359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

kuzuumm çok üzüldüm annesi kendi kucağında uyutsaymış çocuğu ,hadi senin kucağında uyudu havalimanına gittiğinizde alsaydı ya bari insan bi düşünür.tamam o da kötü niyetli yapmamıştır ama bunlar hassas anlar özel anlar..okudum hepsini ben bile sinirlendim üzüldüm doğum gününde sen en normal olanını yapmışsın ama sinirlenmesini anlayamadım belki de vanilya35 in de dediği gibi uyum sorunu olmuşturama kız olayında kafam karıştı

yuppiiii yupppiiiiiiiiiiiii 45 kaldıııı evin büyük kızı gidiyorrr ohhhhh son 7 haftan geçsin son 7 gününüz kalsınn kuzumm benimmm bacağın nasıl olduu
ne 7 günümüz mü kuzum son 7 saniyemiz kalsın yaa artık çok heyecanlanmaya başlıyorum ben napcaz böylee
bacağım aynı canım salı günü kayınvalidem e gidicem ,eşimin teyzesi ona bırakmış kantaron yağını bundan sonra onuda kullanıyım diyorum inşAllah geçer bakalım..şimdi bide yaz geliyor ya tereddüt ediyorum..acaba güneşe çıktığımda iz kalır mı diye

21 Mart 2016 Pazartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

A axi___ : Şafak .. 8 ARTVİN

guiding1 : Şafak .. 28 GİRESUN 95 / 4

Buse Buse : Şafak .. 40 KIRŞEHİR 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 44 MALATYA 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 50 NEVŞEHİR

Eda_16 : Şafak .. 51 NİĞDE

_Kkbra : Şafak .. 88 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 132

vanilya35 : Şafak .. 133 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 138 95 / 3

N niidos : Şafak .. 216 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 226
95 /4

blue_dream : Şafak .. 227 95 /4

tavsannn : Şafak .. 271 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 315 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

12 = miracleDK

Şafak 44 Malatyaaa
Son 7 haftamız kaldı Kocacımm

ayyyyyyy inşşşşş kuzummm benimm güneş kremi sürersin yüksek faktörlü bişeycik olmaz merak etme kuzum bizimde bitsin artık bu günlerimiz yaaaaa

canım çok haklısın ama şöyle bişey var ilişki ne kadar uzun sürerse sanki o kadar çok vıcıklaşıyor bide araya askerlik girince tuz biber oluyor. askerlik gibi zor bir dönemi genelde bizim sabrımızla bitiriyorlar arkalarında biri olduğunu biliyorlar ve bu biraz onları şımartıyor. ama dediğim gibi düzelemeyecek bişey yok sadece sana ve askerliğin bitişine 15 güne ancak alışır daha rüyalarında görecek askeriyeyi uyku düzeni olmayacak vs vs belki yer yer gerilecek yine ama sonra düzelecek. innşş düzelirde ve hatasını anlayıp kocaman güzel bir sürprizle özür diler canım sen canını sıkma içini ferah tut.

veeeeee sonnn 18 haftamız başlamış bulunuyor 135 alıcam seni ordan kara berelimmmm Allahım sen tüm askerlerimizi sevdiklerine bekleyenlerine kazasız belasız kavuştur YA RABBİMM

Annesi arabayi kullaniyodu kuzum ben arkaya oturdugum icin benim kucagimda uyudu ben sadece inip ona sarilip guzelce karsilayamadigima cok uzuldum suan bana daha hassas davraniyo ama ilk olanlar beni cok uzdu kiz konusuda eskiden tanidigi biri ben ismen biliyorum durduk yere mesaj atmis kiz buda salakligima geldi cevap verdim diyo ben kizarim diyede soylememis aklim cok karisik insan herseyi bianda silemiyo bu kadar emek bu kadar yil ama buyuk bi hayal kirikligi yasiyorum

Askerden sonra ciddi adimlar atmayi dusunuyoduk ama simdi benim aklim cok karisik sanki bana davranislari degismis gibi gerci ona boyle soyledigimde ben seni cok ozledim ama bunu gosteremiyorum herkesin icinde opup sarilamiyorum diyo tamam hakli ama bende bana ozel vakit ayirsin istiyorum hic ayirmiyo Sizde simdi birlikte gecirceginiz gunleri dusunmuyomusunuz kafanizda planlar yapmadinizmi ben sanirim hicbisey istedigim gibi olmadigi icin uzuluyorum

canım senin tarafından konuşursak sen koca bir 365 gün bekledin ve bu günleri hep kavuşacağın ana göre yaşadın. elimi böyle koycam kolumu şöyle atcam vs. ama o beklediğin günler geldi ve beklentilerin tavan yaptı. kafanda yaşadığın kavuşmayla gerçekte olan kavuşma birbiriyle çatışma yaşadı yani kendi aklına kendin oyun oynamış oldun bi nebze. aklın yüklediğin bilgileri alamayınca ortaya hayal kırıklığıyla beraber ümitsizlik ve harcadığın çabanın böyle sonuçlanmasının hüsranıyla karşılaştın. öncelikle bu durumu kendin içinde hesaplaşmalısın. aklına bu olumsuzluğu kabul ettirmeli daha sonra enişteyle vakit yaratman lazım. çünkü o da daha yeni geldi ve tabiri caizse üzerien çullandılar enişteninn. byle oluncada sen ilgisiz kaldın gibi oldun aslında aklı sende ve şuan yeni gelmiş olmanın ve onu görmek isteyenlerin olmasıyla beraber böyle terslik oldu. ona biraz daha zaman ver etraftakiler doysunlar ona bi dişini sıkacağın şurda en fazla 15 gün daha var. yoksa seni sevmeyip özlemediğinden değil bu davranışları. merak etme düzelir canımm sen içini rahat tut sadece.

Tesskkur ederim canim ne guzel anladin beni boyle durumlari kimseyle paylasamiyorum cunku anlamiyolar malesef ssen yuregime su serptin resmen cok tesekkur ederimm Allahim sanada sabir versin sevdigine sagsalim kavusursun insallah

Tesskkur ederim canim ne guzel anladin beni boyle durumlari kimseyle paylasamiyorum cunku anlamiyolar malesef ssen yuregime su serptin resmen cok tesekkur ederimm Allahim sanada sabir versin sevdigine sagsalim kavusursun insallah
aminnnn inşş kuzumm tüm asker yolu bekleyenler kazasız bi şekilde kavuşsunlar askerlerine. sen kendini yıpratma zaten bu zamana kadar ayrı kaldınız ve her sorunun üstesinden geldiniz şimdi yanında daha kolay çözersiniz problem olunca. inşş bir daha böyle tatsız şeyler yaşamazsın. bu sıkıntının üzerine git bi kuaföre bi fön çektir bi kaş ohh birde makyajj yaptın mı topuklarından duman çıkarak gelir enişte

22 Mart 2016 Salı

A axi___ : Şafak .. 7 ANTALYA

guiding1 : Şafak .. 27 GAZİANTEP 95 / 4

Buse Buse : Şafak .. 39 KIRKLARELİ 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 43 KÜTAHYA 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 49 MUŞ

Eda_16 : Şafak .. 50 NEVŞEHİR

_Kkbra : Şafak .. 87 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 131

vanilya35 : Şafak .. 132 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 137 95 / 3

N niidos : Şafak .. 215 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 225
95 /4

blue_dream : Şafak .. 226 95 /4

tavsannn : Şafak .. 270 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 314 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

12 = miracleDK

Şafak 43 Kütahyaaa
Son 7 haftamız kaldı Kocacımm

ahhh inşAllah kuzumm yaa çooook özlediiiiiimm
özlenmezmii kuzumm yaaaaa offff sabırsızlıkla liste başı olmayı olmayı bekliyorumm enişte gelince sakın bizi bırakmaaa listemizi hazırla amaaaaaaaa ya da senden sonraa bana el veririsin ben hazırlarımm

özlenmezmii kuzumm yaaaaa offff sabırsızlıkla liste başı olmayı olmayı bekliyorumm enişte gelince sakın bizi bırakmaaa listemizi hazırla amaaaaaaaa ya da senden sonraa bana el veririsin ben hazırlarımm
orası henüz belli değil kuzum bir süre girememe ihtimalimde var(işe başlayayıncaya kadar) kesinleştiğinde gönül rahatlığıyla sana devredebilirim

bende liste başı olacağım günü sabırsızlıkla bekiyorum hemde 3-4 günlüğüne olucaz Allahın izniyle ..kuzumm benim yaa sizde görün inşAllah bugünleri ,insan biraz daha hissediyor yaklaştığını

23 Mart 2016 Çarşamba

A axi___ : Şafak .. 6 ANKARA

guiding1 : Şafak .. 26 ESKİŞEHİR 95 / 4

Buse Buse : Şafak .. 38 KAYSERİ 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 42 KONYA 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 48 MUĞLA

Eda_16 : Şafak .. 49 MUŞ

_Kkbra : Şafak .. 86 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 130

vanilya35 : Şafak .. 131 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 136 95 / 3

N niidos : Şafak .. 214 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 224
95 /4

blue_dream : Şafak .. 225 95 /4

tavsannn : Şafak .. 269 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 313 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

12 = miracleDK

Canım askerlik zor askeri beklemek daha da zor asker yarenleri olarak hep askerlerimizin geleceği günü düşünerek avutuyoruz kendimizi beklentilerimizi de ona göre yükseltiyoruz. ama maalesef ki gözden kaçırdığımız bir durum var, bir yıldır zar zor alıştıkları bir ortamdan sonra serbest kalınmışlık duygusunu yaşıyorlar ve boşluğa düşmüş oluyorlar biz geldiklerinde sürekli bizimle ilgileneceklerini düşünerek günlerimizi geçirirken onların tek isteği eve dönebilmek. Bir yıl sonunda ne yapacaklarını bilemiyorlar maalesef onların askerliği bitiyor ama bizim asker yarenliğimiz aslında hala devam ediyor çünkü şimdi de buraya alışma sürelerinde sabırlı olmamız gerekiyor. İnan seni çok iyi anlayabiliyorum hem öncesinden hem de askerdeki süreçte onu bekledin yanında oldun şimdi böyle kendini gözden çıkarılmış gibi hissetmen normal ama şu da bir gerçek ki hala askerdeki kafadalar. Buradaki hayatına adapte olduğu an eminim ki eskisi gibi olacaktır. Bana hep diyorlar geldiğinde hemen birşeyler bekleme sakın ondan bir ay daha kendine gelmesini bekleyeceksin sabırla diyorlar. Bunu nasıl yapabilirim bende bilmiyorum ama yine destek olacağız birbirimize sen içini ferah tut şimdi biraz daha bekle ve çok üstüne gitme bak göreceksin koşa koşa gelecektir sana. Onlar için onları beklemek orda destek olmak çok kıymetli ve bunun kıymetini Allahın izniyle bileceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…