa hemen istiyorum baska türlü kendime gelemem, bana iyi gelecek tek şey evlat sahibi olmak

Doğumumu yaptıran Dr 6 ay sonra düşünebilirsiniz dedi ama ben baska Dr gideceğim cuma günü, bana kalsa hemen istiyorum baska türlü kendime gelemem, bana iyi gelecek tek şey evlat sahibi olmak
InshaAllah en kisa zamanda salikli evlat sahibi olursun buna cok sevinirim inshaAllah ayni seyleri yasamayiz bi daha Rabbim evlatlarimizi salikla kucagimiza Almayi nasip etsin guzel Allahim herseyin en guzelini en hayirlisini verir. Her serde bir hayir vardir . InshaAllah cennette evlatlarimiza kavusuruz Allah cennete girmeyi nasib etsin . Her gece yavrumu ruyamda gorurum diye yatiyorum iyi oldugunu bilmek beni rahatlatacak benim icin dua edin evladimi bi kere olsun gorebileyim ruyamda da olsa bu bana cok iyi gelecek

Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin, bebeğin iyi hiç merak etme onlar acı üzüntü keder bilmiyor,, sende iyi ol ki o daha iyi olsun, İnş görürsün ben bir ay sonra gördüm rüyamda cok gerçekti yanımda yatıyordu uyandım kokusu hala vardı

Canım öncelikle insanlarla görüşmek istemiyorsan bunu dile getir ve yap. Ben telefonumu eşime yönlendirdim, gelmek isteyenlere de gelmemelerini söylettim. Mesajlara bile dönecek halim yoktu. Bir süre böyle idare ediyorsun ama tabi sonra yine birilerini görünce kötü oluyorsun. En son o kişileri gördüğümde hamileydim bebeğim benimleydi diyorsun ve başa sarıyorsun. Diyorum ya sonra bu acıya alışıyorsun.
Evet hamile kalmayı çok istiyorum. Bana 4 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi doktorlar. En az 6 ay beklemek daha doğru olurmuş ama benim yaşımı da göz önüne alıyorlar. 40 yaşına giriyorum Mayıs ayında. Önceki gün tahlil yaptırdım yumurtalarımda tembellik ve azalma başlamış. Doktor klomen verdi yarın başlıyorum. Eğer bu ay bir şey olmazsa hemen tüp bebek tedavisini başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi. Tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı bir evlada sahip olmayı öyle istiyorum ki anlatamam. İnşallah Allahım hayırlısı ile bize bunu nasip eder, biz de kucağımıza alır öper koklarız yavrularımızı. İnşallah.

Canım bir daha bebek düşündüğünde tüm yaptırdığın tahlilleri ve hamilelik hikayeni doktoruna ayrıntıları ile anlat. En ufak bir şeyi bile atlamasınlar. Bir perinatoloğa görünebilirsin. Ben şu an devlet hastanesinde bir dr a görünüyorum ama hamile kaldığım taktirde hem perinatolog hem de bu dr ile devam etmeyi düşünüyorum. Olacak yine oluyor biliyorum ama en azından biz elimizden geleni yapalım.

Ben özele gidiyordum ve o güne kadar herşey çok iyiydi. 2 li 3lü testleri yapmamıştım bebeğime kıyıpta aldıramam diye. Allah sabır versin inşaallah bu acıyı yaşayan herkese ve bizlere. İnşaallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olurda içimizde ki acı azda olsa diner. tedbirimizi alıcaz inşaallah aynı şeyleri kimse yaşamaz.

InshaAllah canim en kisa zamanda hamile kalirsn bebegini salikli bi sekilde kucagina alirsin inshaAllah ayni seyleri yasamayiz .

Canim sana bi sorum olacak burdaysan

Dün prof. Bi kadın doğum doktoruna gittim, iyi ki gitmişim dedim, vajinal ultrason yaptı herseyime baktı konustuk ben sormadan o dedi ikinci bebek için hiç beklemene gerek yok dedi. Sezeryanda arası kısa olunca sorun olur diyorlar dedim, hiç bişe olmaz korkma sen dedi, o kadar mutlu ayrıldık ki doktordan allah razı olsun umut dolu. Beklemene gerek yok dedi dünyalar benim oldu, ama bende tiroit var değerlerimi normale getirmemiz gerekiyor dün tiroit içinde tiroit sintigrafi çekindim radyasyon aldığım için bekle bir ay yine korunmaya devam edin vücut atsın radyasyonu dedi, sintigrafi sonucuna göre bi yol çizeceğiz İnş, tiroit sıkıntısı var İnş hallolur oda,

yok igne kist yapmadı klomen kullandım yumrtam oldu 22 23 cm büyüdü fakat catlamadıgı için kiste dönüstü canım klomeni doktor verdi adetin 3.günü basladım günde 1 kez 5 gün kullandım sonra gittigimde büyümüş biz çatlatalım dedi ovitrelle catalatma ignesi yaptırdım ama buna ragmen catlamamıs yumurta ondan kist olmus yani

InshaAllah canim hersey yolunda gider. Senin adina cok mutlu olduuuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…