359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Kuzum rengi 5 ton atmis nerdeyse 3 haftada boyle olduysa eniste geldiginde cok hafif silik bir goruntu kalir bence. Masallah cok guzel iyilesmis kuzum leke iz vs kalacagada benzemiyor cunku surekli nemli tutuyorsun ya deride buzusme yok. Merak etme icini ferah tut gecer o zamana kadar.

bende büzüşmesinden çok korkmuştum kuzum ama Allah a çok şükür olmadı.
ayyy inşAllah balımm ya ne güzel konuştun öyle.inşAllah dediğin gibi olur

Şafak 60 Tokattt
Son 9 haftamız kaldı Kocacımm

bende büzüşmesinden çok korkmuştum kuzum ama Allah a çok şükür olmadı.
ayyy inşAllah balımm ya ne güzel konuştun öyle.inşAllah dediğin gibi olur
Yok kuzum merak etme sorun cikmaz allah yardim eder. Bak.ne guzel cabucak iyilesmis iste daha onumuzde gunler var simdi sen hergun goruyorsun ya bacagini ondan degismiyor gibi ama baya baya fark var kuzum arada. E zaten enisteye kaldi 59 gun o zaman kadar gecer kuzum ihmal etme ilaclarini yagini deri yumusak kalsin surekli.

amiiin hadi inşAllah kuzum ağzından bal damlıyor.şuanki kremleri daha 1 buçuk ay kadar kullanıyım diyorum canım eşim geldiği zaman da yağı kullanmaya başlıyım dimi

amiiin hadi inşAllah kuzum ağzından bal damlıyor.şuanki kremleri daha 1 buçuk ay kadar kullanıyım diyorum canım eşim geldiği zaman da yağı kullanmaya başlıyım dimi
Kullan tabi kuzum sonra sabah krem surduysen aksam yatarken yagdan surersin gecer gider boylece. Dikkat et kendine bundan sonra kuzum bende acayip korkarim sicak sudan cunku. Bendede sanki caydanligin sapi kopacakmis gibi gelir hep altina el beziyle destek.yapar oyle tasirim 2 elimle bir caydanlik tasirim genelde ne olacagi belli mi olur.

5 Mart 2016 Cuma

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

miracleDK : Şafak .. 3 AFYON

A axi___ : Şafak .. 24 ERZİNCAN

guiding1 : Şafak .. 44 MALATYA 95 / 4

Buse Buse : Şafak .. 56 SİİRT 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 60 TOKAT 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 66 YOZGAT

Eda_16 : Şafak .. 67 ZONGULDAK

_Kkbra : Şafak .. 104 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 148

vanilya35 : Şafak .. 149 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 154 95 / 3

N niidos : Şafak .. 232 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 242
95 /4

blue_dream : Şafak .. 243 95 /4

tavsannn : Şafak .. 287 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 331 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

öyle valla canım eltimin 1 yaşında bebeği var ,kayınvalidem bakıyor ona..kayınvalidem e gittiğimde ödüm kopuyor çaycıyı ellicek diye .iyice korkar oldum aman sende dikkat et canım

Canım benim hiç dert etme sen eşin gelene kadr geçer mutlaka krem yağ sürersen zaten geçer çünkü 3 hafta da baya bir gelişme var. sen üzülme hiç gönlünü ferah tut kuzum

Yahu plaka yazıyonuz haber verin bari

232 Yeni Zenlandiya şaka maka kıskanmadım değil

Son 149 artik yeterrr garii ustumu basimi yirtiveceeeeeeenmmm bitivesin su gunler

Cok heycanliyim kizlarrrrr Allahim nasip ederse sevdicegim persembe oglen burdaaaaaaaaa kavusmamiza son gunlerrrr cok heycanliyimmmmm

Son 21 haftamiz baslamis bulunuyor. Bol bol sabir versin allahim bizlereee. Hatunlar gunumuzde kutlu olsun bu arada kizlaaarrr. Kadinlarin degerini bilen kiymetimizi bilen emeklerimizin takdir görüldüğü kadina karsi saygili olan kadinin cinsel obje olmadiginin duygularinin var oldugunu bilen bilincli bir toplum oluruz ins cok gec olmadan.

Canim yaaa seninde 21 hafta kala yazdiklarini hatirliyorum da bak simdi 9 hafta kaldi ben 21 hafta diyorum cok duygulandim suan Allahim kavustursun artik
amiiiiiiin kuzumm benimm Rabbim ' son 1 günümüz kaldı ' dediğimiz günleride nasip etsin hepimize
kuzum gerçekten hafta hafta sayınca daha çabuk geçmiş gibi sakın , sende bırakma sakın hep böyle say

amiiiiiiin kuzumm benimm Rabbim ' son 1 günümüz kaldı ' dediğimiz günleride nasip etsin hepimize
kuzum gerçekten hafta hafta sayınca daha çabuk geçmiş gibi sakın , sende bırakma sakın hep böyle say
Amiiiiiiiiinnnnnn insss kuzum yaa o gunler gelsin artik. Benimkinin hey heyler gelmis yine halay cekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…