359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Ahhhhhh buuu askkkk ne hallere soktu bizi sekilden sekle girdik resmenn kavusalim artik yiteeeeeeeeerrrr
ben daha da bi aşık oldum kocişime , o da daha bi bağlandı bana ,aşkı depreşti gittiğinden beri ..ayy hemencecik gelivesinler gari ihihi

ben daha da bi aşık oldum kocişime , o da daha bi bağlandı bana ,aşkı depreşti gittiğinden beri ..ayy hemencecik gelivesinler gari ihihi
Hahaahhaah benimki de kirmiziyi goren boga gibi zor tutuyorumm kuzummmm. Cok asigizz cokk baharda geldii deprestiriyorrr

Sandigina oturcam senin ohhh sonra dicem eniste kurdela kesmiyor sonra eniste gelin cikmiyor sonra luaforde eniste makas kesmiyor sonra gelin arabasinda eniste gaza basamiyorum eniste sekil a
Ben yeni bir meslek buldum seyyar.nikah. tirin arkasına organize etcem herseyi nizamiye kapisinda o gun kim lavusursa kiycam gitcem
kopi vedim gülmekten Allah senide güldürsün

evet ablacım ben evleneyim teskereyi alıyım hemen ardımdan sizde kocalarınızı askeriyeden kapıp gelin valla hiç beklemeyin

Ayy inşallah önce sag salim kavgasiz gürültüsuz bitirsek askerliği hersey olur da biz de burda yaşlandık be ayağın nasil oldu kuzum

Sandigina oturcam senin ohhh sonra dicem eniste kurdela kesmiyor sonra eniste gelin cikmiyor sonra luaforde eniste makas kesmiyor sonra gelin arabasinda eniste gaza basamiyorum eniste sekil a

hahah yap yap kuzum askerdeyken az cekmedik diyip diyip asıl seninkine yapmak lazim enişte gelin çıkmıyor gelin arabaya binmiyo cok cekceklerr cokk

Ayy inşallah önce sag salim kavgasiz gürültüsuz bitirsek askerliği hersey olur da biz de burda yaşlandık be ayağın nasil oldu kuzum
hepimiz bitircez Allah ın izniyle canım içini ferah tut sen ..iki bölgede kan toplandı canım ,oraları derinden yandı heralde .ama rengi kırmızıdan pembeyle kahverengi arası bi renge dönmeye başladı.inşAllah geçicek..eşimin teyzesi de benim için komşundan kantoron yağı almış, o kadın her sene kendi yapıyormuş.onuda biraz toparlansın öyle sürmeye başlıyayım dedim.

hahah yap yap kuzum askerdeyken az cekmedik diyip diyip asıl seninkine yapmak lazim enişte gelin çıkmıyor gelin arabaya binmiyo cok cekceklerr cokk
Ahhhh ben benimkine neler yapcamm ahhh aklima cok degisik fanteziler geliyor oynamayi.sevmez normalde ama oyle bir oynattircam ki onu ohhhh dicem

Anladım canım daha da iyileşecek inşallah iz falan da kalmicak. Sur tabi iyi gelir kantaron yağı. Esinin ailesi ilgili olmasi da moral oluyodur sana insallah boyle devam eder canım hep

Anladım canım daha da iyileşecek inşallah iz falan da kalmicak. Sur tabi iyi gelir kantaron yağı. Esinin ailesi ilgili olmasi da moral oluyodur sana insallah boyle devam eder canım hep
sağ olsun her duyan çok ilgileniyor (buna sizde dahilsiniz ) ve herkes kantaron yağı sür diyo ..sizinde aklınızda bulunsun canım çoğu insan evinde bulunduruyormuş bunu.yağ falan sıçradığında bile sürüyorlarmış hemen.

amiiin canım geçsin hemencecik de, ondan sonra bi rahatlıycam anlatamam

amiin canıım benim inşAllah ya .bide tamamen geçtiği günü bi görebilsem Allahın izniyle
Kuzum fotograf cekiyordun ya simdiden bile gectigini gorebilirsin bakinca. Biz genciz hucreler kipir kipir. Allahin izniyle biseycik kalmayacak kuzum. Kocisin gelene kadar gecer bak gorursun sonra gelince oper gecer

vanilya35 blue_dream kızlar avatarıma bacağımın 3 günlük halini bide dün çektiğim son halini koyucam 3 dk arayla bakın bakalım sizce nasıl görünüyor?
Kuzummm yaaaa gecmiss gercektendee birsey kalmaz bundan sonrada ama ilk gordugumde sok oldum yaa allahim o acina nasil sabir vermis oyle. Cok sukur gecmis bisey kalmamis nerdeyse toplarsin seninki gelene kadar. Allahim korusun baska dertlerden kuzum.

vanilya35 blue_dream kızlar avatarıma bacağımın 3 günlük halini bide dün çektiğim son halini koyucam 3 dk arayla bakın bakalım sizce nasıl görünüyor?

Kuzum baya baya iyilesme var bariz yani. Ama ilk hali cok kotuymus kimbilir nasil aci cekmissindir kiyamam yadaha da iyi olacaktir kuzum baya iyilesmis çünkü

Kızlar yatıyorum ben başım cok ağrıyor duramicam daha fazla sohbetinize doyum olmuyor ama dayanamicam. Size iyi sohbetler dilerken kendime de agrisiz bir uyku diliyorum

Kuzummm yaaaa gecmiss gercektendee birsey kalmaz bundan sonrada ama ilk gordugumde sok oldum yaa allahim o acina nasil sabir vermis oyle. Cok sukur gecmis bisey kalmamis nerdeyse toplarsin seninki gelene kadar. Allahim korusun baska dertlerden kuzum.
Kuzum baya baya iyilesme var bariz yani. Ama ilk hali cok kotuymus kimbilir nasil aci cekmissindir kiyamam yadaha da iyi olacaktir kuzum baya iyilesmis çünkü

o gün o acıdan bütün gün ağlamıştım kızlar ama hastanedekiler çok şaşırmıştı hiç bağırmadım diye çok sabırlı demişlerdi.bende ilk defa kendimde böyle bi yanık gördüm rabbim hiç kimseye yaşatmasın.o günden beri çaycıyı her elime alışımda besmele çekiyorum, sıcak sudan korkuyorum artık

amiiiin inşAllah içime su serptiniz rengi çok az değişmiş gibi geliyordu bana hep bugün tam 3 hafta oldu.
eşim mayısın ilk haftası gelicek gibi Allahın izniyle ,sizce o zamana kadar nasıl olur?

Kızlar yatıyorum ben başım cok ağrıyor duramicam daha fazla sohbetinize doyum olmuyor ama dayanamicam. Size iyi sohbetler dilerken kendime de agrisiz bir uyku diliyorum
iyi geceler tatlı rüyalar kuzum rüyanda bizi gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…