öyle düşünme kuzucum rabbim sizin için en hayırlı zamanın bu zaman olduğunu düşünmüş demek ki ..
bende kayınpederime söyledim babacım unutmadan kilidi de hemen değiştirelim diye canım Allah korusun ben çok korkarım öyle şeydenevet balımm hem ev büyük hem bi misafir geldiğinde oturması bunda daha güzel ve rahat olur hem köşe koltuklarını başka bi taraf çekmek istediğinde çok zor oluyormuş hemde yatılı bi kaç misafir geldiğinde bunu açıp yatırması çok daha kullanışlı olur dedim saydım bi sürü
köşe alırsam ufacık kalıcak oda da canım o yüzden en uygunu koltuk takımı oldu.
ayy canım benim ya biri böyle aldıklarım hakkında gerçekten hissettiğini söylediğinde inan çok mutlu oluyorum ,içime su serpiliyor.yoksa kara kara düşünüyorum acaba çok mu koyu yoksa güzel değil mi diye
o attığım yemek odasından vazgeçtim canım o olmuycak artık içime sinmedi. başka daha güzel bişey bakıcam..ayy kuzucum çok teşekkür ederimHatırlıyorum yemek odası takımını canım hoştu o da zaten bendevanilya35 gibi beğeniyorum zevkini hemen hemen bizimkiler aynı galiba. Ay ne güzel büyük bir ev olmuş işte geniş geniş oturursunuz ferah ferah hele ki spile bakıyorsa dağ manzaralı ev işte Telaşlar başlıyor artık desene hepsini bir bir içine sindirsin kuzum rabbim
o attığım yemek odasından vazgeçtim canım o olmuycak artık içime sinmedi. başka daha güzel bişey bakıcam..ayy kuzucum çok teşekkür ederimçok mutlu oluyorum böyle samimi yorumlara..aa sen spil i biliyor musun
amiin inşAllah canımm
Bakalim sonuc ne olacak artik kuzumm bazen cami avlusuna birakasim geliyor benimkini :) bacakli kose atmistin ya bana o guzeldi ama misafir deyince kullanisli olmayabilir sogru soyluyosun kuzum. Bende biliommmm bende bendee manisayi geldimde hemmm :))) bide spile cikmadan daha altta guzelll bir cafe var cay bahcesi ama manisa ayaklar altinda. Ordada cay ictimm ohhh :))) turgutluyada geldimmöyle düşünme kuzucum rabbim sizin için en hayırlı zamanın bu zaman olduğunu düşünmüş demek ki ..
bende kayınpederime söyledim babacım unutmadan kilidi de hemen değiştirelim diye canım Allah korusun ben çok korkarım öyle şeydenevet balımm hem ev büyük hem bi misafir geldiğinde oturması bunda daha güzel ve rahat olur hem köşe koltuklarını başka bi taraf çekmek istediğinde çok zor oluyormuş hemde yatılı bi kaç misafir geldiğinde bunu açıp yatırması çok daha kullanışlı olur dedim saydım bi sürü
ayy canım benim ya biri böyle aldıklarım hakkında gerçekten hissettiğini söylediğinde inan çok mutlu oluyorum ,içime su serpiliyor.yoksa kara kara düşünüyorum acaba çok mu koyu yoksa güzel değil mi diye
Bakalim sonuc ne olacak artik kuzumm bazen cami avlusuna birakasim geliyor benimkini :) bacakli kose atmistin ya bana o guzeldi ama misafir deyince kullanisli olmayabilir sogru soyluyosun kuzum. Bende biliommmm bende bendee manisayi geldimde hemmm :))) bide spile cikmadan daha altta guzelll bir cafe var cay bahcesi ama manisa ayaklar altinda. Ordada cay ictimm ohhh :))) turgutluyada geldimm
Heh orayi bende biliyorum hadi bakalimbaya baya yari manisaliymisiz ya biz
aa ne zaman geldin kuzum evet biliyorum o kafeyi yaz-kış her zaman dolu oluyor çok sık gidiyorduk bizde bi araBakalim sonuc ne olacak artik kuzumm bazen cami avlusuna birakasim geliyor benimkini :) bacakli kose atmistin ya bana o guzeldi ama misafir deyince kullanisli olmayabilir sogru soyluyosun kuzum. Bende biliommmm bende bendee manisayi geldimde hemmm :))) bide spile cikmadan daha altta guzelll bir cafe var cay bahcesi ama manisa ayaklar altinda. Ordada cay ictimm ohhh :))) turgutluyada geldimm
Evett kuzumm yaa orasi guzel ama alt taraf gecekondu goruntuyu bozuyor. Ama havasi guzel yani. Ahhhh gencligimmm ahhh
ben heveslendiriyim o zaman sizi çok beklemeden evlenin hepiniz[
Aa bilmem mi kuzum universitemin guzide manzarasiydi spil dağı. orda okudum ben manisa merkezi de bilirim ikinci memleket sayilir benim. Kuzum hepimizin hayali sevdiklerimizle guzel yuvalar kurmak bi de sen bizim icimizde ilk evlenecek olansin ya ilk goz agrisi gibio yuzden senin heyecanin ve mutlulugun bizi de mutlu ediyor
şaka gibi valla 3 ümüz de aynı yerlere gitmişiz2 yil onceydi galiba kuzumm baharda gelmistim posetleri kaldirmislardi galiba. Cigdem cekirdek girla bizdeblue_dream le beraber bi kova cigdemle oraya gelip seni cagirmayi dusunuyoruzz. Bu stres ancak boyle gecer sende ev stresi tezkereyle beraber bizde hem safak hem hem ozlemmm
Vakti zamani gelince insallah bizde paylasiirz kuzumben heveslendiriyim o zaman sizi çok beklemeden evlenin hepiniz
meğer sende buralıymışsın kuzucum.benimde annem buralı canım ben aslında izmirliyim ama küçükken buraya taşındık.vay bee şaşırdım
2 yil onceydi galiba kuzumm baharda gelmistim posetleri kaldirmislardi galiba. Cigdem cekirdek girla bizdeblue_dream le beraber bi kova cigdemle oraya gelip seni cagirmayi dusunuyoruzz. Bu stres ancak boyle gecer sende ev stresi tezkereyle beraber bizde hem safak hem hem ozlemmm
aa ben onu hiç düşünmedim sahiden birbirimize çok yakın şehirlerdeyiz .kader işteVakti zamani gelince insallah bizde paylasiirz kuzumhaklisin sasirtici aslinda hem bu kadar birbirine yakin sehirlerde olmak hem de ayni sehirlerde bi yasanmisligimizin olmasi.. Allah denk getirmis bak onca uzakliklar arasinda biz ayni yerlerde denk gelmisiz
Su uyur bir asker yareni asla uyumazAhahah seni duyan da emekliligin geldi sanacak dur bakalim daha genciz bizdaha evlencen hem seninde burda ceyizlerini gorcez inşallah umitsizlige kapilmiyoruzz asker yareniyiz biz, bizde umitsizlige yer yok
Evwttt sonrada 2. Dudak cikiyorr ust kata kuzumm.Çiğdeme hayir demem bak hakkaten iyi stres attırıyor
Kismet burda konusmakmisss keske yuzyuzede gorussek ne guzel olirdi.şaka gibi valla 3 ümüz de aynı yerlere gitmişizordan bize pijama partisinee
Kismet burda konusmakmisss keske yuzyuzede gorussek ne guzel olirdi.Ceyiz bakarken camekandan cigdem citler durteedik birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?