Kuzum rengi 5 ton atmis nerdeyse 3 haftada boyle olduysa eniste geldiginde cok hafif silik bir goruntu kalir bence. Masallah cok guzel iyilesmis kuzum leke iz vs kalacagada benzemiyor cunku surekli nemli tutuyorsun ya deride buzusme yok. Merak etme icini ferah tut gecer o zamana kadar.o gün o acıdan bütün gün ağlamıştım kızlar ama hastanedekiler çok şaşırmıştı hiç bağırmadım diye çok sabırlı demişlerdi.bende ilk defa kendimde böyle bi yanık gördüm rabbim hiç kimseye yaşatmasın.o günden beri çaycıyı her elime alışımda besmele çekiyorum, sıcak sudan korkuyorum artık
amiiiin inşAllah içime su serptiniz rengi çok az değişmiş gibi geliyordu bana hepbugün tam 3 hafta oldu.
eşim mayısın ilk haftası gelicek gibi Allahın izniyle ,sizce o zamana kadar nasıl olur?
bende büzüşmesinden çok korkmuştum kuzum ama Allah a çok şükür olmadı.Kuzum rengi 5 ton atmis nerdeyse 3 haftada boyle olduysa eniste geldiginde cok hafif silik bir goruntu kalir bence. Masallah cok guzel iyilesmis kuzum leke iz vs kalacagada benzemiyor cunku surekli nemli tutuyorsun ya deride buzusme yok. Merak etme icini ferah tut gecer o zamana kadar.
Yok kuzum merak etme sorun cikmaz allah yardim eder. Bak.ne guzel cabucak iyilesmis iste daha onumuzde gunler var simdi sen hergun goruyorsun ya bacagini ondan degismiyor gibi ama baya baya fark var kuzum arada. E zaten enisteye kaldi 59 gun o zaman kadar gecer kuzum ihmal etme ilaclarini yagini deri yumusak kalsin surekli.bende büzüşmesinden çok korkmuştum kuzum ama Allah a çok şükür olmadı.
ayyy inşAllah balımm ya ne güzel konuştun öyle.inşAllah dediğin gibi olur
amiiin hadi inşAllah kuzum ağzından bal damlıyor.şuanki kremleri daha 1 buçuk ay kadar kullanıyım diyorum canım eşim geldiği zaman da yağı kullanmaya başlıyım dimiYok kuzum merak etme sorun cikmaz allah yardim eder. Bak.ne guzel cabucak iyilesmis iste daha onumuzde gunler var simdi sen hergun goruyorsun ya bacagini ondan degismiyor gibi ama baya baya fark var kuzum arada. E zaten enisteye kaldi 59 gun o zaman kadar gecer kuzum ihmal etme ilaclarini yagini deri yumusak kalsin surekli.
Kullan tabi kuzum sonra sabah krem surduysen aksam yatarken yagdan surersin gecer gider boylece. Dikkat et kendine bundan sonra kuzum bende acayip korkarim sicak sudan cunku. Bendede sanki caydanligin sapi kopacakmis gibi gelir hep altina el beziyle destek.yapar oyle tasirim 2 elimle bir caydanlik tasirim genelde ne olacagi belli mi olur.amiiin hadi inşAllah kuzum ağzından bal damlıyor.şuanki kremleri daha 1 buçuk ay kadar kullanıyım diyorum canım eşim geldiği zaman da yağı kullanmaya başlıyım dimi
öyle valla canım eltimin 1 yaşında bebeği var ,kayınvalidem bakıyor ona..kayınvalidem e gittiğimde ödüm kopuyor çaycıyı ellicek diye .iyice korkar oldum aman sende dikkat et canımKullan tabi kuzum sonra sabah krem surduysen aksam yatarken yagdan surersin gecer gider boylece. Dikkat et kendine bundan sonra kuzum bende acayip korkarim sicak sudan cunku. Bendede sanki caydanligin sapi kopacakmis gibi gelir hep altina el beziyle destek.yapar oyle tasirim 2 elimle bir caydanlik tasirim genelde ne olacagi belli mi olur.
o gün o acıdan bütün gün ağlamıştım kızlar ama hastanedekiler çok şaşırmıştı hiç bağırmadım diye çok sabırlı demişlerdi.bende ilk defa kendimde böyle bi yanık gördüm rabbim hiç kimseye yaşatmasın.o günden beri çaycıyı her elime alışımda besmele çekiyorum, sıcak sudan korkuyorum artık
amiiiin inşAllah içime su serptiniz rengi çok az değişmiş gibi geliyordu bana hepbugün tam 3 hafta oldu.
eşim mayısın ilk haftası gelicek gibi Allahın izniyle ,sizce o zamana kadar nasıl olur?
Canim yaaa seninde 21 hafta kala yazdiklarini hatirliyorum da bak simdi 9 hafta kaldi ben 21 hafta diyorum cok duygulandim suan Allahim kavustursun artikŞafak 58 Sivasss
Son 9 haftamız kaldı Kocacımm
Amiiin kuzum inşAllahhhCanım benim hiç dert etme sen eşin gelene kadr geçer mutlaka krem yağ sürersen zaten geçer çünkü 3 hafta da baya bir gelişme var. sen üzülme hiç gönlünü ferah tut kuzum
amiiiiiiin kuzumm benimm Rabbim ' son 1 günümüz kaldı ' dediğimiz günleride nasip etsin hepimizeCanim yaaa seninde 21 hafta kala yazdiklarini hatirliyorum da bak simdi 9 hafta kaldi ben 21 hafta diyorum cok duygulandim suan Allahim kavustursun artik
Amiiiiiiiiinnnnnn insss kuzum yaa o gunler gelsin artik. Benimkinin hey heyler gelmis yine halay cekiyorlaramiiiiiiin kuzumm benimm Rabbim ' son 1 günümüz kaldı ' dediğimiz günleride nasip etsin hepimize
kuzum gerçekten hafta hafta sayınca daha çabuk geçmiş gibi sakın , sende bırakma sakın hep böyle say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?