359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Kuzumm gözünn aydınnn spnunda plakalar sen bitirmene yakın plakaları ben başlıcam hayırlısıyla bakalım. Darısı başıma :)
aminnnnnnn inşşşşş kuzumm boll boll sabır versin Allahım bizlere şu askerlik bi bitsin yapacağımı biliyorum ben bay kaprise

Bugün 17 Mayıs konu sahibesi sevgili GiMUm 'muzun mutluluğuna adım attığı gün. Ailemizin büyüğü gibi beraber bekledik askerlerimizi evlilik telaşında bizde yaşadık heyecanını bugün hayallerine kavuştuğun gün umarım çok çok mutlu olursun kuzum Rabbim bir daha ayırmasın sizi bir yastığa baş koyun nice senelerce sağlıkla huzurla aşkla Vee geride kalan bizlere de sabır diliyor ve Rabbimin bizi de askerlerimize kavuşturup tez zamanda güzel yuvalar kurmamızı nasip etmesini diliyorum

Evett kuzum bugun GiMUm un hem kinasi hem dugunu ayy nasil guzel olmustur simdi kim bilir yaa heyecan tavandir bizim kuzu da ohhh evin buyugu gidiyorrrr sonunda gonderdimm Artik fotolari bekliyoruz buyuk bir sabirsizliklaa Allahim mesut etsin canim omur boyu kocaman mutlu ve aask dolu yasayin Allahim ellerinizi bir daha ayirmasin kuzum. Evin ortanca kizindan buyuk kizina kocaman bir masallahh Darisi bizim basimizaa kizzzz blue_dream Tey tey tey tey

amin amin inşallah kuzum sıra sende seni de gönderdim mi sıra bana geliyor demektir hey gidi hey ayy bende çok merak ediyorum eminim çok güzel olmuştur ya darısı başımıza inşallah

Ardahan’ın Yolları
Geçilmezdir Dağları
Askerimi Bırak Komutan
O Yar Bana Sevdalı.

Torun Bakma Öyle Yandan Yandan ŞAFAK 75 ARDAHAN SONN 10 HAFTAMIZZ

,Torun çekil önümden
Yürüme tın tın
Yol ver dedene
Şafak 74 Bartın.

amin amin inşallah kuzum sıra sende seni de gönderdim mi sıra bana geliyor demektir hey gidi hey ayy bende çok merak ediyorum eminim çok güzel olmuştur ya darısı başımıza inşallah
inşşşşşşş kuzum yaaa darısı kazasız belasız başımıza kuzum

Aminn canım inşallah umut olur da dayanma gücü olur hepimize beklemek için
Canım Allah bekleyenlere sabır versin ama ben beklesem ne olacak ki. Ailem sevgilimi öğrendi. Kesinlikle hayır dediler. Yaşımdan dolayı veya mesleği ile ilgili değil. Dinen de efendi biri ama istemiyorlar sevmeye karşılar tanımak istemiyorlar onu. Çok aşırı üzgünüm. Çok . Nolur dua edin de kavuşalım. Çok hayalimiz var çok istiyoruz. Nolur dua edin 3 senedir bekliyorum.

Çeşme buldum taşı yok
Bartın’da yarim yok
Benim yarim İzmir’de
Dünyada eşi benzeri yok..
Geldi Yolculuğumuz Bartın’a
Fazla Kalamayız Ama
24 Saat Sonra Yarimle
Misafiriz Şırnak’a.

Geziyoruz Biz Tın Tın Bugünkü Durağımız 74 BARTIN 10 hafta sonra

Canım Rabbim hayırlısıysa hakkında nasip etsin sevdiğini. Aile önemli askerden bi gelsin babana güzelce anlatırsın kendini. gelir tanışır fikirleri değişir belki. İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…