su gibi geçicek canım Allah ın izniyle .bak bizim bile 300 küsür günümüz bitti sizinde hiç bişey kalmıycak ..banada geçmiyor gibi geliyordu ama plakalara gelmişiz onları bile yarıladık nerdeyse.rabbim sizinkileri de göz açıp kapayıncaya kadar geçirsinAhhGiMUm simdi şafak panosuna bakınca ne kaa cok var bizim daha yaaa gel tezkere gel tezkere diye dolanicam en sonunda ortalarda
su gibi geçicek canım Allah ın izniyle .bak bizim bile 300 küsür günümüz bitti sizinde hiç bişey kalmıycak ..banada geçmiyor gibi geliyordu ama plakalara gelmişiz onları bile yarıladık nerdeyse.rabbim sizinkileri de göz açıp kapayıncaya kadar geçirsin
kuzum böyle bir şey yaşadığın için okurken çok üzüldüm ve hem okudum hem empati yaptım. almaya gittiğin gün talihsizlik olmuş sanırım . aslında tezkere sonrası yaşadığınız 1 hafta tamamen uyum sorunu olmuş. sen hayaline bi ton şey sığdırırken eniştenin bunlardan haberi yoktu sanırım. yani askerliğin bitiş döneminden sonra normal ortamlarına uyumsuz oluyorlar. bunu şöyle düşünebilirsin nasıl ki askere giderken herşeyi büyütüyorlar nasıl bir ortamla neyle karşılacaklarını bilmiyorlar döndükleri zamanda aynı psikoloji oluyor. bu kadar uzun zamandan sonra askerliğin bitmiş olmasına bi anlam veremiyorlar. onlara göre sanki hala komutan arayacakta geri çağıracakmış gibi oluyor. aşırı şaşkın ve tedirgin bir tutum sergiliyorlar. msj konusuna da değinecek olursak belki önemsiz birşeydir ama sana da hak veriyorum o kadar bekle sabret her türlü stresi çek gelsin ve böyle olsun. eminim ki bunlar 1 ay içinde geçer canım. sen o kadar gün sabrettin ne zorlukları aştın şimdi o yanındayken gayet güzel aşarsın. sen güzel günleri yaşamayı hak ettin ve hemen pes etmek yok.artık yüzyüzesiniz rahatça konuşabilirsiniz. inşş en yakın zamanda aşk dolu günlerinize geri dönersiniz canımm...Kizlar moralim cok bozuk .. Kavustuk ama hicbirsey hayalimdeki gibi, bekledigim gibi olmadi. Karsilama bile .. Eminim sizde safak saydiginiz hergun donucegi ani hayal edip kendinizi avutmussunuzdur yani ben oyle yaptim .. Hergun gelicegi zaman ona nasil sarilcagimi hayal ettim, hatta internette askerine kavusan videolari gordugumde agliyodum.. Ama ne oldu? Karsilama gunu havaalanina gitmek icin hazirlandim annesi almaya geldi beni halasi ve kucuk yigenide gelmis supriz olsun diye yigenini cok sever. Neyse havaalanina giderken yigeninin uykusu geldi anneside yengenin kucagina yat hadi dedi bende cok seviyorum yatirdim kucagima uyudu ama havaalanina geldik uyanmadi, otopark ucreti vermemek icin disarida bekledik . Sonra sevgilim indim ben diye aradi annesi iki dakika bekliyelimde arabada sigara icemez orda icsin dedi neyse arabayla gittik ben kucagimda yigeni oldugu icin inip sarilamadim annesi sarildi optu ben eve gidene kadar bekledim sarilabilmek icin.
Geldiginin ertesi gunu dogum gunumdu kizlar sabahin 8 inde uyandim heycanla bugunu benle gecirmek ister diye hazirlandim ve ona 10 gibi uyandiginda istedigi zaman beni alabilcegini hazir oldugumu soyledim ona sormadan boyle bisey yaptigim icin bna kizdi ve okadar cok agladimki annem cok uzuldu .. Neyse beni daha sonra aldi bana hediye aldik biraz disarda oturduk onlara gittik ablasi dogum gunum icin pasta yapmis o gunde oyle gecti.. Diger gun salak ben yine hazirlandim ama bu sefer ona soylemedim o istedigi zaman gorusuruz diye bekledim ve aksama kadar beklemis oldum.. Aksam annesi yemege cagirdi ozaman aldi beni yemek yedik bide ne olsun? Benim dogum gunumde geldiginin daha ilk gunu ben yanindayken baska bi kizla mesajlasmis ! Mesajlari okudum iki uc cumle bisey konusmuslar ve anlamli hic bisey yok bos muhabbet. Bende sana verdigim tum emekler helal olsun ama artik yokum dedim eve birak beni dedim eve geldim diger gun tartistik sonra yine tartistik sonra konuyu kapatmaya karar verdik ama hicbisey hayalimdeki gibi olmadi ve cok mutsuzum ...
yuppiiii yupppiiiiiiiiiiiii 45 kaldıııı evin büyük kızı gidiyorrr ohhhhhŞafak 45 Manisaaa
Son 7 haftamız kaldı Kocacımm
Insallah canim biz 6 yildir birlikteyiz ve bu askerlik beni cok yipratti sabrederken hep donunce herseyin cok guzel olucagina inandirdim kendimi boyle olunca artik cok yoruldugumu hissediyorum tek istedigim biraz ilgi yani insan bu kadar zorlukk cekince tum herseyine askerde oldugu icin sabredince donunce birazda el ustunde tutulmak istiyokuzum böyle bir şey yaşadığın için okurken çok üzüldüm ve hem okudum hem empati yaptım. almaya gittiğin gün talihsizlik olmuş sanırım . aslında tezkere sonrası yaşadığınız 1 hafta tamamen uyum sorunu olmuş. sen hayaline bi ton şey sığdırırken eniştenin bunlardan haberi yoktu sanırım. yani askerliğin bitiş döneminden sonra normal ortamlarına uyumsuz oluyorlar. bunu şöyle düşünebilirsin nasıl ki askere giderken herşeyi büyütüyorlar nasıl bir ortamla neyle karşılacaklarını bilmiyorlar döndükleri zamanda aynı psikoloji oluyor. bu kadar uzun zamandan sonra askerliğin bitmiş olmasına bi anlam veremiyorlar. onlara göre sanki hala komutan arayacakta geri çağıracakmış gibi oluyor. aşırı şaşkın ve tedirgin bir tutum sergiliyorlar. msj konusuna da değinecek olursak belki önemsiz birşeydir ama sana da hak veriyorum o kadar bekle sabret her türlü stresi çek gelsin ve böyle olsun. eminim ki bunlar 1 ay içinde geçer canım. sen o kadar gün sabrettin ne zorlukları aştın şimdi o yanındayken gayet güzel aşarsın. sen güzel günleri yaşamayı hak ettin ve hemen pes etmek yok.artık yüzyüzesiniz rahatça konuşabilirsiniz. inşş en yakın zamanda aşk dolu günlerinize geri dönersiniz canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?