Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimiz kucağımız boş iki sene bekle demek kolay tabi onlara..günler geçmiyo bırakın seneleri..kırkı çıkar çıkmaz hamile kalanları okudum herkes bizim gibi bilinçli mi davranıyo Allahaşkına..bizim de evlatlarımız kucağımızda olsaydı iki sene üç sene bizde düşünmezdik..Rabbim nasip edicekse eder zaten diyorum ya artık daha çok kaderciyim..bende sizin gibi herşeye dikkat ederdim ne hamileler var hamileliği boyunca sigara içenler daha neler neler..küçücük doğuyo hayata tutunuyo Rabbim ömür verdimi..bizim yavrularımızın bu dünyada rızkı yokmuş Rabbim bizim karnımızda cennet kuşları yaratmış bizi de seçilmiş annelerden yapmış acı ama büyük bi mükafat hamdolsun..biz çok güçlüyüz inanıyorum Rabbim bizi mükafatlandırıcak ne bu dünyada ne de öbür dünyada mahzun bırakmıcak bu duyguyu tattırdı yarım bırakır mı hiç merhametlilerin en merhametlisi o..size de çok geçmiş olsun operasyondan dolayı dualarım hepinizle..Bende profa başladım, sezeryan oldum dedim ben iki yıl bekleyemem dedim, doktorda böyle bişeye gerek yok hiç bişe olmaz, baska türlü kendine gelemezsin dedi, her türlü muayenemi yaptı sezeryan dan dolayı istmosel olmus iki ay önce Histereskopi oldum, bu süre içinde ilişki yasaktı zaten yeni başladık korunmasız olarak, doktor beklemene gerek yok deyince o kadar mutlu oldum ki sanki o an hamile kalmıs gibi sevindim, İnş sağlıklıca evlat sahibi oluruz,
Ah canım kardeşim aynı şeyi yaşayan biri olarak sana şunu söylemek istiyorum nacizane..cehennemi iğne ucu kadar görseydik şiddetinden kalbimiz yerinden çıkardı nolur böyle söyleme banada kızma bunu söylediğim için yürek sızını çok çok iyi anlıyorum..evlatlarımız bizim koynumuzda değil belki ama en sevgilinin himayesinde bizde cennet kuşlarının annesi olarak özel seçilmiş anneleriz..bu dünyada ağır bi imtihan içindeyiz biliyorum ama inşallah bu dünyada da sonsuz alemde de kucaklarımızda olucak bebeklerimiz..canı gönülden inanıyorum Rabbim bizi yarım bırakmıcak burdan birbirimize güzel haberler vericeğimiz günler de gelicek inşallah..dualarına canı gönülden amin diyorum ve sevgiyle kucaklıyorum..Ben de 5 Kasım’da 35 haftalık kızımın aniden kalbinin durmasıyla kaybettim. Acını öyle anlıyorum ki, yaşadıklarını tahmin ediyorum. Acısı çok büyük boşluğu çok büyük alışması kabullenmesi çok zor... ama bir can anne karnına düştüğünde ruhu üflendiğinde kaderi belirlenirmiş. Evlatlarımızın kaderi böyle yazılmış, cennet kapısında şefaatçimiz onlar bizim. Canım kızım keşke cehennemde yansaydık da sağ Salim bu dünya sana yazılsaydı.kızımı çok özlüyorum hep yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diyorum hayallerle geçiyor günlerim. Bu imtihanlarımızı sabırla geçirme kolaylığı versin allahım hepimize.. sağlıklı evlatlarla kucaklarımız dolsun inşallah....
Elimiz kucağımız boş iki sene bekle demek kolay tabi onlara..günler
Canının yangının dan böyle diyorsun ama Rabbimin gücüne gidecek sözler etmekten de kaçınmamız lazım, beterin beteri var her şerde bir hayır aramak lazım, hepimiz birbirimizi cok iyi anlıyoruz aynı acıyla yanıyoruz, bende diyorum hep şimdi yedi aylık olacaktı, acaba nasıl olacaktı diye etrafımda yedi aylık bebek arıyor gözlerim, bunun gibi olacaktı demek için, o kadar hasretim ki nasıl olacaktı diye hayalini kurmaktan uyuyamıyorum coğu zaman, bidaha bebeğim olsa nasıl olur onu da bilmiyorum hep ilkimin yerine mi koymaya çalışırım acaba diye düşünüyorum hep, zor cok zor, ağır bi imtihandan geçiyoruz,Ben de 5 Kasım’da 35 haftalık kızımın aniden kalbinin durmasıyla kaybettim. Acını öyle anlıyorum ki, yaşadıklarını tahmin ediyorum. Acısı çok büyük boşluğu çok büyük alışması kabullenmesi çok zor... ama bir can anne karnına düştüğünde ruhu üflendiğinde kaderi belirlenirmiş. Evlatlarımızın kaderi böyle yazılmış, cennet kapısında şefaatçimiz onlar bizim. Canım kızım keşke cehennemde yansaydık da sağ Salim bu dünya sana yazılsaydı.kızımı çok özlüyorum hep yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diyorum hayallerle geçiyor günlerim. Bu imtihanlarımızı sabırla geçirme kolaylığı versin allahım hepimize.. sağlıklı evlatlarla kucaklarımız dolsun inşallah....
Merhabalar seninle ayni seyleri ayni zamanlarda yasamisiz. Konusabiliriz.mutlaka iletisime gec benimle.10 gün önce pazar günü oğlumu karnımda kaybettim. 36+3 günlüktü. Cuma günü son kontrolünü yaptırmıştık ve her şey yolundaydı. 3,600 gr, 51 cm’di hatta 2,5 hafta önde gidiyor demişti dr. Pazar günü tekme hissetmedim ve hastaneye gittim. Allahım o günü ancak öldüğümde unuturum. Oğlumun kalbi durmuş. Suni sancı verdiler ama hiç sancım olmadı. Sezeryan istedim. Normal doğum sancısını acısını çekmek önemli değil de, onun ağlama sesi ile doğum yapma hayalini kurarken o küçücük bedenini görmeyi kaldıramam dedim. Hiç göremedim oğlumu. Son Dr a gittiğimizde ultrasonda öyle net görünmüştü ki yüzü, o güzel yüzü. Canım oğlum Özgürüm. Çok çok acı çekiyorum ve ne yapıcam bilmiyorum. İlk hamileliğimdi ve öyle çok hayal kurmuştum ki onunla ilgili. Herkes uykusuz kalacaksın çok yorulacaksın derdi, ben de eninde sonunda geçecek o zorluklar, onu uyurken uyanıkken sürekli izliycem, her hareketini beynime kaydedicem derdim. Ama bir kere bile göremedim, koklayamadım, sevemedim oğlumu. Ben onu kucağımdan indirmem derken hastaneden eve karnım kucağım boş döndüm. Kıyafetlerini yıkayıp asarken eldiveni yere düşmüştü de onu tekrar makineye atmıştım toz oldu diye. Toz değmesin oğluma derken şimdi toprağın içinde benim güzel yavrum. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum Allahım ne beter bi acıymış bu. Ben hastanedeyken eşim ve kuzenlerim oğlumun bütün eşyalarını toplamış. Benim hamileyken giydiğim kıyafetlerden kullandığım şampuanlara kadar her şeyi kaldırmışlar. Ama evde attığım her adım, baktığım yaptığım her şey bana oğlumu hatırlatıyor. Dün biraz yürüyeyim diye eşim markete beraber gidelim dedi. Bi insan markette ağlar mı? En son oğlumla alışveriş yaptığım markette şimdi oğlum yoktu yalnızdım. Zaten hep yalnızım. Kendimi öyle gereksiz öyle boş hissediyorum ki anlatamam. Sanki ben oğlum karnımdayken vardım sadece ve onunla var olacaktım. Ama şimdi bi hiçim. Birlikte nefes alıp birlikte yemek yedik. Birlikte gezip birlikte uyuduk. Ama şimdi o yok. Kahvaltıda eşim yumurta yapayım diyo ne önemi var ki. Ben onu Özgür beslensin diye yiyordum. Yediğim içtiğim hiç bişeyin bi önemi yok ki. Karnıma dokunduğumda bana tepki veren, buradayım anne diyen oğlum artık yok ki. Allahım sabır ver nolur. Çok özlüyorum oğlumu nolur yardım et. Kimseyle konuşamıyorum. Sağolsun kayınvalidem her gün bizde. Yemek yapıp evi idare ediyor. Annem de yeğenime baktığı için sadece akşamları gelebiliyor. Onların yanında da ağlayamıyorum üzmemek için ama dayanamıyorum. İçimi buraya dökebilirim diye düşündüm. Allahım kimseyi evladı ile sınamasın. Hayatta en büyük dileğim, allahım tüm evlatları anne babalarının kucağında koysun, evlatlara sağlıklı upuzun ömür versin. Ve hiçbir anne baba evladından çok yaşamasın.
Amin inşallah canım, kısa zamanda güzel haberler veririz İnş birbirimizeInsanın derdini bi yasayan anlar hepsini bende yaşadım güzel oğlumu 35+4 de kaybettim öğünü hiç unutmam 28 ocak gunu ben ruhumu ilk heycanımi ilk sevincimi o dugum masasinda biraktim.normal doğum istedim onu doğurmak istedim ebeye göster dedim oğlumu okadar güzeldiki o minicik ellerini hep hissederdim.o acı hiç geçmicek kan pitilasmasiymis sebebi nie bu tahliller baştan istenmezki anlamıyorum illa kayıpmi vermek gerekiyor.bir aydir basladim gebelik için bakalım rabbim nezaman nasip edecek insallah rabbim su mubarek gunlerde birdaha hicbirimize yasatmaz.
Başınız sağolsun sizinde Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah..bende onu soruyorum kendi kendime neden bu testler istenmez hamilelik öncesi yönlendirmez doktorlar insanı illa bi kayıp mı vermek gerekli..benim bebeğimin de 32+5 de kalbi durdu otopsi kromozom analizi hiçbişey çıkmadı..6lı trombofoli paneli testi yaptırdım sadece mthfr A1298C değerinde heterezigot mutasyon var ama bundan kaynaklanmadığını söyledi gösterdiğim doktor..yine de olası bi gebelikte iğne ve coraspirin kullanıcam..sizin hangi değerinizde mutasyon çıktı acaba sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim bu konuda kafam çok karışık çünkü..Insanın derdini bi yasayan anlar hepsini bende yaşadım güzel oğlumu 35+4 de kaybettim öğünü hiç unutmam 28 ocak gunu ben ruhumu ilk heycanımi ilk sevincimi o dugum masasinda biraktim.normal doğum istedim onu doğurmak istedim ebeye göster dedim oğlumu okadar güzeldiki o minicik ellerini hep hissederdim.o acı hiç geçmicek kan pitilasmasiymis sebebi nie bu tahliller baştan istenmezki anlamıyorum illa kayıpmi vermek gerekiyor.bir aydir basladim gebelik için bakalım rabbim nezaman nasip edecek insallah rabbim su mubarek gunlerde birdaha hicbirimize yasatmaz.
Genetikte anladığım kadarıyla sorun gözükmüyo..siz pıhtılaşma testi yaptırtırmışmıydınız 6lı trombofoli paneli testi yani?Bunlar da benim genetik sonucum, genetik doktoru henüz görmedi, bayram sonu gideceğim inş
Gerçi şimdi hatırladım size enfeksiyon demişlerdi değilmi?ama yinede bu testi yaptırın bence yaptırmadıysanız hatta gittiğim bi doktor 6lı trombofoliye ek olarak başka testler de istedi ben onları da yaptırdım sizinle de paylaşayım belki bi faydam olur..birbirimizle fikir alışverişi yapalım ki gözden kaçan bişey olmasın biz tedbirimizi alalım takdir Allahtan tabiki..Genetikte anladığım kadarıyla sorun gözükmüyo..siz pıhtılaşma testi yaptırtırmışmıydınız 6lı trombofoli paneli testi yani?
Bebeğimi kaybettiğim sıralardı, ne testi yapıldı inan hiç bilmiyorum, bayram sonu sonuç göstermeye gidince konısacapım yapılacak baska ne gibi testler varsa hepsini yaptırcam İnşGenetikte anladığım kadarıyla sorun gözükmüyo..siz pıhtılaşma testi yaptırtırmışmıydınız 6lı trombofoli paneli testi yani?
Aynen öyle, burdan birbirimize yardımcı oluruz fikir veririz iyi olır, testler içinde teşekkür ederim ayrıca, yapıldı mı bilmiyorum, genetik olarak cıkan sonuç sadece bu var elimde, Dr gidince hersey aydınlanacak İnşGerçi şimdi hatırladım size enfeksiyon demişlerdi değilmi?ama yinede bu testi yaptırın bence yaptırmadıysanız hatta gittiğim bi doktor 6lı trombofoliye ek olarak başka testler de istedi ben onları da yaptırdım sizinle de paylaşayım belki bi faydam olur..birbirimizle fikir alışverişi yapalım ki gözden kaçan bişey olmasın biz tedbirimizi alalım takdir Allahtan tabiki..
Rica ederim..doktorum bebeğimi kaybettiğim zaman otopsi ve kromozom analizi yaptırmış benim haberim yok tabi hiçbirşeyden şoktaydım çünkü..onlarda hiçbirşey çıkmadı..pıhtılaşma testi yaptırayımmı diye sorduğumda gerek yok herhalukarda iğne ve coraspirin kullanıcaz dedi..ama tabi ben yaptırdım pıhtılaşma testlerini de..onlarda da bariz bişey çıkmadı..yani demek istediğim kendi çabamla yaptırdım pıhtılaşma testlerini..burdaki herkes yaptırsın sonuçta kaybımız büyük ve büyük bir travma yaşıyoruz sonuç olarak Allahın dediği olur ama tedbir bizden takdir Allahtan..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..Aynen öyle, burdan birbirimize yardımcı oluruz fikir veririz iyi olır, testler içinde teşekkür ederim ayrıca, yapıldı mı bilmiyorum, genetik olarak cıkan sonuç sadece bu var elimde, Dr gidince hersey aydınlanacak İnş
Canım benim sonuçlar boyleBaşınız sağolsun sizinde Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah..bende onu soruyorum kendi kendime neden bu testler istenmez hamilelik öncesi yönlendirmez doktorlar insanı illa bi kayıp mı vermek gerekli..benim bebeğimin de 32+5 de kalbi durdu otopsi kromozom analizi hiçbişey çıkmadı..6lı trombofoli paneli testi yaptırdım sadece mthfr A1298C değerinde heterezigot mutasyon var ama bundan kaynaklanmadığını söyledi gösterdiğim doktor..yine de olası bi gebelikte iğne ve coraspirin kullanıcam..sizin hangi değerinizde mutasyon çıktı acaba sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim bu konuda kafam çok karışık çünkü..
Sizin iki tane homozigot değeriniz var pıhtılaşma yani..bidahaki gebelikte iğne ve coraspirin kullandırıcak bi hekim bulun kesinlikle..benim sadece heterezigot bi değerim olmasına rağmen tedbir amaçlı kullandırıcak bana doktorum..hatta değerimi görmeden pıhtılaşma olsa da olmasa da kullanıcaksın dedi..Canım benim sonuçlar boyle
Whatsap grubu mantıklı bencede..ben sezaryen olmuştum sizin normal doğummu acaba?Melek anneleri dr sizlere nezaman gebe kalın dedi aldığınız önlemler varmi.aslinda bizler watsap veya instagram adreslerinden toplu eklesim mi yapsak.iletişim halinde oluruz diyorum gebelik yaşadığımızda fikir alırız birbirimizden dr nin uyguladığı tedavileri paylaşırız malum bu durumu herkes yapamadığından bilgi alamıyoruz heryerden.nedersiniz