359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

o attığım yemek odasından vazgeçtim canım o olmuycak artık içime sinmedi. başka daha güzel bişey bakıcam..ayy kuzucum çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum böyle samimi yorumlara..aa sen spil i biliyor musun
amiin inşAllah canımm

[

Aa bilmem mi kuzum universitemin guzide manzarasiydi spil dağı. orda okudum ben manisa merkezi de bilirim ikinci memleket sayilir benim. Kuzum hepimizin hayali sevdiklerimizle guzel yuvalar kurmak bi de sen bizim icimizde ilk evlenecek olansin ya ilk goz agrisi gibi o yuzden senin heyecanin ve mutlulugun bizi de mutlu ediyor

Bakalim sonuc ne olacak artik kuzumm bazen cami avlusuna birakasim geliyor benimkini :) bacakli kose atmistin ya bana o guzeldi ama misafir deyince kullanisli olmayabilir sogru soyluyosun kuzum. Bende biliommmm bende bendee manisayi geldimde hemmm :))) bide spile cikmadan daha altta guzelll bir cafe var cay bahcesi ama manisa ayaklar altinda. Ordada cay ictimm ohhh :))) turgutluyada geldimm

Heh orayi bende biliyorum hadi bakalim baya baya yari manisaliymisiz ya biz

aa ne zaman geldin kuzum evet biliyorum o kafeyi yaz-kış her zaman dolu oluyor çok sık gidiyorduk bizde bi ara kışın soğuktan etrafına naylon koruyucu koydukları için biz poşet kafe diyoruz ona ama adı başka bişeydi unuttum.

Evett kuzumm yaa orasi guzel ama alt taraf gecekondu goruntuyu bozuyor. Ama havasi guzel yani. Ahhhh gencligimmm ahhh

Ahahah seni duyan da emekliligin geldi sanacak dur bakalim daha genciz biz daha evlencen hem seninde burda ceyizlerini gorcez inşallah umitsizlige kapilmiyoruzz asker yareniyiz biz, bizde umitsizlige yer yok

ben heveslendiriyim o zaman sizi çok beklemeden evlenin hepiniz
meğer sende buralıymışsın kuzucum .benimde annem buralı canım ben aslında izmirliyim ama küçükken buraya taşındık.vay bee şaşırdım

2 yil onceydi galiba kuzumm baharda gelmistim posetleri kaldirmislardi galiba. Cigdem cekirdek girla bizde blue_dream le beraber bi kova cigdemle oraya gelip seni cagirmayi dusunuyoruzz. Bu stres ancak boyle gecer sende ev stresi tezkereyle beraber bizde hem safak hem hem ozlemmm

şaka gibi valla 3 ümüz de aynı yerlere gitmişiz ordan bize pijama partisinee

Vakti zamani gelince insallah bizde paylasiirz kuzum haklisin sasirtici aslinda hem bu kadar birbirine yakin sehirlerde olmak hem de ayni sehirlerde bi yasanmisligimizin olmasi.. Allah denk getirmis bak onca uzakliklar arasinda biz ayni yerlerde denk gelmisiz

Çiğdeme hayir demem bak hakkaten iyi stres attırıyor

aa ben onu hiç düşünmedim sahiden birbirimize çok yakın şehirlerdeyiz .kader işte

Ahahah seni duyan da emekliligin geldi sanacak dur bakalim daha genciz biz daha evlencen hem seninde burda ceyizlerini gorcez inşallah umitsizlige kapilmiyoruzz asker yareniyiz biz, bizde umitsizlige yer yok
Su uyur bir asker yareni asla uyumaz. Evett bakalimm nasil olacak o heyecan ki acaba olacak mi. Kuzummm senin ceyizlerini de gorcezzzz ohhhhh

13 Mart 2016 Pazar

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

A axi___ : Şafak .. 16 BURSA

guiding1 : Şafak .. 36 KARS 95 / 4

Buse Buse : Şafak .. 48 MUĞLA 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 52 NİĞDE 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 58 SİVAS

Eda_16 : Şafak .. 59 TEKİRDAĞ

_Kkbra : Şafak .. 96 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 140

vanilya35 : Şafak .. 141 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 146 95 / 3

N niidos : Şafak .. 224 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 234
95 /4

blue_dream : Şafak .. 235 95 /4

tavsannn : Şafak .. 279 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 323 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

12 = miracleDK

Ahh GiMUm simdi şafak panosuna bakınca ne kaa cok var bizim daha yaaa gel tezkere gel tezkere diye dolanicam en sonunda ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…