Kuzummm gozunaydinnn sabrindan ve azminden dolayi seni kutluyorumm darisi bizlerin basina Allahim bir daha ayrilik gostermesin.Safak 01Atarsa safak dogan gunes Kizlarrr herkes sevdigine sag salim kavussun insallahhhh bu gunler hayaldi ama bugunlere gelinebiliniyomussssss pes etmeyinn guclu olun gercekten bitiyomuss
noldu ki kuzumAmiiiiiiiiinnnnnn insss kuzum yaa o gunler gelsin artik. Benimkinin hey heyler gelmis yine halay cekiyorlar
Safak 01Atarsa safak dogan gunes Kizlarrr herkes sevdigine sag salim kavussun insallahhhh bu gunler hayaldi ama bugunlere gelinebiliniyomussssss pes etmeyinn
guclu olun gercekten bitiyomuss
noldu ki kuzum
Sagol canim benim insallah safaginiz cabucak gecer biterrrrrrCanım gözün aydın ya ne güzel Allahim yolunuzu açık etsin artık darısı bizim.basimiza :)
Hayirli olsun canimm gule gule oturun insallahhkızlaaar sonunda EVİMİZİ TUTTUUUKKK
bunlarda şimdilik aldığımız eşyalar ama evimize eşim gelmeden 1-2 hafta önce gelicekler
Eki Görüntüle 1791546
Eki Görüntüle 1791547
Eki Görüntüle 1791548
Eki Görüntüle 1791549
Eki Görüntüle 1791550
Eki Görüntüle 1791551
Eki Görüntüle 1791552
Eki Görüntüle 1791553
amiin kuzucum çok teşekkür ederiiimHayirli olsun canimm gule gule oturun insallahh
haydeeeYemek hazirliyordum babama neymis 5 dakka sonra ara demisimmm yandi yandi devrelerim yandi seyriyor artik gozler
Allah nasip ederse persembe gunu geliyo canimmm tesskkur ederim insallah sizde sag salim kavusunnnamiin kuzucum çok teşekkür ederiiimdarısı hepinize olsun
senin askerin yarın mı geliyor canım şimdiden gözün aydın
Amiiin kuzum valla sabırsızlıkla bekliyorum o günüAllah nasip ederse persembe gunu geliyo canimmm tesskkur ederim insallah sizde sag salim kavusunnn
Canimm benimmm esyalarini cokk begendimm Allahim askla huzurla kullanmayi nasip etsin kuzummm evi nerden tuttunuzz bakimmmhaydeee
çok teşekkür ederim kuzucumm amiiin rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşAllah.manisa dan tuttuk , başka şehir planlarını bir süreliğine erteledikCanimm benimmm esyalarini cokk begendimm Allahim askla huzurla kullanmayi nasip etsin kuzummm evi nerden tuttunuzz bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?