Yazmistim tatlım senin mesajinla birleşmiş :)[/QUOTE]GiMUm, post: 45823163, member: 526272"]ayy kuzum olsun kusura bakar mıyım hiç :) ama cevabımı alamadım balımm :))
ah canım bizde nişanlıyken eşim bizde kalıyordu arada .komşularda sizinkiler gibi bi sürü dedikodu yapmış hakkımızda.nasıl sinir olmuştuk. kıyamam size onlar yüzünden ayrı kalıyorsunuzTabi ki çok zor olucak canm iznede gelmedi doğru düzgün çok özledim ama hem antebe benim için hem vana ailesi için gidicek sonra istanbula gecicek bidaha ağustos gibi gelicek bide sglsn akrabalar nişanlım geldiğinde bizde kaliyo çünkü uzktan geliyo mecbur kalıyo ama söylüyorlar benimde anneminde nisanliminda morali bozuluyo altı üstü 7 ayda bir görüyorum ve iki gün kalıp gidiyo bunu bile söylüyorlar yani bide o yüzden istemiyorum
nereye kayboldun bakimmm sennnn yineeeeeebendee
temizlik yaptık kuzum daha anca kendime geldim yanereye kayboldun bakimmm sennnn yineeeeee
o zaman sen git onun yanına kuzum annen izin verirseYine sen nisanlinla aynı sehirdesiniz canm biz ayrı şehirlerdeyiz 16 saat var aramızda 7 yada 8 ayda bir görüyorum yani bence düğünümüzde bu sene yine kalıcak canm
ohhh sen şimdii kemirmişsindir kuzum her yeritemizlik yaptık kuzum daha anca kendime geldim ya
Yok canm benim konsuyoruz iste :) benim yanina gitem daha imkansiz gezmeye bile tek birakmayan annem isatnbulami birakicak :) kaynım nisanlandi nisanlimin buyugu oluyo onun bu yaz nisani eylul sonundada dugunu olucak bizim dugune zaman kalmiuo kiss giriyoruz o zaman bende kis dugununu sevmiyorum o yüzden kalicak gibi bu yaz degilde gelecek yaz olur heralde amaaan ben beklemeye alistim artik 12 yasindan beri bekliyoruz 1 sene daha bekleriz :)GiMUm .!.:o zaman sen git onun yanına kuzum annen izin verirse.şu insanların hiç işi gücü yok böyle şeyleri takip ediyorlar ne boş insanlar.düğününüz neden kalıcak canım ayy çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?