ayyy samsun yazıcaktımŞafak 55 Sakaryaaa
Son 8 haftamız kaldı Kocacımm
çok teşekkür ederim kuzucumm amiiin rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşAllah.manisa dan tuttuk , başka şehir planlarını bir süreliğine erteledik
gerçekten beğendin mi canım? şöyle olmasaydı böyle olsaydı diyeceğin bişey var mı ?
Amiiiiiiinnnn inss kuzummm birtek buzdolabin mi samsung ? Koktuk renkleride ayni dimi kuzumm bacakli aldin yaa ohhh icim rahattt yanii.çok teşekkür ederim kuzucumm amiiin rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşAllah.manisa dan tuttuk , başka şehir planlarını bir süreliğine erteledik
gerçekten beğendin mi canım? şöyle olmasaydı böyle olsaydı diyeceğin bişey var mı ?
evet canım bi buzdolabı samsung..koltukların rengi de aynı böyle olucak...aynen kuzum senin istediğin gibi sopa bacaklı oldularAmiiiiiiinnnn inss kuzummm birtek buzdolabin mi samsung ? Koktuk renkleride ayni dimi kuzumm bacakli aldin yaa ohhh icim rahattt yanii.Yatak odasi yemek odasi secimin nasil perdeler ben senin zevkini begeniyorum kuzum evinide en iyi sekilde dekore edeceksin merak etme. Bacagin nasil oldu peki.
Cok sukur kuzumm bakk geciyir iste sıkıntı yapmaya gerek yok kuzucumm hmm yatak odasini evet hatirliyorum ozaman yemek odasini da beyaz alirsin kuzum uyumlu olsun diye. Kuzum inanamiyorum yaa 2 gun sonra da bizim 19 haftamiz kalacak :) bitsin artik bu safaklar ama yaaa kavusalim kocislere hayirlisiyla.evet canım bi buzdolabı samsung..koltukların rengi de aynı böyle olucak...aynen kuzum senin istediğin gibi sopa bacaklı oldular
yatak odası daha alınmadı ama daha önce beğendiğim beyaz bi model vardı ya olucak.yemek odası hakkında hiç bi fikrim yok halaonu eşim gelince bakıcaz
bacağımda en son size göstediğimden bi tık daha iyi sanki .rengi çok çok hafif kahverengiye döndü belli belirsiz
göz açıp kapayıncaya kadar geçicek inşAllah canım bi an önce kavuşucaz askerlerimize.rabbim hepsini korusun bizlere bağışlasın.Cok sukur kuzumm bakk geciyir iste sıkıntı yapmaya gerek yok kuzucumm hmm yatak odasini evet hatirliyorum ozaman yemek odasini da beyaz alirsin kuzum uyumlu olsun diye. Kuzum inanamiyorum yaa 2 gun sonra da bizim 19 haftamiz kalacak :) bitsin artik bu safaklar ama yaaa kavusalim kocislere hayirlisiyla.
Gececek kuzum evet ama bende benden gececegim yanii. Insan herseye mi sorun yapar ya offff Allahim bol bol sabir versinn bizlere kuzumgöz açıp kapayıncaya kadar geçicek inşAllah canım bi an önce kavuşucaz askerlerimize.rabbim hepsini korusun bizlere bağışlasın.
çoook özledim beeeeen
kızlaaar sonunda EVİMİZİ TUTTUUUKKK
bunlarda şimdilik aldığımız eşyalar ama evimize eşim gelmeden 1-2 hafta önce gelicekler
Eki Görüntüle 1791546
Eki Görüntüle 1791547
Eki Görüntüle 1791548
Eki Görüntüle 1791549
Eki Görüntüle 1791550
Eki Görüntüle 1791551
Eki Görüntüle 1791552
Eki Görüntüle 1791553
kuzuuum çok teşekkür ederim böyle güzel içtenliğineGiMUm kuzuumm harika hepsi de öyle güzel görünüyor ki kimbilir evinizde ne kadar güzel duracaklar. Gözün aydın canım benim hayırlısıyla mutlulukla sağlıkla oturmak nasip etsin Rabbim kendime olmuş kadar sevindim ya ne zamandır arıyordunuz çünkü Allahım gönlündekini en hayırlısını nasip etsin
amiin canım benim şuan sizinle aynı durumdayız .. günlerimiz yaklaştığı için biz mutlu olurken onlar neden stres yapıyor anlamadım gittiGececek kuzum evet ama bende benden gececegim yanii. Insan herseye mi sorun yapar ya offff Allahim bol bol sabir versinn bizlere kuzum
kuzuuum çok teşekkür ederim böyle güzel içtenliğinerabbim en kısa zamanda böyle güzel duyguları sana da nasip etsin inşAllah
evet canım manisa da tuttuk.3+1 , 140 m2..biz küçük bi ev isterken rabbim geniş bi ev nasip etti bizeamin canımmm inşallah hayırlısıylaevin nasıl peki ayy ne güzel yaa biraz anlatabilir misin manisadaymış galiba okuduğum kadarıyla
Mutlu olmak ben ve benim uyuzum hic guzel bir cercevede durmuyoruz kuzum. Keske gitmeseydi askere yada cok onceden gitseydi sinir hastasi oldum icime ata ata artik patliyorum yani napim hakkimizda hayirlisi olmazsa yapacak birsey yok. Kuzum baaak rahat rahat ev iste masallah Allah gonlune gore vermis iste. Unutmadan temizlige gittiginizde o gun kilidi degistirin kuzum aklinda bulunsun bak. Ayyy ben cok sevdim sopa bacak koltuklarini. Kose alacaktin ama ev buyuk diye dimi tercih etmedin. Kose ve berjer de yapabilirsin kuzum aslinda.amiin canım benim şuan sizinle aynı durumdayız .. günlerimiz yaklaştığı için biz mutlu olurken onlar neden stres yapıyor anlamadım gitti
evet canım manisa da tuttuk.3+1 , 140 m2..biz küçük bi ev isterken rabbim geniş bi ev nasip etti bizeayyy bende çok mutluyuuuum
koltuk takımımız ve yaşam ünitesinin fotosunu atmıştım canım .daha önce de beyaz bi yatak odası atmıştım onu daha almadık ama kesin o olucak gibi.yemek odası hakkında bi fikrim şimdilik yok ama spor bi model istiyorum onu da . bugünde mutfak masasıyla orta sehpanın siparişini verdik.masamı çok beğenerek aldım.masa yuvarlak ekru , sandalyeler kafelerdekiler gibi kumaş ,hepsini ayrı bi renk yaptırdım .orta sehpayı da oval , üstü ekru ayaklarını ağaç renginde sipariş verdik
bide salon ve mutfak için perde baktık onları da karar verdim , ev sahibinden anahtarı alıp temizlik yaptıktan sonra ölçmeye gelicekler inşAllah..salonun perdesi yanki modelmiş adı canım iki yanlara doğru toplananlardan olucak , mutfaktan balkona çıkıldığı için onun perdesini de tek bi tarafa toplatıcam ..ayy inşAllah güzel olur
öyle düşünme kuzucum rabbim sizin için en hayırlı zamanın bu zaman olduğunu düşünmüş demek ki ..Mutlu olmak ben ve benim uyuzum hic guzel bir cercevede durmuyoruz kuzum. Keske gitmeseydi askere yada cok onceden gitseydi sinir hastasi oldum icime ata ata artik patliyorum yani napim hakkimizda hayirlisi olmazsa yapacak birsey yok. Kuzum baaak rahat rahat ev iste masallah Allah gonlune gore vermis iste. Unutmadan temizlige gittiginizde o gun kilidi degistirin kuzum aklinda bulunsun bak. Ayyy ben cok sevdim sopa bacak koltuklarini. Kose alacaktin ama ev buyuk diye dimi tercih etmedin. Kose ve berjer de yapabilirsin kuzum aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?