359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

kızlarcıımm listeden çıkartın biz ayrıldık hayırlısı bu oldu maalesef yapılacak bir şey yok

17 Mayıs 2016 Salı günü bizde hem kına gecemizi hem düğünümüzü yapıcaz Allah ın izniyleeeeeeee
Allahım sana şükürler olsun sonunda bir netlik kazandı
kuzummmmmmm gözünaydınnnnnn ayyyyy çokkkk sevindimmm Allahım içine sindirsinn herşeyiniiii kuzumm benimmmm benimkininde izni bugun bittii ve sabah yola çıkacak inşş artık 3 ayımız kaldı bizimdeee

17 Mayıs 2016 Salı günü bizde hem kına gecemizi hem düğünümüzü yapıcaz Allah ın izniyleeeeeeee
Allahım sana şükürler olsun sonunda bir netlik kazandı

Kuzum çok sevindim ya hayırlısı olsun inşallah çok çok mutlu olursunuz. Bunca beklediğin günler çektiğin sıkıntılar hayırlısıyla sona eriyor artık hep mutlu ol canım benim

Kızlar benim erkek arkadaşımda ağustosta gidecek Allahin izniyle.. Ama ben çok korkuyorum

hadi plakalarrrr gelin bakalımmmmm elimde hazır tam boy listeniz var çizcemmm hepinizi nihahahahahahahaaa 98 kaldı sevdiğim az daha sabrett

Buse Buse canımmmm hayırlı olsun allah kavuştursun hemencik :)) şafak sayacındaki yazıyı görünce duygulandım birden "asıl askerlik dışarda başlıyor.." darısı başıma inşallahh bu uygulamanın adı nedir? bir de şafak saymaya teslim olduğu günden mi yoksa silüs kağıdında yazan tarihinden itibaren mi sayıyoruz? o kadar gün geçti ben hala emin değilim :))

Sgl canm benim Allah razı olsun Rabbim bana bu mutluluğu yaşattı inş darısı size olsun sagsalim kavuşursunuz askerlerinize evet ordaki söz çok anlamlı :) sülüs tarihinden itibaren sayıyosun uygulamanın adıda şafak sayar + online canım :)

30 Nisan 2016 Cumartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

Buse Buse : DOĞAN GÜNEEŞ 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 4 AĞRI 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 10 BALIKESİR

Eda_16 : Şafak .. 11 BİLECİK

_Kkbra : Şafak .. 48 MUĞLA 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 92

vanilya35 : Şafak .. 93 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 98 95 / 3

N niidos : Şafak .. 166 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 186
95 /4

blue_dream : Şafak .. 187 95 /4

tavsannn : Şafak .. 231 95 / 4

oscarandthewolf : Şafak .. 275 96 / 1

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

12 = miracleDK

13 = axi___

14 = guiding1 95 / 4

15 = buse buse

Son düzenleme:
Bence olmuş olmjş bende gimum mu geldi acaba dedim az kaldı kızz 17 sinde düğünü var zaman geçiyor askerine kocasına kavuşuyor darısı başımıza kuzumm
yaptım işte bişilerr onun ki kadar olmasa da evett düğünümüzz var yakındaa teyyyy teyyyyyy teyyyyy darısı başımıza kuzummmm evin büyüğünü gönderiyoruz nihayetttt GiMUm sıraa bana geliyorrrrr sonraa blue_dream elvedaa bekarlıkk hoşgeldinnn yemek çamaşır bulaşıkkk

Ahahah ay çok güldüm yaa bi daha mı düşünsek kızz bekarlık sultanlık hakikaten. Evlenmeden önce böyle evlendikten sonra böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…