36 haftalık oğlumu karnımda kaybettim

Whatsap grubu mantıklı bencede..ben sezaryen olmuştum sizin normal doğummu acaba?
Şimdi gördüm sizin normal doğum korunmanıza gerek yok artık folik asite başlamadıysanız başlayın ve akışına bırakın rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..sizinle aynı zamanda kaybetmişiz bebeklerimizi benden dört gün sonra siz kaybetmişsiniz..benim sezaryen olmama rağmen bu ay bıraktım akışına kendi doktorum en az 6-7 ay dedi ama sonrasında gittiğim iki doktor bırak dedi bende Allaha havale ettim dört ay oldu benimde..bakalım da hemen olucakmı..

Whatsap grubu mantıklı bencede..ben sezaryen olmuştum sizin normal doğummu acaba?
Benim normal doğum evet bende kan ptilasmasi varmis doktorum hamile kalabilirsin artık günün geçer geçmez gel dedi.ben genetikte yaptırdım onun sonuçlarda çıkmak üzeredir ama gerek yok ona dedi kesin kan ptilasmasiymis ah diyorum ah diyorum keşke önceden yapılsaydı bu testlerde bebeğim şuan kucağımda olurdu.whatsap grubuda olur mantıklı diğer anneler pek aktif değil sanırım burda bakalım onlar ne diyor benim için 1 bilgi bile çok önemli

Kan pıhtılaşması olup da sağlıklı doğum yapanlar da var tamamen şans dedi bana gittiğim profesör ama benim de aklım almıyo neden bu test rutin hale gelmiyo..o haftada bi bebek kan pıhtılaşmasından hayatını kaybetmez bide bu cümle hepsinin ağzında..benim değerimi önemsemediler bile heterezigot..bende kan pıhtılaşması var da diyemiyorum sebebi yok yani benimkinin bilmiyorum gerçekten çok yıpratıcı bi süreç..diğer anneler de yazsın da whatsap grubu daha iyi olur..

Ben bebeğimi kaybettikten sonra iyi dr aradım başka ilde bi prof buldum artik onla devam edicem o dr bana 1 tane bile değer farklı oldumu bu kan pitisi demektir dedi . banada dedi doktor kan pitilasmasi olup bebek doğuran çok insan var bizim şansımızda buymuş işte ben eve bide kalp atışı dinleme cihazı bile almayı düşünüyorum. size özelden mesaj atayım biz gurup oluşturalım gelmek isteyeni yavaş yavaş alırız nedersiniz.

Olur tabi özelden size numaramı atayım..demek öyle dedi tek bir değer farklı olsa bile..zaten iğne ve coraspirin kullanıcaz rabbim esirgesin inşallah..

Merhaba canım bendede kan pıhtılaşması var 10 yıllık evliyim 3 düşüğün oldu 8 yıldır korkudan birdaha çocuk düşünemedim..

Allahım sabır versin öyle zor bir şey ki bu. Dilerim tez vakitte sağlıklı, uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat ile kucağınız dolsun. Şimdi bu dilek size uzak gelebilir ama emin olun bir süre sonra hamile kalmak, o yaşanmamışlıkları yaşamak, yarım kalmışlığı tamamlamak istiyor insan. Kaybettiğimiz evladımızın yeri hiç bir zaman dolmayacak bu net. O özlem, onun için kurulan hayaller nasıl bitebilir ki. Dün aynı dönemde hamile kaldığımız arkadaşımın oğlunu gördüm. Beynimden vurulmuşa döndüm resmen . Özgür'üm hayatta olsaydı ondan 2 hafta büyük olacaktı. Gülücükler atıyor etrafa, annesine sarılıyor, oynuyor. Dokunamadım, sevemedim hiçbir şey yapamadım. Kendimi kötü de hissettim ama yapamadım. Zaten oğlumdan sonra hiçbir yeni doğan bebeğe yaklaşamıyorum. Bir tek 2 yaşına gelmek üzere olan yeğenim var ona veriyorum tüm sevgimi. Ömrümüz hep "hayatta olsaydı şimdi şöyle olacaktı" ile geçecek sanırım. Yani benim hala öyle ve değişeceğini de sanmıyorum.
Allahım hepimize sabır versin.

Allahım sizlere sabır versin. Bu olayı yaşadıktan sonra kimsenin, hiçbir annenin evlat acısı yaşamamasını diledim hep ama işte önüne geçilemiyor bazı şeylerin onu görüyorum. Yeni bir kayıp yazısı okuyunca öyle canım acıyor ki anlatamam. Diğer yazılarınızda kan pıhtısından bahsetmişsiniz bunu ihmal etmeyin. Oğlumu kaybettikten sonra gittiğim dr. bana coraspin 100 ve folbiol almamı önerdi. Neredeyse 1 yıl olacak kullanalı. Pıhtılaşma çok mühim. Diğer genetik testlerinizi de mutlaka yaptırın. Yaşlarınızı bilmiyorum ama bu süreçte AMH testi yaptırarak rezervinizi de kontrol ettirin. Ben eğer hamile kalamazsam Ağustos ayında tüp bebeğe başlıycam. Keşke diyorum kaybımdan 4 ay sonra başlasaymışım. Tedavi, tahliller yani yapılması gereken ne varsa ertelemeden yapın derim. Ve dilerim sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarınız olsun kucağınızı dolduran.

esra sen sezeryan mi olmuştun? en son hamileyim demissin. dogdu mu bebeğin? nasılsın?

hissettiklerin, hissettiklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…