maşaallllllaaaaah sizeeeee Allahım ömür boyu huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin canım size. hayırlı tezkereler canımKızlarrımmm bayadır yazamadım :) vizelerle uğraşıyorum yaklaşık 10 gündür yarim izindeydi 5 gündür felanda yanyanayız :) foto yüklemeye çalıştum umarım becerebilmişimdir
hadi gözün aydın canım.kız sevdiceğinin saçlar ne uzunmuş.benimkide çok üzülüyor üstleri bari uzatmaya izin vermiyorlar diyeKızlarrımmm bayadır yazamadım :) vizelerle uğraşıyorum yaklaşık 10 gündür yarim izindeydi 5 gündür felanda yanyanayız :) foto yüklemeye çalıştum umarım becerebilmişimdir
bendeekaç sayıyoruz: 130
ruh hali : bunalım
ne istiyor : huzur,mutluluk,anlayış,ilgi,mantık,empati,sessizlik...
ne zaman : HEMENNN !!!
kuzuuum teskere tarihiniz belli oldu mu *
Evet tatlım belli oldu 30 nisan da aliyo 1 mayıs sabahı çıkacak inş ama işte ben görmücem malesef ağustosa kadar direkt istanbula geçicekkuzuuum teskere tarihiniz belli oldu mu *
teskere tarihinden 1 gün sonra mı gönderiyorlar canım ?Evet tatlım belli oldu 30 nisan da aliyo 1 mayıs sabahı çıkacak inş ama işte ben görmücem malesef ağustosa kadar direkt istanbula geçicek
Gpost: 45822870 .!.:teskere tarihinden 1 gün sonra mı gönderiyorlar canım ?
aa kuzum peki gidip gelme imkanınız yokUOTE]
Yok canm aslında o gün çıkabilir ama aksam oldugu icin cikmak istemiyo o gece kalıp sabah cıkicak bende tam olarak bilmiyorum imkandan degilde ben nişanlıma direk işine geç dedim istanbulda calisiyo hem vana gidicek hem antebe benim yanıma gelicek mecburen sonra istanbula geçicek işi için bende o kadar yola katlanma dedim abisinin ağustosta nişanı var antbe gelip beni alicak vana gecicez
ayy kuzum olsun kusura bakar mıyım hiç :) ama cevabımı alamadım balımm :))Ya canm ben senin mesajlarını cevaplarken sürekli böyle oluyo kendiliginden k.bkma valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?