- 26 Aralık 2009
- 599
- 684
- 103
gözümüzz aydınnnn düştük nihayet plakalara canımmmAz kaldı inşallah.... askerlik bittikten sonra asıl şafak başlayacak... evlenene kadar hep acemiyiz ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözümüzz aydınnnn düştük nihayet plakalara canımmmAz kaldı inşallah.... askerlik bittikten sonra asıl şafak başlayacak... evlenene kadar hep acemiyiz ...
VEEEEEEEEEEE 81 DÜZCEEEEEEEEEE Allahım sen hayırlısıyla bitirmeyi nasip ett bizlere![]()
Eveeeetttt günler geçti plakalara düştük. Bitecek de inşallah... bende kavuşurum sevdigime inşllah. Sende tabi. Cümlemiz...gözümüzz aydınnnn düştük nihayet plakalara canımmm![]()
aminnnnnnn inşşşşş kuzumm boll boll sabır versin Allahım bizlereKuzumm gözünn aydınnn spnunda plakalar sen bitirmene yakın plakaları ben başlıcam hayırlısıyla bakalım. Darısı başıma :)
Evett kuzum bugunBugün 17 Mayıs konu sahibesi sevgiliGiMUm 'muzun mutluluğuna adım attığı gün. Ailemizin büyüğü gibi beraber bekledik askerlerimizi evlilik telaşında bizde yaşadık heyecanını bugün hayallerine kavuştuğun gün umarım çok çok mutlu olursun kuzum Rabbim bir daha ayırmasın sizi bir yastığa baş koyun nice senelerce sağlıkla huzurla aşkla
Vee geride kalan bizlere de sabır diliyor ve Rabbimin bizi de askerlerimize kavuşturup tez zamanda güzel yuvalar kurmamızı nasip etmesini
diliyorum
![]()
Evett kuzum bugunGiMUm un hem kinasi hem dugunu ayy nasil guzel olmustur simdi kim bilir yaa heyecan tavandir bizim kuzu da ohhh evin buyugu gidiyorrrr sonunda gonderdimm
Artik fotolari bekliyoruz buyuk bir sabirsizliklaa
Allahim mesut etsin canim omur boyu kocaman mutlu ve aask dolu yasayin Allahim ellerinizi bir daha ayirmasin kuzum. Evin ortanca kizindan buyuk kizina kocaman bir masallahh
Darisi bizim basimizaa kizzzz
blue_dream
Tey tey tey tey
![]()
amin amin inşallah kuzum sıra sende seni de gönderdim mi sıra bana geliyor demektir hey gidi heyayy bende çok merak ediyorum eminim çok güzel olmuştur ya darısı başımıza inşallah
![]()
Yine bir gün ... Yeni bir gün... Umut olsun hepimize.
Canım Allah bekleyenlere sabır versin ama ben beklesem ne olacak ki. Ailem sevgilimi öğrendi. Kesinlikle hayır dediler. Yaşımdan dolayı veya mesleği ile ilgili değil. Dinen de efendi biri ama istemiyorlar sevmeye karşılar tanımak istemiyorlar onu. Çok aşırı üzgünüm. Çok . Nolur dua edin de kavuşalım. Çok hayalimiz var çok istiyoruz.Aminn canım inşallah umut olur da dayanma gücü olur hepimize beklemek için
Canım Allah bekleyenlere sabır versin ama ben beklesem ne olacak ki. Ailem sevgilimi öğrendi. Kesinlikle hayır dediler. Yaşımdan dolayı veya mesleği ile ilgili değil. Dinen de efendi biri ama istemiyorlar sevmeye karşılar tanımak istemiyorlar onu. Çok aşırı üzgünüm. Çok . Nolur dua edin de kavuşalım. Çok hayalimiz var çok istiyoruz.Nolur dua edin 3 senedir bekliyorum.