- 26 Aralık 2009
- 599
- 684
- 103
1 MAYIS 2016 PAZAR
ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

1 =

2 =

3 =

4 =

5 =

6 =

7 =

8 =

9 =

10 =

11 =

12 =

13 =

14 =

15 =

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabreden dervişş muradına ermişşşş kadın demek sabır demek erkeğini bıkmadan beklemek demek.... saçlar boşuna süpürge olmuyorBizde kavuşacak mıyız arkadaşlar? Bizde sevdiğimiz, yorulmadan beklediğimiz insanla evlenecek miyiz? Bizde sevdiğimiz le mutlu huzurlu olup sagliklica dinimize bağlı olarak bir ömür yaşayıp son nefesimizde ile vefat edecek miyiz ? Hayırlı , sağlıklı evlatlarımız ile nice güzel gelecek bırakacak mıyız? Bir ömür sevdiğimiz, erkegimiz bizi başına tac edip ,ölene kadar bizi sevecek mi? . ..
Ahh ahh ne dualar ettim tam 3 yıl oldu...
Yoruldum beklemekten, kalbim kahroldu.
Mutlu olmak istedim sevdiğimle, erkeğimle
Hep onu bekledim hayat, bu kadarmi zordu?![]()
İnşallah beklememize değer.sabreden dervişş muradına ermişşşş kadın demek sabır demek erkeğini bıkmadan beklemek demek.... saçlar boşuna süpürge olmuyor![]()
Ayy canım benim. Allah sevdiğini sana bağışlasın inşallah. Dua et. De ki mesela Allahım eğer sevdiğim iyiyse çocuk sevindirecegim de. İyi haberi alınca da sevindir hemen. Sadaka kazayı belayı önler . Haber alınca hemen buraya yaz olur muofff kızlar bugün akşam üzeri hakkari-şemdinlide büyük bir çatışma çıkmış, 2 asker şehit olmuş. benim askerimde şemdinlide.. gitmeden mesaj atmış "aşkım ben olay yerine gidiyorum takviye olarak. 4 şehit varmış, dua et, çatışma çıkmış" diye. saat 19:30 civarı attı mesajı.. kendisi kobra nişancısı.. zırhlı araçlarla gidiyorlar güvenlik sağlamak için. hala ses seda yok çok endişeleniyorum. sürekli dua ettim. nete baktım sürekli haberlere düşmüş mü diye. 1 saat önce haber sitelerine düşmüş şemdinlide çatışma 2 şehit diye.. bir de video vardı askeri araçların geçişi.. 15 den fazla kobra zırhlısı gidiyordu olay yerine peş peşe.. sevdiğim de onlardan birinin içinde. o kadar korkuyorum ki mayın, tuzak bir şey olur diyeallahım rahmet eylesin şehitlerimize, bütün mehmetçiklerimizi korusun.. sizde dua edin ne olur..
Ayy canım benim. Allah sevdiğini sana bağışlasın inşallah. Dua et. De ki mesela Allahım eğer sevdiğim iyiyse çocuk sevindirecegim de. İyi haberi alınca da sevindir hemen. Sadaka kazayı belayı önler . Haber alınca hemen buraya yaz olur mu
Olur mu hic önemli değil canım benim. Burda hepimiz asker yareniyiz. Bu arada özel e bir bakar misinamiiiiiin canım inşallah. bildiğim ne kadar dua varsa okudum. inançlı biriyim ama dinimin gerektirdiği şeyleri yapmıyorum o yüzden ya duam kabul olmazsa diye çok korktum. yarın miraç kandiliymiş bir de, büyük bir camiye gidicem bütün askerlerimize dua etmek için. bir haberini alayım da yazarım burayasağol kuzumm desteğin için..
ŞAFAKKKK 90 kocişşşşş12 haftamızz kaldııı
![]()
evetttttt kuzummmmmmm yarınnn doğan güneşşş onların olacakkk darısı başımızaa inşşşş mübarek kandil günü Allahım tüm askerlerimizi korusun sevdiklerine bağışalsın kazasız belasız kuzumm bizim sevdiceklerimize bize bağışlasın kuzummm
evett canımm ardarda düşeceğizz seninle ve sabırsızlıkla bekliyorum bendeee sanki o zamn daha çabuk geçecekmiş gibi zaman1 hafta sonra plakalara düşeceğiz inşallah.![]()
Evet aramızda bir gun var canım. Birlikte adana deriz sonra da sevdiklerimize kavuşuruz inşallahevett canımm ardarda düşeceğizz seninle ve sabırsızlıkla bekliyorum bendeee sanki o zamn daha çabuk geçecekmiş gibi zaman![]()