Evet aramızda bir gun var canım. Birlikte adana deriz sonra da sevdiklerimize kavuşuruz inşallah
Ailen biliyor mu canım asker beklediğini. Nişanlı mısınAmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn innşş canım yaaa hayırlısıyla bitsin de artıkkkk
evet canım nişanlıyım sen peki var mı bişilerAilen biliyor mu canım asker beklediğini. Nişanlı mısın
Benim yok ya. İnşallah olur. Allah hepimizin gönlüne gore versinevet canım nişanlıyım sen peki var mı bişiler
Amiiiiiiiinnnnnn inşşşş canımmm gelince yaparsınız belki bişilerrr düşünüyor musunuz? nerde askerr senin kiiiBenim yok ya. İnşallah olur. Allah hepimizin gönlüne gore versin
Biz evlilik çok istiyoruz ama çok zor ailemden dolayı. Bilecik deAmiiiiiiiinnnnnn inşşşş canımmm gelince yaparsınız belki bişilerrr düşünüyor musunuz? nerde askerr senin kiii
olur canımm inşş Allah büyüktür yardım eder. Bilecik iyimiş canım benimkide TekirdağdaBiz evlilik çok istiyoruz ama çok zor ailemden dolayı. Bilecik de
İyi Allaha şükür. Neler var neler. Buna şükür. Bizde olsun diye dua ediyoruz ama olur inşllah ne deyim. Simdi biz senle tam bir asker yare ni olduk. Ard arda bekliyoruz yaolur canımm inşş Allah büyüktür yardım eder. Bilecik iyimiş canım benimkide Tekirdağda
evett canımmm sen kavuşcan ertesi gün ben Allahın izniylee . arada uzaklık olunca zorlanıyoruz biz haliyle . sen okuyor musun çalışıyor musun nasıl idare ediyorsunuz bu durumu.İyi Allaha şükür. Neler var neler. Buna şükür. Bizde olsun diye dua ediyoruz ama olur inşllah ne deyim. Simdi biz senle tam bir asker yare ni olduk. Ard arda bekliyoruz ya
Özelden konuşalım istersenevett canımmm sen kavuşcan ertesi gün ben Allahın izniylee . arada uzaklık olunca zorlanıyoruz biz haliyle . sen okuyor musun çalışıyor musun nasıl idare ediyorsunuz bu durumu.
kuzuuuuuummmmm evettttt yaaaaaaa Allahın izniyle bitereceğizz sırayı sana bırakacağım az daha sabır ha gayrettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?